|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
5.1.2009 12:31:34   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Da se vam še jaz javim na raport user posted image user posted image , Možekov dopust je mimo in spet bo čas za RR, ker verjele ali ne, čisto vsak dan ali smo nekam šli ali pa smo dobili obisk.

Mene je začela panika grabit kje bom našla službo user posted image , poglejte no kakšno je stanje in me je ful strah. Jaz bi že šla počasi v službo, ker mi je že mal tečno, ker sem doma že 16 mesecev user posted image

Poleg tega pa me še skrbi <rBC  CD X BMNDHGN F   VVVVVVVVVV
UPS TO JE BIL GAL user posted image user posted image

Aja Gal se sploh noče plazit, sploh noče biti na trebuhu, ker se takoj obrne na hrbet in sam se še ne zna vsesti, pač sedi, če ga mi postavimo v sedeč položaj. Se vaši otroci sami vsedejo, se že vsi plazijo, sedijo brez da bi občasno padli nazaj?

Toliko o mojih skrbeh.

Ti se čisto preveč sekiraš. Ko bo hotel se bo premaknil naprej. Če sedi in se igra je to super. Ni boljšega. Važno je, da obvlada nekaj motoričnih stvari, ne pa plazenje in .... Maja se tudi ne plazi, pa lahko ti povem, da je Jaka prej hodil kot plazil.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
5.1.2009 12:31:37   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Dobro jutro!

Špelin@, za zobeka user posted image user posted image user posted image

Evi je včeraj pokukala ven desna spodnja enkica. Tako, da je naš trenutni izkupiček, obe spodnji enkici in zgornja dvojkica - mal prehiteva, pa kaj čmo user posted image user posted image user posted image . Jaz sem se komaj zdaj mal pozdravila. Je pa Eva isti večer dobila vročino, jo imela dve noči (je bilo ful pestro), potem pa dobila izpuščaje. Jaz butara pa kličem P, če je kriv kivi, ki sem ga jaz jedla prejšnji dan user posted image user posted image user posted image . V glavnem je prebolela 6. otroško.

Mi smo že četrto noč spet spali vso noč, sem čist blažena.

Za vse bolane pa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za zobeka in spanje

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
5.1.2009 12:31:43   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Drugače pa je naša žabi zdele zaspala v drugo že danes. SE ji prav vidi, da jo zdravje daje.
Vse tiste, ki ponate našo Manco veste, da ima non stop rdeča lična, no, danes je pa čisto bleda v obraz pa ful je brez energije.
Ampak še vedno najde atome moči in ti podari kakšen ful lep nasmeh user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
5.1.2009 12:33:56   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Mi smo nazaj od P. Jaka je zdrav in gre jutri v vrtec. HB.  user posted image  Maja pa je druga pesem. user posted image  Še vedno ji piska in hropi. Tiste pikice niso od 6. otroške ampak alergija, ki jo je najverjetneje razvila na Hiconcil. Smo dobili Sumamed in Fenistil. user posted image  V petek spet kontrola. Upam,da bo kaj napredka. Inhalacije ji moram še naprej dajat na 8h, ker se mi je drugače kar davila. user posted image  Zdaj boga reva spi kot top, ker smo jo malo mučili, ker je bila zaspana in je komaj čakala, da bo lahko spala. Sem jo kar oblečeno položila na posteljo. Upam, da ji ne bo preveč vroče.

Uboga Maja, upam, da se čimprej pozdravi. Se mi smiliš, ker vem, da se zelo sekiraš. user posted image

Edina user posted image user posted image user posted image za VRTEC.

Mya bravo za 1. zobek user posted image user posted image user posted image

Kasso stokrat ti hvala, si me zeloooo potolažila user posted image

Jaz sem danes še vedno tešča, nisem še nič jedla, sem pa spila že dve kavi, sedaj pa se nalivam s čajem. Neke lakote velike ne čutim, samo nekam medla sem danes. Boma pa danes z Vidkom jedla špinačo, pire krompir in dala mu bom četrt rumenjaka. Pa da vidimo, če bo kakšna reakcija. Mu bom pa zmešala jajčko v krompirček. Jaz pa bom jedla samo špinačo in trdo kuhano jajce.

Jaz sem Galu že dvakrat dala žličnike z jajci in ni bilo nobene reakcije, je pa z veseljem jedel špinačo in pire krompir user posted image . Zdaj že jeva skoraj vse. Hijenca jaz sem pa od danes brez sladkarij. Sem se trdno odločila da ne odstopam in me je prejle dragi preiskušal in mi je ob kavi ponudil piškote user posted image , ampak sem ga razočarala user posted image , se jih nisem pritaknila. je ful vesel zame in sva se oba odločila, da črtava sladkarije.

Jaz sem sedaj ubrala pravo trdo dieto, ker to je pa šlo že predaleč. Čeprav imam zalogo čokolad in temu podobnega, pa v hladilniku same dobrote še od pred novoletnega nabavljanja, ampak se ne pritaknem. Sedaj 14 dni trdo hujšanje, da gre malo želodec skupaj. Potem pa ločevanje.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
5.1.2009 12:45:38   
barbaw
Moj dan se je bolj slabo začel, ker nisem nič jedla in sem takoj letela k P. Bi mogla v trgovino, pa nekaj dedija muči in ne upam prosit babice, če bi popazila Majo. user posted image  Bom videla kako bo stanje kasneje, če ne jo bom pa s seboj vzela, kaj pa čem drugega.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
5.1.2009 12:45:50   
barbaw

Barbaw: imaš ZS user posted image

Imaš odgovor. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1256
5.1.2009 12:50:27   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Ali pa na kratko lahko noč. Uglavnem, midva z Manco greva že prvo rundo nazaj pančat. Danes je začuda celo noč spet pančala v svoji posteljici user posted image . Ampak je od 23ih naprej non stop jamrala, se premetavala, godrnjala, malce zajokala, .... okrog 4.45 pa se je dokončno zbudila.
Sva prejle že flašo mleka zmazale, poslale atija v službo user posted image  in potem ko sva kozi okno gledale kdaj se bo odpeljal iz dvorišča mi je moja miška zaspala v naročju.
Mislim pa da bi moral počasi kak zobek spet prikukati na plano, ker ji spet ful z noska teče kar naenkrat (tako kot pri prvih dveh zobkih), celo noč godrnja in gode, vidi se ji, da bi rada pančala pa jo nekaj matra in ne more

A si ji probala dat kaj proti bolečinam pred spanjem.

Ja prejle ene dobre pol ure preden je zaspala sem ji dala malo dalerona-sirup, in sedaj spi kot angelček user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
5.1.2009 12:53:24   
kasso
barbaw, boga Majauser posted image , se mi smili revica. upam, da bo kmalu boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vsaj Jaka je zdrav.

SS jaz sem dala občasno Varji malo sirupa proti bolečinam, ko sem videla, da jo nekaj ful matra in je bilo potem malo boljše. user posted image user posted image user posted image

hijenca
, a si ti to tako resno vzela shujševalno, kar brez jestuser posted image

aurora, super, da si se vzdržala piškotov..upam, da vama uspe...najlažje je, če jih doma sploh nimaš, tako, da ko te prime kriza, jih itak niuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
5.1.2009 12:55:48   
Soncnica Sandra ***

Ti pa še en odgovor. Mislim, da je sedaj zaklučeno user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
5.1.2009 12:56:26   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

barbaw, boga Majauser posted image , se mi smili revica. upam, da bo kmalu boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vsaj Jaka je zdrav.

SS jaz sem dala občasno Varji malo sirupa proti bolečinam, ko sem videla, da jo nekaj ful matra in je bilo potem malo boljše. user posted image user posted image user posted image
Sej jaz sem ji tudi danes dala malo dalerona preden je šla spat in mislim, da res pomaga.
Bomo pa videli kako bo ponoči

hijenca

aurora, super, da si se vzdržala piškotov..upam, da vama uspe...najlažje je, če jih doma sploh nimaš, tako, da ko te prime kriza, jih itak niuser posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
5.1.2009 12:57:11   
Soncnica Sandra ***
Zdej si grem pa končno naredit nekaj za jest, in sicer jajček na oko pa malo slanine zaraven in domači krug. Njami user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1261
5.1.2009 13:02:46   
barbaw

Ne še. user posted image  Imaš še en odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 1262
5.1.2009 13:02:48   
kasso

Zdej si grem pa končno naredit nekaj za jest, in sicer jajček na oko pa malo slanine zaraven in domači krug. Njami user posted image

dober tekuser posted image ..jaz sem pa zdaj zmazala pol litra sadnega jogurta...sem kar jedla in jedla...potem pa sem videla, da je prazen kozarec...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1263
5.1.2009 13:02:54   
hijenca

hijenca

Imam že kuhano. Špinačo pa kuhano jajce.

Je pa Videk zmazal veliko pire krompirčka, pa 1/4 rumenjaka in špinačo. Pa na vrh malo jabolčnega soka, sedaj počasi pa gre spat. Mama pa malo kopalnico pucat, če mi bo zneslo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
5.1.2009 13:03:25   
barbaw

dober tekuser posted image ..jaz sem pa zdaj zmazala pol litra sadnega jogurta...sem kar jedla in jedla...potem pa sem videla, da je prazen kozarec...user posted image

Potem je bil pa res dober, pa ti fejst lačna. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
5.1.2009 13:03:33   
hijenca

Dober tek.

Neposredna povezava do sporočila: 1266
5.1.2009 13:09:50   
aurora28
Kasso sej ravno tpo sva se z dragim dogovorila, da ne kupujeva več nič sladkega, če pa se napove obisk pa lahko v 5 minutah skočim po kekse user posted image .

Hijenca user posted image user posted image user posted image za dieto. Meni se je tudi full želodec raztegnu, zato sem se odločila, da je treba tej pregrehi dokončno narediti STOP.

Anitka a ponoči Galu ponudiš flaško, jo je zagrabu??

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1267
5.1.2009 13:21:03   
Soncnica Sandra ***

A nas je vse lakota napadla? user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
5.1.2009 13:25:52   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image  Ti maš tud še enega user posted image user posted image
Zdej pa mislim, da sva res končali, drgač bo pa bolje da se za kofe zmenva, drgač bo že katero preveč firbec začel matrat kaj se mava tolk za zment user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
5.1.2009 13:49:21   
barbaw

user posted image user posted image  Ti maš tud še enega user posted image user posted image
Zdej pa mislim, da sva res končali, drgač bo pa bolje da se za kofe zmenva, drgač bo že katero preveč firbec začel matrat kaj se mava tolk za zment user posted image

Babji firbec je huda reč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1270
5.1.2009 13:51:08   
hijenca
A sedaj pa zopet nobene nikjer. Bom res mogla iz pucat kopalnico.user posted image

< Sporočilo je popravil hijenca -- 5.1.2009 14:05:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 1271
5.1.2009 13:57:08   
barbaw
Komaj čakam jutri, da se moje živeljenje vrne na stare tirnice. Sploh ne razumem kako ste en lahko doma z dvema ali več otroki. Ali so bolj mirne sorte ali pa samo jaz nimam energije za to? user posted image  Jaz mojega hiperaktivca ne morem več krotit. Me je psihično čisto izčrpalo, pa skrbi za zdravila in babico ..... V glavnem imam vsega dovolj. Bi mi prišla prav ena relaksacija.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
5.1.2009 13:57:46   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

A sedaj pa zope nobene nikjer. Bom res mogla iz pucat kopalnico.user posted image

Jaz sem tu in pišem pol ure post, ker mi z ene strani tečnari Jaka druge pa Maja.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
5.1.2009 14:01:47   
Soncnica Sandra ***

Babji firbec je huda reč. user posted image

Točno tako kot si napisala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
5.1.2009 14:03:23   
Soncnica Sandra ***

Komaj čakam jutri, da se moje živeljenje vrne na stare tirnice. Sploh ne razumem kako ste en lahko doma z dvema ali več otroki. Ali so bolj mirne sorte ali pa samo jaz nimam energije za to? user posted image  Jaz mojega hiperaktivca ne morem več krotit. Me je psihično čisto izčrpalo, pa skrbi za zdravila in babico ..... V glavnem imam vsega dovolj. Bi mi prišla prav ena relaksacija.

Upam, da bo kmalu bolje!
Jutri gre Jaka v vrtec in boš takoj malce razbremenjena.

Za babico pa tudi upam, da te ne bo kmalu več skrbel ter da bo dedek kmalu bolje!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?