Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 20:18:48
|
|
|
|
gloria
|
...tko mi smo se napapcal zdej pa uživat .... ŽELIM VAM VESELO,ZDRAVO, POLNO LEPIH TRENUTKOV Z VAŠIM NAJBLJIŽJIM
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 21:03:46
|
|
|
|
arabela*
|
mi smo se tud najedli samih dobrot. Zunaj pa bombandirajo,se mi A joče,ko jo je strah
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 21:27:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi smo se tud najedli samih dobrot. Zunaj pa bombandirajo,se mi A joče,ko jo je strah ...boga...pri nas tudi norijo se mi zdi da bolj kot lani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 21:28:05
|
|
|
|
gloria
|
Smo bli pri zdrravniku, pa je vse OK;
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 21:55:38
|
|
|
|
arabela*
|
sem ji muziko naštimala,pa je boljše.....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 22:13:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi je ena punca včeraj prinesla ene biškotke.... ful dobre... sem se jih danes lotla delat... pa sem dva pladna v smeti vrgla... sem dala pol manj masla,kot je blo na receptu in je preveč po kakavu dajalo.... fuj..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 22:59:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi je ena punca včeraj prinesla ene biškotke.... ful dobre... sem se jih danes lotla delat... pa sem dva pladna v smeti vrgla... sem dala pol manj masla,kot je blo na receptu in je preveč po kakavu dajalo.... fuj.. ....določeni recepti imajo res ful masla(recimo ti iz ramine knjige ),ali pa recepti naših babic....je pa res da če mučkaš kaj po svoje ne reta glih fajn...vem iz izkušenj... .... ....jaz vsake tolk cajta gor prilezem ni pa nobene ...mali mi je glih kar zaspal pa en film gleda men se pa ne lubi ker ga nisem začela od začetka...pa tko se mi ura vleče....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 23:06:50
|
|
|
|
petra1978
|
Se še jaz malo javim. Saj veste - samevam. Do sedaj sta bila ati in mami pri meni, zdaj pa sem ju nagnala v mesto. Zakaj bi morala bit na silvestrovo doma, če jaz ne morem nikamor. pa je itak v službi. Pri nas tudi ful pokajo. sem tak jezna, sem že 2x Gala nazaj uspavala, ker se je zbudil in se prestrašil in potem ful joka. Drugače pa, SREČNO IN ZDRAVO V NOVEM LETU!!!
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 23:07:10
|
|
|
|
arabela*
|
naše obe pa pa sta še auf.Jih ne upam dat pred ognjemetom spat,ker bi ju itak zbudilo.Zdaj grem skopat,pol pa bo tak počasi dvanajst
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 23:08:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....jaz vsake tolk cajta gor prilezem ni pa nobene ...mali mi je glih kar zaspal pa en film gleda men se pa ne lubi ker ga nisem začela od začetka...pa tko se mi ura vleče.... saj bo minilo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 23:28:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....jaz vsake tolk cajta gor prilezem ni pa nobene ...mali mi je glih kar zaspal pa en film gleda men se pa ne lubi ker ga nisem začela od začetka...pa tko se mi ura vleče.... saj bo minilo ...ja še pol ure ....jaz bi pa našga tudi kopala pa se ne upam ker še mal kašljuta....je pa danes veliko boljš.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 23:29:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naše obe pa pa sta še auf.Jih ne upam dat pred ognjemetom spat,ker bi ju itak zbudilo.Zdaj grem skopat,pol pa bo tak počasi dvanajst Tk pozno jo kopaŠ? a vedno?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 23:32:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
...jaz vsake tolk cajta gor prilezem ni pa nobene ...mali mi je glih kar zaspal pa en film gleda men se pa ne lubi ker ga nisem začela od začetka...pa Meni je pa tk tužno letošnje silvestrovo........ še nikoli tko... PA kr neki mi gre na jok pa niti ne vem, točno zakaj..Semi zdi, da se vsi zabavajo, samo jst ne....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 31.12.2008 23:34:23 >
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 23:35:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ...jaz vsake tolk cajta gor prilezem ni pa nobene ...mali mi je glih kar zaspal pa en film gleda men se pa ne lubi ker ga nisem začela od začetka...pa tklote] Meni je pa tk tužno letošnje silvestrovo........ še nikoli tko... PA kr neki mi gre na jok pa niti ne vem, točno zakaj..Semi zdi, da se vsi zabavajo, samo jst ne.... ...joj Lara tudi jaz sem danes na to poštudirala....pol sem se pa z pikico mal igrala pa dobila tiste čudovite nasmeške in hiter pozabla....bo drugo leto boljš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 23:59:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naše obe pa pa sta še auf.Jih ne upam dat pred ognjemetom spat,ker bi ju itak zbudilo.Zdaj grem skopat,pol pa bo tak počasi dvanajst Tk pozno jo kopaŠ? a vedno? danes izjemoma,ker imam rafal nad glavo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 0:02:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni je pa tk tužno letošnje silvestrovo........ še nikoli tko... PA kr neki mi gre na jok pa niti ne vem, točno zakaj..Semi zdi, da se vsi zabavajo, samo jst ne.... ma daj lara,jaz sem tud čist na izi danes,doma,pa kaj.......
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 0:11:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 0:12:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
ma daj lara,jaz sem tud čist na izi danes,doma,pa kaj....... Mah... sej bo...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 0:24:47
|
|
|
|
arabela*
|
pa smo ga dočakali 2009
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 0:24:51
|
|
|
|
gloria
|
...o kok so lepo obarvali strani....nič jaz letim v krpe se tipkamo jutri....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 0:25:20
|
|
|
|
gloria
|
SREČNO 2009
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 0:40:42
|
|
|
|
arabela*
|
želim vam toliko optimizma, da ga boste lahko dajali drugim; toliko moči,da vas nebo zlomila nepopolnost sveta;toliko miru,da boste ohranili jasne oči in smisel za lepoto tistih najbolj vaših trenutkov življenja SREČNO IN ZDRAVO 2009
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 0:57:51
|
|
|
|
RAČKAPK
|
JUHU 2009 je tu letos bodo pa naše bebike praznovale 1. rojstni dan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 10:54:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babike.... veliko zdravja, sreče, zadovoljstva, izpolnjenosti... in sploh vse, kar si želite...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 11:37:20
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce. Vse naj, naj v letu 2009. Tudi pri nas so pokali, pa ognjemetov je bilo ful, ampak je Lana spala kot polhek od sedmih do dveh, pa do pol petih in še do osmih. Zjutraj se je pa tako vesela zbudila, da je joj. Danes se kar smejčka. Zdajle spančka, potem imamo kosilo pri tašči in gremo na sprehod.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.