|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
5.1.2009 11:24:44   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

dober dan

včeraj na smučanju je bilo fenomenalno. vreme, proge...vse res fantastično, le karta je malo preveč draga (36E - nassfield). no, raje dam 7 e več in smučam, kot stojim v vrsti.
malo me bilijo noge in hrbet (mišice) , ma se bo že spravlo v red.

zdej grem pa malo brat...kaj se dogaja.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  da ste uživali na smučanju.
Je pa res bolje dati malo več in so vsaj roge vredu in ni treba čakati v vrstah!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
5.1.2009 11:27:01   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Maj je prejšni teden dobil 1. zobek in še isti dan vstal ob opori. Imam leseno stajco z letvicami in je super ker se lahko dobro prime in vstane. Sedi in vsede se že sam, plazi tako tako, po tepihu mu kar gre, če ima pred sabo kaj kar ga zanima, sicer pa napravi nekaj 'korakov' (se plazi) pa se vsede pa pol mal na drugo stran, ma je prav smešen.

user posted image user posted image user posted image  za zobek!!!

No pa da pohvalim še user posted image ... sem dobila nov fotoaparat, Nikon D60. Sem ful vesela, zdej se moram sam še mal naučit slikat z njim. Počasi že osvajam osnove.user posted image

user posted image user posted image user posted image  za lubija!!!

Žal mi je Maj malce zbolel, na srečo nič hujšega. Trenutno je imel na eno uho 37,5, na enega 36,7. Običajno ima manj. Pa kašlja, tako da bo cepljenje jutri spet odpadlouser posted image , že drugič.

user posted image user posted image user posted image  za Maja!!!

Jemo sedaj že kar nekaj reči (polenta, riž, krompir, korenje, špinača, bučke, cvetača, jabolko, naši, banana, rdeča pesa, borovnice, piščanec).
POnavadi se dojiva okol 3h, 6h, nato dobi okol 9h sadje, 12h kosilo (ogljikovihidrati, zelenjava in meso-no vsak2 ali3. dan), okol 15-16h se dojiva, 18h mlečna riževa kaša, pred spanjem pa še dojenje. Spat hodi okol 21h.

No tolk od mene. Če se boste kaj dobile pa mi prosim pošljite ZS. Sploh mi ne rata sledituser posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
5.1.2009 11:28:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Mi spimo malo bolje, po 4 ure skupaj, ampak kaj je Gal začel početi, sej ne morem verjeti, spat gre ob 21. uri in spi do 01. ure, potem pa noče zaspati nazaj (ne na zizi, ne z guncanje) in je buden do 3. ure user posted image in potem zaspi do 7. zjutraj. Sploh nevem kaj ga je pičilo, to je zdaj naredil že trikrat. user posted image
Zgleda da prihaja obdobje, ker je kar veliko hroščkov ki ima težave z nočnim spanjem zadnje čase user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
5.1.2009 11:30:44   
Soncnica Sandra ***

Mene je začela panika grabit kje bom našla službo user posted image , poglejte no kakšno je stanje in me je ful strah. Jaz bi že šla počasi v službo, ker mi je že mal tečno, ker sem doma že 16 mesecev user posted image

Oh Aurora vem ja. Tudi jaz sem doma že 12 mesecev. Pa bolj ko pošiljaš prošnje, manj je odgovorov, da o razgovorih sploh ne govorim user posted image

Poleg tega pa me še skrbi <rBC  CD X BMNDHGN F   VVVVVVVVVV
UPS TO JE BIL GAL user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja Gal se sploh noče plazit, sploh noče biti na trebuhu, ker se takoj obrne na hrbet in sam se še ne zna vsesti, pač sedi, če ga mi postavimo v sedeč položaj. Se vaši otroci sami vsedejo, se že vsi plazijo, sedijo brez da bi občasno padli nazaj?

Naša se vsede tako, da če jo položiš na hrbet, se obrne na trebuh, nato naredi špago in se vsede user posted image . Plazi se tudi že in to zadnje dni tako zašiba, da jo je že kar težko loviti. Sedi pa brez opore že dolgo časa

Toliko o mojih skrbeh.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
5.1.2009 11:31:09   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
. Pa to je bila naša druga noč brez dojenjauser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
5.1.2009 11:31:30   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutrouser posted image

punce jaz sem tako dobre volje, ker sem zdaj z ravnateljico vrtca govorila in mi je povedala,

da bomo vrtec DOBILI
user posted image user posted image user posted image jejjjj sem tako vesela in srečnaaaaa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
5.1.2009 11:31:40   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image

Ta je pa pravi za mene!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
5.1.2009 11:37:33   
kasso

Jana user posted image sej bodo trije dnevi hitro minili, te pa razumem, ker si ne morem predstavljati, da Petra ni 3 dni. Nejc je pa priden, da se že dviguje. Gal ne kaže nobenega zanimanja in sploh se ne postavlja na kolena, bom najverjetneje 5.2. ko imava spet posvetovalnico opozorila P na to in če bo treba, da mi da napotnico za razvojno ambulanto. Spet po drugi strani se mi pa zdi, da prehitevam stvari in da mu moram pustiti čas. Sam sem že tolk tega prebrala, da so mamice prepuščale otroku čas, potem pa otrok sploh ni znal sam lepo se vsesti, pa pasti.

halooo kaj nisi prebrala mojega odgovora in še od marsikogauser posted image
Gašper se sploh ni plazil, shodil je pri 14 mesecih in kaj mu danes faliuser posted image ..nič...eni prej drugi pozneje...ne obremenjuj se. Tudi Petja se je plazila okrog 10 meseca, shodila pri 12h.
Varja pa se bi samo pestvala, sedi, če jo jaz posedim, sama se ne zna...pa zvrne se rada...o plazenju itd ne duha ne sluha.

sesil, super, da ste uživaliuser posted image

mya
, lepo, da se oglasišuser posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 5.1.2009 11:39:04 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
5.1.2009 11:39:52   
Srčekgirll
Bog je poslal angela .

user posted image
user posted image
Bog ga ne rabi več, pa ga je poslal meni.
Jaz ga tudi ne rabim, zato ga pošiljam samo Vam!

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 5.1.2009 11:40:33 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
5.1.2009 11:46:08   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Bog je poslal angela .

user posted image
user posted image

O hvala. Ampak jaz bi ga raje poslala kam naprej.user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.1.2009 11:48:15   
hijenca
SS a si že stehtala tvojo lepotičko, ker stave so že padle. jaz se bom raje zadržalauser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
5.1.2009 12:03:11   
barbaw
Mi smo nazaj od P. Jaka je zdrav in gre jutri v vrtec. HB.  user posted image  Maja pa je druga pesem. user posted image  Še vedno ji piska in hropi. Tiste pikice niso od 6. otroške ampak alergija, ki jo je najverjetneje razvila na Hiconcil. Smo dobili Sumamed in Fenistil. user posted image  V petek spet kontrola. Upam,da bo kaj napredka. Inhalacije ji moram še naprej dajat na 8h, ker se mi je drugače kar davila. user posted image  Zdaj boga reva spi kot top, ker smo jo malo mučili, ker je bila zaspana in je komaj čakala, da bo lahko spala. Sem jo kar oblečeno položila na posteljo. Upam, da ji ne bo preveč vroče.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
5.1.2009 12:11:49   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Mi smo nazaj od P. Jaka je zdrav in gre jutri v vrtec. HB.  user posted image  Maja pa je druga pesem. user posted image  Še vedno ji piska in hropi. Tiste pikice niso od 6. otroške ampak alergija, ki jo je najverjetneje razvila na Hiconcil. Smo dobili Sumamed in Fenistil. user posted image  V petek spet kontrola. Upam,da bo kaj napredka. Inhalacije ji moram še naprej dajat na 8h, ker se mi je drugače kar davila. user posted image  Zdaj boga reva spi kot top, ker smo jo malo mučili, ker je bila zaspana in je komaj čakala, da bo lahko spala. Sem jo kar oblečeno položila na posteljo. Upam, da ji ne bo preveč vroče.

user posted image user posted image za Jaka.

user posted image user posted image user posted image za Majo, da bo čimprej zdrava.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
5.1.2009 12:15:07   
hijenca
Jaz sem danes še vedno tešča, nisem še nič jedla, sem pa spila že dve kavi, sedaj pa se nalivam s čajem. Neke lakote velike ne čutim, samo nekam medla sem danes. Boma pa danes z Vidkom jedla špinačo, pire krompir in dala mu bom četrt rumenjaka. Pa da vidimo, če bo kakšna reakcija. Mu bom pa zmešala jajčko v krompirček. Jaz pa bom jedla samo špinačo in trdo kuhano jajce.user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
5.1.2009 12:17:05   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Bog je poslal angela .

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image
Hvala, ampak sem ga že poslala naprej user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
5.1.2009 12:18:55   
Soncnica Sandra ***
Drugače pa je naša žabi zdele zaspala v drugo že danes. SE ji prav vidi, da jo zdravje daje.
Vse tiste, ki ponate našo Manco veste, da ima non stop rdeča lična, no, danes je pa čisto bleda v obraz pa ful je brez energije.
Ampak še vedno najde atome moči in ti podari kakšen ful lep nasmeh user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1241
5.1.2009 12:20:39   
Soncnica Sandra ***

Jaz sem danes še vedno tešča, nisem še nič jedla, sem pa spila že dve kavi, sedaj pa se nalivam s čajem. Neke lakote velike ne čutim, samo nekam medla sem danes. Boma pa danes z Vidkom jedla špinačo, pire krompir in dala mu bom četrt rumenjaka. Pa da vidimo, če bo kakšna reakcija. Mu bom pa zmešala jajčko v krompirček. Jaz pa bom jedla samo špinačo in trdo kuhano jajce.user posted image

Jaz sem pa zjutraj on pol 6ih pojedla kos kruha z evrokremom in bi bil tudi že čas, da dam spet kaj v želodček.

Jaz bom pa danes za naju delala piščanca in pire krompir pa zelenjavno prikuho al pa malo omake, bom še videla, tako da za Manco ne bom nič kaj posebej kuhala

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
5.1.2009 12:21:58   
Soncnica Sandra ***

Mi smo nazaj od P. Jaka je zdrav in gre jutri v vrtec. HB.  user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Jaka!!!!
Maja pa je druga pesem. user posted image  Še vedno ji piska in hropi. Tiste pikice niso od 6. otroške ampak alergija, ki jo je najverjetneje razvila na Hiconcil. Smo dobili Sumamed in Fenistil. user posted image  V petek spet kontrola. Upam,da bo kaj napredka. Inhalacije ji moram še naprej dajat na 8h, ker se mi je drugače kar davila. user posted image  Zdaj boga reva spi kot top, ker smo jo malo mučili, ker je bila zaspana in je komaj čakala, da bo lahko spala. Sem jo kar oblečeno položila na posteljo. Upam, da ji ne bo preveč vroče.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Majo da se čim prej pozdravi!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
5.1.2009 12:22:22   
Soncnica Sandra ***

SS a si že stehtala tvojo lepotičko, ker stave so že padle. jaz se bom raje zadržalauser posted image

sem ja user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
5.1.2009 12:24:57   
aurora28

Uboga Maja, upam, da se čimprej pozdravi. Se mi smiliš, ker vem, da se zelo sekiraš. user posted image

Edina user posted image user posted image user posted image za VRTEC.

Mya bravo za 1. zobek user posted image user posted image user posted image

Kasso stokrat ti hvala, si me zeloooo potolažila user posted image

Jaz sem danes še vedno tešča, nisem še nič jedla, sem pa spila že dve kavi, sedaj pa se nalivam s čajem. Neke lakote velike ne čutim, samo nekam medla sem danes. Boma pa danes z Vidkom jedla špinačo, pire krompir in dala mu bom četrt rumenjaka. Pa da vidimo, če bo kakšna reakcija. Mu bom pa zmešala jajčko v krompirček. Jaz pa bom jedla samo špinačo in trdo kuhano jajce.

Jaz sem Galu že dvakrat dala žličnike z jajci in ni bilo nobene reakcije, je pa z veseljem jedel špinačo in pire krompir user posted image . Zdaj že jeva skoraj vse. Hijenca jaz sem pa od danes brez sladkarij. Sem se trdno odločila da ne odstopam in me je prejle dragi preiskušal in mi je ob kavi ponudil piškote user posted image , ampak sem ga razočarala user posted image , se jih nisem pritaknila. je ful vesel zame in sva se oba odločila, da črtava sladkarije.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
5.1.2009 12:28:43   
Soncnica Sandra ***
Barbaw: imaš ZS user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
5.1.2009 12:31:11   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Ali pa na kratko lahko noč. Uglavnem, midva z Manco greva že prvo rundo nazaj pančat. Danes je začuda celo noč spet pančala v svoji posteljici user posted image . Ampak je od 23ih naprej non stop jamrala, se premetavala, godrnjala, malce zajokala, .... okrog 4.45 pa se je dokončno zbudila.
Sva prejle že flašo mleka zmazale, poslale atija v službo user posted image  in potem ko sva kozi okno gledale kdaj se bo odpeljal iz dvorišča mi je moja miška zaspala v naročju.
Mislim pa da bi moral počasi kak zobek spet prikukati na plano, ker ji spet ful z noska teče kar naenkrat (tako kot pri prvih dveh zobkih), celo noč godrnja in gode, vidi se ji, da bi rada pančala pa jo nekaj matra in ne more

A si ji probala dat kaj proti bolečinam pred spanjem.

Neposredna povezava do sporočila: 1247
5.1.2009 12:31:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Še ena novička od nas: danes zjutraj sem Gregcu dajala kašico in sem imela čuden občutek, da žlička ob nekaj zadeva, zato sem mu šla tipat v usta in je dobil PRVI ZOBEK user posted image  Spodaj desno. Mogoče je zato pretekle 3 noči ves čas samo sitnaril user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
5.1.2009 12:31:24   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutrouser posted image

punce jaz sem tako dobre volje, ker sem zdaj z ravnateljico vrtca govorila in mi je povedala,

da bomo vrtec DOBILI
user posted image user posted image user posted image jejjjj sem tako vesela in srečnaaaaa.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kdaj štartate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
5.1.2009 12:31:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Hvala za kavo, ki se bo prilegla, saj sem spet malce slabše spala - Gal je kašljal in se poseldično zbujal. Pa potem je med peto in šesto imel ati z njim spet terapijo (beri - ga ni vzel iz postelje). Mi je bilo sicer hudo, amapk je potem zaspal sam od sebe in še sedaj spiuser posted image user posted image . Pa to je bila naša druga noč brez dojenjauser posted image user posted image user posted image .

Bravo za tija, da je vztrajal in nedojenje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?