Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 16:10:00
|
|
|
|
taja1235
|
Punce vse naj naj pa veliko zdravja srece in ljubezni ter seveda da bi cim bolj uzivale ob nasih sonckih. Nasa pupika je bila zelo pridna je sla spat ob devetih in spala do polnoci pol se je pa takoj zbudila ko so zaceli z ognjemeti sam je takoj zasapala..je bla tok pridna ;) tko da bo celo leto pridna he he ;) pozdravček vsem mamicam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 17:24:29
|
|
|
|
lana17
|
Pozdravljene babike! Pa je novoletna norišnica mimo, moram rečt, da mi je prav fajn blo letos, ker je vse blo na easy, nobenga hitenja in sekirancije. Bomo v trgovinah spet lahk normalno nakupoval. Kdaj so letos razprodaja, bi rada kej našmu kupila za spomladi. Zase bi tud mogla kej kupit, mi je vse prekratko. Ko sem bla nosečka sem imela daljše cote in sem se navadla, da nimam več tak kratkih majčk. Iiiiiiiiiiiii, kmal se bodo na forumu začel čvek septemberk 2009 , kolk fajn. Se spomnim, ko sem test delala, pa ko so se črtice pojavle, pa ko sem pol v službo klicala...kako je čas hitro minil, zdaj pa paglavček že pri 7 kilah.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 17:28:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
kuku.... mi smo se tudi danes zbudili in je bilo vse belo. Ma kaj, ku je pol začel dež padat. Popoldne je ponehalo in smo šli na sprehod... ma kaj, sem pa po plundri gazla, bolš, ku nič.... haha... Lara je zaspala in smo jo kr v košari pustili, odprli okno v njeni sobi in tko že eno uro spi... sem opazla, da zlo rada spi, če je bolj hladno. Drugače popoldne ne spi več kot pol ure skupaj... Ma kaku bi kej finega sladkega pojedla.... kej doma narejenega.. sigurno ima kdo od vaš še kej... jst sem biškote delala, ma sem jih v smeti vrgla... Si bom pa za rojstni dan fino čokoladno torto naredila... okrašeno s smetano.... Bi katera od vas prišla k meni na obisk? Resno mislim. Z Laro bova sami, ker gre moj možek v INdijo...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 17:31:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Iiiiiiiiiiiii, kmal se bodo na forumu začel čvek septemberk 2009 Se že kar nekaj časa zbirajo,....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 17:33:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zase bi tud mogla kej kupit, mi je vse prekratko. Ko sem bla nosečka sem imela daljše cote in sem se navadla, da nimam več tak kratkih majčk. Jst grem 4.ali 5 v Palmanovo... si bom tudi kaj kupila.... hudiča, pa polno omaro cujn imam... ma mi glih joške pokrijejo.... uf....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 17:41:39
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Iiiiiiiiiiiii, kmal se bodo na forumu začel čvek septemberk 2009 Se že kar nekaj časa zbirajo,.... veš, da nisem nič gledala , čestitke vsem
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 17:43:09
|
|
|
|
lana17
|
pri nam je tud snežil...smo šli na sprehod, smo še po snegu gazli...pa ga je pol kmal pobral...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 18:18:53
|
|
|
|
gloria
|
daaaaaaaaaaaaaaaan ...tudi mi smo mal šli na snegeca in je bilo odlično .... ...lep večer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 18:29:08
|
|
|
|
Olivija*
|
Srečno in predvsem zdravo 2009 vsem! Naši dojenčki so pa zdej že lanski letnik .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 18:57:36
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, vam in vašim sončkom želim eno lepo, srečno in zdravo novo leto 2009!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 19:09:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, vam in vašim sončkom želim eno lepo, srečno in zdravo novo leto 2009! Hej Sanika... Tudi tebi vse vse dobro.... Uživaj še ta mesec, pol pa uživaj še bolj...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 20:20:06
|
|
|
|
ključek
|
ojla!!! .....................letošnje leto se je pa začelo GROZNO. oprostite zaradi črk, ampak res............... ................včeraj od 21 do danes do 4 zjutraj sem preživela na wc, ne vedoč ali naj sedim ali imam glavo noter obrnjeno. bruhala in driskala sem kot vidra. nenormalno. izgubila sem 3 kg. danes nama je zalilo kuhinjo in malček laminata v jedilnici, ker je bilo narobe nekaj namontirao, potem za piko na i, sem pa še padla po stopnicah, ko smo šli k babi. in se ful udarila v zapestje in gleženj, pa še vrat me ful boli, ker sem res grdo in trdo pristala. zdej grem pa spat, upam, da ne pade kakšna slika name, ki je pa v spalnici sploh nimava. aja, zapovrh vsega pa še ln štrajka z hrano, se ful joka, ko ji dava flaško, se spakuje zraven.............. .................ful malo je. jaz bom dobila živčni zlom. prekrasen začetek leta 2009.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 20:40:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, vam in vašim sončkom želim eno lepo, srečno in zdravo novo leto 2009! Hej Sanika... Tudi tebi vse vse dobro.... Uživaj še ta mesec, pol pa uživaj še bolj... se kar podpišem pod tole ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 20:41:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bi katera od vas prišla k meni na obisk? Resno mislim. Z Laro bova sami, ker gre moj možek v INdijo... rada bi prišla,samo mi je daleč za vozit
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 20:42:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ojla!!! ..................... mty -
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 20:43:02
|
|
|
|
arabela*
|
me to you
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 20:43:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you aja, zapovrh vsega pa še ln štrajka z hrano, se ful joka, ko ji dava flaško, se spakuje zraven.............. .................ful malo je. naj te potolažim...naš trenutno tud...se samo dere, ko mu flaško daš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 20:46:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bi katera od vas prišla k meni na obisk? Resno mislim. Z Laro bova sami, ker gre moj možek v INdijo... rada bi prišla,samo mi je daleč za vozit ..tud tu se lahko kar podpišem.... ... ..razen, če bi blo tak kot v oni reklami - mislim, da za orbit.., da se prepogne in smo takoj tam...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 21:16:11
|
|
|
|
RAČKAPK
|
MTY -
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 21:17:28
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Lara - jst bi tut pršla k teb sam kaj ko mam take logistične težave mislm,....kot da sem brez ene noge in ene roke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 21:19:26
|
|
|
|
RAČKAPK
|
mi smo zdele prišli z obiska smo bili pri mojmu bratu ima danes 40 - juhu pa dedek mraz je tam nosil darila tako da sta oba ta večja nasmejana do ušes če ne bi imela ušes bi se okrog in okrog smejala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 21:31:02
|
|
|
|
gloria
|
ojla!!! .....................letošnje leto se je pa začelo GROZNO. oprostite zaradi črk, ampak res............... ................včeraj od 21 do danes do 4 zjutraj sem preživela na wc, ne vedoč ali naj sedim ali imam glavo noter obrnjeno. bruhala in driskala sem kot vidra. nenormalno. izgubila sem 3 kg. danes nama je zalilo kuhinjo in malček laminata v jedilnici, ker je bilo narobe nekaj namontirao, potem za piko na i, sem pa še padla po stopnicah, ko smo šli k babi. in se ful udarila v zapestje in gleženj, pa še vrat me ful boli, ker sem res grdo in trdo pristala. zdej grem pa spat, upam, da ne pade kakšna slika name, ki je pa v spalnici sploh nimava. aja, zapovrh vsega pa še ln štrajka z hrano, se ful joka, ko ji dava flaško, se spakuje zraven.............. .................ful malo je. jaz bom dobila živčni zlom. prekrasen začetek leta 2009. ojoj mty teb se pa res ni dober začel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 22:40:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz bom dobila živčni zlom. prekrasen začetek leta 2009. Ja ma kriza no... Jutri bo vse drugo, boš vidla.... Dobro, da nisi imela pupike v rokah, ko si padla..... en objem ti pošiljam...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 22:47:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dejte mi svetovat, kako nej Laro prej spravim spat.... ma pred deseto ji ne rata zaspat pa konc.... zjutraj pa bi do devetih spala.... Prej je spala od 16 do 18h.... ponavadi zaspi okoli 11h... pa potem se ji spi spet okoli 18h... samo, kadar zaspi tako pozno, jo ne pustimo več,kot 20 minut.... samo takrat jo je skoraj nemogoče obdržat budno...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 23:09:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dejte mi svetovat, kako nej Laro prej spravim spat.... ma pred deseto ji ne rata zaspat pa konc.... zjutraj pa bi do devetih spala.... Prej je spala od 16 do 18h.... ponavadi zaspi okoli 11h... pa potem se ji spi spet okoli 18h... samo, kadar zaspi tako pozno, jo ne pustimo več,kot 20 minut.... samo takrat jo je skoraj nemogoče obdržat budno... naš tud večkrat tak za dalj časa zaspi, pa bi mi bilo boljše, če pol proti večeru več ne bi....pa tud ne vem kak ga prepričat , da ostane buden?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.