|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
6.1.2009 9:34:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
naša lupinica je do 13kg, ampak Nejc jo je prerastel, ker mu je glava že gledala ven, kar pa ni varno, zdej ima itak že 9,5 kg, dala sem ga pa noter pri 8,5, pa HB in še naprej upam da ne bo kakšne nesreče.

Ravnala si lepo po predpisih oz. priporočenih standardih user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
6.1.2009 9:37:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale user posted image  v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje?

Meni prav paše ta lupinica, ki jo imamo, ker ko zaspi, jo le odnesem v spalnico in spi naprej...potem bo pa tega konec.
Najbrž bomo kmalu zamenjali (čez mesec, dva...)...bomo videli sproti.

Jaz pa že lep čas nisem bila več fizično sposobna nositi lupine s spečim Gregorjem, pretežko je postalo vse skupaj user posted image  No, itak mu je že glava dosegla rob, zato bo šla lupina v prodajo user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
6.1.2009 9:38:39   
špelin@
punce a vaši takoj ko se vstanejo jedo zajtrk...Nejc je jedel ob 4h zjutraj, pa mi pol ob 8.30 ni hotu gresa na žlico, sem mu dala pa flaško je pa spil samo 90 ml AM, a je možno da ni lačen?

Če se je ob 4h fajn najedel, je popolnoma možno, da enostavno ni lačen. No, saj je spil 90 ml AM in ima očitno dovolj user posted image
Naš nazadnje je ob 20:30, zato zadnje čase zjutraj pridno odpira usta user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
6.1.2009 9:40:06   
Anonimen

punce a vaši takoj ko se vstanejo jedo zajtrk...Nejc je jedel ob 4h zjutraj, pa mi pol ob 8.30 ni hotu gresa na žlico, sem mu dala pa flaško je pa spil samo 90 ml AM, a je možno da ni lačen?

Jana pri nas je tako, da če AT spi celo noč pač je ob 7h ko se zbudi, ko pa je jedla ob 4-5h pa tudi ni takoj jedla ko se je zbudila, ampak šele okrog 9huser posted image . Tako, da ja je možno da ni še lačen.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
6.1.2009 9:40:17   
tana7

kdaj oz. koliko še Nejc pije mleka???

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
6.1.2009 9:41:59   
Anonimen

Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale user posted image  v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje?

Meni prav paše ta lupinica, ki jo imamo, ker ko zaspi, jo le odnesem v spalnico in spi naprej...potem bo pa tega konec.

Jaz pa že lep čas nisem bila več fizično sposobna nositi lupine s spečim Gregorjem, pretežko je postalo vse skupaj user posted image  No, itak mu je že glava dosegla rob, zato bo šla lupina v prodajo user posted image

jaz imam tudi namen par stvari prodatiuser posted image , mi zaupaš kje boš trgovala??

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1806
6.1.2009 9:44:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

jaz imam tudi namen par stvari prodatiuser posted image , mi zaupaš kje boš trgovala??

Na razna mesta na netu bom dala oglase user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
6.1.2009 9:45:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

tana: nisem Jana, pa bom vseeno odgovorila moja AT pije še kar precej mleka, 1x na dan ima sadje, 1x na dan zelenjavo+mesek, 1x na dan ml. kašico, ostalo je AM.

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
6.1.2009 9:47:21   
tilči

Daš na bolho,ringaraja, mamino čvekalnico.Jaz sem že par stvari prodala,ki jih ne rabimo več,ker se samo prah gor nabira-premajhna oblačila,igračke,ki niso več zanimive...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
6.1.2009 9:48:52   
tilči

Jana pri nas je tako, da če AT spi celo noč pač je ob 7h ko se zbudi, ko pa je jedla ob 4-5h pa tudi ni takoj jedla ko se je zbudila, ampak šele okrog 9huser posted image . Tako, da ja je možno da ni še lačen.

naš tudi ni takoj lačen zjutraj.Sploh pa mi zadnje čase zavrača flaško,samo zvečer še in enkrat ponoči,ostalo pa samo še na žlico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
6.1.2009 9:50:35   
Srčekgirll

Srčekgirll, madonca, 8 mesecev že ima tvoj junaček? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, jst kr verjet ne morem. Še malo pa bo treba v službo ( 30.3.09). Bo treba na 2 user posted image otroku začet počas delat.user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
6.1.2009 9:51:08   
jana81

pred spanjem okoli 21h spije 150-170 ml, potem pa 1-2x na noč tud ene 150 ml, pa zjutraj ob 8-9h, in zdej po novem še ob 12h (ne vedno), ker mi noče na žlico jest .
Prej sva bila že na 4-5 GH, zdej pa spet na samo 2-3GH in 3-4 AM,ne vem al ga res zobki matrajo, al ma neko novo muho.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
6.1.2009 9:53:17   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Srčekgirll, madonca, 8 mesecev že ima tvoj junaček? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, jst kr verjet ne morem. Še malo pa bo treba v službo ( 30.3.09). Bo treba na 2 user posted image otroku začet počas delat.user posted image user posted image user posted image

evo pa mamo novo kandidatko zauser posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
6.1.2009 9:53:22   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

naš tudi ni takoj lačen zjutraj.Sploh pa mi zadnje čase zavrača flaško,samo zvečer še in enkrat ponoči,ostalo pa samo še na žlico.

vidiš pr nas pa ravno obratno, kadar je kosilo , mi z veseljem odpira usta, pa za kruh tudi, sadje ali mlečne kašice pa ne.
Pa sploh se nama ne ustavi to kakanje, še vedno kaka 5x na dan, prej je max 2x

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
6.1.2009 9:54:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

A začnemo navijat? user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1815
6.1.2009 9:56:11   
mya26
Naša noč je bila ubitačna. Maja je zbujal kašelj in pol sploh ni hotel zaspati nazaj. Saj ni ne vem kako jokal, samo spal smo pa res zanič oz. dost tud nismo spal.

Sem vidla da ste se mal pogovarjal o tem kako napravt ali . No naj bi bilo tako, če na dan O je fant, če pa 2-3 dni prej pa punca. Ker so spermiji Y hitri in živijo le 24 ur, X pa počasnejši in živijo do 72 ur. Kdaj imaš O pa lahko preveriš v slini pod mikroskopom. Nama je uspelo v drugo dobit in tudi 1. mesec sem zanosila. pri 1. j
e trajal 1 let ker nisva lih k zajca in bolj poredko

Meni pa se porodniška konča 30.4. Lanskega dopusta imam še 18 dni, pol pa še letošnjega 29 tako da bom verjetno še cel maj doma.

NAš Maj je pri svojih dobrih 9kg še vedno v luinci, ker naslednji sedež nima možnosti da bi gledal v nasprotno smer vožnje. JAz sem slišala, da je dobro da otrok res samostojno sedi ker takrat imam bolj ojačane mišice. Če ga prehitro obrneš v smer vožnje, lahko pri trku pride do hudih poškodb vratu (hrbtenice) ker te mišice še niso dobro ojačane.

Hujšanje: jojjojojojoj rajš ne pravim, odkar nisem več na strogi dieti zarad Maja (zdaj ne jem samo jajc) so šle kile lepo gor. Se je pa poredil tudi tako da bova sedaj začela skuaj hujšat. Mene je med prazniki čist zadelo to, ko sem pospravila obleke ki sem jih nosila ko sem bila še na faksu. Krilo sem si dala na eno stran pasu in mi je prišlo do nekje 2/3. Za zjokat. Včasih sem bla prav suha, pa se spomnim da me je oči ozmerjal da sem k za na cesto ker sem imela krilo do kolen (kao previsoko k sem bla debela) halooooo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
6.1.2009 9:56:56   
Anonimen
Estrella kje si zdajuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
6.1.2009 9:56:57   
Srčekgirll

user posted image user posted image
MOJA DENARNICA JE  OBUPNO PRAZNA, PA TUDI ZA VAS MENIM, DA SE  KAKEGA EXTRA OJRČKA NE BI BRANILI........ ZATO  VAM POŠILJAM DENARNEGA ANGELČKA!!! 

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1818
6.1.2009 9:57:04   
mya26
vidm da mi ni objavlo smajlijev
bom probala še enkrat

Naša noč je bila ubitačna. Maja je zbujal kašelj in pol sploh ni hotel zaspati nazaj. Saj ni ne vem kako jokal, samo spal smo pa res zanič oz. dost tud nismo spal.

Sem vidla da ste se mal pogovarjal o tem kako napravt ali . No naj bi bilo tako, če na dan O je fant, če pa 2-3 dni prej pa punca. Ker so spermiji Y hitri in živijo le 24 ur, X pa počasnejši in živijo do 72 ur. Kdaj imaš O pa lahko preveriš v slini pod mikroskopom. Nama je uspelo v drugo dobit in tudi 1. mesec sem zanosila. pri 1. j
e trajal 1 let ker nisva lih k zajca in bolj poredko

Meni pa se porodniška konča 30.4. Lanskega dopusta imam še 18 dni, pol pa še letošnjega 29 tako da bom verjetno še cel maj doma.

NAš Maj je pri svojih dobrih 9kg še vedno v luinci, ker naslednji sedež nima možnosti da bi gledal v nasprotno smer vožnje. JAz sem slišala, da je dobro da otrok res samostojno sedi ker takrat imam bolj ojačane mišice. Če ga prehitro obrneš v smer vožnje, lahko pri trku pride do hudih poškodb vratu (hrbtenice) ker te mišice še niso dobro ojačane.

Hujšanje: jojjojojojoj rajš ne pravim, odkar nisem več na strogi dieti zarad Maja (zdaj ne jem samo jajc) so šle kile lepo gor. Se je pa poredil tudi tako da bova sedaj začela skuaj hujšat. Mene je med prazniki čist zadelo to, ko sem pospravila obleke ki sem jih nosila ko sem bila še na faksu. Krilo sem si dala na eno stran pasu in mi je prišlo do nekje 2/3. Za zjokat. Včasih sem bla prav suha, pa se spomnim da me je oči ozmerjal da sem k za na cesto ker sem imela krilo do kolen (kao previsoko k sem bla debela) halooooo

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
6.1.2009 9:58:41   
Srčekgirll
Če pohitiš...

BO HITRO PETEK........

user posted image
Plača je kot menstruacija:
krvavo jo zaslužiš,
dobiš jo enkrat mesečno,
traja 5,6 dni
in
potem se lahko jebeš do naslednje plače........

--
Človk obrača, bog obrne.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 6.1.2009 10:00:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1820
6.1.2009 10:01:09   
Srčekgirll
Dokaz da se zemlja res segreva

user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 6.1.2009 10:02:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 1821
6.1.2009 10:02:47   
špelin@
mya26, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne bodi žalostna zaradi kilaže, enostavno smo ljudje različni. Poleg tega sčasoma začne tudi EMŠO delati svoje, sama sem se že sprijaznila, da nikoli več ne bom imela lepo utrjene postave, ne glede na kilažo... Meni se zdiš ti ena zelo lepa ženska. Če te kakšna odvečna kila moti, jo boš pa tudi "sklatila", samo prava motivacija mora priti user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
6.1.2009 10:06:12   
tana7

tana: nisem Jana, pa bom vseeno odgovorila moja AT pije še kar precej mleka, 1x na dan ima sadje, 1x na dan zelenjavo+mesek, 1x na dan ml. kašico, ostalo je AM.

no, saj mi smo na zelo podobnem
le da ima zelenjavo minus mesek
pa namesto AM je dojenje
s tem, da imam zadnja 2 dni spet precej manj mleka user posted image user posted image upam, da je samo prehodno!!!

a sadje lepo papa, rada? jst porabil več kot pol ure, da vsaj sprejemljivo količino snedeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
6.1.2009 10:07:14   
Estrella*

Če se je ob 4h fajn najedel, je popolnoma možno, da enostavno ni lačen. No, saj je spil 90 ml AM in ima očitno dovolj user posted image
Naš nazadnje je ob 20:30, zato zadnje čase zjutraj pridno odpira usta user posted image

danes je naša jedla tud samo 100AM, pa nič ponoč. Pri nas je standard, da ko vsane je malo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
6.1.2009 10:08:36   
hijenca
Dobro jutro!

Mi smo pa danes spali do 9 ureuser posted image user posted image , sem se malo naspala, pa čeprav sem bila včeraj do polnoči na internetu.

Vidim, da je tema avtosedeži. Mi imamo maxi cosijev avtosedež, obračat se ga ne da.

Sedaj pa moram šibat, ker nekdo zahteva mojo pozornost.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?