|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
7.1.2009 14:00:05   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: liju

Flower:sem vidla da greta v bolnico, pa nekaj vprašanj si postavila, pa ti bom probala malo pomagatuser posted image  z odgovori. Jaz sem bila z Ninotom v bolnici pred letom in pol, pa mislim, da se ni kaj spremenilo ta čas. Oblečena si normalno, tudi za spat , umit se nimaš nikjer, stranišče imaš tam ko je za obiske, skratka javen. Kaj bosta imela nadstandart, tam bo malo drugače. Mi2 sva bila v navadni sobi in spiš na fotelju, ki se raztegne zvečer ob 22.00, pospravit pa ga moraš zjutraj ob 7.00h. Meni je bilo to full čudno da se ne moreš vlečt mogoče tudi popoldan ko mali spi in si nimaš kaj začet, pa ne smeš. Pa itak nobenega zdravnika in sestre ni bilo po celi danuser posted image

kaj da se ne moreš umit?? jaz pa skoz krvav izcedek, že od 3.12., odkar so mi mireno vstavli. To je baje normalno, samo sem že sita vložkov in tamponov in vsega.. user posted image user posted image user posted image

Ja, na javnem stranišči v umivalnikuuser posted image user posted image , tam imaš edino šansouser posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
7.1.2009 14:01:34   
liju

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Flower:sem vidla da greta v bolnico, pa nekaj vprašanj si postavila, pa ti bom probala malo pomagatuser posted image  z odgovori. Jaz sem bila z Ninotom v bolnici pred letom in pol, pa mislim, da se ni kaj spremenilo ta čas. Oblečena si normalno, tudi za spat , umit se nimaš nikjer, stranišče imaš tam ko je za obiske, skratka javen. Kaj bosta imela nadstandart, tam bo malo drugače. Mi2 sva bila v navadni sobi in spiš na fotelju, ki se raztegne zvečer ob 22.00, pospravit pa ga moraš zjutraj ob 7.00h. Meni je bilo to full čudno da se ne moreš vlečt mogoče tudi popoldan ko mali spi in si nimaš kaj začet, pa ne smeš. Pa itak nobenega zdravnika in sestre ni bilo po celi danuser posted image

kaj da se ne moreš umit?? jaz pa skoz krvav izcedek, že od 3.12., odkar so mi mireno vstavli. To je baje normalno, samo sem že sita vložkov in tamponov in vsega.. user posted image user posted image user posted image

Ja, na javnem stranišči v umivalnikuuser posted image user posted image , tam imaš edino šansouser posted image user posted image

Vprašaj še bobiko- sosedo, ona je imela Manco pred kratkim v bolnici, pa je bil ati z njo.user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
7.1.2009 14:07:11   
metuljcek321
tinky, user posted image  za mucka! Uboscek mali!

Inigo, user posted image  za negativne teste in dobre mere!

Blacky, ne, nic se ne zakadi (moz ene parkrat v sezoni popuca rore in tisti extra radiator, ki ga imava gor, da se bolj oddaja toploto in je to to), je fajn. Ja, potem bo treba kaksnoograjico napeljat, ker je pa ZELO vroce!

Mercator nalepk pa jaz nimam - sploh. Ne za tale RR, ne za ZS-je, Blacky, tko da se iz tega vzroka tud nisem nic javljala. Nc kriva!

Parni cistilec - mi imamo en sesalec na vodo. To je mal druga storija, ne? Pa je fajn. Jaz kurblam klasicnega parkrat na teden, moz pa tega zalaufa tu in tam, notri da se mal cistila in se sveti bajta k pr norcihuser posted image  user posted image  user posted image

Aha, nasa Anja JE ogromno pojedla. Past Tense. Zdaj pusti za en obrok hrane. Vceraj je potem zmazala popoldanskega in vecernega v nulo, je pa danes zjutraj zradirala samo 100 ml. Kdo bi vedeluser posted image  P je svetovala, da ji dam rizevo kasico. Povejte, katere dajete ve? Baje obstaja tudi Aptamilova - bi rada startala s to, ker mamo ze mleko Aptamil. Any suggestions? Kdaj, koliko?

Blacky & Majuska & Almera, tole z enim avtom po svoje kar malce razumem - nasa dva imata le enega in se dobro znajdeta. Mami niti nima izpita za avto, od nekdaj funkcionira s pomocjo vlakov in busov ... pa oci servisomuser posted image  Je navajena.

Pa Blacky, user posted image  za sugarless dan!

ilatic, krasne slikice! In kaksne bejbike ste bile za novo leto - opa, opa! Prave mackice! Nasa bi bila tudi na nogicah, pa ji se ne pustim kaj prevec. Bo se cajt za take vragolije! Naj se najprej telo se malce ojaca. Je pa kar stos, k podira kupcek, in je zdaj ze tako velika, da mi s stopali seze do mojih nog - in se potem odriva, pa plezat hoce po meniuser posted image  user posted image  user posted image  Aja, pa avatar trga gate - odlicen je! PS: Cenilca ne poznam nobenega.

neboglasnica, think again about Thursday!

Lumpa, Luka se ze naprej plazi? Ludnica! Poskusi to slikat/posnet, ja!

mojcek, upam, da bo Novalac AR se naprej tako laufal! In odlicna novica, da se lahko hrani v hladilniku, ker se zgosti sele potem, v trebuscku! Le pogumno, punca!!!

maja, WB! In kaksen smeh. To je res najbolj lustno slisat!

Almera, evo, Bor se ze pripravlja na potovanje, da bo tam spal k ta velik. Ob devetih v horizontalo in drnjohal do zjutraj! To mi deli! Priden, priden!

Aja, kdaj zastartate plavanje v Lj? Aha, berem naprej in vidim, da je ze next week - odlicno!

rebeca, user posted image  za nakup stolckov! In user posted image  za podobnost med Irayo in Anjo. Mogoce smo pa v sorodu v kakem kolenuuser posted image

Kadilke - a ste vceraj gledale Preverjeno - je bilo o elektronski cigareti. Si sam reguliras kolicino nikotina, vse ostale skodljive stvari so pa ven pobrane.

Avti, predelani na plin - zdajle zna kaj zaskripat glede na razmere. Ma, menda bo vse OK in ne ostanemo brez plina.

petra, user posted image  za zobek!

Almera, user posted image  za strica, k je nosec. Skor.

user posted image  user posted image , frutka, kolk sem se nasmejala tisti o dveh avtih - en je lep, drugi prakticen. Katere znamke pa sta? A si ti kupila Beetla al sem mal zabluzila? Men je tko fajn, k mava vsak svoj avto, pa zmeraj lahko gres, kamor zelis. Jaz mojega Toyoto Yarisa ne zamenjam za nic drugega - majhen, okreten, fleten. Vedno znova me navdusuje, k se gnetem po Ljubljani - ze danes, recimo, k sem parkirala zadaj za ZD Vic. Marija, kolk ni pa tam nic placa. Noro! Si ne predstavljam, da bi imela kaj vecjega!

dzanika, kam se bos pa rpijavila? Kaksne vrste delo?

Blacky, dober avto si si to omislila. In rebeca - hummer. Vau! In hvala za pohvale moza - saj smo res carice marice, julijkeuser posted image  user posted image  user posted image

frutka, baby nr. 3? Opala! Ze prav resno nacrtujeta? ...... A, vidim, da ne.

levinja, dobro, da si ujela malo zabo v banji. Ja, zdaj so res tile skratki ze tko hitri, da moras bit non-stop v pripralvjenosti. Zihr je zihr!

user posted image  Aleksandru za kopanje v veliki banji! Ze cist k ta velik!

neboglasnica, mene danes se kar zeza grlo, a upam, da do jutri mine. Ko sva sli z Anjo od P in mi je v glavo v avtu nabijalo sonce, sem tudi nekaj kihala, samo je zdaj prenehalo. We'll see. Pa hvala za vprasanje!

Lumpa, kaj je to picilo Lukca ponoci? Aja, tisti slikici s korenckom sta d best!

osa, poganjalca ima kolegica za svojo punco in ga zelo pohvali.
Tinky, user posted image  za Tea. Sta sla potem k P? In user posted image  za Balonchy in malega Matica.

pigama, najbrz mislis hot wheelsuser posted image  Solske pocitnice: Lj, MB, Ptuj 23.-27. 2., ostali 16.-20. 2.

mirjam, je Ana ze pridelala kakec? Upam!

Majuska, nasa Anja je imela pa tocno tolk kg pri prejsnjem pregledu. Pa mal manj cm. Bravo za Aleksandra, lepo raste! On je vendar rojen skor en mesec kasneje - 8. 8. '08 - pismu, kako svetoven datum, ej! Imam kar konico kazalca na desni roki zeleno od zavistiuser posted image

sasula, a so zdaj norice mimo? Da ste jih kar tko kje urajmali al kaj? Maricka, kaj vse te lahko doleti. Ampak ce si pa samo notri z malckom, je pa tud ful slabo, a ne? Bo, dobr se pocajtajte!!!

dzanika, jaz tudi v rposnji tega ne bi posebej pisala. Ko bo pogovor nanesel na to, bos opisala situacijo.

lidija, user posted image  za Mojcino plazenje! A tud pri vas ste imeli virus? Sam, da je mimo.

rebeca, dzizs, virus, pravis, da je zadel ubogega Tariqa! In se moza! Evo, ena user posted image , da bosta tvoja fanta cim prej bolje!

user posted image  za pigamo.

user posted image  Maticu za kobacanje!

Almera, zlata si, da si ze nastimala za snemanje DD-ja. Se tolk veselim. Sploh se nikoli nisem gledala DD-ja, zdaj ga pa bom & to z vami v glavni vlogi. YES!

Rdeca licka ima tudi nasa Anja & je P rekla, naj jo za ven kar s kremico namazem. Mi jo je glih zadnjic ena kolegica prinesla - tako za veter in mraz - bo glih prava.

Blacky, smrekico si ze razmontirala? To je pa hitro. Jaz ponavadi kar do zacetka februarja pustim, da je se nekaj casa praznicno vzdusje.

sandrine, lepo, da se javljas. Pravis, da se ucis? Kaj pa?

24julij, user posted image  za tvojo punco, k tko pridno papa.

liju, kaj vse pa ze je tvoj Zan? Ima rad sadje IN zelenjavo?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
7.1.2009 14:08:06   
metuljcek321
OMG, pa saj tole je pa post stoletja. Vau, kaka jara kaca!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
7.1.2009 14:10:28   
metuljcek321
zimska, kako Lan? Je ze bolje? Nasa se kar spi - ze 2 uri. Jo je ocitno cepljenje precej zdelalo.

Almera, kakoje pa Bor prenesel?

Tinky, kdaj bo pa Teo cepljen?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3305
7.1.2009 14:15:15   
metuljcek321
user posted image  user posted image  user posted image , kje pa ste vse? A berete moj kilometrski post?user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3306
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 14:22:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3307
7.1.2009 14:29:59   
Inigo
aurorra - uuuuuuu, matic zažiga! user posted image Naš je še daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleč od tega... user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 7.1.2009 14:38:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 3308
7.1.2009 14:40:21   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

[

Tinky, kdaj bo pa Teo cepljen?

nimam pojma, v petek ima kontrolo, pa bomo vidli

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3309
7.1.2009 14:42:19   
Tinky
Evo, nardila pico, je bla kar fina.
Teo glih papa banano, jabolko in plasmon piškot. Je štosno videt, kako mu daje tati jest z levo roko user posted image

Nič, se grem vržt na kavč, ker sem mrtvo utrujena.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
7.1.2009 14:43:17   
Blacky30
Rebeca, da bi čimprej bili zdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 14:43:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3312
7.1.2009 14:46:57   
neboglasnica
Evo, ven nismo šli, ker dela Sara nalogo, meni se pa ne ljubi. Mogoče bova po Saro zašibala, ker se je spet sonček pokazal.

metuljček321: pridna, kmalu boš ujela blacky30 pri pridnosti pisanja dolgih postov in natančnega branja

liju: nismo te pozabile, veš da ne user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 14:49:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3314
7.1.2009 14:50:22   
neboglasnica
Spet kroži tale mail, spet jokam...

ZGODBA O ...

Dan pred Božičem sem hitela v blagovnico, da bi nakupila še zadnja darila. Ko sem zagledala množico ljudi, sem se sama pri sebi začela pritoževati:"To bo trajalo celo večnost, pa toliko drugih opravkov še imam?

Božični prazniki so vsako leto bolj neznosni. Ko bi se le lahko spravila v  posteljo, zaspala in se zbudila, ko bo že vsega konec?"
Navkljub slabi volji sem se
odpravila na oddelek z igračami, kjer so me ponovno vznemirile visoke cene igrač. Pa se po praznikih otroci sploh še pritaknejo teh precenjenih igrač?

Med policami sem opazila petletnega fantička, ki je k sebi stiskal punčko. Žalostno je božal punčkine laske. Zanimalo me je, za koga je ta punčka. Fantek se je takrat obrnil k starejši gospe, ki je stala poleg njega:  "Babi, si prepričana, da nimam dovolj denarja?" Starejša gospa je  odvrnila:"Saj veš, da nimaš dovolj denarja za to punčko, ljubček." Potem mu je naročila, naj jo počaka tam, sama pa bo še malo pobrskala naokoli.
Odhitela  je stran. Fantiček je še vedno stiskal punčko k sebi. Odpravila sem se k njemu  in ga povprašala, komu bi rad podaril to punčko. "Takšno punčko je imela njegova sestrica najrajši in si jo je želela za Božič. Prepričan je bil, da jo bo Božiček letos pustil pod smrečico." Odgovorila sem mu, da ji jo bo Božiček morda kljub temu prinesel in naj ne bo tako zaskrbljen. Žalostno je odvrnil: "Tja, ker je sedaj, ji Božiček ne more prinesti punčke. Mamici jo moram dati. Ona ji lahko edina odnese to punčko."
Njegove oči so bile polne žalosti, ko mi je povedal:"Moja sestrica je odšla k Bogu - v nebesa. Očka pravi, da bo tudi mamica kmalu odšla k njej, zato sem ji hotel dati to punčko, da jo odnese sestrici." Srce mi je skoraj zastalo. Fantek me je pogledal in dodal: "Očku sem naročil, naj ne pusti mamice oditi. Rekel sem mu, naj počaka, da se vrnem iz trgovine." Potem mi je pokazal čudovito fotografijo, na kateri se je smejal ter mi razložil:"Tudi to  fotografijo bom dal mamici, da me ne bo pozabila. Rad imam svojo mamico in želim si, da ji ne bi bilo treba oditi, toda očka pravi, da mora k moji mali sestrici." Žalostno je pogledal punčko v svojem naročju.

Hitro sem segla v denarnico in iz nje
izvlekla nekaj bankovcev. Fantku sem predlagala, da bi še enkrat preštela njegove prihranke. Morda pa le ima dovolj. "V redu," je dejal, "upam, da imam res dovolj." Neopazno sem svoje bankovce dodala njegovemu denarju, nato pa sva začela šteti. Zdaj je bilo več kot dovolj za punčko. Zahvalil se je Bogu za to, da ima zdaj dovolj denarja. Potem me je pogledal in
rekel: "Včeraj zvečer preden sem zaspal, sem molil, da bi mi Bog zagotovil dovolj denarja za punčko za sestrico. Uslišal je mojo prošnjo. Želel sem si tudi, da bi mamici lahko kupil belo vrtnico, toda te prošnje nisem upal vključiti v svoje molitve. Zdaj pa imam dovolj za punčko in belo vrtnico. Veš, moja mamica obožuje bele vrtnice."

Kmalu zatem se je vrnila starejša
gospa, jaz pa sem s svojim vozičkom odšla naprej.
Po tem srečanju je bilo moje počutje
bistveno drugačno kot takrat, ko sem vstopila v trgovino. Fantka si nisem mogla izbiti iz glave.
Potem sem se spomnila
novice, ki je bila pred dvema dnevom objavljena v lokalnem časopisu. Pijan možakar v tovornjaku se je zaletel v osebni avto, v katerem sta bili mlada ženska in majhno dekletce. Deklica je na kraju nesreče umrla, mamico pa so pripeljali v bolnišnico v kritičnem stanju. Njena družina je morala odločiti ali jo bodo odklopili z aparatov, ki so vzdrževali njene življenjske funkcije. Nikoli več naj se ne bi zbudila iz kome. Je bila to družina fantka iz blagovnice?

Dva dni po srečanju v blagovnici sem v
časopisu prebrala, da je mlada ženska preminila.
Kupila sem šopek belih vrtnic in se odpravila v mrliško vežico, kjer so ji ljudje izkazovali zadnje spoštovanje. Ležala je v krsti z belo vrtnico ter fotografijo fantka v rokah, na njenih prsih pa je ležala punčka. V solzah sem zapustila vežico.
Polastil se me je občutek, da moje življenje ne bo nikoli več takšno kot prej. Še vedno si težko predstavljam, kako močna je bila fantkova ljubezen do mamice in sestrice. Samo delček sekunde je zadostoval, da mu je pijanec odvzel najpomembnejše na svetu.

djhurghruhtuhweeuser posted image user posted image user posted image za vse pijane voznike!!

Neposredna povezava do sporočila: 3315
7.1.2009 14:55:37   
Inigo
kje se kupijo ti keksi za dojenčke?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 14:58:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
7.1.2009 14:59:13   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

kje se kupijo ti keksi za dojenčke?

V DM (ne pri DM)... plasmon keksi brez glutena.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
7.1.2009 15:01:49   
dzanika
metuljcek user posted image user posted image da ni več šuma! Mogoče je prejšnjič P mal šumelo v ušesih. user posted image user posted image

metuljcek prijavila se bom za tajništvo. V prošnjo sem pa sam napisala k sem opisvala dosedanje delo da sem delala tam in tam in da mi pogodbe niso podaljšali zaradi nosečnosti... Potem pa nisem nič pisala kolk je mali star in to. Edino če bodo šli računati k je v življenjepisu napisan kdaj sem delala. Sam dvomim da se v vsako prošnjo tko poglobijo. user posted image

inigo jaz uporabljam plazma kekse. Mislim da se dobijo v vsaki trgovini... Jan jih pridno liže. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3319
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 15:02:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3320
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 15:05:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3321
7.1.2009 15:09:22   
3jeMi
metuljcek... user posted image  za Anjo in user posted image  zate, za tak post... sem malo bolj na tekočem.

almera... res se je kar malo zavleklo vse skupaj (teta je malo pozabila, da nekatere še dojijo, pa kar malo tečkasta se mi je zdela)... dve vrsti pred tabo sem bila, skoraj pri oknu, med mano in oknom je bila še ena mamica (tole sem pa dobro napisala, ni kej user posted image )... se mi pa zdi, da bo ona mamica, ki je imela otročka v šlingu (al kako se že reče) z nami v skupini.
... korenček... faca, za prvič je dober, da mu je bil všeč... user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
7.1.2009 15:11:55   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ko je nuja tudi vozim. Po stranskih poteh seveda. To pomeni da potujem v Šiško 1 uro čez mesto, po polžje in v BKr. 3 ure -čez Škofljico, Lavrico, en del po gozdni poti do Krke - piše "vožnja na lastno odgovornost" in spodaj še "Srečno!" (Todi se zdej križauser posted image ). Si pa upam raily po vseh makedamih in Gorjance lahk skor z zaprtimi učkami predirkam. user posted image

zimska... brez zamere... ampak po mojih izkušnjah veliko belokranjcev tam doli dirka z zaprtimi očmi... dobri ste ni kaj... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3323
7.1.2009 15:17:19   
glugluglu
auroraa, uau, Maticu gre pa res dobro!!! user posted image naš Tian še kravc ne pase tako dobro, da bi se že kaj približno plazil.

Tiste, ki ste že imele pri 6 mesecih pregled, ali ste morale dati tudi urin? Pa kako ste to izvedle?

Mi smo ga dali danes zjutraj in me prej kliče pediatrinja, da urin ni dober, da je veliko levkocitov, bakterij,user posted image ne vem kaj še vse, da moram urin jutri ponovno prinesti, potem pa popoldan poklicati in, če ne bo dobro bova morala popoldan nazaj in bojo Tianu pri pediatrinji urin vzeli. In če še takrat ne bo dobro bo potem naprej ukrepala. Ma mene je edino to strah, da me ne bo v bolnico na kakšne preiskave poslala. Joj samo tega ne. Če se to zgodi, ne rabim več nobene diete.
Očitno je bi pa res zelo, zelo slab urin, ker moram jutri vse to urediti, čeprav je prediatrinja uradno na dopustu, bo vseeno pogledala urin in jo moram poklicat.user posted image Ma sranje. kaj je lahko narobe, če pa Tian nima vročine, ma nič no?

Neposredna povezava do sporočila: 3324
7.1.2009 15:20:09   
osa3
dzanika hvala za nalepkice

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?