Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:56:21
|
|
|
|
sesil
|
jaz bi ša mel čvekala. buccka, si prebrala moj e mail?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:59:51
|
|
|
|
sesil
|
sem vidla odgovor....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 6:41:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro oziroma lahko noč Evo naša naš noč je bila boljša od pričakovanj Manca je spala relativno dobro. Sicer z vmesnimi zbujanji, vendar večje panike ni bilo. Spet pa sva vstale par minut čez 5.uro zjutraj in sedajle že panča svojo prvo rundo, ker je čisto gotova. Zjutraj je imela eno nosnico tako zabasano s smrkljem da je bilo groza. Pa ve se ji je zasušilo na nosnici, tako da sva imeli cele ceramonije da sva odrešili nos. Sem pa mislila, da če že zaradi drugega ne,da bo budnica ponoči za hranjenje, ker je zvečer spila cca.100ml AM, ker več ni mogala,saj ni mogla piti po flsški, ker ni mogla dihat skozi nos, ampak zgleda da ni potrebovala. Je pa res da je čez dan pojedla kar veliko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 6:45:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo zdej sem pa tud jaz redi stedi, da grem še malo Manci družbo delat na kavč Papa
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 7:12:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
No ja, evo me nazaj Je spala točno 30 minut, pa ni veš šans, da bi nazaj zaspala. Jaz sem pa tako , da bi mi prav pasalo še vsej eno urco mal poležat. Se mi zdi, da me vse kosti bolijo pa da me zebe, kar so pri meni osnovni znaki, da se me nekaj loteva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 7:14:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Hellow! Po par dnevih spet v cicilizaciji. Mi smo praznike preživeli lepo, še preveč, saj nisem mela časa za kukat k vam. Poleg vsega pa mam izpit 16-menda pa si nisem še niti pogledala, pa mam ful. Verjetn ne bom sfolgala skoz, ma se bom kaj potrudla, čeprav ni prave volje-sem še v praznikih. Bomo držale pesti, da bo dobro šlo skozi Lin je še vedno pridna, sedaj skozneki čebelja oz blablja. Nogice še ne ve zakaj služijo, ma počasi žeugotavlja. Ful občudujem malčke, ki že stojijo na nagicah . Drugač pa velik časa preživi v stajici, tko da uspem kaj zraven narediti. Nič js grem počasi ninat, ker mam dost dneva. Vsem prisotnim pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 7:15:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ŠPELIN: hvala za nalepkice Sem ti hotla sms poslat pa ga tisti trenutek nisem, potem sem pa po pravici povedano pozabila. In sem se sedaj spomnila, tako da HVALA ŠE 1X!!! SE ti ob priliki oddolžim Ni za kaj. Mene je bolj skrbelo, da se ne bi med poplavo praznične pošte kuverta izgubila, sem namreč že 3x doživela ravno to Ne, se ni izgubila Nalepkice pa so že na svojem mestu varno prilepljene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:12:47
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Imam eno vprašanje za tiste, ki ste dojile. Ali so vas po koncu dojenja prsi kaj bolele?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:18:16
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Soncnica Sandra ***, lepo, da je Manci spanje uspelo kljub prehladu Tudi drugi del naše noči je bil proti pričakovanjem zelo v redu. Najprej smo sicer do pol treh nonstop dežurali - nisem uspela spati niti 10 minut v kosu No, ob dveh sem princu zadnjič posesala smrkelj iz noska in potem je v roku pol ure trdno zaspal in spal brez zbujanja do 7h Žal sem jaz morala vstati ob pol sedmih in sem od premalo spanja ter od prehlada in glavobola takale: IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ upam in želim ti, da najdeš idealno službo jaz tud in da bo fajn plača pa mal dela, saj ga imaš dost doma Ne, ne, naj bo kar dosti dela, potem čas hitreje mine No, resno: v srednješolskih letih sem vsake počitnice delala in sem 1x dobila priliko za delo v takrat zelo močnem oz. dobro stoječem podjetju. Zdržala sem točno 2 dni. Zakaj? Ker sem v celem dnevu smela pobrisati prah z ene police v arhivu in pospraviti 2 fascikla Od nedela sem prišla domov zbita kot pes in sem raje šla delat nazaj v eno drugo firmo, kjer sem vsaj vedela, da bo moj čas nekaj vreden - ne le denarno, ampak da bom koristna. Zato sovražim službe, kjer bi morala samo "jajca hojsat", rada delam, ker se potem napolnim z novo energijo in sem prijetno utrujena Vse, kar za dobro voljo v službi potrebujem, so normalni sodelavci, normalen šef in pestro delo Seveda normalna plača ne bi bila odveč Bi kdo kavo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:19:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Imam eno vprašanje za tiste, ki ste dojile. Ali so vas po koncu dojenja prsi kaj bolele? Mene so približno 1 teden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:20:40
|
|
|
|
špelin@
|
Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:27:13
|
|
|
|
mafi
|
dobo jutro vsem skupaj, evo sem si skuhala glih kofi in poštimala tamalga, mi je spal do 8 . zgleda da se je filip odločil da bo začel spati ponoči, no saj nekaj dobrega v tem letu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:29:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje? ne vem kako misli jaz imam romer king in je obrnjen naprej, zdej mamo že ene 2m mir ker vidi vse ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:32:13
|
|
|
|
mafi
|
ss: za Manco in spanje špelin@: , izkoristi priliko ko Grega zaspi pa se malo uleži z njim, da prideš malo k sem kasso:ene par dni so me bolele
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:34:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Imam eno vprašanje za tiste, ki ste dojile. Ali so vas po koncu dojenja prsi kaj bolele? Ja, ampak je minilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:34:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Soncnica Sandra ***, lepo, da je Manci spanje uspelo kljub prehladu Tudi drugi del naše noči je bil proti pričakovanjem zelo v redu. Najprej smo sicer do pol treh nonstop dežurali - nisem uspela spati niti 10 minut v kosu No, ob dveh sem princu zadnjič posesala smrkelj iz noska in potem je v roku pol ure trdno zaspal in spal brez zbujanja do 7h Žal sem jaz morala vstati ob pol sedmih in sem od premalo spanja ter od prehlada in glavobola takale: IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ upam in želim ti, da najdeš idealno službo jaz tud in da bo fajn plača pa mal dela, saj ga imaš dost doma Ne, ne, naj bo kar dosti dela, potem čas hitreje mine No, resno: v srednješolskih letih sem vsake počitnice delala in sem 1x dobila priliko za delo v takrat zelo močnem oz. dobro stoječem podjetju. Zdržala sem točno 2 dni. Zakaj? Ker sem v celem dnevu smela pobrisati prah z ene police v arhivu in pospraviti 2 fascikla Od nedela sem prišla domov zbita kot pes in sem raje šla delat nazaj v eno drugo firmo, kjer sem vsaj vedela, da bo moj čas nekaj vreden - ne le denarno, ampak da bom koristna. Zato sovražim službe, kjer bi morala samo "jajca hojsat", rada delam, ker se potem napolnim z novo energijo in sem prijetno utrujena Vse, kar za dobro voljo v službi potrebujem, so normalni sodelavci, normalen šef in pestro delo Seveda normalna plača ne bi bila odveč Bi kdo kavo? za nespanje prvega dela noči in prehlad Glede službe se pa jaz strinjam. Jaz bi najraje šla kar domov, ko ni nič za delat, kar se je pri nas zgodilo mislim, da 2x. Mene tole prekladanje od nedela ful ubija in sem sama sebi tečna. Ko sem delala v knjigarni sem brala knjige ko ni bilo dela, ampak to ne moreš delat cele dneve. Ful je težko najti službo, ki bi tezadovoljila na vseh področjih hkrati.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 6.1.2009 8:35:08 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:34:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje? Takoj ko sta šla v avtosedež.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:38:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje? Takoj ko sta šla v avtosedež. Pri kateri starosti oz. kilaži? Sprašujem zato, ker imam malo težav z drugim sedežem (lupino je mali prerastel), ga težko zmontiram zadaj v nasprotni smeri vožnje, ker moram potem sovozniški sedež potisniti čisto naprej in me moti pri vožnji - imam velik mrtev kot
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:39:05
|
|
|
|
barbaw
|
Pri nas je bila danes kriza za v vrtec. Doma je ni bilo, tam pa . Vsaj dretja ni bilo. Zdaj sem dobila sms in mogoče bo zbudilo Majo. Maja je bila pridna in se je komaj ob 6-ih zbudila za flaško. Sem ji naštimala samo 100 ml, ki so zadostovali za 20 min. Sem šla potem naštimat še dodatnih 100 in je vse zmazala. Sem jo dala pa med drugim hranjenjem v svojo posteljo in sem mislila, da bo gospodična zaspala s cartanjem, ampak ni šans. Me je cukala in brcala, pa sem jo dala nazaj v njeno posteljo, pa je zaspala kot top. Tega sploh ne morem razumet. Jaka pa je spal pri nama (ponoči je prišetal), dokler ga ni Maja začela zbujat, zdaj pa niti blizu ne pride.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:39:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje? ne vem kako misli jaz imam romer king in je obrnjen naprej, zdej mamo že ene 2m mir ker vidi vse ven Se pravi nekje pri pol leta?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:39:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje? Takoj ko sta šla v avtosedež. Pri kateri starosti oz. kilaži? Sprašujem zato, ker imam malo težav z drugim sedežem (lupino je mali prerastel), ga težko zmontiram zadaj v nasprotni smeri vožnje, ker moram potem sovozniški sedež potisniti čisto naprej in me moti pri vožnji - imam velik mrtev kot 8 kg, oba nekje pri 7m
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:40:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro špelin@ mi smo v avtosedežu že več kot en mesec in mala maksimalno uživa kasso: ja mene še občasno zize bolijo, ampak ni tako hude bolečine, sem pa včeraj malo za foro Anji ponudila in ne boš verjela je takoj zagrabila in začela pit, kaj pa nimam pojma hmm iskanje službe: lahko rečem samo HB da me služba čaka , ker pisanje prošenj in brez veznih razgovor sem že miljon dala skoz . Vsem, ki si morate še poiskati primerno zaposlitev, pa želim obilo sreče .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:40:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobo jutro vsem skupaj, evo sem si skuhala glih kofi in poštimala tamalga, mi je spal do 8 . zgleda da se je filip odločil da bo začel spati ponoči, no saj nekaj dobrega v tem letu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:41:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos špelin@ mi smo v avtosedežu že več kot en mesec in mala maksimalno uživa A to v avtosedežu, obrnjenem v smeri vožnje? Ker naš je tudi zdaj že v avtosedežu, ampak v nasprotni smeri vožnje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 8:42:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro špelin@ mi smo v avtosedežu že več kot en mesec in mala maksimalno uživa kasso: ja mene še občasno zize bolijo, ampak ni tako hude bolečine, sem pa včeraj malo za foro Anji ponudila in ne boš verjela je takoj zagrabila in začela pit, kaj pa nimam pojma hmm iskanje službe: lahko rečem samo HB da me služba čaka , ker pisanje prošenj in brez veznih razgovor sem že miljon dala skoz . Vsem, ki si morate še poiskati primerno zaposlitev, pa želim obilo sreče . Meni je moj hotel Majo priklopit na prsi in je sicer probala z usti, samo ni vedela kaj naj dela z bradavico. Je čisto pozabila. Kot da se ne bi nikoli dojila.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?