|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
5.1.2009 22:56:21   
sesil
jaz bi ša mel čvekala. buccka, si prebrala moj e mail?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
5.1.2009 22:59:51   
sesil
sem vidla odgovor....user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
6.1.2009 6:41:34   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro oziroma lahko noč user posted image

Evo naša naš noč je bila boljša od pričakovanj user posted image
Manca je spala relativno dobro. Sicer z vmesnimi zbujanji, vendar večje panike ni bilo. Spet pa sva vstale par minut čez 5.uro zjutraj in sedajle že panča svojo prvo rundo, ker je čisto gotova.
Zjutraj je imela eno nosnico tako zabasano s smrkljem da je bilo groza. Pa ve se ji je zasušilo na nosnici, tako da sva imeli cele ceramonije da sva odrešili nos.
Sem pa mislila, da če že zaradi drugega ne,da bo budnica ponoči za hranjenje, ker je zvečer spila cca.100ml AM, ker več ni mogala,saj ni mogla piti po flsški, ker ni mogla dihat skozi nos, ampak zgleda da ni potrebovala. Je pa res da je čez dan pojedla kar veliko

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
6.1.2009 6:45:59   
Soncnica Sandra ***
Evo zdej sem pa tud jaz redi stedi, da grem še malo Manci družbo delat na kavč user posted image

Papa user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
6.1.2009 7:12:57   
Soncnica Sandra ***
No ja, evo me nazaj user posted image

Je spala točno 30 minut, pa ni veš šans, da bi nazaj zaspala.
Jaz sem pa tako user posted image , da bi mi prav pasalo še vsej eno urco mal poležat. Se mi zdi, da me vse kosti bolijo pa da me zebe, kar so pri meni osnovni znaki, da se me nekaj loteva user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1730
6.1.2009 7:14:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

Hellow!
Po par dnevih spet v cicilizaciji.
Mi smo praznike preživeli lepo, še preveč, saj nisem mela časa za kukat k vam.
Poleg vsega pa mam izpit 16-menda pa si nisem še niti pogledala, pa mam ful. Verjetn ne bom sfolgala skoz, ma se bom kaj potrudla, čeprav ni prave volje-sem še v praznikih.
Bomo držale pesti, da bo dobro šlo skozi user posted image user posted image user posted image

Lin je še vedno pridna, sedaj skozneki čebelja oz blablja. Nogice še ne ve zakaj služijo, ma počasi žeugotavlja. Ful občudujem malčke, ki že stojijo na nagicahuser posted image . Drugač pa velik časa preživi v stajici, tko da uspem kaj zraven narediti.

Nič js grem počasi ninat, ker mam dost dneva.

Vsem prisotnim pa lahko noč

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
6.1.2009 7:15:28   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ŠPELIN: hvala za nalepkice user posted image user posted image user posted image

Sem ti hotla sms poslat pa ga tisti trenutek nisem, potem sem pa po pravici povedano pozabila. In sem se sedaj spomnila, tako da HVALA ŠE 1X!!!

SE ti ob priliki oddolžim

Ni za kaj. Mene je bolj skrbelo, da se ne bi med poplavo praznične pošte kuverta izgubila, sem namreč že 3x doživela ravno to user posted image

Ne, se ni izgubila user posted image
Nalepkice pa so že na svojem mestu varno prilepljene

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
6.1.2009 8:12:47   
kasso
Dobro jutro!

Imam eno vprašanje za tiste, ki ste dojile. Ali so  vas po koncu dojenja prsi kaj bolele?

Neposredna povezava do sporočila: 1733
6.1.2009 8:18:16   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Soncnica Sandra ***, lepo, da je Manci spanje uspelo kljub prehladu user posted image user posted image user posted image user posted image  
Tudi drugi del naše noči je bil proti pričakovanjem zelo v redu. Najprej smo sicer do pol treh nonstop dežurali - nisem uspela spati niti 10 minut v kosu user posted image  No, ob dveh sem princu zadnjič posesala smrkelj iz noska in potem je v roku pol ure trdno zaspal in spal brez zbujanja do 7h user posted image  Žal sem jaz morala vstati ob pol sedmih in sem od premalo spanja ter od prehlada in glavobola takale: user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Špelin@ upam in želim ti, da najdeš idealno službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud in da bo fajn plača pa mal dela, saj ga imaš dost domauser posted image

Ne, ne, naj bo kar dosti dela, potem čas hitreje mine user posted image  No, resno: v srednješolskih letih sem vsake počitnice delala in sem 1x dobila priliko za delo v takrat zelo močnem oz. dobro stoječem podjetju. Zdržala sem točno 2 dni. Zakaj? Ker sem v celem dnevu smela pobrisati prah z ene police v arhivu in pospraviti 2 fascikla user posted image user posted image  Od nedela sem prišla domov zbita kot pes in sem raje šla delat nazaj v eno drugo firmo, kjer sem vsaj vedela, da bo moj čas nekaj vreden - ne le denarno, ampak da bom koristna. Zato sovražim službe, kjer bi morala samo "jajca hojsat", rada delam, ker se potem napolnim z novo energijo in sem prijetno utrujena user posted image  Vse, kar za dobro voljo v službi potrebujem, so normalni sodelavci, normalen šef in pestro delo user posted image  Seveda normalna plača ne bi bila odveč user posted image

Bi kdo kavo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1734
6.1.2009 8:19:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Dobro jutro!

Imam eno vprašanje za tiste, ki ste dojile. Ali so  vas po koncu dojenja prsi kaj bolele?

Mene so približno 1 teden user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
6.1.2009 8:20:40   
špelin@
Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale user posted image  v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
6.1.2009 8:27:13   
mafi
dobo jutro vsem skupaj,

evo sem si skuhala glih kofi in poštimala tamalga, mi je spal do 8user posted image . zgleda da se je filip odločil da bo začel spati ponoči, no saj nekaj dobrega v
tem letu

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
6.1.2009 8:29:20   
mafi

Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale user posted image  v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje?

ne vem kako misli jaz imam romer king in je obrnjen naprej, zdej mamo že ene 2m mir ker vidi vse ven

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
6.1.2009 8:32:13   
mafi
ssuser posted image user posted image za Manco in spanje

špelin@: user posted image , izkoristi priliko ko Grega zaspi pa se malo uleži z njim, da prideš malo k sem

kasso:ene par dni so me bolele

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
6.1.2009 8:34:46   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Ja, ampak je minilo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
6.1.2009 8:34:48   
barbaw

Dobro jutro user posted image

Soncnica Sandra ***, lepo, da je Manci spanje uspelo kljub prehladu user posted image user posted image user posted image user posted image  
Tudi drugi del naše noči je bil proti pričakovanjem zelo v redu. Najprej smo sicer do pol treh nonstop dežurali - nisem uspela spati niti 10 minut v kosu user posted image  No, ob dveh sem princu zadnjič posesala smrkelj iz noska in potem je v roku pol ure trdno zaspal in spal brez zbujanja do 7h user posted image  Žal sem jaz morala vstati ob pol sedmih in sem od premalo spanja ter od prehlada in glavobola takale: user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Špelin@ upam in želim ti, da najdeš idealno službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud in da bo fajn plača pa mal dela, saj ga imaš dost domauser posted image

Ne, ne, naj bo kar dosti dela, potem čas hitreje mine user posted image  No, resno: v srednješolskih letih sem vsake počitnice delala in sem 1x dobila priliko za delo v takrat zelo močnem oz. dobro stoječem podjetju. Zdržala sem točno 2 dni. Zakaj? Ker sem v celem dnevu smela pobrisati prah z ene police v arhivu in pospraviti 2 fascikla user posted image user posted image  Od nedela sem prišla domov zbita kot pes in sem raje šla delat nazaj v eno drugo firmo, kjer sem vsaj vedela, da bo moj čas nekaj vreden - ne le denarno, ampak da bom koristna. Zato sovražim službe, kjer bi morala samo "jajca hojsat", rada delam, ker se potem napolnim z novo energijo in sem prijetno utrujena user posted image  Vse, kar za dobro voljo v službi potrebujem, so normalni sodelavci, normalen šef in pestro delo user posted image  Seveda normalna plača ne bi bila odveč user posted image

Bi kdo kavo? user posted image

user posted image user posted image  za nespanje prvega dela noči in prehlad
Glede službe se pa jaz strinjam. Jaz bi najraje šla kar domov, ko ni nič za delat, kar se je pri nas zgodilo mislim, da 2x. Mene tole prekladanje od nedela ful ubija in sem sama sebi tečna. Ko sem delala v knjigarni sem brala knjige ko ni bilo dela, ampak to ne moreš delat cele dneve. Ful je težko najti službo, ki bi tezadovoljila na vseh področjih hkrati.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 6.1.2009 8:35:08 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
6.1.2009 8:34:54   
barbaw

Takoj ko sta šla v avtosedež.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
6.1.2009 8:38:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pri kateri starosti oz. kilaži?

Sprašujem zato, ker imam malo težav z drugim sedežem (lupino je mali prerastel), ga težko zmontiram zadaj v nasprotni smeri vožnje, ker moram potem sovozniški sedež potisniti čisto naprej in me moti pri vožnji - imam velik mrtev kot user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
6.1.2009 8:39:05   
barbaw
Pri nas je bila danes kriza za v vrtec. Doma je ni bilo, tam pa user posted image . Vsaj dretja ni bilo.

Zdaj sem dobila sms in mogoče bo zbudilo Majo. Maja je bila pridna in se je komaj ob 6-ih zbudila za flaško. Sem ji naštimala samo 100 ml, ki so zadostovali za 20 min. user posted image  Sem šla potem naštimat še dodatnih 100 in je vse zmazala. Sem jo dala pa med drugim hranjenjem v svojo posteljo in sem mislila, da bo gospodična zaspala s cartanjem, ampak ni šans. Me je cukala in brcala, pa sem jo dala nazaj v njeno posteljo, pa je zaspala kot top. user posted image  Tega sploh ne morem razumet. Jaka pa je spal pri nama (ponoči je prišetal), dokler ga ni Maja začela zbujat, zdaj pa niti blizu ne pride. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
6.1.2009 8:39:31   
špelin@

ne vem kako misli jaz imam romer king in je obrnjen naprej, zdej mamo že ene 2m mir ker vidi vse ven

Se pravi nekje pri pol leta?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
6.1.2009 8:39:53   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pri kateri starosti oz. kilaži?

Sprašujem zato, ker imam malo težav z drugim sedežem (lupino je mali prerastel), ga težko zmontiram zadaj v nasprotni smeri vožnje, ker moram potem sovozniški sedež potisniti čisto naprej in me moti pri vožnji - imam velik mrtev kot user posted image

8 kg, oba nekje pri 7m

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
6.1.2009 8:40:08   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

špelin@ mi smo v avtosedežu že več kot en mesec in mala maksimalno uživauser posted image

kasso: ja mene še občasno zize bolijo, ampak ni tako hude bolečine, sem pa včeraj malo za foro Anji ponudila in ne boš verjela je takoj zagrabila in začela pit, kaj pa nimam pojmauser posted image user posted image

hmm iskanje službe: lahko rečem samo HB da me služba čakauser posted image , ker pisanje prošenj in brez veznih razgovor sem že miljon dala skozuser posted image .

Vsem, ki si morate še poiskati primerno zaposlitev,
pa želim obilo srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
6.1.2009 8:40:16   
špelin@

dobo jutro vsem skupaj,

evo sem si skuhala glih kofi in poštimala tamalga, mi je spal do 8user posted image . zgleda da se je filip odločil da bo začel spati ponoči, no saj nekaj dobrega v
tem letu

user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
6.1.2009 8:41:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
špelin@ mi smo v avtosedežu že več kot en mesec in mala maksimalno uživauser posted image
A to v avtosedežu, obrnjenem v smeri vožnje? Ker naš je tudi zdaj že v avtosedežu, ampak v nasprotni smeri vožnje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
6.1.2009 8:42:04   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutrouser posted image

kasso: ja mene še občasno zize bolijo, ampak ni tako hude bolečine, sem pa včeraj malo za foro Anji ponudila in ne boš verjela je takoj zagrabila in začela pit, kaj pa nimam pojmauser posted image user posted image

hmm iskanje službe: lahko rečem samo HB da me služba čakauser posted image , ker pisanje prošenj in brez veznih razgovor sem že miljon dala skozuser posted image .

Vsem, ki si morate še poiskati primerno zaposlitev,
pa želim obilo srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Meni je moj hotel Majo priklopit na prsi in je sicer probala z usti, samo ni vedela kaj naj dela z bradavico. user posted image  Je čisto pozabila. Kot da se ne bi nikoli dojila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?