|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
6.1.2009 10:57:04   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

punce a vaši takoj ko se vstanejo jedo zajtrk...Nejc je jedel ob 4h zjutraj, pa mi pol ob 8.30 ni hotu gresa na žlico, sem mu dala pa flaško je pa spil samo 90 ml AM, a je možno da ni lačen?

Moja govori am am am tako da ni dvoma kdaj je lačna. Kar  počakam, da mi pove.
Drugače pa jaz nisem nikoli dajala takoj zajtrka sem počakala cca 30 min.

enakouser posted image Jaz ko vsatnem nisem nikoli takoj lačna(so izjeme, ampak zelo redke) in se potem ravnam po sebiuser posted image

Jaz tudi. user posted image So pa moji otroci isti glede tega. Maja je prej jedla takoj, zdaj pa ne več. Zdaj pa počakam do am am am in dobi. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 6.1.2009 10:59:18 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
6.1.2009 11:05:00   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

No ja, evo me nazaj user posted image

Je spala točno 30 minut, pa ni veš šans, da bi nazaj zaspala.
Jaz sem pa tako user posted image , da bi mi prav pasalo še vsej eno urco mal poležat. Se mi zdi, da me vse kosti bolijo pa da me zebe, kar so pri meni osnovni znaki, da se me nekaj loteva user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Mančino nočno spanje in user posted image user posted image user posted image user posted image zate. Hitro čajčka, limonco in upam, da uideš bolezni.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
6.1.2009 11:07:40   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale user posted image  v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje?

Mislim, da kmalu, ker noge že iz lupinice moli, pri glavi pa je še nekaj placa.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.1.2009 11:08:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

dobo jutro vsem skupaj,

evo sem si skuhala glih kofi in poštimala tamalga, mi je spal do 8user posted image . zgleda da se je filip odločil da bo začel spati ponoči, no saj nekaj dobrega v
tem letu

Priden Filipuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.1.2009 11:09:18   
špelin@

punce a vaši takoj ko se vstanejo jedo zajtrk...Nejc je jedel ob 4h zjutraj, pa mi pol ob 8.30 ni hotu gresa na žlico, sem mu dala pa flaško je pa spil samo 90 ml AM, a je možno da ni lačen?

enakouser posted image Jaz ko vsatnem nisem nikoli takoj lačna(so izjeme, ampak zelo redke) in se potem ravnam po sebiuser posted image

Jaz tudi. user posted image So pa moji otroci isti glede tega. Maja je prej jedla takoj, zdaj pa ne več. Zdaj pa počakam do am am am in dobi. user posted image

Saj tudi Gregi ne je zajtrka takoj, ko se zbudi. Najprej poštimam malo piko in uredim frizuro veliki, potem pa odvisno od časa. Včasih velika popazi Gregca in jaz hitro peljem malo v vrtec in Gregija nahranim, ko se vrnem. Včasih pa Gregi poje, potem gremo pa vsi trije skupaj od doma. V glavnem: zajtrk dobi nekje 30-70 minut po zbujanju.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.1.2009 11:10:28   
Anitka

VIDU(Srčekgirll) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV!!!!
user posted image

Še od nas vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
6.1.2009 11:10:43   
jana81

tud jst prej nisem vedla kolk je pojedu, zdej pa vsaj vem. Prej ko sva bila na 4-5 GH, je spil max 400 ml mleka, kar je bilo ful premalo.
Aja sem pozbla napisdat da spije ziher pol litra čaja še zraven

Zakaj premalo??

Naš ima 5 obrokov GH (2x lino, 1x mlečni izdelki, 1x sadje, 1x zelenjavno kosilo, občasno z mesom ali rumenjakom) + točno 0 mleka, ker ga že lep čas niti povoha ne.

prehitro sem prešalatala na tolk obrokov GH, pa brala sem da naj bi spil do enega leta min 500 ml dnevno, sam ne vem al tekočine al mleka..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
6.1.2009 11:10:50   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

jana81, kako imaš sedaj Nejca, ko plazi, pod nadzorom??
Brina je ful hitra
sploh mi ne uspe tako hitro polulat se in roke oprat, ko ona že iz najdaljšega kota dnevne prisurfa na hodnik - ni tako kratka razdalja
skoraj teče po 4
in me je ful strah, da si kaj nardi, ko je ne vidimuser posted image
bomo res potrebovali stajico???

joj ne sprašuj, šla sem samo v kuhinjo flaško oprat, pa se mi je dvignu na kavč, in štbunknu na glavo, pa me ni bilo 2 sekunde, sam do kuhinje sem prišla...prenosno posteljico imava še kr pri tašči, ampak bo treba po njo, verjetno kr danes.
Ej hiter je pa ful, jst ga dam rajš v hojicio, ker drugače vse dol zmeče, pa rože potrga, tak je pa v hojici in za mano hodiuser posted image , ravn prej sva jabolka lupila, pa se skrivala okrog šanka (imam otok)..
Drgač pa sem včasih na robu z živci, ko ga še preoblečt ne morem, pa ga morem včasih 3x v pol ure, ker kaka non stop.
Prej sem ga razvila, pa mi je ušel, in se polulal na dekno na kavču..

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
6.1.2009 11:10:58   
jana81

jst sem mz tud danes dala po 30 minutah, pa ni hotu, pol je pa mleko spil, rada bi da ko je dan, on je na žličko, ne pa fflaše, razen čaja.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
6.1.2009 11:11:03   
jana81

jana81, kako imaš sedaj Nejca, ko plazi, pod nadzorom??
Brina je ful hitra
sploh mi ne uspe tako hitro polulat se in roke oprat, ko ona že iz najdaljšega kota dnevne prisurfa na hodnik - ni tako kratka razdalja
skoraj teče po 4
in me je ful strah, da si kaj nardi, ko je ne vidimuser posted image
bomo res potrebovali stajico???

Mogoče sploh ne bo hotela bit noter. Jaz sem dajala Jako v posteljico ko sem šla na wc. V stajici se je drl ko jesihar.

bi znalo bit pri nas enako
samo še za njo hodim, ona pa lazi okoli in se dviguje na vse "primerno" za to
ful me je strah, ker ji drsi na parket - včeraj se je itak že zvrnila, ko se je naslanjala gor na tabureuser posted image

Daj ji za obut nekaj v čemer ji ne bo drsleo pa ne bo nepotrebnih nesreč. Da pa plazi okoli in se dviguje pa je čisto normalno. Prej ali slej te bi to čakalo in tako imaš več upanja, da bo prej shodila.

aja da ne omenjam tega kako me boli križ, ker hodim z njim..

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
6.1.2009 11:11:12   
jana81

mogoče je pa Nejc tud po nama, ker moj tak ne je nič dokler ne pride domov, živi od kav, jst pa jem po kakih 2-3 urah, včasih prej.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
6.1.2009 11:14:06   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ne vem,kdo jo bo gledal domauser posted image .

TI"!!!! user posted image user posted image  

Moje sožalje.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
6.1.2009 11:15:02   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jaz sem pa dobila novo ginekologinjo, dr. JORDANuser posted image ,

in zdaj ko bom  šla k bivši g. po karton, če mi bodo kaj zatežili, jih bom kar nekam poslalauser posted image user posted image user posted image . Sam da sem se jih rešilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , tiste tam si pa kar privoščiuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
6.1.2009 11:16:19   
Anitka

Samo pripomba in moje osebno stališče, ni treba zamerit: upam, da veste, kakšne in katere sile delujejo pri čelnem trku, magari pri nizki hitrosti, in koliko je otroški vrat (+ hrbtenica) ob težki glavi stabilen oz. kaj se zgodi, če se zaletiš in je otrok prezgodaj obrnjen v smeri vožnje.

Upam, da ne bomo tega nikoli izkusile. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem in zato vem, kako zelo pomembno je, da je avtosedež:
1. primeren starosti in kilaži otroka
2. pravilno fiksiran + ustrezno varen (ocene različnih izvajalcev testov so lahko zelo različne, zato je fajn poiskati čimveč različnih virov in se potem odločiti)
3. obrnjen tako, da otrokovo telo najlažje prenese sile, ki nanj ob trku delujejo.

Seveda pa vsekakor upam, da se mi to nikoli več ne zgodi!!!!!!!!!!!

Špelin@ tudi jaz upam, da nobena od nas ne sproba več kaj takega.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
6.1.2009 11:18:12   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale user posted image  v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje?

Meni prav paše ta lupinica, ki jo imamo, ker ko zaspi, jo le odnesem v spalnico in spi naprej...potem bo pa tega konec.
Najbrž bomo kmalu zamenjali (čez mesec, dva...)...bomo videli sproti.

Jaz pa že lep čas nisem bila več fizično sposobna nositi lupine s spečim Gregorjem, pretežko je postalo vse skupaj user posted image  No, itak mu je že glava dosegla rob, zato bo šla lupina v prodajo user posted image

jaz imam tudi namen par stvari prodatiuser posted image , mi zaupaš kje boš trgovala??

Jaz sem našo košaro dreami prodala preko RR-jeuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
6.1.2009 11:19:03   
Estrella*

tud jst prej nisem vedla kolk je pojedu, zdej pa vsaj vem. Prej ko sva bila na 4-5 GH, je spil max 400 ml mleka, kar je bilo ful premalo.
Aja sem pozbla napisdat da spije ziher pol litra čaja še zraven

Zakaj premalo??

Naš ima 5 obrokov GH (2x lino, 1x mlečni izdelki, 1x sadje, 1x zelenjavno kosilo, občasno z mesom ali rumenjakom) + točno 0 mleka, ker ga že lep čas niti povoha ne.

prehitro sem prešalatala na tolk obrokov GH, pa brala sem da naj bi spil do enega leta min 500 ml dnevno, sam ne vem al tekočine al mleka..

Ja res je napisano tako, samo se ne smeš tega držat kot pijanc plota. Andraž vem, da je mlek zadnjičpil pri 10m, pote nikoli več in še danes samega ne mara.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
6.1.2009 11:19:51   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Če pohitiš...

BO HITRO PETEK........

user posted image
Plača je kot menstruacija:
krvavo jo zaslužiš,
dobiš jo enkrat mesečno,
traja 5,6 dni
in
potem se lahko jebeš do naslednje plače........

--
Človk obrača, bog obrne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
6.1.2009 11:21:54   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jst sm dala zanč k smo šli v toplice in zgleda takole k spi v sedežu:

user posted image

Luštkanouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
6.1.2009 11:25:43   
Anitka
Tako prebila sem se skozi jutranje poste, zdaj pa še nekaj o naši noči potem pa se bova počasi začela pakirati na inhalacijouser posted image user posted image

Ponoči smo spali dobro, zbudil se je le enkrat se mi zdiuser posted image user posted image (vsaj jaz sem ga le enkrat slišala in mu dudo popravila). Pa potem sva se dojila šele ob sedmih, ko je še 45 minut brcal in se premetaval pri meni in zaspal do 9.45, mami pa z njimuser posted image user posted image .

Sadje sva že tudi popapcala in to pridnouser posted image user posted image user posted image (hruška, banana in piškotek).

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
6.1.2009 11:37:27   
katy82
Čau mačkice samo na hitro se javim,stanje pri nas porazno,mala je malo boljša midva pa oba tako grozno prehlajena da komaj živivauser posted image

Čestitke vsem za obmesečnice user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem mali dala benko za spit ker mi cel dan ni nič jedla in tud slabo pila in ga je spila okol 200 ml .Spali smo pa tako obupno da verjet ne moreš,skoz en tečnarjenje pa jokanje pa kr ne spat pa kr igrala bi se.Tko da sem šla okrog 6-ih v dnevno spat k se tud dvignt nisem mogla pa jo je mel moj do 9-ih.Sta lepo pofruštkala in zaspala do desetih.

Ma nč grem počivat da mal k seb pridem,pazte nase da še ve kej ne ujagate

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
6.1.2009 11:40:07   
jana81
Nejc mi pa vedno okrog 11-12 h štrajka s hrano, res vedn pol zaspi, sam prej mu pa ne morem dat jest, ker ni lačen, zdj je spet pojedu 3 žličke jabke, pa ni hotu več, sem mu dala čaj in je zaspal.

Estrella eno vprašanje: s katerim melkom pripravljaš čokolino? jst sem ga včeri kupila, zase čokolešnik , za Nejca čokolino.

Zdej pa grem hiter posesat, ker imam svinjak.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
6.1.2009 11:42:31   
Estrella*

Nejc mi pa vedno okrog 11-12 h štrajka s hrano, res vedn pol zaspi, sam prej mu pa ne morem dat jest, ker ni lačen, zdj je spet pojedu 3 žličke jabke, pa ni hotu več, sem mu dala čaj in je zaspal.

Estrella eno vprašanje: s katerim melkom pripravljaš čokolino? jst sem ga včeri kupila, zase čokolešnik , za Nejca čokolino.

Zdej pa grem hiter posesat, ker imam svinjak.

z AM

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
6.1.2009 11:45:19   
Anonimen
Da se mal javim. Mi smo uredu, zobkov še nimamo, prehlajena ni več, uglavnem nč posebnega.
Dons sva doma pa sm mislila, da bom lohk mal več na rr pa zgleda da ne bom, ker je bla Gaja do sedaj tečna za po.p.izdit. Zaspana na fertik, spat pa ne. Sm jo dala pol kr v voziček pa za 5 minut vn, zdej pa spi na hodniku. Končnoooooooo. Jest pa kuham. Sm se odločla, da skuham za Gajo kr celo skledo pa dam pol v skrinjo. To pa zato, ker velikokrat je pri tašči al pa pri naših, ko se potepava, jest pa doma pol sam stran mečem, ker vse zgnije.

No upam, da bom dons mal več sodelovala tuki goruser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
6.1.2009 11:45:38   
bobika
Lepo pozdravljene!
Najprej SREČNO 2009!

Joj,kak bi vas rada prebrala pa za vami podebatirala, pa mi nikakor ne uspe.
Torej bo samo poročilo.
Včeraj smo imeli posvetovalnico, ki bi jo morali imeti pri 6 mesecih. Opravil je vse vredu, razen cepljenja. Ponovno ni bil cepljen, ker pokašljuje (nonstop, se kar v eno vleče) in je imel na silvestrovo vročino.
Tako, da smo že 3 prestavili prvo cepljenje. Je rakla, da raje to, kot pa da  mu imunski sistem še bolj podre.
Njegova teža je 7550g in 70cm pri 7,5 mesecev.

Drugače je pravi živahen fant, razvajen, da te kap. Vsi mi pravijo, da tako navezanega otroka na mamo še niso videli. Saj če sem kje v bližini, se ne pusti pestovati nikomur drugemu, včasih še hranit ne. Če pa ga slučajno pustim babici v varstvu pa dokler ne pridem domov ne je nič (to je bilo 6 ur, ko bi že zdavnaj mogel jesti). Pa tud spi bolj slabo.
Je še vedno bolj malo. Tudi gh še nisva niti en obrok popolnoma zamenjala. Bova pa v kratkem začela z mlečnimi izdelki.
Spi, pa tak tak. Ponavadi kar dobro. Čez dan še 3-4 x po pol ure. Ponoči pa je še tudi 2x ponavadi.

Sem videla, da se že pogovarjate o večjih avtosedežih. Jaz imam lupinico, ki je do 15kg. Bo pa tudi čez kakšen mesec (mogoče že prej) presedel v večji sedež maxi cosi od 9-15kg, ker bo sestrici dobila za rojstni dan sedež od 15-36kg.

kako ste kaj ostali? Kako je Gregor? Kaj pa Žan (naty), pa Anitka, a vam kaj pomaga tista plošča?.
Joj,upam, da bom potem najdla vaše odgovore, če mi jih boste napisale.

Prosim še samo, če mi lahko poveste v čem je razlika med mlekom 1, nadaljevalnim 2 in potem 3. Pri nekaterih se že pri 8.mesecih začne dajati 3.Mi smo do sedaj uporabljali novalac ac od 0-12m. Sedaj pa so zaloge pošle in iščem kakšno drugo mleko.

lp

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
6.1.2009 11:53:09   
mafi

Jana pri nas je tako, da če AT spi celo noč pač je ob 7h ko se zbudi, ko pa je jedla ob 4-5h pa tudi ni takoj jedla ko se je zbudila, ampak šele okrog 9huser posted image . Tako, da ja je možno da ni še lačen.

zgleda da so začel te našiuser posted image pazit na linijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?