Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 12:31:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Da se vam še jaz javim na raport , Možekov dopust je mimo in spet bo čas za RR, ker verjele ali ne, čisto vsak dan ali smo nekam šli ali pa smo dobili obisk. Mene je začela panika grabit kje bom našla službo , poglejte no kakšno je stanje in me je ful strah. Jaz bi že šla počasi v službo, ker mi je že mal tečno, ker sem doma že 16 mesecev Poleg tega pa me še skrbi <rBC CD X BMNDHGN F VVVVVVVVVV UPS TO JE BIL GAL Aja Gal se sploh noče plazit, sploh noče biti na trebuhu, ker se takoj obrne na hrbet in sam se še ne zna vsesti, pač sedi, če ga mi postavimo v sedeč položaj. Se vaši otroci sami vsedejo, se že vsi plazijo, sedijo brez da bi občasno padli nazaj? Toliko o mojih skrbeh. Ti se čisto preveč sekiraš. Ko bo hotel se bo premaknil naprej. Če sedi in se igra je to super. Ni boljšega. Važno je, da obvlada nekaj motoričnih stvari, ne pa plazenje in .... Maja se tudi ne plazi, pa lahko ti povem, da je Jaka prej hodil kot plazil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 12:31:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Dobro jutro! Špelin@, za zobeka Evi je včeraj pokukala ven desna spodnja enkica. Tako, da je naš trenutni izkupiček, obe spodnji enkici in zgornja dvojkica - mal prehiteva, pa kaj čmo . Jaz sem se komaj zdaj mal pozdravila. Je pa Eva isti večer dobila vročino, jo imela dve noči (je bilo ful pestro), potem pa dobila izpuščaje. Jaz butara pa kličem P, če je kriv kivi, ki sem ga jaz jedla prejšnji dan . V glavnem je prebolela 6. otroško. Mi smo že četrto noč spet spali vso noč, sem čist blažena. Za vse bolane pa za zobeka in spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 12:31:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drugače pa je naša žabi zdele zaspala v drugo že danes. SE ji prav vidi, da jo zdravje daje. Vse tiste, ki ponate našo Manco veste, da ima non stop rdeča lična, no, danes je pa čisto bleda v obraz pa ful je brez energije. Ampak še vedno najde atome moči in ti podari kakšen ful lep nasmeh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 12:33:56
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo nazaj od P. Jaka je zdrav in gre jutri v vrtec. HB. Maja pa je druga pesem. Še vedno ji piska in hropi. Tiste pikice niso od 6. otroške ampak alergija, ki jo je najverjetneje razvila na Hiconcil. Smo dobili Sumamed in Fenistil. V petek spet kontrola. Upam,da bo kaj napredka. Inhalacije ji moram še naprej dajat na 8h, ker se mi je drugače kar davila. Zdaj boga reva spi kot top, ker smo jo malo mučili, ker je bila zaspana in je komaj čakala, da bo lahko spala. Sem jo kar oblečeno položila na posteljo. Upam, da ji ne bo preveč vroče. Uboga Maja, upam, da se čimprej pozdravi. Se mi smiliš, ker vem, da se zelo sekiraš. Edina za VRTEC. Mya bravo za 1. zobek Kasso stokrat ti hvala, si me zeloooo potolažila Jaz sem danes še vedno tešča, nisem še nič jedla, sem pa spila že dve kavi, sedaj pa se nalivam s čajem. Neke lakote velike ne čutim, samo nekam medla sem danes. Boma pa danes z Vidkom jedla špinačo, pire krompir in dala mu bom četrt rumenjaka. Pa da vidimo, če bo kakšna reakcija. Mu bom pa zmešala jajčko v krompirček. Jaz pa bom jedla samo špinačo in trdo kuhano jajce. Jaz sem Galu že dvakrat dala žličnike z jajci in ni bilo nobene reakcije, je pa z veseljem jedel špinačo in pire krompir . Zdaj že jeva skoraj vse. Hijenca jaz sem pa od danes brez sladkarij. Sem se trdno odločila da ne odstopam in me je prejle dragi preiskušal in mi je ob kavi ponudil piškote , ampak sem ga razočarala , se jih nisem pritaknila. je ful vesel zame in sva se oba odločila, da črtava sladkarije. Jaz sem sedaj ubrala pravo trdo dieto, ker to je pa šlo že predaleč. Čeprav imam zalogo čokolad in temu podobnega, pa v hladilniku same dobrote še od pred novoletnega nabavljanja, ampak se ne pritaknem. Sedaj 14 dni trdo hujšanje, da gre malo želodec skupaj. Potem pa ločevanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 12:45:38
|
|
|
|
barbaw
|
Moj dan se je bolj slabo začel, ker nisem nič jedla in sem takoj letela k P. Bi mogla v trgovino, pa nekaj dedija muči in ne upam prosit babice, če bi popazila Majo. Bom videla kako bo stanje kasneje, če ne jo bom pa s seboj vzela, kaj pa čem drugega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 12:45:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Barbaw: imaš ZS Imaš odgovor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 12:50:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Ali pa na kratko lahko noč. Uglavnem, midva z Manco greva že prvo rundo nazaj pančat. Danes je začuda celo noč spet pančala v svoji posteljici . Ampak je od 23ih naprej non stop jamrala, se premetavala, godrnjala, malce zajokala, .... okrog 4.45 pa se je dokončno zbudila. Sva prejle že flašo mleka zmazale, poslale atija v službo in potem ko sva kozi okno gledale kdaj se bo odpeljal iz dvorišča mi je moja miška zaspala v naročju. Mislim pa da bi moral počasi kak zobek spet prikukati na plano, ker ji spet ful z noska teče kar naenkrat (tako kot pri prvih dveh zobkih), celo noč godrnja in gode, vidi se ji, da bi rada pančala pa jo nekaj matra in ne more A si ji probala dat kaj proti bolečinam pred spanjem. Ja prejle ene dobre pol ure preden je zaspala sem ji dala malo dalerona-sirup, in sedaj spi kot angelček
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 12:53:24
|
|
|
|
kasso
|
barbaw, boga Maja , se mi smili revica. upam, da bo kmalu boljše . Vsaj Jaka je zdrav. SS jaz sem dala občasno Varji malo sirupa proti bolečinam, ko sem videla, da jo nekaj ful matra in je bilo potem malo boljše. hijenca, a si ti to tako resno vzela shujševalno, kar brez jest aurora, super, da si se vzdržala piškotov..upam, da vama uspe...najlažje je, če jih doma sploh nimaš, tako, da ko te prime kriza, jih itak ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 12:55:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Barbaw: imaš ZS Imaš odgovor. Ti pa še en odgovor. Mislim, da je sedaj zaklučeno
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 12:56:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, boga Maja , se mi smili revica. upam, da bo kmalu boljše . Vsaj Jaka je zdrav. SS jaz sem dala občasno Varji malo sirupa proti bolečinam, ko sem videla, da jo nekaj ful matra in je bilo potem malo boljše. Sej jaz sem ji tudi danes dala malo dalerona preden je šla spat in mislim, da res pomaga. Bomo pa videli kako bo ponoči hijenca, a si ti to tako resno vzela shujševalno, kar brez jest aurora, super, da si se vzdržala piškotov..upam, da vama uspe...najlažje je, če jih doma sploh nimaš, tako, da ko te prime kriza, jih itak ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 12:57:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej si grem pa končno naredit nekaj za jest, in sicer jajček na oko pa malo slanine zaraven in domači krug. Njami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 13:02:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Barbaw: imaš ZS Imaš odgovor. Ti pa še en odgovor. Mislim, da je sedaj zaklučeno Ne še. Imaš še en odgovor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 13:02:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej si grem pa končno naredit nekaj za jest, in sicer jajček na oko pa malo slanine zaraven in domači krug. Njami dober tek ..jaz sem pa zdaj zmazala pol litra sadnega jogurta...sem kar jedla in jedla...potem pa sem videla, da je prazen kozarec...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 13:02:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, boga Maja , se mi smili revica. upam, da bo kmalu boljše . Vsaj Jaka je zdrav. SS jaz sem dala občasno Varji malo sirupa proti bolečinam, ko sem videla, da jo nekaj ful matra in je bilo potem malo boljše. hijenca, a si ti to tako resno vzela shujševalno, kar brez jest aurora, super, da si se vzdržala piškotov..upam, da vama uspe...najlažje je, če jih doma sploh nimaš, tako, da ko te prime kriza, jih itak ni Imam že kuhano. Špinačo pa kuhano jajce. Je pa Videk zmazal veliko pire krompirčka, pa 1/4 rumenjaka in špinačo. Pa na vrh malo jabolčnega soka, sedaj počasi pa gre spat. Mama pa malo kopalnico pucat, če mi bo zneslo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 13:03:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej si grem pa končno naredit nekaj za jest, in sicer jajček na oko pa malo slanine zaraven in domači krug. Njami dober tek ..jaz sem pa zdaj zmazala pol litra sadnega jogurta...sem kar jedla in jedla...potem pa sem videla, da je prazen kozarec... Potem je bil pa res dober, pa ti fejst lačna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 13:03:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej si grem pa končno naredit nekaj za jest, in sicer jajček na oko pa malo slanine zaraven in domači krug. Njami Dober tek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 13:09:50
|
|
|
|
aurora28
|
Kasso sej ravno tpo sva se z dragim dogovorila, da ne kupujeva več nič sladkega, če pa se napove obisk pa lahko v 5 minutah skočim po kekse . Hijenca za dieto. Meni se je tudi full želodec raztegnu, zato sem se odločila, da je treba tej pregrehi dokončno narediti STOP. Anitka a ponoči Galu ponudiš flaško, jo je zagrabu??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 13:21:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej si grem pa končno naredit nekaj za jest, in sicer jajček na oko pa malo slanine zaraven in domači krug. Njami dober tek ..jaz sem pa zdaj zmazala pol litra sadnega jogurta...sem kar jedla in jedla...potem pa sem videla, da je prazen kozarec... A nas je vse lakota napadla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 13:25:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Barbaw: imaš ZS Imaš odgovor. Ti pa še en odgovor. Mislim, da je sedaj zaklučeno Ne še. Imaš še en odgovor. Ti maš tud še enega Zdej pa mislim, da sva res končali, drgač bo pa bolje da se za kofe zmenva, drgač bo že katero preveč firbec začel matrat kaj se mava tolk za zment
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 13:49:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Barbaw: imaš ZS Imaš odgovor. Ti pa še en odgovor. Mislim, da je sedaj zaklučeno Ne še. Imaš še en odgovor. Ti maš tud še enega Zdej pa mislim, da sva res končali, drgač bo pa bolje da se za kofe zmenva, drgač bo že katero preveč firbec začel matrat kaj se mava tolk za zment Babji firbec je huda reč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 13:51:08
|
|
|
|
hijenca
|
A sedaj pa zopet nobene nikjer. Bom res mogla iz pucat kopalnico.
< Sporočilo je popravil hijenca -- 5.1.2009 14:05:16 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 13:57:08
|
|
|
|
barbaw
|
Komaj čakam jutri, da se moje živeljenje vrne na stare tirnice. Sploh ne razumem kako ste en lahko doma z dvema ali več otroki. Ali so bolj mirne sorte ali pa samo jaz nimam energije za to? Jaz mojega hiperaktivca ne morem več krotit. Me je psihično čisto izčrpalo, pa skrbi za zdravila in babico ..... V glavnem imam vsega dovolj. Bi mi prišla prav ena relaksacija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 13:57:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A sedaj pa zope nobene nikjer. Bom res mogla iz pucat kopalnico. Jaz sem tu in pišem pol ure post, ker mi z ene strani tečnari Jaka druge pa Maja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:01:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Barbaw: imaš ZS Imaš odgovor. Ti pa še en odgovor. Mislim, da je sedaj zaklučeno Ne še. Imaš še en odgovor. Ti maš tud še enega Zdej pa mislim, da sva res končali, drgač bo pa bolje da se za kofe zmenva, drgač bo že katero preveč firbec začel matrat kaj se mava tolk za zment Babji firbec je huda reč. Točno tako kot si napisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 14:03:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Komaj čakam jutri, da se moje živeljenje vrne na stare tirnice. Sploh ne razumem kako ste en lahko doma z dvema ali več otroki. Ali so bolj mirne sorte ali pa samo jaz nimam energije za to? Jaz mojega hiperaktivca ne morem več krotit. Me je psihično čisto izčrpalo, pa skrbi za zdravila in babico ..... V glavnem imam vsega dovolj. Bi mi prišla prav ena relaksacija. Upam, da bo kmalu bolje! Jutri gre Jaka v vrtec in boš takoj malce razbremenjena. Za babico pa tudi upam, da te ne bo kmalu več skrbel ter da bo dedek kmalu bolje!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?