Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Maj je prejšni teden dobil 1. zobek in še isti dan vstal ob opori. Imam leseno stajco z letvicami in je super ker se lahko dobro prime in vstane. Sedi in vsede se že sam, plazi tako tako, po tepihu mu kar gre, če ima pred sabo kaj kar ga zanima, sicer pa napravi nekaj 'korakov' (se plazi) pa se vsede pa pol mal na drugo stran, ma je prav smešen. za zobek!!! No pa da pohvalim še ... sem dobila nov fotoaparat, Nikon D60. Sem ful vesela, zdej se moram sam še mal naučit slikat z njim. Počasi že osvajam osnove. za lubija!!! Žal mi je Maj malce zbolel, na srečo nič hujšega. Trenutno je imel na eno uho 37,5, na enega 36,7. Običajno ima manj. Pa kašlja, tako da bo cepljenje jutri spet odpadlo , že drugič. za Maja!!! Jemo sedaj že kar nekaj reči (polenta, riž, krompir, korenje, špinača, bučke, cvetača, jabolko, naši, banana, rdeča pesa, borovnice, piščanec). POnavadi se dojiva okol 3h, 6h, nato dobi okol 9h sadje, 12h kosilo (ogljikovihidrati, zelenjava in meso-no vsak2 ali3. dan), okol 15-16h se dojiva, 18h mlečna riževa kaša, pred spanjem pa še dojenje. Spat hodi okol 21h. No tolk od mene. Če se boste kaj dobile pa mi prosim pošljite ZS. Sploh mi ne rata sledit
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|