Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 8:20:23
|
|
|
|
mala_pikica
|
Misar, bogi tvoj dragi. Si predstavljam, kako je to, ko greš prvič v drugo službo. Ampak saj bo, malo spremembe prav paše, saj se bo hitro privadil. Luka tudi ponoči rogovili, se je začel pogosto zbujati. Saj potem zaspi nazaj, ampak ga pa moram dati k nama v posteljo. Ja, kako je hitro minilo to leto. Jaz sem ful vesela, da bom lahko še z Lukcem do maja, sem dobila podaljšano porodniško. Si pa samo želim, da bi bil končno bolj zdrav. Janey, ta vaš Jakec je pa res lumpek glede spanja. kam pa greš gledati stanovanje?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 8:22:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica jaz pa druga . To prehiteli sva Blažo . Zdaj pa hitro spati nazaj . Če bi hotla bit prva, bi se pofočkala, ko se je Blaž ob 00.20 min pokakal v posteljici!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 8:24:48
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Evo spali smo kar dobro. Od kar je ena dvojka spodaj pokukala, je bistveno bolje. Drugo, pa še čakamo. Je pa potegnil do 07.30 min , maximalno je do sedaj spal do 7.20 min Zdej že pijem , pa vas zraven še malo preberem.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 8:25:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey jutro mi nismo spali NIČ. zbujal se je na 5-10 min do 2.30 ko sma popizdila in mu naredila za jest, da bi zaspal normalno nazaj in ni do 4.30 potem je končno zaspal in spal do 6.30 jaz ne funkcioniram več zdaj se najem potem pa gremo po apotnico za ogled enga stanovanja. mam občutek da je to to Držim pesti za štalco!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 8:27:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jutro, no pa je nastopil čas... gremo v vrtec... a ne še takoj, ob 10:00 Današnja noč je bila čudna, z vmesnim hranjenjem, vstali smo ob 6:00, zdaj pa že spi. Ga je ati na silo dal spat, drugače bo v vrtcu štala... No se javim kaj kasneje ali pa zvečer, da vam javim kako je šlo. Srečno za prvi dan vrtca!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 8:28:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Misar, bogi tvoj dragi. Si predstavljam, kako je to, ko greš prvič v drugo službo. Ampak saj bo, malo spremembe prav paše, saj se bo hitro privadil. Luka tudi ponoči rogovili, se je začel pogosto zbujati. Saj potem zaspi nazaj, ampak ga pa moram dati k nama v posteljo. Ja, kako je hitro minilo to leto. Jaz sem ful vesela, da bom lahko še z Lukcem do maja, sem dobila podaljšano porodniško. Si pa samo želim, da bi bil končno bolj zdrav. Janey, ta vaš Jakec je pa res lumpek glede spanja. kam pa greš gledati stanovanje? Držim pesti za Lukca.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 8:38:18
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 8:41:10
|
|
|
|
Februarka08
|
Noč super,samo očija pogrešava kolk je blo fino... 12 dni smo bli skupaj... zjutraj smo se crkljali čez dan smo okrog hodili skratka, ful lepe počitnice. Zdej pa tega ne bo dolgo, dolgo... Larisa je že po zajtrku, jaz pa zdej njene ostanke jem ful ma rada gres, je pa tud ful nasiten tako da sem vesela da ga tolk poje jest sem že zdej sita po parih žlicah reakcije ni blo nobene (vsaj do zdaj ne ) sigurno bi se že pojavila... Zdej mam pa 5 min cajta da vas malo preletim...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 8:49:53
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Tudi mi smo zboleli Azra ima drisko , Adna vročino od petka , jutri kličem P, da nas spet naroči na pregled , sicer je ena smotana vročina , en čas jo ima čez 38˙C ,pol spet nič , mah ni dani ...... Janey in Misar za spanje. Janey držim pesti da je to to Blacky za 1. dan v vrtcu. Uf, se je zdele tamala udarla je zaropotalo kot da bi padla 1 meter globoko. Nekaj se je pri postlici igrala in je zgleda nazaj telebnila itak na glavo ah, tele buške... no, samo da hujšega ne bi bilo...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 8:50:23
|
|
|
|
Februarka08
|
Uuuuuuuu, še mal pa bo 3000 objav
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:01:47
|
|
|
|
ella79
|
jutro za bolančke za nenaspane mamice jaz bi tudi danes mogla ŽE v službo, pa si bom še 3 tedne dopusta privoščila me pa že pošteno stiska, tako da sem na momente zoprna ko in je moj pomoje prav vesel, da me danes ne bo gledal cel dan drugače je blo pa med prazniki fajn, k smo bili skoz skupaj... blaža dejmo še kakšno rečt o tortah jaz jo bom res kar sama pekla, pa sej kaj je notr ne niti ne skrbi, da ne bi bilo dobr, sam bi pa rada da tudi zunaj nekako zgleda a uno hula smetano se da recmo v roza obarvat, pa potem tudi lepo na gladko po torti namazat po vrhu al bi bilo boljš dat tičino maso a bi jo še katera, da si jo razdelimo jaz bi jo ene kg imela
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:10:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro za bolančke za nenaspane mamice jaz bi tudi danes mogla ŽE v službo, pa si bom še 3 tedne dopusta privoščila me pa že pošteno stiska, tako da sem na momente zoprna ko in je moj pomoje prav vesel, da me danes ne bo gledal cel dan drugače je blo pa med prazniki fajn, k smo bili skoz skupaj... blaža dejmo še kakšno rečt o tortah jaz jo bom res kar sama pekla, pa sej kaj je notr ne niti ne skrbi, da ne bi bilo dobr, sam bi pa rada da tudi zunaj nekako zgleda a uno hula smetano se da recmo v roza obarvat, pa potem tudi lepo na gladko po torti namazat po vrhu al bi bilo boljš dat tičino maso a bi jo še katera, da si jo razdelimo jaz bi jo ene kg imela komot jo pobarvaš v roza. ti bom kasneje dala še kakšen nasvet, ko gre Blaž spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:26:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro za bolančke za nenaspane mamice jaz bi tudi danes mogla ŽE v službo, pa si bom še 3 tedne dopusta privoščila me pa že pošteno stiska, tako da sem na momente zoprna ko in je moj pomoje prav vesel, da me danes ne bo gledal cel dan drugače je blo pa med prazniki fajn, k smo bili skoz skupaj... blaža dejmo še kakšno rečt o tortah jaz jo bom res kar sama pekla, pa sej kaj je notr ne niti ne skrbi, da ne bi bilo dobr, sam bi pa rada da tudi zunaj nekako zgleda a uno hula smetano se da recmo v roza obarvat, pa potem tudi lepo na gladko po torti namazat po vrhu al bi bilo boljš dat tičino maso a bi jo še katera, da si jo razdelimo jaz bi jo ene kg imela če bi se zmenile, bi jo jaz mogoče tudi kg vzela... ker sem se nekako odločila da bomo torto spekli... Blaža, mogoče blesavo vprašanje, a gre tičina masa lahko na nutelino torto?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:28:04
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro za bolančke za nenaspane mamice jaz bi tudi danes mogla ŽE v službo, pa si bom še 3 tedne dopusta privoščila me pa že pošteno stiska, tako da sem na momente zoprna ko in je moj pomoje prav vesel, da me danes ne bo gledal cel dan drugače je blo pa med prazniki fajn, k smo bili skoz skupaj... blaža dejmo še kakšno rečt o tortah jaz jo bom res kar sama pekla, pa sej kaj je notr ne niti ne skrbi, da ne bi bilo dobr, sam bi pa rada da tudi zunaj nekako zgleda a uno hula smetano se da recmo v roza obarvat, pa potem tudi lepo na gladko po torti namazat po vrhu al bi bilo boljš dat tičino maso a bi jo še katera, da si jo razdelimo jaz bi jo ene kg imela poznam občutek, stisko, zoprnijo, skratka vse ... a upam, da bo ta faza hitro mimo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:32:56
|
|
|
|
ella79
|
blacky ti jaz kot neizkušena povem, da gre tičina masa tudi na nutelino torto itak jo daš lahko na kar koli dejmo se res zment, pa en paket kupimo jaz 2 kg, ti 1 kg, še katera res je zoprn občutek.... sej niti ne vem zakaj me stiska, a k ne bom tok z Zojo, al k gre k tašči, al k bo treba spet v službo... itak vem, da se bomo hitro navadili novega ritma, pa bomo potem tudi uživali...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:36:50
|
|
|
|
Suzi*
|
DAAAN!!!! evo mene od mrtvih. SREČNEGA PA ZDRAVEGA 2009!!!! kuga dogaja?? že celo večnost nisem bla kle gor....od božiča se mi zdi. je blo kar pestro, smo pohajali , pa od NL sem imela učke vnete ... ...napekla sem se....pohvaljena sem bla . ...me že počas zvija, ker bo treba v službo. naša mala čveka je poleg besede mama zdaj osvojilabesede KAJ? KAJ JE? in ji je zdaj to ful imenitno... grem zdej....me za hlačnico vleče. pridem nazaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:39:01
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, šiht...... ne omenjat.... jest pojma več nimam kaj se tam dogaja, en kup novosti, prej sem uživala, zdaj me stiska ne znam več nič tipkat sem se odvadla, besede sem pozabila....... ah, jaz bom kar doma Kako ste vse pridne, da boste torte pekle jaz bom nardila eno skropucalo če se jo spravim pečt tako da, ne hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:39:12
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro za bolančke za nenaspane mamice jaz bi tudi danes mogla ŽE v službo, pa si bom še 3 tedne dopusta privoščila me pa že pošteno stiska, tako da sem na momente zoprna ko in je moj pomoje prav vesel, da me danes ne bo gledal cel dan drugače je blo pa med prazniki fajn, k smo bili skoz skupaj... blaža dejmo še kakšno rečt o tortah jaz jo bom res kar sama pekla, pa sej kaj je notr ne niti ne skrbi, da ne bi bilo dobr, sam bi pa rada da tudi zunaj nekako zgleda a uno hula smetano se da recmo v roza obarvat, pa potem tudi lepo na gladko po torti namazat po vrhu al bi bilo boljš dat tičino maso a bi jo še katera, da si jo razdelimo jaz bi jo ene kg imela če bi se zmenile, bi jo jaz mogoče tudi kg vzela... ker sem se nekako odločila da bomo torto spekli... Blaža, mogoče blesavo vprašanje, a gre tičina masa lahko na nutelino torto? tičina ne prenaša vlage, ker se stopi. torta mora bit pod tičino namazana ali z masleno kremo, ali z marmelado, ali prelita s čokolado, ali namazana z nutello. Vlaga od biskvita ji zelo škodi in lahko ti vse dol zleze. boste prej na kulinariki pod temo Tičina kej tičino mase dobile, al pa če vas je tle dovolj, da se gre v Lj kupit. jaz sem si jo zrihtala 3 kg, za dve torti, po 5 e( v vrhniški trgovini je kg 9e) , preko roke, je pa ceneje. No prodala mi jo je ena iz Kul Slo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:40:23
|
|
|
|
Suzi*
|
a je/bo šla katera na ločevalno?? midva z mojim se je lotiva v prihodnjih dneh. aja, pa žana že suvereno sama stoji za kakšnih 5 sec, se kar spušča non stop, pa kakšen korak tud naredi sama, čeprav je še daleč od samostojne hoje tole.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:42:45
|
|
|
|
blaža
|
itata, ti imaš, če se ne motim tvojga ta malega isto starega kot Blaž. 3.2.08. kdaj ti konča porodniška? UJaz bi morala zračunat al pa v odločbo pogledat, sem malo že pozabla do kdaj je. pol se moram pa na zavod prijavit.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:43:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a je/bo šla katera na ločevalno?? midva z mojim se je lotiva v prihodnjih dneh. aja, pa žana že suvereno sama stoji za kakšnih 5 sec, se kar spušča non stop, pa kakšen korak tud naredi sama, čeprav je še daleč od samostojne hoje tole. N akul slo so se lotile prav z današnjim dnem. pa tle v Rr tudi. Kar pogumno. ta dijeta funkcionira, meni je ratalo, zdej pa vzdržujem.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:46:39
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a je/bo šla katera na ločevalno?? midva z mojim se je lotiva v prihodnjih dneh. aja, pa žana že suvereno sama stoji za kakšnih 5 sec, se kar spušča non stop, pa kakšen korak tud naredi sama, čeprav je še daleč od samostojne hoje tole. N akul slo so se lotile prav z današnjim dnem. pa tle v Rr tudi. Kar pogumno. ta dijeta funkcionira, meni je ratalo, zdej pa vzdržujem. jest sem pa svojo dieto ubrala... bomo vidl če bo kej pomagal če ne bo, grem v Savo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:46:59
|
|
|
|
Februarka08
|
3000
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:52:16
|
|
|
|
itata
|
jutro, ne vem če bi lahk rekla, da je blo spanje ok, je blo pa bolš kot včeri. od 20h, ko je šel spat do 4:20 se je zbudil 4x , pol je pa tko kašljat začel, da je kar bruhnu ven un čaj k ga je pred tem spil sem pa kar v luft skočila in luč prižgala k sem se ustrašla kaj to je. pol sem vidla da nič tazga, sam mali se je pa zbudu vmes in sva bila pol do 5:45 pokonc. sej dok sem ga previla, mal sva se igrala, mal se je valjal po postli... vmes edin moj pač ni mogu spat in je danes ko zombi že no sej bo. midva z mulčkom sva pa pol spala do 8:40 - sem kar debelo pogledala na uro... to se že sto let ni zgodil, da bi tko dolg spal, tko da sem danes kar ok naspana bi lahk rekla. bom šla po mojem vmes, ko bo mali spal v HM za njega pogledat kej za oblečt... zase nič ne rabim. bom vidla. no pridne bodite. pa pa
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 9:54:48
|
|
|
|
itata
|
blaža - boš mogla na odločbo pogledat, ker je to vezano glede na predvideni datum poroda - od takrat ti izračunajo nastop porodniške in prenehanje pol... men pa drugač jutri izteče. grem v sre že v službo. me sam tole spanje nočno skrbi, da ne bom čist zmatrana skoz pa da ne bosta moja dva preveč komplicirala k bosta mulca mela. drugo me pa ne skrbi. itak se bom v parih dneh navadla pa bo.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?