mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a poznaš AB Sumamed. Jaz sem samo slišala zanj, nimam pa pojma kako "kvaliteten" je. Kaj je tako drag, da ga ne dajejo? super ab, a ga maš od plive>???? ja jaz prisegam na ta AB, se mi zdi še najbol sploh od plive. dobr je da nisi dobila od Leka- kopija. sam sem že mal pozabila doziranje za otroke, spomnem pa se, da je za odrasle tri tab., na 24ur. pa še svinsko drag je in ga dajo dr., v zadnjem primeru. ma ta ji bo pomagal 1000% Saj mi je zdravnica napisala kopijo, samo je v lekarni niso imeli na zalogi. Sem dobila kar original in nisem dobila listka, da bi pogledala koliko stane. Se mi je zdelo, da mora biti sinjsko drag, ker ga še nikoli nismo dobili. Doziranje pa je itak P predpisala. Mi smo prej vedno dobivali CeClor, zdaj pa se ga pri nas ne dobi več. Očitno je bil predrag, pa ful dober. Zdaj pa ta Hiconcil brezvezen, na katerega sta oba očitno alergična, ker je tudi Maja dobila pikice (AD) in pa Amoksiklav. Ko ji bo hotela naslednjič dati ta Hiconcil ji bom kar rekla, da naj najde kaj drugega. Če mi da recept, pa če ga v Avstriji vzamejo tudi plačam zdravila ni panike, samo naj mi ne daje nekaj brezveze kar ne pomaga. Je bila moja tašča ful pametna zakaj ji ni dala takoj AB in .... pa sem ji rekla, da za prehlad ji tudi ne more dajat. Ker ji je iz nosa teklo ji ni mogla dat kar AB. Prehlajenemu otroku pomagaš kolikor se da, če pa ne pomaga pa ji daš potem AB. Za vsako figo tudi jaz ne bi dala kar AB, ker postane otrok odporen. je včasih smotana. za tvojo taščo včasih so prov pametne, če maš to možnost, da greš v Avstrijo ppo AB pejjjttttt. je dost bolši kot pri nas. žalostno je to da za naše naredijo manj kvaliteten ab za izvoz pa super (no mogoče tega nebi smela PISAT TUKI GOR)
|