Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 10:59:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Jaz sem se čist podrta zbudila, ker se je očitno Tara od Zoje včeraj na brzinco naučila, da naj se ob 2h zbudi in potem se je še ob pol 6h Tole mormo hit popravit Drugače pa sva tudi mi2 čist prežrta in bo danes samo goveja juhica, ki je že skoraj na šorgetu, potem pa če bo še kdo lačen, kaj iz hladilnika, drugače nam lahko poči Pa še pospravit ga je treba do nedeljskega odhoda Blaža, upam, da bo Blaž ok Hvala!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 12:07:41
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. No, naša se je pa odločila, da se zjutraj vstaja že pred 7-mo ko se je zbudila je bla še čist noč groza, jaz sem vsa zalimana... upam da ji ne pride v kri me zanima kako bi blo, če bi ji mlek poturila samo ker mi tega nismo nikol prakticiral, ne verjamem da bi blo kej učinka Smo pa ravno od njene botrce prišli, po kosilu gremo pa k njeni kolegici (6 mes. stari ) in bo dan spet hitro minil... jutri mamo pa tud za dopoldne že plane, popoldne pa mogoče še obiski pridejo v nedeljo smo mel pa tud že mal naštudiran kaj in kako, samo nas bo pomoje tole ledeno vreme malo zafrknilo jest bi se šla zeloooooooooooooooooooooooooo rada drsat na Jezersko samo je vse ledeno že pri nas, si ne predstavljam kakšno je šele tam gor lansko leto sva izpustila drsanje, oba ga pa obožujeva jest ga res ful ful pogrešam..... Za vse bolančke Blaža, mi imamo aspirator na baterije in smo tud še kar zadovoljni fajn je treba fiziološko notr našpricat da se vse zmehča in včasih tolk ven potegne, da se vse zabaše Aja, pa hvala za pohvale Zdaj grem pa mal pred tv, princesa spančka že ene 20 min potem pa pojemo in šibnemo sem dobila včer od mami kosilo (sarme) samo za bejbiko morm neki skuhat bom že kaj.... Lep dan!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 12:32:58
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, nekaj sem prebrala za nazaj, a bolj malo... spet sem zbolela... prehlajena za znoret... iz nosa mi teče, vročino imam... Val in ati sta se šla sankat z bratovo družinico, jaz pa imam nalogo da počivam in se spravim malo k sebi. Včeraj, ko sem bila pa še malo bolje smo se pa mi s sankami po LJ malo sprhajali. Bilo je super. Če bom bolje se kasneje kaj javim. pa pa PS: joj dolenjka, kok je hitro minilo... škoda da se nismo kaj več videli... no pa drugič, ko pridete na dopust
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 14:22:29
|
|
|
|
blaža
|
sem vas hotla še nekaj vprašat. kaj je kateri od vaših otročkov imel vročino samo zaradi zob in drugače ni imel viroze ali kaj drugega? Naš Matija ni imel nikoli vročine zaradi zob, in me ful zanima, če ima Blaž samo zaradi zob vročino, al je kaj staknil. kakšni so bli znaki, če so imeli samo zaradi zob Vročino? kako visoko so pa imeli? Sej vem, da bom vidla kako bo jutri, pa kako bo še danes zvečer , pa ponoči, ma vseeno me zanima, da kaj je
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 14:24:37
|
|
|
|
pina-1
|
blaža, naša mia je mela za vsak zob 40 vročine. Kako je zfledalo? je mela ene dva dni vročino in drugo ji ni nič falilo. Ko so zobi zbili ven, je bla kot nova
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 14:31:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, naša mia je mela za vsak zob 40 vročine. Kako je zfledalo? je mela ene dva dni vročino in drugo ji ni nič falilo. Ko so zobi zbili ven, je bla kot nova je imela kej sluzi? Blažu malo teče sluz iz noska, ma ni zeleno je bolj prozorno.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 14:32:58
|
|
|
|
blaža
|
40 vročine joj to je pa katastrofa. No Blaž ima okoli 38, pa vseeno mislim, da je od zob. drugače pa ne kašlja in nima drugih znakov razen noska. ma oz noska mu je pri izraščanju zobkov že teklo, samo ni imel vročine. drugače pa ni bil še prehlajen, pa da bi imel zelene šmrklje.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 14:47:59
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dan! Najprej vam voščim srečno in predvsem zdravo novo leto.Tudi pri nas smo prehlajeni.Janezu teče iz noska-ene tri dni je bilo prozorno,danes je pa zeleno in se vse vleče .Preden mu z aspiratorjem spucam mu ful fiziološke našopam v nos.Da ne govorim kakšne borbe imamo .Sam se mu kar hitro spet nabere v nosku.Najbol revček je ponoč,ker ga pa nočem ravno sred noči s tem morit.Morm pa probat vzglavje mal viši dat,da bo lažje dihal.Sta pa tudi zgornji dvojkici na pohodu.Še vedno imamo le štiri zobke zunaj .Morjo zobki kr mal pohitet,ker bomo čez dobra dva tedna ze prvo svečko pihali .Verjetno bo prej shodil,kot pa kakšen zob dobil .Nekaj korakov že čisto samostojno naredi in se mu prav fino zdi.Ko pa ni več tako siguren,pa hitro na vse štiri in veselo cilju na proti Drugače je pa novoletno praznovanje minilo v domačem krogu z veliko požrtijo in tankanjem cvička .Smo še vedno mal mačkasti.Janez je vstop v novo leto prespal-zaspal je ob pol desetih in pokanje ga ni zbudilo .Res je bil neverjeten.Že dolg ni tako fajn spal .Je blo pa danes spet po starem-švoh spanec.Smo mu pa že mal prej en mini ognjemet pripravili.Mal se je bal,ampak mu je blo vseeno zanimivo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 14:49:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa že 3 ure spi ko je treba kam it, bo ona vedno podirala rekorde Blaža, žal ti ne znam svetovati Mam pa ?: če imajo vaši tist poučni telfon od Fisher Price-a... ali tudi vaš zvoni in poje bolj potiho ni nobenga gumba za glasnost, pa me zanima če je kaj pokvarjen ker bolj potiho poje hvala Upam da se kmal zbudi, če ne bo mela kosilo čist prevreto
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 14:49:42
|
|
|
|
vrtnica76
|
Aja,vsem bolančkanim in se čimprej pozdravite!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 14:51:24
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Larisa že 3 ure spi ko je treba kam it, bo ona vedno podirala rekorde kolk mi je to znano
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 15:30:17
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Larisa že 3 ure spi ko je treba kam it, bo ona vedno podirala rekorde kolk mi je to znano Blagor vam, naš pa 15 minut
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 16:19:38
|
|
|
|
mary_lou
|
Bamby mam eno prošnjo zate...bi lahko se pozanimala pri svoji sestri kje kupuje tičino maso za torte? Tle v lj majo v pekarni vrhnika sam jo je 7 kg...sicer je rok uporabe 9 mescov sam se vseeno ne vem če jo bom tok porabla. pa kok se je rabi za približno za eno torto? Pri nas se zdej z januarjem začenja sezona rojstnih dnevov predvsem pa rabim za Taijev r.d ker sm si zamislila eno hudo veliko tortico v tridimenzionalni obliki kao piščanček ki leze iz jajčka... na kulinariki sm vidla njene tortice....prava mojstrica, no v bistvu nisem vedla da je ona dokler nisem vidla na eni sliki Tima sam forum na kulinariki je neki čudn al pa ne dela zadnje dni ker mi sploh ne objavi posta
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 16:20:45
|
|
|
|
itata
|
februarka: naš ima isto ta telefon pa je tud potiho pa bolj en klinc ga zanima pojoča knjigica ga recimo veeeelik bolj pa un lonček k poje. najbolš so pa žoge vseh sort in barv jih ima ene 6, od fuzbalske do košarkaške... sem bila prej pop čist fuč, sva šla z mulčkom skupi spat za 2 ure, vmes je moj kosilo skuhal, zdej pa on mal drema zvečer smo pa zmenjeni v mestu, mali bo v varstvu doma, midva pa mal ven, pol bo itak služba. punce jaz v sredo (7.1.) že štartam, ker ne bom koristila dopusta, ker ga rabim za na sodišče... beda.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 16:44:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Bamby mam eno prošnjo zate...bi lahko se pozanimala pri svoji sestri kje kupuje tičino maso za torte? Tle v lj majo v pekarni vrhnika sam jo je 7 kg...sicer je rok uporabe 9 mescov sam se vseeno ne vem če jo bom tok porabla. pa kok se je rabi za približno za eno torto? Pri nas se zdej z januarjem začenja sezona rojstnih dnevov predvsem pa rabim za Taijev r.d ker sm si zamislila eno hudo veliko tortico v tridimenzionalni obliki kao piščanček ki leze iz jajčka... na kulinariki sm vidla njene tortice....prava mojstrica, no v bistvu nisem vedla da je ona dokler nisem vidla na eni sliki Tima sam forum na kulinariki je neki čudn al pa ne dela zadnje dni ker mi sploh ne objavi posta na Ptuju jo prodajajo po 1 kg, ma jaz sem tičino kupila preko ene z kul. slo in mi je prodala 3 kg. samo tam vprašaj in ženske ki kupijo v vrhniški po 7 kg, ti jo pol prodajo, ki jim je preveč . pa še cena v vrhniški je 9 e na kg, če kupiš pa od katere je ceneje. jaz sem dala 5 e za kilo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 16:45:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Aja,vsem bolančkanim in se čimprej pozdravite! hvala! kako si? Dolgo te nismo slišale. Kje si bla kej za praznike?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 16:47:45
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Dan! Najprej vam voščim srečno in predvsem zdravo novo leto.Tudi pri nas smo prehlajeni.Janezu teče iz noska-ene tri dni je bilo prozorno,danes je pa zeleno in se vse vleče .Preden mu z aspiratorjem spucam mu ful fiziološke našopam v nos.Da ne govorim kakšne borbe imamo .Sam se mu kar hitro spet nabere v nosku.Najbol revček je ponoč,ker ga pa nočem ravno sred noči s tem morit.Morm pa probat vzglavje mal viši dat,da bo lažje dihal.Sta pa tudi zgornji dvojkici na pohodu.Še vedno imamo le štiri zobke zunaj .Morjo zobki kr mal pohitet,ker bomo čez dobra dva tedna ze prvo svečko pihali .Verjetno bo prej shodil,kot pa kakšen zob dobil .Nekaj korakov že čisto samostojno naredi in se mu prav fino zdi.Ko pa ni več tako siguren,pa hitro na vse štiri in veselo cilju na proti Drugače je pa novoletno praznovanje minilo v domačem krogu z veliko požrtijo in tankanjem cvička .Smo še vedno mal mačkasti.Janez je vstop v novo leto prespal-zaspal je ob pol desetih in pokanje ga ni zbudilo .Res je bil neverjeten.Že dolg ni tako fajn spal .Je blo pa danes spet po starem-švoh spanec.Smo mu pa že mal prej en mini ognjemet pripravili.Mal se je bal,ampak mu je blo vseeno zanimivo. Bravo za prve korake!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 16:50:14
|
|
|
|
blaža
|
mary_ lou sem pogledala na kulinariki in maš prav forum odprt med top 20 prav z imenom tičina, pa tam vprašaj. se ti pol kera javi. če nisi prijavljena , mi piši na zs, pa ti bom pomagala.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 17:02:45
|
|
|
|
mary_lou
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža mary_ lou sem pogledala na kulinariki in maš prav forum odprt med top 20 prav z imenom tičina, pa tam vprašaj. se ti pol kera javi. če nisi prijavljena , mi piši na zs, pa ti bom pomagala. Vidla blaža tenks...baje v škofji loki goljat to je že bolj sprejemljivo ker na ptuj ne bom hodila samo po maso...a ti kej delaš z tičino?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 17:13:51
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata februarka: naš ima isto ta telefon pa je tud potiho pa bolj en klinc ga zanima pojoča knjigica ga recimo veeeelik bolj pa un lonček k poje. najbolš so pa žoge vseh sort in barv jih ima ene 6, od fuzbalske do košarkaške... sem bila prej pop čist fuč, sva šla z mulčkom skupi spat za 2 ure, vmes je moj kosilo skuhal, zdej pa on mal drema zvečer smo pa zmenjeni v mestu, mali bo v varstvu doma, midva pa mal ven, pol bo itak služba. punce jaz v sredo (7.1.) že štartam, ker ne bom koristila dopusta, ker ga rabim za na sodišče... beda. Jaz pa štartam uradno z jutrijšnjim dnem ... torej bi morala v ponedeljek delat, a sem vzela vseh 14 dni dopusta. 10 pa so mi vzeli, ker jih po zakonu lahko. Res pa da do sedaj ni bila taka praksa, a vseeno... tudi 14 dni je kar nekaj. Val gre v ponedeljek v vrtec. Smo dogovorjeni ob 10.00... me prav zanima kako bo, ker po novem vstanemo ob pol šestih in ob 8 gremo spat za kako uro, uro in pol Jaz sem še vedno čist adijo... iz nosa mi teče... razmišljam da bi kar baby vac uporabila , pa vročino mam tudi. Drugač sem pa tudi jaz govejo juho skuhala, ker ste mi lušte nardile.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 17:16:01
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Dan! Najprej vam voščim srečno in predvsem zdravo novo leto.Tudi pri nas smo prehlajeni.Janezu teče iz noska-ene tri dni je bilo prozorno,danes je pa zeleno in se vse vleče .Preden mu z aspiratorjem spucam mu ful fiziološke našopam v nos.Da ne govorim kakšne borbe imamo .Sam se mu kar hitro spet nabere v nosku.Najbol revček je ponoč,ker ga pa nočem ravno sred noči s tem morit.Morm pa probat vzglavje mal viši dat,da bo lažje dihal.Sta pa tudi zgornji dvojkici na pohodu.Še vedno imamo le štiri zobke zunaj .Morjo zobki kr mal pohitet,ker bomo čez dobra dva tedna ze prvo svečko pihali .Verjetno bo prej shodil,kot pa kakšen zob dobil .Nekaj korakov že čisto samostojno naredi in se mu prav fino zdi.Ko pa ni več tako siguren,pa hitro na vse štiri in veselo cilju na proti Drugače je pa novoletno praznovanje minilo v domačem krogu z veliko požrtijo in tankanjem cvička .Smo še vedno mal mačkasti.Janez je vstop v novo leto prespal-zaspal je ob pol desetih in pokanje ga ni zbudilo .Res je bil neverjeten.Že dolg ni tako fajn spal .Je blo pa danes spet po starem-švoh spanec.Smo mu pa že mal prej en mini ognjemet pripravili.Mal se je bal,ampak mu je blo vseeno zanimivo. Bravo za prve korake!!!! bravo za prve korake. Naš sicer nekaj časa stoji na mestu in gleda kako knjigico, nato se mu pa noge zašibijo in puf na tla in po štirih naprej... akcija
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 17:47:40
|
|
|
|
vrtnica76
|
Smo že doma!Smo šli do stare mame novo leto voščit in tam pokasirali prvo buško letos .Se je boga mama tooolk sekirala .Nam pa to ni nič kaj takega,ker se Janez itak skos neki buška . Mi smo bili za praznike malo doma,se malo potepali in tudi drsali -Janez še ne na drsalkah,ampak kar v škorenjčkih in je ful užival.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 17:54:15
|
|
|
|
vrtnica76
|
Janez gre pa v ponedeljek prvič za malo dal časa v varstvo.Me res zanima kako bo.Zdej se je tetke že kar navadil in takoj,ko prideva k njej zašiba v stanovanje.Še bundice mu ne utegnem slečt .Jaz grem na stilsko preobrazbo k frizerju in bo mal dolg trajal .Ja kmal bo služba in se bo treba zrihtat .
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 18:29:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou IZVIRNO SPOROČILO: blaža mary_ lou sem pogledala na kulinariki in maš prav forum odprt med top 20 prav z imenom tičina, pa tam vprašaj. se ti pol kera javi. če nisi prijavljena , mi piši na zs, pa ti bom pomagala. Vidla blaža tenks...baje v škofji loki goljat to je že bolj sprejemljivo ker na ptuj ne bom hodila samo po maso...a ti kej delaš z tičino? jaz sem si jo pred dvema tednoma nabavla 3 kg, in jo bom rabla za dve torti v februarju. Ta starejši ima 6 let konec februarja, Blaž pa ima 1. leto na začetku februarja. Plastelin obvladam, tako, da mislim, da ne bo problema.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 2.1.2009 18:31:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Janez gre pa v ponedeljek prvič za malo dal časa v varstvo.Me res zanima kako bo.Zdej se je tetke že kar navadil in takoj,ko prideva k njej zašiba v stanovanje.Še bundice mu ne utegnem slečt .Jaz grem na stilsko preobrazbo k frizerju in bo mal dolg trajal .Ja kmal bo služba in se bo treba zrihtat . prilimaj slikce, kako je ratala preobrazba.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?