|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
1.1.2009 16:10:00   
taja1235

Punce vse naj naj pa veliko  zdravja srece in ljubezni ter seveda da bi cim bolj uzivale ob nasih sonckih.

Nasa pupika je bila zelo pridna je sla spat ob devetih in spala do polnoci pol se je pa takoj zbudila ko so zaceli z ognjemeti sam je takoj zasapala..je bla tok pridna ;) tko da bo celo leto pridna he he ;)

pozdravček vsem mamicam

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
1.1.2009 17:24:29   
lana17
Pozdravljene babike!

Pa je novoletna norišnica mimo, moram rečt, da mi je prav fajn blo letos, ker je vse blo na easy, nobenga hitenja in sekirancije. Bomo v trgovinah spet lahk normalno nakupoval.
Kdaj so letos razprodaja, bi rada kej našmu kupila za spomladi. Zase bi tud mogla kej kupit, mi je vse prekratko. Ko sem bla nosečka sem imela daljše cote in sem se navadla, da nimam več tak kratkih majčk.

Iiiiiiiiiiiii, kmal se bodo na forumu začel čvek septemberk 2009user posted image user posted image user posted image user posted image , kolk fajn. Se spomnim, ko sem test delala, pa ko so se črtice pojavle, pa ko sem pol user posted image v službo klicala...kako je čas hitro minil, zdaj pa paglavček že pri 7 kilah.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
1.1.2009 17:28:57   
Lara Croft
kuku.... mi smo se tudi danes zbudili in je bilo vse belo. Ma kaj, ku je pol začel dež padat. Popoldne je ponehalo in smo šli na sprehod... ma kaj, sem pa po plundri gazla, bolš, ku nič.... haha... Lara je zaspala in smo jo kr v košari pustili, odprli okno v njeni sobi in tko že eno uro spi... sem opazla, da zlo rada spi, če je bolj hladno. Drugače popoldne ne spi več kot pol ure skupaj...

Ma kaku bi kej finega sladkega pojedla.... kej doma narejenega.. sigurno ima kdo od vaš še kej... jst sem biškote delala, ma sem jih v smeti vrgla... user posted image

Si bom pa za rojstni dan fino čokoladno torto naredila... okrašeno s smetano.... Bi katera od vas prišla k meni na obisk? Resno mislim. Z Laro bova sami, ker gre moj možek v INdijo...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
1.1.2009 17:31:10   
Lara Croft
Iiiiiiiiiiiii, kmal se bodo na forumu začel čvek septemberk 2009

Se že kar nekaj časa zbirajo,.... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
1.1.2009 17:33:47   
Lara Croft
Zase bi tud mogla kej kupit, mi je vse prekratko. Ko sem bla nosečka sem imela daljše cote in sem se navadla, da nimam več tak kratkih majčk.

Jst grem 4.ali 5 v Palmanovo... si bom tudi kaj kupila.... hudiča, pa polno omaro cujn imam... ma mi glih joške pokrijejo.... uf....

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
1.1.2009 17:41:39   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Iiiiiiiiiiiii, kmal se bodo na forumu začel čvek septemberk 2009

Se že kar nekaj časa zbirajo,.... user posted image

veš, da nisem nič gledala , čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
1.1.2009 17:43:09   
lana17
pri nam je tud snežil...smo šli na sprehod, smo še po snegu gazli...pa ga je pol kmal pobral...

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
1.1.2009 18:18:53   
gloria
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daaaaaaaaaaaaaaaan

...tudi mi smo mal šli na snegeca in je bilo odličnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
...lep večeruser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
1.1.2009 18:29:08   
Olivija*
Srečno in predvsem zdravo 2009 vsem!

user posted image user posted image user posted image

Naši dojenčki so pa zdej že lanski letnik user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
1.1.2009 18:57:36   
sunny24
Punce, vam in vašim sončkom želim eno lepo, srečno in zdravo novo leto 2009!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
1.1.2009 19:09:02   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Hej Sanika... user posted image
Tudi tebi vse vse dobro.... Uživaj še ta mesec, pol pa uživaj še bolj... user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
1.1.2009 20:20:06   
ključek
ojla!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................letošnje leto se je pa začelo GROZNO. oprostite zaradi črk, ampak res...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................včeraj od 21 do danes do 4 zjutraj sem preživela na wc, ne vedoč ali naj sedim ali imam glavo noter obrnjeno. bruhala in driskala sem kot vidra. nenormalno. izgubila sem 3 kg. danes nama je zalilo kuhinjo in malček laminata v jedilnici, ker je bilo narobe nekaj namontirao, potem za piko na i, sem pa še padla po stopnicah, ko smo šli k babi. in se ful udarila v zapestje in gleženj, pa še vrat me ful boli, ker sem res grdo in trdo pristala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa spat, upam, da ne pade kakšna slika name, ki je pa v spalnici sploh nimava.

aja, zapovrh vsega pa še ln štrajka z hrano, se ful joka, ko ji dava flaško, se spakuje zraven..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................ful malo je.

jaz bom dobila živčni zlom. prekrasen začetek leta 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 2362
1.1.2009 20:40:22   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Hej Sanika... user posted image
Tudi tebi vse vse dobro.... Uživaj še ta mesec, pol pa uživaj še bolj... user posted image

se kar podpišem pod tole ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2363
1.1.2009 20:41:39   
arabela*
Bi katera od vas prišla k meni na obisk? Resno mislim. Z Laro bova sami, ker gre moj možek v INdijo...

rada bi prišla,samo mi je daleč za vozituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2364
1.1.2009 20:42:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ojla!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................... 

mty - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
1.1.2009 20:43:02   
arabela*
me to you  user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
1.1.2009 20:43:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

aja, zapovrh vsega pa še ln štrajka z hrano, se ful joka, ko ji dava flaško, se spakuje zraven..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................ful malo je.

naj te potolažim...naš trenutno tud...se samo dere, ko mu flaško dašuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
1.1.2009 20:46:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bi katera od vas prišla k meni na obisk? Resno mislim. Z Laro bova sami, ker gre moj možek v INdijo...

rada bi prišla,samo mi je daleč za vozituser posted image

..tud tu se lahko kar podpišem....user posted image ...

..razen, če bi blo tak kot v oni reklami - mislim, da za orbit.., da se prepogne in smo takoj tam...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
1.1.2009 21:16:11   
RAČKAPK
MTY - user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
1.1.2009 21:17:28   
RAČKAPK
Lara - jst bi tut pršla k teb
sam kaj ko mam take logistične težave
mislm,....kot da sem brez ene noge in ene roke

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
1.1.2009 21:19:26   
RAČKAPK
mi smo zdele prišli z obiska
smo bili pri mojmu bratu
ima danes 40 - juhu
pa dedek mraz je tam nosil darila
tako da sta oba ta večja nasmejana do ušes
če ne bi imela ušes bi se okrog in okrog smejala

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
1.1.2009 21:31:02   
gloria
ojla!!!

.....................letošnje leto se je pa začelo GROZNO. oprostite zaradi črk, ampak res............... ................včeraj od 21 do danes do 4 zjutraj sem preživela na wc, ne vedoč ali naj sedim ali imam glavo noter obrnjeno. bruhala in driskala sem kot vidra. nenormalno. izgubila sem 3 kg. danes nama je zalilo kuhinjo in malček laminata v jedilnici, ker je bilo narobe nekaj namontirao, potem za piko na i, sem pa še padla po stopnicah, ko smo šli k babi. in se ful udarila v zapestje in gleženj, pa še vrat me ful boli, ker sem res grdo in trdo pristala.

zdej grem pa spat, upam, da ne pade kakšna slika name, ki je pa v spalnici sploh nimava.

aja, zapovrh vsega pa še ln štrajka z hrano, se ful joka, ko ji dava flaško, se spakuje zraven.............. .................ful malo je.

ojoj mty teb se pa res ni dober začeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
1.1.2009 22:40:31   
Lara Croft

Ja ma kriza no... user posted image user posted image

Jutri bo vse drugo, boš vidla.... Dobro, da nisi imela pupike v rokah, ko si padla..... en objem ti pošiljam... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
1.1.2009 22:47:16   
Lara Croft
Dejte mi svetovat, kako nej Laro prej spravim spat.... ma pred deseto ji ne rata zaspat pa konc.... zjutraj pa bi do devetih spala.... Prej je spala od 16 do 18h.... ponavadi zaspi okoli 11h... pa potem se ji spi spet okoli 18h... samo, kadar zaspi tako pozno, jo ne pustimo več,kot 20 minut.... samo takrat jo je skoraj nemogoče obdržat budno...

Neposredna povezava do sporočila: 2374
1.1.2009 23:09:35   
gold fish

Dejte mi svetovat, kako nej Laro prej spravim spat.... ma pred deseto ji ne rata zaspat pa konc.... zjutraj pa bi do devetih spala.... Prej je spala od 16 do 18h.... ponavadi zaspi okoli 11h... pa potem se ji spi spet okoli 18h... samo, kadar zaspi tako pozno, jo ne pustimo več,kot 20 minut.... samo takrat jo je skoraj nemogoče obdržat budno...

naš tud večkrat tak za dalj časa zaspi, pa bi mi bilo boljše, če pol proti večeru več ne bi....pa tud ne vem kak ga prepričatuser posted image , da ostane buden?

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.