Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 10:05:57
|
|
|
|
Suzi*
|
blaža, sem že vidla zdej na hujšanju, da jih je velik začelo, ja. februarka, kakšno dieto si pa ti ubrala??
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 10:07:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata blaža - boš mogla na odločbo pogledat, ker je to vezano glede na predvideni datum poroda - od takrat ti izračunajo nastop porodniške in prenehanje pol... men pa drugač jutri izteče. grem v sre že v službo. me sam tole spanje nočno skrbi, da ne bom čist zmatrana skoz pa da ne bosta moja dva preveč komplicirala k bosta mulca mela. drugo me pa ne skrbi. itak se bom v parih dneh navadla pa bo. bom morala poklicat na csd. jaz imam doma samo eno odločbo, ki piše gor da sem upravičena do porodniškega dopusta v času 16.1.2008 do 29.4.2008. pol je verjetno še tisto drugo8 ne vem kako se reče- za nego otroka) ma ne vem do kdaj. na tej odločbi ne piše.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 10:09:21
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata blaža - boš mogla na odločbo pogledat, ker je to vezano glede na predvideni datum poroda - od takrat ti izračunajo nastop porodniške in prenehanje pol... men pa drugač jutri izteče. grem v sre že v službo. me sam tole spanje nočno skrbi, da ne bom čist zmatrana skoz pa da ne bosta moja dva preveč komplicirala k bosta mulca mela. drugo me pa ne skrbi. itak se bom v parih dneh navadla pa bo. ma ne boš zmatrana v službi, tam se boš končno lahko spočila!
< Sporočilo je popravil blaža -- 5.1.2009 10:10:22 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 10:28:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
Doobr daaaaaaaaaan Februarciceeeeeeeeeee !!!! Me je ze sram ker Vam nisem voscil vse naaaaaaaaj v Novem letu... vem pa da nikoli ni pozn !!!! V Novem letu Vam zelim veliko prespanih noci... zdrave otrocicke... in tudi ... seveda ne na nacin k je Marija zanosla !!!! Mi smo spet v Bruslju... Carico sem nafutral in je zaspala... zunaj pa ze od sinoci snezi kar je za ta konc gnile kapitalisticne Evrope neverjetno (ga je nametal vsaj 10-15 cm)... tile butasti Belgijci majo pa poletne gume in je prav zabavno opazovat kako se "spasavajo" po cestah... Sefla je v sluzbi... edin' ne vem ce kej dela ... vsekakor vam bo ze napisala kaj od teh dveh moznosti pocne. Jaz sem standarno presaltal nazaj v porodnisko-otrosko-dopustniske vode... ... Carica je ponoci bila mal tecna... je pa za vse kriva vnovicna sprememba okolja... ker je v raju prezivela 17 dni praznikov..., zdaj pa bo sigurno rabila par dni "recovery-ja"... Spet z Vami... vas Stipe
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 5.1.2009 10:29:34 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 10:35:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Doobr daaaaaaaaaan Februarciceeeeeeeeeee !!!! Me je ze sram ker Vam nisem voscil vse naaaaaaaaj v Novem letu... vem pa da nikoli ni pozn !!!! V Novem letu Vam zelim veliko prespanih noci... zdrave otrocicke... in tudi ... seveda ne na nacin k je Marija zanosla !!!! Mi smo spet v Bruslju... Carico sem nafutral in je zaspala... zunaj pa ze od sinoci snezi kar je za ta konc gnile kapitalisticne Evrope neverjetno (ga je nametal vsaj 10-15 cm)... tile butasti Belgijci majo pa poletne gume in je prav zabavno opazovat kako se "spasavajo" po cestah... Sefla je v sluzbi... edin' ne vem ce kej dela ... vsekakor vam bo ze napisala kaj od teh dveh moznosti pocne. Jaz sem standarno presaltal nazaj v porodnisko-otrosko-dopustniske vode... ... Carica je ponoci bila mal tecna... je pa za vse kriva vnovicna sprememba okolja... ker je v raju prezivela 17 dni praznikov..., zdaj pa bo sigurno rabila par dni "recovery-ja"... Spet z Vami... vas Stipe Čav stipe! hvala za lepe želje, tudi mi tebi želimo enako. blaža zdej dajem spat, ma tle v dnevni mi umira, kolkor je zaspan, v posteljci pa kot da na skrivaj žluka Red Bull!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 10:44:18
|
|
|
|
vrtnica76
|
Daaan! O Stipe,ste že nazaj?A ste včeraj odpotovali?Zadnje čase ne sledim kej dost,ker je moj dragi komp okupiral in nisem na vrsto prišla .Sem pa mislila na vas in skos v luft gledala,če bom kej vaše letalo opazila . Včeraj se je moj čas za nego in varstvo otroka iztekel,danes sem pa začela z 10 dnevnim koriščenjem dopusta.Čas se bliskovito izteka .Bom pa že naslednji teden mal šla v službo pogledat,da se pripravim,pa da se z mojimi novimi otročki spoznamo .
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 10:54:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Vidim, da se je Stipe že javil in začel notri prinašat Torej novice iz severa imate, jaz sem v službi, delam še ne, tudi to pride Ej Stipe, zakaj te pa ni na gmailu
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 10:58:24
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* blaža, sem že vidla zdej na hujšanju, da jih je velik začelo, ja. februarka, kakšno dieto si pa ti ubrala?? dieto manj žri po 17. uri NIČ HRANE, zvečer telovadba na steperju, nekaj bo... vsaj upam No, midve sva ravno not pršle, zdej dam tamali malco, jaz sem tud lačna kot , bom prigriznila rižev vafelj Vas berem kasneje.......
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 11:01:07
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Daaan! O Stipe,ste že nazaj?A ste včeraj odpotovali?Zadnje čase ne sledim kej dost,ker je moj dragi komp okupiral in nisem na vrsto prišla .Sem pa mislila na vas in skos v luft gledala,če bom kej vaše letalo opazila . Včeraj se je moj čas za nego in varstvo otroka iztekel,danes sem pa začela z 10 dnevnim koriščenjem dopusta.Čas se bliskovito izteka .Bom pa že naslednji teden mal šla v službo pogledat,da se pripravim,pa da se z mojimi novimi otročki spoznamo . a si vzgojiteljica? mmmmmm, sem ti fovš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 11:05:17
|
|
|
|
Suzi*
|
žana spi...zaspala klasično na zizi. ma ne vem kaj bomo s tem otrokom....oz. kako jo bodo v varstvu uspavali. porodniška meni izteče 24.1. , pol bom pa še kakšen teden dopusta koristila in s službo začnem v začetku februarja. torej imamo zdej slab mesec da jo drugih manir navadimo glede spanja. sej ponoči občasno kar ratuje, da mi v naročju zaspi, samo moram okol hodit. v postlci pa ni pogojev. ker se skos vstaja. februarka, sej ti itak nimaš nč kil za zgubit. mene čaka 10 kil za oklestit, tako da bom mal pospešila z dieto, ker drugač do februarja ne bom mogla it v svoje "stare" "takmašne" hlače.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 11:07:05
|
|
|
|
vrtnica76
|
Vsem bolančkanim ! pa tudi za vse,ki se vam porodn.izteka.Kmalu bomo vse na tem,da bo treba na šiht.Je pa tole leto res dobesedno švignilo mimo.Tile naši otročički tako hitro rastejo.Sem kr mal ,da je tolk hitro minilo. Še dobro,da sem frizerja presavila.Zdej grem v četrtek .Sem pa prejle varuško klicala,da kaj na okrog prideva in je zbolela .
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 11:09:20
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* žana spi...zaspala klasično na zizi. ma ne vem kaj bomo s tem otrokom....oz. kako jo bodo v varstvu uspavali. Tudi Janez se še vedno tako uspava.Mene tut skrbi .Pa še dude noče,da bi se tko mal potolažu .
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 11:18:41
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* žana spi...zaspala klasično na zizi. ma ne vem kaj bomo s tem otrokom....oz. kako jo bodo v varstvu uspavali. porodniška meni izteče 24.1. , pol bom pa še kakšen teden dopusta koristila in s službo začnem v začetku februarja. torej imamo zdej slab mesec da jo drugih manir navadimo glede spanja. sej ponoči občasno kar ratuje, da mi v naročju zaspi, samo moram okol hodit. v postlci pa ni pogojev. ker se skos vstaja. februarka, sej ti itak nimaš nč kil za zgubit. mene čaka 10 kil za oklestit, tako da bom mal pospešila z dieto, ker drugač do februarja ne bom mogla it v svoje "stare" "takmašne" hlače. nič kil ja....... jest bi tud rada -10kg mela samo ne grem zdele na ločevalno, bom šla mogoče po 2. na tvs1 je zdele znanost o dojenčkih
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 11:28:20
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* žana spi...zaspala klasično na zizi. ma ne vem kaj bomo s tem otrokom....oz. kako jo bodo v varstvu uspavali. Tudi Janez se še vedno tako uspava.Mene tut skrbi .Pa še dude noče,da bi se tko mal potolažu . pri nas čist ista pesem. kaj boš pa naredila??
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 11:33:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kakor vidim... se cas porodniskih izteka... , nasi soncki morajo nekam k se niso bili... ... edin fajn je ker jih bomo imeli od poznega popoldneva do spanckanja ter za vikende... ... Upam da nam ne bodo zamerili ker ne bodo ves dan z nami . Jaz imam do 25.01. porodnisko... potem pa lanski dopust...tko da bo Carica sla v FR govoreci vrtec nekje v zacetku marca ..., me se ne drzi frka, verjamem pa, da me bo takrat...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 11:55:08
|
|
|
|
ella79
|
katera bi tičino maso jaz sem tuki našla 6 kg pakungo... blacky si še za, pa če še ena al pa dve, pa smo zmagal http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 12:12:35
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 katera bi tičino maso jaz sem tuki našla 6 kg pakungo... blacky si še za, pa če še ena al pa dve, pa smo zmagal http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56 ja sem za, pa vidim da si najdla zelo ugodno varianto... Jaz bi vzela kar 2 kg. Saj jo lahko shranim. ... je še katera za
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 12:15:53
|
|
|
|
Blacky*
|
drugače smo pa že nazaj, na začetku sploh ni bilo panike... v skupini je trenutno 11 otrok, drugače 14. Sam je bil cca 1 uro, pojedel je, malo sedel... ko pa je prišel čas za spanje, pa panika... vsi otroci lepo po posteljah, naš pa ne... vriskal je, pa klical... potem ga je vzgojiteljica vzela ven, pa je čez nekaj časa še jokat začel... no pa smo šli domov... jutri ponovimo... pri nas gre počasi... jutri bo pa kar ati v akcijo stopil... gre mami študirat Aja, midva sva čakala kar pred vrati, pa gledala not kaj počnejo..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 12:22:08
|
|
|
|
blaža
|
evo samo na kratko, ki Blaž ni skoraj nič spal. Ga je zbudil kamjon, ki je piskal, ko je šel vzvratno, pa lih pod oknom. No mi imamo porodniško do 14.1 09, pol pa na zavod.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 12:25:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* drugače smo pa že nazaj, na začetku sploh ni bilo panike... v skupini je trenutno 11 otrok, drugače 14. Sam je bil cca 1 uro, pojedel je, malo sedel... ko pa je prišel čas za spanje, pa panika... vsi otroci lepo po posteljah, naš pa ne... vriskal je, pa klical... potem ga je vzgojiteljica vzela ven, pa je čez nekaj časa še jokat začel... no pa smo šli domov... jutri ponovimo... pri nas gre počasi... jutri bo pa kar ati v akcijo stopil... gre mami študirat Aja, midva sva čakala kar pred vrati, pa gledala not kaj počnejo.. bos vidla da bo cool...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 12:30:35
|
|
|
|
ella79
|
blacky vsak dan bo bolje mene tudi skrbi, kako bo drugje zaspala, k je navajena domače postle. Že na morju je bila kriza potem bomo pa res kar tole maso naročil pa magari se potem v tem času k si še na porodniški dobimo in razdelimo jaz že brskam za idejami za okrasitev
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 12:33:41
|
|
|
|
Februarka08
|
Blacky, vsak dan bo bolje, boš videla Kaj boste dobrega skuhali danes? Jaz sem se mal potrudla, bom mela juho iz kolerabe in krompirja, in tortilje polnjene z omakco iz purana in ful zelenjave pa seveda zelena solata za Lariso bo pa ista omaka, samo polento ji bom zravn nardila Aja, zadnjič se je spet našel en pacient in reku kolk je tamala zalita potem pa še reče, ja saj ima po kom zalita bit k sta oba bolj močna ok, res da nisva suha, samo jaz sem se počutla kot največja šerbi sej sem začela hujšat no sam v petek se bom mogla mal prekršit k gremo z babami mal ven no, bom pa kej zelenjavnega pojedla Ah, nakladam....... grem naprej kuhat in še kaj pospravit... ne vem od kje mi energija za šporget
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 12:35:23
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky vsak dan bo bolje mene tudi skrbi, kako bo drugje zaspala, k je navajena domače postle. Že na morju je bila kriza potem bomo pa res kar tole maso naročil pa magari se potem v tem času k si še na porodniški dobimo in razdelimo jaz že brskam za idejami za okrasitev Zoji posiljam lupcka... ... Kako je kej Ellić ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 12:38:13
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky vsak dan bo bolje mene tudi skrbi, kako bo drugje zaspala, k je navajena domače postle. Že na morju je bila kriza potem bomo pa res kar tole maso naročil pa magari se potem v tem času k si še na porodniški dobimo in razdelimo jaz že brskam za idejami za okrasitev Zoji posiljam lupcka... ... Kako je kej Ellić ? jo bom polupčakal k se zbudi Ellić je pa danes delavn, mam vsaj mal miru in skuham lahko kar želim ej Stipe, a bosta enkrat na sprehod vzela foto, pa mal poslikala kje vozičkate sem zahtevna a ne
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 12:38:27
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* žana spi...zaspala klasično na zizi. ma ne vem kaj bomo s tem otrokom....oz. kako jo bodo v varstvu uspavali. Tudi Janez se še vedno tako uspava.Mene tut skrbi .Pa še dude noče,da bi se tko mal potolažu . pri nas čist ista pesem. kaj boš pa naredila?? Ej,Suzi se bo mogu navadit brez joške zaspat.Mogoče bo nekej dni tulil (se mi že zdej oba smilita),pol se bo pa moral sprijaznt,da joške ni .Sej so se kakšni drugi tut morali.Pač tko je (to je moja tolažba )
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?