ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Nika, čopek ima Vid. Zadnji dve sta od Vida, ko je bil še majhen. Jst sem tud mislila, da je Kaja se sklicujem na nosecnost Tvoja Kajci je pa res cukercek , cestitke za 6 mesecev!!!! Evo, tole oddam, pa ti na ZS posljem moj naslov. Nika, ful zalosno Kolikor sem se vceraj smejala tisti stranki, sem se pol drla ob tvojmu postu...se zdej mi pridejo solze na oci, ko se spomnem... Teta beta, zgodbe iz materinskih domov so pa tudi vedno zalostne...joj, bogi otrocki IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Me je zvečer Tomaž dolgo masiral z Oliom31 in brinjevo kremo in moram priznati, da je pomagalo. pomoje je bolj Tomaz pomagu, kot tisto olje31 Jst sem danes doma, ker imava potem z Evanom psihologa. Bom porocala, kako je bilo. A sem vam povedala, da je Evan v soboto gledal en film o zirafi, ki je mislila, da je dirkalni konj? No in zdej je cist obseden s temi zirafami - vsi doma smo zdaj zirafe, skoz samo govori o zirafah, v ponedeljek je mogu oblect za v vrtec eno majcko (ki ima BTW kratke rokave) z zirafo (sploh ne vem, kako se je spomnil nanjo) in zvecer je bla cela drama in stala, ko jo je mogu slect - se je hotu it kar stusirat z njo Vceraj jo je imal pa spet obleceno, mi je blo prav grozno, ker je bila majcka umazana, ampak se je zacel dret, ko sva mu rekla, da je ne more met oblecene. Sem se spomnila prav na na Azeta in njegove mucke V ponedeljek, ko sva prisla po njiju v vtrec, sta bla ze zdruzena v dezurni igralnici in sva jih potem opazovala skozi okencek. Ruben je sedel za mizico na stolcku in zlagal neke kocke, Evan pa je stal zraven njega in mu ful pomagal. Zraven njiju pa je bla se ena puncka iz Evanove skupine in tud pomagala Rubnu. Men se je kr srce stopilo, ko sem jh vidla. Sva jih neki casa samo opazovala in stala tam, pa se cist solzne oci sem mela. Tolk sta bla cukra Drugac pa Ruben zdej ful Evana posnema v vsem - ce Evan spleza na kavc, bo on tud, ce Evan skace, bo on tud, ko Evan tece, on tud...potem se pa Evan ful razigra in pozabi, da je pa Ruben se ful majhen in se vcasih potem ful na grobo zacne igrat, Rubnu pa to ni vsec in pride jokat k men za minuto, pol pa spet jovo na novo Vceraj sem dobila domov se izvide krvi za NS in se je tveganje se ful zmanjsalo Ko smo ze pri posojanju stvari - jst bom pa verjetno rabila lupinico (maxi cosi) za kaksna 2-3 mesece. Svojo sem namrec posodila tej kolegici, ki je lih rodila (pac nisem racunala, da bomo mi meli tretjega ze tako hitro) in bo njen star lih tam 7 mesecev, ko jo bom jst rabila. Pa se mi zdi neumno, da zdaj ona kupuje za tista 2 meseca novo. Ce mi bo lahko kera posodila za toliko casa? Hvala!!! Pia, ti pa nic ne bodi crnogleda - na vse glej bolj pozitivno in se bodo tudi stvari zacela odvijati v tej smeri - bos videla! A ste delale kaksne novoletne cistke doma? Jst sem zadnjic spraznila omaro s sladkarijami, ker sem noter pospravljala nove, in sem jih vrgla stran 1 celo (mercatorjevo) vreco Od raznih cokolad, do bonbonier, do napolitank...groza...moram pa se pregledat juhe, pa pudinge, pa zacimbe, moke...mi kar slabo rata, ko pomislim, kolk hrane bom stran zmetala, nekje je pa nimajo... Nic, grem pod tus, potem grem dokoncat tist vprasalnik in sibava z Evanom tja. Me prav zanima, ce bo sploh hotu odgovarjat?