Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:04:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A sedaj pa zope nobene nikjer. Bom res mogla iz pucat kopalnico. Jaz sem pa kuhinjo malo "odkidala" danes. Kopalnica in WC bosta pa jutri na vrsti če bo vse po sreči
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:06:01
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem rekla, da bom danes odkidala kopalnico. Bom pa jutri, ker bi jo res morala potem pa dam možgane na off za en čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:06:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo zdele je pa točno 2 uri odkar moja žaba spi. Se ji vidi, da je celo noč jamrala in da ni dobro spala. Kar naj panča, samo da mi ne bo čisto zbolela
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:06:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A sedaj pa zope nobene nikjer. Bom res mogla iz pucat kopalnico. Jaz sem tu in pišem pol ure post, ker mi z ene strani tečnari Jaka druge pa Maja. Jaz sem pa mojo sitnco dala spat. Danes ni hotla spat ob običajni uri , se je drla v postelci Pol sem jo imela še 2h pokonc, pojedla kosilo in sem jo dala spat. Spet je hotla nekaj protestirat, pa je po parih cmevkih utihnila. Sedaj pa upam, da spi vsaj 2h, ker drugač se mi bo mešalo. barbaw: jaz te predobro razumem in sem tudi čakala današnji dan, ko je šel Andraž v šolo Z eno besedo je bilo nevzdržno stanje. Jaz nimam ne živcev, ne energije se z obema bockat. Ko pomislim, da bi ju imela enega za drugim, bi bila verjetno res že na Gričk. Mogoče bo zgledalo, da samo jamram, no res jamram, ampak meni ni nerodno priznati, če mi je hudo in nočem navzven delovati, kot da nadvse uživam in opravljam stavri z levico.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 5.1.2009 14:07:44 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:08:14
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo zdele je pa točno 2 uri odkar moja žaba spi. Se ji vidi, da je celo noč jamrala in da ni dobro spala. Kar naj panča, samo da mi ne bo čisto zbolela Moj Videk tudi aja, sedaj ko se je tako najedo, lahko spi 2 uri , jaz pa ne morem moje riti danes dvignit, da bi šla pucat. Pa v trgovino bi mogla, nimama več skutke, sma vse pojedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:08:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo sem jo prehitro pohvalila,. da dolgo panča. Jo že slišim, kako pravi: aaaaaaaaaaaaa, dan dan, aaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:09:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo zdele je pa točno 2 uri odkar moja žaba spi. Se ji vidi, da je celo noč jamrala in da ni dobro spala. Kar naj panča, samo da mi ne bo čisto zbolela Alja in Manca sta danes ravno nasprotno naravnani, glede spanja. Naša je ponoč spala, pa sedaj ni hotela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:10:45
|
|
|
|
Estrella*
|
Kopalnica jaz imam obe še na dolgu , bom ju3, če bo mali spal čez dan.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:24:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kopalnica jaz imam obe še na dolgu , bom ju3, če bo mali spal čez dan. Meni se pa tako ni. Najraje bi šla spat, ampak to je samo grda razvada in kile gredo gor namesto dol. Migat je treba. Vidiš teorijo že znam, samo v prakso je treba še to prestavit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:33:56
|
|
|
|
špelin@
|
Res bi rada čvekala z vami, ampak mi ne da dihati - danes ima še dopust in delava generalno po stanovanju Joooooooooj, koliko ene krame!!! Da se človeku utrga Si bom jutri dopoldne vzela čas za čvek, itak si bom zaslužila počitek Anitka, fotke bom naložila jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:37:48
|
|
|
|
mafi
|
Dan. Evo se še jaz malo oglasim. Mi smo danes spali super. Filip mi je zaspal ob 20.30 in se zbudil ob 8 (no ob 6 je neki jamral pa sem mu samo dudo dala pa je zaspančkal). Zdele mi spi prvo rundo, ampak spet raje vidim, da je ponoči mir in da podnevi rogovili. Mark je prišel iz vrtca in spet razsajajo norice, dragi pa je šel na šiht tako, da bo mal več časa za rr . Sem bila zjutraj v trgovini pa je vzunaj prav mrzlo. Komi čakam, da mine ta zima, ker je sploh ne prenesem. No zdej grem pa še mal za nazaj prebrat, da vidim če je kej novga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:40:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro punce jaz sem tako dobre volje, ker sem zdaj z ravnateljico vrtca govorila in mi je povedala, da bomo vrtec DOBILI jejjjj sem tako vesela in srečnaaaaa. , te čist razumem kako si vesela. Jaz ko sem dobila za marka sem kar skakala po stanovanju. Men se zdi da se takrat tud dobitku na lotu ne bi tolk veselila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:40:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ta je pa pravi za mene!!! ta mi je pa pisana na kožo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:41:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Dan. Evo se še jaz malo oglasim. Mi smo danes spali super. Filip mi je zaspal ob 20.30 in se zbudil ob 8 (no ob 6 je neki jamral pa sem mu samo dudo dala pa je zaspančkal). Zdele mi spi prvo rundo, ampak spet raje vidim, da je ponoči mir in da podnevi rogovili. Mark je prišel iz vrtca in spet razsajajo norice, dragi pa je šel na šiht tako, da bo mal več časa za rr . Sem bila zjutraj v trgovini pa je vzunaj prav mrzlo. Komi čakam, da mine ta zima, ker je sploh ne prenesem. No zdej grem pa še mal za nazaj prebrat, da vidim če je kej novga Pod to se podpišem. mraz, sneg in vse kar je povezano z zimo. Mafi, kdaj imašpa ti RD? za spanje. Paše, kajne??
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 5.1.2009 14:42:08 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:43:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo nazaj od P. Jaka je zdrav in gre jutri v vrtec. HB. Maja pa je druga pesem. Še vedno ji piska in hropi. Tiste pikice niso od 6. otroške ampak alergija, ki jo je najverjetneje razvila na Hiconcil. Smo dobili Sumamed in Fenistil. V petek spet kontrola. Upam,da bo kaj napredka. Inhalacije ji moram še naprej dajat na 8h, ker se mi je drugače kar davila. Zdaj boga reva spi kot top, ker smo jo malo mučili, ker je bila zaspana in je komaj čakala, da bo lahko spala. Sem jo kar oblečeno položila na posteljo. Upam, da ji ne bo preveč vroče. za Majo in da bo čim prej pocajta in HB za Jako, da je sedaj o.k. zate , ker moraš to izdržat. Verjamem,, da ti ni lahko in da ti veliko uniči psihe pri tem, sploh ko so otroci bolni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:48:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Dan. Evo se še jaz malo oglasim. Mi smo danes spali super. Filip mi je zaspal ob 20.30 in se zbudil ob 8 (no ob 6 je neki jamral pa sem mu samo dudo dala pa je zaspančkal). Zdele mi spi prvo rundo, ampak spet raje vidim, da je ponoči mir in da podnevi rogovili. Mark je prišel iz vrtca in spet razsajajo norice, dragi pa je šel na šiht tako, da bo mal več časa za rr . Sem bila zjutraj v trgovini pa je vzunaj prav mrzlo. Komi čakam, da mine ta zima, ker je sploh ne prenesem. No zdej grem pa še mal za nazaj prebrat, da vidim če je kej novga Pod to se podpišem. mraz, sneg in vse kar je povezano z zimo. Mafi, kdaj imašpa ti RD? za spanje. Paše, kajne?? mislim da ga bom mela ta let enkrat. jo veš da sem men se zdi pogruntala zakaj moj ortok ni spal ponoči. Dons sem k rožica vsa naspana, sem že čist pozabila kako je to saj sem do zdej zmeri zjutri hodila okol k en zombi z podočnjaki. A ja pa še to da povem, da me prov prsti srbijo (sam pikiram na čokoladice), ampak se ne dam, me prov zanima kolk časa bom zdržala. Kakšno stanje je pri tebi in tvojo dieto???. Kako je bilo danes glede tvoje vode a je dragi dobr poštimal včeri z cevmi???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:48:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Morem prav pohvalit mojo Manco donc : zdele mi je pojedla 180g GH ki sem jo pretlačila samo z vilico(krompir+piščanec+korenček+koleraba+cvetača). Vse skupaj pa sem zalila z domačo govejo juho, tako da je bilo krepko čez 200g vsega skupaj. Sem prav vesela, da ne je samo skut in jogurtov več SEm se bala da sploh ne bo hotla papat prejle ko se je zbudila, ker je bilo tako dretje, da je bilo joj, ampak je odpirala usta kot kakšen mali ptiček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:49:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej si grem pa končno naredit nekaj za jest, in sicer jajček na oko pa malo slanine zaraven in domači krug. Njami ti me kar proviciraj z hrano. Ko začne kakšen pisat o hrani bi tud jaz jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:50:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo zdele je pa točno 2 uri odkar moja žaba spi. Se ji vidi, da je celo noč jamrala in da ni dobro spala. Kar naj panča, samo da mi ne bo čisto zbolela Alja in Manca sta danes ravno nasprotno naravnani, glede spanja. Naša je ponoč spala, pa sedaj ni hotela Frače male
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:50:47
|
|
|
|
Estrella*
|
Dieta je ubitačna in ko se bo videlo kaj bom takoj sporočila Voda je zjutri bila, ni več zmrznilo tako, da upam, da tako ostam+ne tud v naprej. Evo še ena stavr zaradi katere sovražim zimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:51:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Morem prav pohvalit mojo Manco donc : zdele mi je pojedla 180g GH ki sem jo pretlačila samo z vilico(krompir+piščanec+korenček+koleraba+cvetača). Vse skupaj pa sem zalila z domačo govejo juho, tako da je bilo krepko čez 200g vsega skupaj. Sem prav vesela, da ne je samo skut in jogurtov več SEm se bala da sploh ne bo hotla papat prejle ko se je zbudila, ker je bilo tako dretje, da je bilo joj, ampak je odpirala usta kot kakšen mali ptiček a si stehtala Manco?? a niso včeri letele neke stave glede Mančine kilaže?? za Manco in papanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:51:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej si grem pa končno naredit nekaj za jest, in sicer jajček na oko pa malo slanine zaraven in domači krug. Njami ti me kar proviciraj z hrano. Ko začne kakšen pisat o hrani bi tud jaz jedla sorry, res nisem hotla, samo sem bila ful lačna prejle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:52:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dieta je ubitačna in ko se bo videlo kaj bom takoj sporočila Voda je zjutri bila, ni več zmrznilo tako, da upam, da tako ostam+ne tud v naprej. Evo še ena stavr zaradi katere sovražim zimo za vodo!!! Upam, da tako tudi ostane!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:53:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Morem prav pohvalit mojo Manco donc : zdele mi je pojedla 180g GH ki sem jo pretlačila samo z vilico(krompir+piščanec+korenček+koleraba+cvetača). Vse skupaj pa sem zalila z domačo govejo juho, tako da je bilo krepko čez 200g vsega skupaj. Sem prav vesela, da ne je samo skut in jogurtov več SEm se bala da sploh ne bo hotla papat prejle ko se je zbudila, ker je bilo tako dretje, da je bilo joj, ampak je odpirala usta kot kakšen mali ptiček Manca. A veš , da se pri Andražu se sedaj menjavajo obdobja ko je in ne je, ko je eno stvar, pa je drug teden ne mara in jo čez mesec spet je Do kdaj so otoci taki me zanima. Jaz sem začela jest v srednji šoli, na faksu pa sem si dokončno razširila repertuar na zelooo široko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:53:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej si grem pa končno naredit nekaj za jest, in sicer jajček na oko pa malo slanine zaraven in domači krug. Njami ti me kar proviciraj z hrano. Ko začne kakšen pisat o hrani bi tud jaz jedla sorry, res nisem hotla, samo sem bila ful lačna prejle no dej me saj z tem potolaži A si se vsaj najedla??
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?