Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:09:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, madonca, 8 mesecev že ima tvoj junaček? Ja, jst kr verjet ne morem. Še malo pa bo treba v službo ( 30.3.09). Bo treba na 2 otroku začet počas delat. Srečno! Mi smo zaprli obrt HB
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:10:13
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a vaši takoj ko se vstanejo jedo zajtrk...Nejc je jedel ob 4h zjutraj, pa mi pol ob 8.30 ni hotu gresa na žlico, sem mu dala pa flaško je pa spil samo 90 ml AM, a je možno da ni lačen? kdaj oz. koliko še Nejc pije mleka??? pred spanjem okoli 21h spije 150-170 ml, potem pa 1-2x na noč tud ene 150 ml, pa zjutraj ob 8-9h, in zdej po novem še ob 12h (ne vedno), ker mi noče na žlico jest . Prej sva bila že na 4-5 GH, zdej pa spet na samo 2-3GH in 3-4 AM,ne vem al ga res zobki matrajo, al ma neko novo muho. kar velik mleka... se mi zdi jaz ne vem, koliko brina mleka snede, ker nimam merilca na joški
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:13:45
|
|
|
|
tana7
|
punce, ki hodite/ste hodile z na plavanje ste imele samo pleničke za v vodo ali tudi neoprenske hlačke?? vaši mislim mi ta mesec štartamo s plavanjem, pa ne vem, kaj naj s tem nardim kaj pa ostale v bazenu? kaj večina naredi?? kako ste pa izbrale uro?pri nas je menda izbira 9, 10 ali 11 dopoldan ampak brina bolj mešano spidopoldan, pa sploh ne vem, katero uro zbrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:15:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ker nimam merilca na joški Če bo kdaj kdo to iznašel, bo bogatejši od Gatesa in Trumpa skupaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:15:49
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ker nimam merilca na joški Če bo kdaj kdo to iznašel, bo bogatejši od Gatesa in Trumpa skupaj po mojega ga Melanija ima, al misliš, da ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:17:12
|
|
|
|
tana7
|
joj, nam pa Brina že odpira vratca spodaj na omari v dnevni pa se dviguje nanje sem upala, d abo še malo počakala s tem....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:18:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje? Mi smo jo prestavili, ko je bila stara pol leta, ker je non stop joala v lupini, čeprav je imela še malo prostora v njej, vendar ji ni bilo všeč, ker ni nič videla. Imamo pa Evolvo 123 ultra red
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:21:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje? Meni prav paše ta lupinica, ki jo imamo, ker ko zaspi, jo le odnesem v spalnico in spi naprej...potem bo pa tega konec. Najbrž bomo kmalu zamenjali (čez mesec, dva...)...bomo videli sproti. Ja to zna biti problem ja. Vsaj pri nas je bil, ker se je vedno zbudila, ko smo jo ven jemali. Sedaj jo pa kar v avtu pustimo in spi naprej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:22:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a vaši takoj ko se vstanejo jedo zajtrk...Nejc je jedel ob 4h zjutraj, pa mi pol ob 8.30 ni hotu gresa na žlico, sem mu dala pa flaško je pa spil samo 90 ml AM, a je možno da ni lačen? ne, naša običajno je približno eno uro potem ko se zbudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:22:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem pa dobila novo ginekologinjo, dr. JORDAN , in zdaj ko bom šla k bivši g. po karton, če mi bodo kaj zatežili, jih bom kar nekam poslala . Sam da sem se jih rešila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:28:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a vaši takoj ko se vstanejo jedo zajtrk...Nejc je jedel ob 4h zjutraj, pa mi pol ob 8.30 ni hotu gresa na žlico, sem mu dala pa flaško je pa spil samo 90 ml AM, a je možno da ni lačen? kdaj oz. koliko še Nejc pije mleka??? pred spanjem okoli 21h spije 150-170 ml, potem pa 1-2x na noč tud ene 150 ml, pa zjutraj ob 8-9h, in zdej po novem še ob 12h (ne vedno), ker mi noče na žlico jest . Prej sva bila že na 4-5 GH, zdej pa spet na samo 2-3GH in 3-4 AM,ne vem al ga res zobki matrajo, al ma neko novo muho. kar velik mleka... se mi zdi jaz ne vem, koliko brina mleka snede, ker nimam merilca na joški tud jst prej nisem vedla kolk je pojedu, zdej pa vsaj vem. Prej ko sva bila na 4-5 GH, je spil max 400 ml mleka, kar je bilo ful premalo. Aja sem pozbla napisdat da spije ziher pol litra čaja še zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:31:53
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a vaši takoj ko se vstanejo jedo zajtrk...Nejc je jedel ob 4h zjutraj, pa mi pol ob 8.30 ni hotu gresa na žlico, sem mu dala pa flaško je pa spil samo 90 ml AM, a je možno da ni lačen? kdaj oz. koliko še Nejc pije mleka??? pred spanjem okoli 21h spije 150-170 ml, potem pa 1-2x na noč tud ene 150 ml, pa zjutraj ob 8-9h, in zdej po novem še ob 12h (ne vedno), ker mi noče na žlico jest . Prej sva bila že na 4-5 GH, zdej pa spet na samo 2-3GH in 3-4 AM,ne vem al ga res zobki matrajo, al ma neko novo muho. kar velik mleka... se mi zdi jaz ne vem, koliko brina mleka snede, ker nimam merilca na joški tud jst prej nisem vedla kolk je pojedu, zdej pa vsaj vem. Prej ko sva bila na 4-5 GH, je spil max 400 ml mleka, kar je bilo ful premalo. Aja sem pozbla napisdat da spije ziher pol litra čaja še zraven tega pol litra sem si pa jst dobro zapomnila brina je včeraj spila ca. 30 ml vode iz aventove flaške
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:35:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tud jst prej nisem vedla kolk je pojedu, zdej pa vsaj vem. Prej ko sva bila na 4-5 GH, je spil max 400 ml mleka, kar je bilo ful premalo. Aja sem pozbla napisdat da spije ziher pol litra čaja še zraven Zakaj premalo?? Naš ima 5 obrokov GH (2x lino, 1x mlečni izdelki, 1x sadje, 1x zelenjavno kosilo, občasno z mesom ali rumenjakom) + točno 0 mleka, ker ga že lep čas niti povoha ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:38:32
|
|
|
|
tana7
|
jana81, kako imaš sedaj Nejca, ko plazi, pod nadzorom?? Brina je ful hitra sploh mi ne uspe tako hitro polulat se in roke oprat, ko ona že iz najdaljšega kota dnevne prisurfa na hodnik - ni tako kratka razdalja skoraj teče po 4 in me je ful strah, da si kaj nardi, ko je ne vidim bomo res potrebovali stajico???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:42:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbarw in kako si kej danes glede na to da si komi čakala torek in da si zopet na starih tirih. a se boš lahkonavadila na dopoldanskki mir>?>>? Ma kaki mir. Maja je tako živahna postala, da je konec z mirom. Vsepovsod je je polno. Nekako pripleza kamor hoče, da ne omenjam vstajanja ob stvareh in ..... Mir bo samo ko bo spala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:42:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a vaši takoj ko se vstanejo jedo zajtrk...Nejc je jedel ob 4h zjutraj, pa mi pol ob 8.30 ni hotu gresa na žlico, sem mu dala pa flaško je pa spil samo 90 ml AM, a je možno da ni lačen? Moja govori am am am tako da ni dvoma kdaj je lačna. Kar počakam, da mi pove. Drugače pa jaz nisem nikoli dajala takoj zajtrka sem počakala cca 30 min.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:43:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jana81, kako imaš sedaj Nejca, ko plazi, pod nadzorom?? Brina je ful hitra sploh mi ne uspe tako hitro polulat se in roke oprat, ko ona že iz najdaljšega kota dnevne prisurfa na hodnik - ni tako kratka razdalja skoraj teče po 4 in me je ful strah, da si kaj nardi, ko je ne vidim bomo res potrebovali stajico??? Mogoče sploh ne bo hotela bit noter. Jaz sem dajala Jako v posteljico ko sem šla na wc. V stajici se je drl ko jesihar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:45:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tud jst prej nisem vedla kolk je pojedu, zdej pa vsaj vem. Prej ko sva bila na 4-5 GH, je spil max 400 ml mleka, kar je bilo ful premalo. Aja sem pozbla napisdat da spije ziher pol litra čaja še zraven Zakaj premalo?? Naš ima 5 obrokov GH (2x lino, 1x mlečni izdelki, 1x sadje, 1x zelenjavno kosilo, občasno z mesom ali rumenjakom) + točno 0 mleka, ker ga že lep čas niti povoha ne. Pri nas spije cca 390 ml, če je dobra bera, drugače pa manj, pa se mi zdi dovolj. Zdaj je HB dobila apetit nazaj in je začela počasi jest malo več. Upam, da se vrne ne stare tirnice glede hranjenja, ker je bilo že prav hudo, ker sem toliko stran zmetala. Jo je moj enkrat hranil in rekel, da lahko ponoriš zraven. Kako je to meni znano, samo jaz se ne sekiram. če poje, poje, drugače pa smola.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:46:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje? Jst sm dala zanč k smo šli v toplice in zgleda takole k spi v sedežu:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:46:30
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jana81, kako imaš sedaj Nejca, ko plazi, pod nadzorom?? Brina je ful hitra sploh mi ne uspe tako hitro polulat se in roke oprat, ko ona že iz najdaljšega kota dnevne prisurfa na hodnik - ni tako kratka razdalja skoraj teče po 4 in me je ful strah, da si kaj nardi, ko je ne vidim bomo res potrebovali stajico??? Mogoče sploh ne bo hotela bit noter. Jaz sem dajala Jako v posteljico ko sem šla na wc. V stajici se je drl ko jesihar. bi znalo bit pri nas enako samo še za njo hodim, ona pa lazi okoli in se dviguje na vse "primerno" za to ful me je strah, ker ji drsi na parket - včeraj se je itak že zvrnila, ko se je naslanjala gor na tabure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:48:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jana81, kako imaš sedaj Nejca, ko plazi, pod nadzorom?? Brina je ful hitra sploh mi ne uspe tako hitro polulat se in roke oprat, ko ona že iz najdaljšega kota dnevne prisurfa na hodnik - ni tako kratka razdalja skoraj teče po 4 in me je ful strah, da si kaj nardi, ko je ne vidim bomo res potrebovali stajico??? Mogoče sploh ne bo hotela bit noter. Jaz sem dajala Jako v posteljico ko sem šla na wc. V stajici se je drl ko jesihar. bi znalo bit pri nas enako samo še za njo hodim, ona pa lazi okoli in se dviguje na vse "primerno" za to ful me je strah, ker ji drsi na parket - včeraj se je itak že zvrnila, ko se je naslanjala gor na tabure Daj ji za obut nekaj v čemer ji ne bo drsleo pa ne bo nepotrebnih nesreč. Da pa plazi okoli in se dviguje pa je čisto normalno. Prej ali slej te bi to čakalo in tako imaš več upanja, da bo prej shodila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:50:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jana81, kako imaš sedaj Nejca, ko plazi, pod nadzorom?? Brina je ful hitra sploh mi ne uspe tako hitro polulat se in roke oprat, ko ona že iz najdaljšega kota dnevne prisurfa na hodnik - ni tako kratka razdalja skoraj teče po 4 in me je ful strah, da si kaj nardi, ko je ne vidim bomo res potrebovali stajico??? Mogoče sploh ne bo hotela bit noter. Jaz sem dajala Jako v posteljico ko sem šla na wc. V stajici se je drl ko jesihar. bi znalo bit pri nas enako samo še za njo hodim, ona pa lazi okoli in se dviguje na vse "primerno" za to ful me je strah, ker ji drsi na parket - včeraj se je itak že zvrnila, ko se je naslanjala gor na tabure Tudi naša mala pika ni marala biti v stajici, Je rjula kot zver Velika, recimo, je pa notri prav uživala, prelagala igrače,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:55:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tud jst prej nisem vedla kolk je pojedu, zdej pa vsaj vem. Prej ko sva bila na 4-5 GH, je spil max 400 ml mleka, kar je bilo ful premalo. Aja sem pozbla napisdat da spije ziher pol litra čaja še zraven Zakaj premalo?? Naš ima 5 obrokov GH (2x lino, 1x mlečni izdelki, 1x sadje, 1x zelenjavno kosilo, občasno z mesom ali rumenjakom) + točno 0 mleka, ker ga že lep čas niti povoha ne. PREMALO????'Naša ga popije 400-500 in okoli 600GH, pa mislim, da je eč kot dovolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 10:55:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a vaši takoj ko se vstanejo jedo zajtrk...Nejc je jedel ob 4h zjutraj, pa mi pol ob 8.30 ni hotu gresa na žlico, sem mu dala pa flaško je pa spil samo 90 ml AM, a je možno da ni lačen? Moja govori am am am tako da ni dvoma kdaj je lačna. Kar počakam, da mi pove. Drugače pa jaz nisem nikoli dajala takoj zajtrka sem počakala cca 30 min. enako Jaz ko vsatnem nisem nikoli takoj lačna(so izjeme, ampak zelo redke) in se potem ravnam po sebi
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?