|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
5.1.2009 10:05:57   
Suzi*
blaža, sem že vidla zdej na hujšanju, da jih je velik začelo, ja. user posted image  user posted image

februarka, kakšno dieto si pa ti ubrala??

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
5.1.2009 10:07:57   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: itata

blaža - boš mogla na odločbo pogledat, ker je to vezano glede na predvideni datum poroda - od takrat ti izračunajo nastop porodniške in prenehanje pol... men pa drugač jutri izteče. grem  v sre že v službo. me sam tole spanje nočno skrbi, da ne bom čist zmatrana skoz pa da ne bosta moja dva preveč komplicirala k bosta mulca mela. drugo me pa ne skrbi. itak se bom v parih dneh navadla pa bo.

bom morala poklicat na csd. jaz imam doma samo eno odločbo, ki piše gor da sem upravičena do porodniškega dopusta v času 16.1.2008 do 29.4.2008.user posted image  pol je verjetno še tisto drugo8 ne vem kako se reče- za nego otroka) ma ne vem do kdaj. na tej odločbi ne piše.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
5.1.2009 10:09:21   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: itata

blaža - boš mogla na odločbo pogledat, ker je to vezano glede na predvideni datum poroda - od takrat ti izračunajo nastop porodniške in prenehanje pol... men pa drugač jutri izteče. grem  v sre že v službo. me sam tole spanje nočno skrbi, da ne bom čist zmatrana skoz pa da ne bosta moja dva preveč komplicirala k bosta mulca mela. drugo me pa ne skrbi. itak se bom v parih dneh navadla pa bo.

ma ne boš zmatrana v službi, tam se boš končno lahko spočila!user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 5.1.2009 10:10:22 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
5.1.2009 10:28:49   
Stipe air force
Doobr daaaaaaaaaan Februarciceeeeeeeeeee !!!! user posted image  user posted image  user posted image

Me je ze sram ker Vam nisem voscil vse naaaaaaaaj v Novem letu... vem pa da nikoli ni pozn !!!!  V Novem letu Vam zelim veliko prespanih noci... zdrave otrocicke... in tudi user posted image ... seveda ne na nacin k je Marija zanosla user posted image  !!!!

Mi smo spet v Bruslju... Carico sem nafutral in je zaspala... zunaj pa ze od sinoci snezi kar je za ta konc gnile kapitalisticne Evrope neverjetno (ga je nametal vsaj 10-15 cm)... tile butasti Belgijci majo pa poletne gume in je prav zabavno opazovat kako se "spasavajo" po cestah... user posted image

Sefla je v sluzbi... user posted image  edin' ne vem ce kej dela user posted image ... vsekakor vam bo ze napisala kaj od teh dveh moznosti pocne.

Jaz sem standarno presaltal nazaj v porodnisko-otrosko-dopustniske vode... user posted image  user posted image  user posted image ... Carica je ponoci bila mal tecna... je pa za vse kriva vnovicna sprememba okolja...user posted image   ker je v raju user posted image  prezivela 17 dni praznikov..., zdaj pa bo sigurno rabila par dni "recovery-ja"...

Spet z Vami... vas Stipe

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 5.1.2009 10:29:34 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
5.1.2009 10:35:23   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Doobr daaaaaaaaaan Februarciceeeeeeeeeee !!!! user posted image  user posted image  user posted image

Me je ze sram ker Vam nisem voscil vse naaaaaaaaj v Novem letu... vem pa da nikoli ni pozn !!!!  V Novem letu Vam zelim veliko prespanih noci... zdrave otrocicke... in tudi user posted image ... seveda ne na nacin k je Marija zanosla user posted image  !!!!

Mi smo spet v Bruslju... Carico sem nafutral in je zaspala... zunaj pa ze od sinoci snezi kar je za ta konc gnile kapitalisticne Evrope neverjetno (ga je nametal vsaj 10-15 cm)... tile butasti Belgijci majo pa poletne gume in je prav zabavno opazovat kako se "spasavajo" po cestah... user posted image

Sefla je v sluzbi... user posted image  edin' ne vem ce kej dela user posted image ... vsekakor vam bo ze napisala kaj od teh dveh moznosti pocne.

Jaz sem standarno presaltal nazaj v porodnisko-otrosko-dopustniske vode... user posted image  user posted image  user posted image ... Carica je ponoci bila mal tecna... je pa za vse kriva vnovicna sprememba okolja...user posted image   ker je v raju user posted image  prezivela 17 dni praznikov..., zdaj pa bo sigurno rabila par dni "recovery-ja"...

Spet z Vami... vas Stipe

Čav stipe! hvala za lepe želje, tudi mi tebi želimo enako.

blaža zdej dajem spat, ma tle v dnevni mi umira, kolkor je zaspan, v posteljci pa kot da na skrivaj žluka Red Bull!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
5.1.2009 10:44:18   
vrtnica76
Daaan!
O Stipe,ste že nazaj?A ste včeraj odpotovali?Zadnje čase ne sledim kej dost,ker je moj dragi komp okupiral in nisem na vrsto prišlauser posted image .Sem pa mislila na vas in skos v luft gledala,če bom kej vaše letalo opazilauser posted image .
Včeraj se je moj čas za nego in varstvo otroka iztekel,danes sem pa začela z 10 dnevnim koriščenjem dopusta.Čas se bliskovito iztekauser posted image .Bom pa že naslednji teden mal šla v službo pogledat,da se pripravim,pa da se z mojimi novimi otročki spoznamouser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 3281
5.1.2009 10:54:08   
dolenjka
Dan user posted image

Vidim, da se je Stipe že javil in začel notri prinašat user posted image

Torej novice iz severa imate, jaz sem v službi, delam še ne, tudi to pride user posted image

Ej Stipe, zakaj te pa ni na gmailu user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
5.1.2009 10:58:24   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

blaža, sem že vidla zdej na hujšanju, da jih je velik začelo, ja. user posted image  user posted image

februarka, kakšno dieto si pa ti ubrala??

dieto manj žriuser posted image po 17. uri NIČ HRANE, zvečer telovadba na steperju, nekaj bo... vsaj upamuser posted image

No, midve sva ravno not pršle, zdej dam tamali malco, jaz sem tud lačna kot user posted image , bom prigriznila rižev vafeljuser posted image
Vas berem kasneje.......

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
5.1.2009 11:01:07   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Daaan!
O Stipe,ste že nazaj?A ste včeraj odpotovali?Zadnje čase ne sledim kej dost,ker je moj dragi komp okupiral in nisem na vrsto prišlauser posted image .Sem pa mislila na vas in skos v luft gledala,če bom kej vaše letalo opazilauser posted image .
Včeraj se je moj čas za nego in varstvo otroka iztekel,danes sem pa začela z 10 dnevnim koriščenjem dopusta.Čas se bliskovito iztekauser posted image .Bom pa že naslednji teden mal šla v službo pogledat,da se pripravim,pa da se z mojimi novimi otročki spoznamouser posted image .

a si vzgojiteljica? mmmmmm, sem ti fovšuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3284
5.1.2009 11:05:17   
Suzi*
žana spi...zaspala klasično na zizi.user posted image user posted image  ma ne vem kaj bomo s tem otrokom....oz. kako jo bodo v varstvu uspavali. user posted image  porodniška meni izteče 24.1. , pol bom pa še kakšen teden dopusta koristila in s službo začnem v začetku februarja. torej imamo zdej slab mesec da jo drugih manir navadimo glede spanja. sej ponoči občasno kar ratuje, da mi v naročju zaspi, samo moram okol hodit. v postlci pa ni pogojev. user posted image  ker se skos vstaja.

februarka, sej ti itak nimaš nč kil za zgubit. user posted image  mene čaka 10 kil za oklestit, tako da bom mal pospešila z dieto, ker drugač do februarja ne bom mogla it v svoje "stare" "takmašne" hlače. user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
5.1.2009 11:07:05   
vrtnica76
Vsem bolančkanimuser posted image !
user posted image pa tudi za vse,ki se vam porodn.izteka.Kmalu bomo vse na tem,da bo treba na šiht.Je pa tole leto res dobesedno švignilo mimo.Tile naši otročički tako hitro rastejo.Sem kr maluser posted image ,da je tolk hitro minilo.
Še dobro,da sem frizerja presavila.Zdej grem v četrtekuser posted image .Sem pa prejle varuško klicala,da kaj na okrog prideva in je zbolelauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3286
5.1.2009 11:09:20   
vrtnica76

žana spi...zaspala klasično na zizi.user posted image user posted image  ma ne vem kaj bomo s tem otrokom....oz. kako jo bodo v varstvu uspavali. user posted image  

Tudi Janez se še vedno tako uspava.Mene tut skrbiuser posted image .Pa še dude noče,da bi se tko mal potolažuuser posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
5.1.2009 11:18:41   
Februarka08

žana spi...zaspala klasično na zizi.user posted image user posted image  ma ne vem kaj bomo s tem otrokom....oz. kako jo bodo v varstvu uspavali. user posted image  porodniška meni izteče 24.1. , pol bom pa še kakšen teden dopusta koristila in s službo začnem v začetku februarja. torej imamo zdej slab mesec da jo drugih manir navadimo glede spanja. sej ponoči občasno kar ratuje, da mi v naročju zaspi, samo moram okol hodit. v postlci pa ni pogojev. user posted image  ker se skos vstaja.

februarka, sej ti itak nimaš nč kil za zgubit. user posted image  mene čaka 10 kil za oklestit, tako da bom mal pospešila z dieto, ker drugač do februarja ne bom mogla it v svoje "stare" "takmašne" hlače. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image nič kil ja....... jest bi tud rada -10kg melauser posted image user posted image user posted image user posted image
samo ne grem zdele na ločevalno, bom šla mogoče po 2. user posted image

na tvs1 je zdele znanost o dojenčkihuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
5.1.2009 11:28:20   
Suzi*

žana spi...zaspala klasično na zizi.user posted image user posted image  ma ne vem kaj bomo s tem otrokom....oz. kako jo bodo v varstvu uspavali. user posted image  

Tudi Janez se še vedno tako uspava.Mene tut skrbiuser posted image .Pa še dude noče,da bi se tko mal potolažuuser posted image .

pri nas čist ista pesem. user posted image  kaj boš pa naredila??

Neposredna povezava do sporočila: 3289
5.1.2009 11:33:25   
Stipe air force
Kakor vidim... se cas porodniskih izteka... user posted image  user posted image  user posted image , nasi soncki morajo nekam k se niso bili... user posted image  user posted image ... edin fajn je ker jih bomo imeli od poznega popoldneva do spanckanja ter za vikende... user posted image  user posted image  user posted image ... Upam da nam ne bodo zamerili ker ne bodo ves dan z nami user posted image .

Jaz imam do 25.01. porodnisko... potem pa lanski dopust...tko da bo Carica sla v FR govoreci vrtec nekje v zacetku marca user posted image  user posted image ..., me se ne drzi frka, verjamem pa, da me bo takrat...

Neposredna povezava do sporočila: 3290
5.1.2009 11:55:08   
ella79
katera bi tičino maso user posted image jaz sem tuki našla 6 kg pakungo... blacky si še za, pa če še ena al pa dve, pa smo zmagal user posted image user posted image
http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3291
5.1.2009 12:12:35   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

katera bi tičino maso user posted image jaz sem tuki našla 6 kg pakungo... blacky si še za, pa če še ena al pa dve, pa smo zmagal user posted image user posted image
http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56

ja sem za, pa vidim da si najdla zelo ugodno varianto...

Jaz bi vzela kar 2 kg. Saj jo lahko shranim. user posted image ... je še katera za user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
5.1.2009 12:15:53   
Blacky*
drugače smo pa že nazaj,

na začetku sploh ni bilo panike... v skupini je trenutno 11 otrok, drugače 14. Sam je bil cca 1 uro, pojedel je, malo sedel... ko pa je prišel čas za spanje, pa panika... vsi otroci lepo po posteljah, naš pa ne... vriskal je, pa klical... potem ga je vzgojiteljica vzela ven, pa je čez nekaj časa še jokat začel... no pa smo šli domov... jutri ponovimo... pri nas gre počasi... jutri bo pa kar ati v akcijo stopil... gre mami študirat

Aja, midva sva čakala kar pred vrati, pa gledala not kaj počnejo..

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
5.1.2009 12:22:08   
blaža
evo samo na kratko, ki Blaž ni skoraj nič spal. Ga je zbudil kamjon, ki je piskal, ko je šel vzvratno, pa lih pod oknom.user posted image

No mi imamo porodniško do 14.1 09, pol pa na zavod.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
5.1.2009 12:25:27   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

drugače smo pa že nazaj,

na začetku sploh ni bilo panike... v skupini je trenutno 11 otrok, drugače 14. Sam je bil cca 1 uro, pojedel je, malo sedel... ko pa je prišel čas za spanje, pa panika... vsi otroci lepo po posteljah, naš pa ne... vriskal je, pa klical... potem ga je vzgojiteljica vzela ven, pa je čez nekaj časa še jokat začel... no pa smo šli domov... jutri ponovimo... pri nas gre počasi... jutri bo pa kar ati v akcijo stopil... gre mami študirat

Aja, midva sva čakala kar pred vrati, pa gledala not kaj počnejo..

bos vidla da bo cool... user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
5.1.2009 12:30:35   
ella79
blacky vsak dan bo bolje user posted image mene tudi skrbi, kako bo drugje zaspala, k je navajena domače postle. Že na morju je bila kriza user posted image
potem bomo pa res kar tole maso naročil user posted image pa magari se potem v tem času k si še na porodniški dobimo in razdelimo user posted image jaz že brskam za idejami za okrasitev user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3296
5.1.2009 12:33:41   
Februarka08
Blacky, vsak dan bo bolje, boš videlauser posted image

Kaj boste dobrega skuhali danes? Jaz sem se mal potrudla, bom mela juho iz kolerabe in krompirja, in tortilje polnjene z omakco iz purana in ful zelenjaveuser posted image pa seveda zelena solatauser posted image za Lariso bo pa ista omaka, samo polento ji bom zravn nardilauser posted image

Aja, zadnjič se je spet našel en pacient in reku kolk je tamala zalitauser posted image potem pa še reče, ja saj ima po kom zalita bit k sta oba bolj močnauser posted image user posted image ok, res da nisva suha, samo jaz sem se počutla kot največja šerbiuser posted image user posted image user posted image user posted image sej sem začela hujšat nouser posted image sam v petek se bom mogla mal prekršit k gremo z babami mal venuser posted image user posted image no, bom pa kej zelenjavnega pojedlauser posted image

Ah, nakladam....... grem naprej kuhat in še kaj pospravit... ne vem od kje mi energija za šporgetuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3297
5.1.2009 12:35:23   
Stipe air force

blacky vsak dan bo bolje user posted image mene tudi skrbi, kako bo drugje zaspala, k je navajena domače postle. Že na morju je bila kriza user posted image
potem bomo pa res kar tole maso naročil user posted image pa magari se potem v tem času k si še na porodniški dobimo in razdelimo user posted image jaz že brskam za idejami za okrasitev user posted image

Zoji posiljam lupcka... user posted image ... Kako je kej Ellić ? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
5.1.2009 12:38:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Zoji posiljam lupcka... user posted image ... Kako je kej Ellić ? user posted image

jo bom polupčakal k se zbudi user posted image Ellić je pa danes delavn, mam vsaj mal miru in skuham lahko kar želim user posted image user posted image user posted image ej Stipe, a bosta enkrat na sprehod vzela foto, pa mal poslikala kje vozičkate user posted image sem zahtevna a ne user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3299
5.1.2009 12:38:27   
vrtnica76

pri nas čist ista pesem. user posted image  kaj boš pa naredila??

Ej,Suzi se bo mogu navadit brez joške zaspat.Mogoče bo nekej dni tulil (se mi že zdej oba smilita),pol se bo pa moral sprijaznt,da joške niuser posted image .Sej so se kakšni drugi tut morali.Pač tko je (to je moja tolažbauser posted image )

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?