Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 31.12.2008 9:55:19
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro ....še zadnjič letos .. naš pikec je danes spal do 5.30, se najedel, spal dalje... in smo malo prej prišli iz brloga ...pa še to vprašanječe bi, , če ne bi zvonil telefon... ...sedaj se igra (binca) v pametnega kužka in se mu fajn zdi, da mu nekaj govori ...če me slučajno več ne bo gor.... ...........UŽIVAJTE DANES, V PRIHAJAJOČEM LETU PA VSE DOBRO VAM, VAŠIM , in SEVEDA VSEM NAŠIM SEPTEMBRČKOM....... Pozdravček,
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 31.12.2008 10:07:22
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 10:35:20
|
|
|
|
arabela*
|
jao,je nekam hladno. Sem si zdaj vremenkota instalirala,da bom seznanjena z dogajanjem zunaj Ma saj frklje fajn zadekam,pa šibnemo malo na šprancir,nima kaj bit
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 10:38:06
|
|
|
|
arabela*
|
Za južno mi danes ni treba skrbet,se je tašča ponudla,da nam naredi,še tja mi ni treba hodit. Upam,da nebo danes preveč pokalo zunaj,čeprav bo ravno zravn nas ognjemet.Naša A se tako boji tega,revica.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 11:12:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, a v sebi - do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi vnovič in zopet in znova. (Tone Pavček) SREČNO NOVO LETO 2009
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 11:28:39
|
|
|
|
Marsy
|
Lara, na Primorskem bi mi družba zeeeelooo prav prišla, sam jaz nimam avta dol, ko je dragi v službi. Torej pešačim po Izoli in poznam že vse galebe, golobe in potepuške mačke . Če se ti bo dal kdaj do Izole pripeljat, nič ne odlašaj!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 12:26:14
|
|
|
|
pf
|
Punce lep dan vam želim danes in vse dobro vam, vašim partnerjem in našim zlatim septemberčkom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 12:34:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Lara, na Primorskem bi mi družba zeeeelooo prav prišla, sam jaz nimam avta dol, ko je dragi v službi. Torej pešačim po Izoli in poznam že vse galebe, golobe in potepuške mačke . Če se ti bo dal kdaj do Izole pripeljat, nič ne odlašaj! Pridem.... se bom drla po cesti..... marsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... marsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... hahaha..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 13:02:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jao,je nekam hladno. Sem si zdaj vremenkota instalirala,da bom seznanjena z dogajanjem zunaj Ma saj frklje fajn zadekam,pa šibnemo malo na šprancir,nima kaj bit ...ma baje, da ni dobro v tem mrazu bit z malimi zunaj...tu pri nas je zdaj -3,8...ni šans, da grem ven ..prej je blo -7...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...sam vidim minus, pa me že zebe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 13:03:24
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - mi smo na aventu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 13:44:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - mi smo na aventu kako pa je to ratalo??
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 13:47:32
|
|
|
|
arabela*
|
evo nas s sprehoda.Pa saj ni tako hladno. Smo se zadekale in šle po mestu.Mi kaže -3,tak da še je dovoljeno it na šprancir .Malo smo še štacune obhodle,povsod je prazno,ljudje se pripravljajo zgleda na praznovanja,kot da bo konc sveta.Za mene pa čist običen dan .Skratka,naša pupa je full uživala zunaj danes. Jaz vam bom tud voščla po drugo leto,nerada to delam predčasno
< Sporočilo je popravil Saraya -- 31.12.2008 13:48:12 >
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 14:00:52
|
|
|
|
emi*
|
Dan!! Evo dokler sem uspela prebrat kaj ste pisale za nazaj se je Ines zbudila!! No pol vam lahko samo še voščim in uživajte še zadnji dan v letu 2008 in SREČNO 2009!!!!!!!!!! Ciao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 15:44:18
|
|
|
|
petra1978
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 16:24:18
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Midve sva bili tudi malo zunaj (15 minut) pa sem jo tudi zadekala pa šal sem ji dala čez usta da vidite kakšna je bila reakcija..... samo oči so ji ven gledale pa iz oči so ji švigali mali vragci tolk je bla jezna zaradi šala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 16:28:37
|
|
|
|
lana17
|
Smo bli pri zdrravniku, pa je vse OK;ko sva čakala na vrsto pri zdravnici je sestra rekla, no daj zakašljal, da vidimo kako kašljaš...pa seveda tanm gor ni nič kašljal...trkam, danes manj kašlja...upam, da se mu je kašelj umiril... me že kljiče, mu je dolgcajt ratal v igralnem centru...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 17:02:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Smo bli pri zdrravniku, pa je vse OK;ko sva čakala na vrsto pri zdravnici je sestra rekla, no daj zakašljal, da vidimo kako kašljaš...pa seveda tanm gor ni nič kašljal...trkam, danes manj kašlja...upam, da se mu je kašelj umiril... me že kljiče, mu je dolgcajt ratal v igralnem centru... no fajn
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 17:04:07
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa se bo tak skravžlalo.Včeraj sem že bila "skoraj" zdrava.Danes pa opet slabše.Ma kriza,kako dolgo se mi to vleče....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 17:04:43
|
|
|
|
arabela*
|
Kje pa se lara danes skriva?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 17:34:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kje pa se lara danes skriva? eh, ne da se mi nič....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 18:29:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - mi smo na aventu kako pa je to ratalo?? enostavno sem mu zamenjala , pa če je lačen.....nekje mora pit ... ...saj zato sem napisala, da sem žleht... ...ma zgleda, da mu paše ta cucelj...se nič ne pritožuje.....zdaj moram samo še nukove dude stran dat..... imam nukovo, pa aventovo, pa mam....tak da svega po malo, da se ne navadi katere preveč ...tak..to je pa res moje zadnje javljanje danes... UŽIVAJTE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 18:48:52
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa zdaj moj dragi večerjo prinese
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 18:49:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft eh, ne da se mi nič....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 31.12.2008 19:30:34
|
|
|
|
morango
|
Za nov let ne vem, prneslo kaj bo; ga mislim pregledat, ob letu povedat, kak dobro je blo. (V. Vodnik; Novoletno vošilo) V NOVEM LETU VAM ŽELIM VELIKO ZABAVNIH, LEPIH TRENUTKOV, LJUBEZNI, MIRU IN RAZUMEVANJA. LEPO PREŽIVITE VEČER!!!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.