|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
1.1.2009 23:21:05   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

kako nej Laro prej spravim spat....

Hehe, kakšne probleme si same delamo z našimi user posted image . Jaz pa ravno tuhtam, kako naj Ano obdržim budno do  kakih 21h, ker ona bi kar ob 19h zaspala.user posted image user posted image   Ampak potem ne zdrži celo noč brez papice.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
1.1.2009 23:40:12   
Lara Croft
Jaz pa ravno tuhtam, kako naj Ano obdržim budno do kakih 21h,

Ja, tudi meni bi blo ob devetih fajn... user posted image user posted image   Ali pa ob osmih.... samo potem verjetno ne bi spala do 7ih in mi spet ne bi blo prav.. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
1.1.2009 23:43:47   
arabela*

Jaz pa ravno tuhtam, kako naj Ano obdržim budno do kakih 21h,

Ja, tudi meni bi blo ob devetih fajn... user posted image user posted image   Ali pa ob osmih.... samo potem verjetno ne bi spala do 7ih in mi spet ne bi blo prav.. user posted image

eh mi se tud s tem ubadamouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2378
1.1.2009 23:46:22   
arabela*
včeraj sem šla spat ob pol treh,potem je user posted image itak trikrat papala -se cartkala ponoči,ob devetih pa je bila že auf.
Sem misla,da se mi bo user posted image .
Sem pa ugotovila,da če več dremucka in spi čez dan,spi lepo tud ponoči...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
2.1.2009 8:40:11   
Marsy
Uuuu, kakšna čast, da jst enkrat 'otvorim' dan user posted image .

Seveda srečno novo leto vsem in čim več družinskih užitkov.

Ja, zdej je najina Kaja že eno leto z nama, saj je bila 'narejena' ravno na lansko novoletno noč user posted image . Tko da je dvojno veselje ob novem letu. Sva si lani napisala pred novim letom nekaj želja, ki naj bi se izpolnile v letu 2008 in na prvem mestu je bila o naraščaju.

Drugač pa glede spanja tud jaz tuhtam. Mala zaspi ob 20h in pol je okrog 1h, 4h in 7h. Eni mi pravjo, da je to čist preveč in da naj jo pustim jokat in bo zaspala, ker joka iz navadeuser posted image  Kaj ve menite o tem? Ena je to naredila pri hčerki, ko je bila stara 2 meseca in pol. In ji od takrat spi 12 ur...
Drugi pa pravijo, naj ji zvečer dam 'nočno formulo' in bo bolj sita, pa bo spala.

Tretji pa pravijo, da to, da se ponoči 2x doji, sploh ni panika za polno dojenega 3-mesečnega dojenčka.

Sem hotla pediatra vprašat, ker naj bi imeli 30.12. posvetovalnico, pa so nam jo prestavili na 13.1.

Lara, če bi se dobili v Izoli, se bova zmenili, ti ne bo treba vreščat in me iskat naokroguser posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
2.1.2009 9:12:18   
Lara Croft

Lara, če bi se dobili v Izoli, se bova zmenili, ti ne bo treba vreščat in me iskat naokrog .

Uf, che soglievo... user posted image user posted image user posted image

Mala zaspi ob 20h in pol je okrog 1h, 4h in 7h. Eni mi pravjo, da je to čist preveč

Meni, ki Lara spi 11 ur v kosu, se tudi zdi čist preveč.... user posted image

Ma lahko jo malo pustiš postokat, sej boš vidla takoj, če se bo umirila ali ne.... itak, da je ne boš pustila, da se dere...

Jaz sem pri taprvem tako naredila... ma ne namenoma.... se spomnem, da sem bla tko utrujena in sem si samo ene dve minutki še vzela... on se je pa v tem umiril in nikoli več se ni zbudil ponoči... user posted image

Jaz sem pa danes zvečer, pred enim letom naredila test.... je blo črtico komaj, komaj videt, ki zvečer je manjša količina formonov pa še pri luči... je pa blo en dan preden bi mogla fešte dobit.... nisem mogla počakat do jutra.... haha

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
2.1.2009 9:19:45   
Marsy
Ma sej men je čudno, mala v bistvu joka v spanju, se sploh ne zbudi čist. Sem probala s tem, da ji dam dudo, pa je bilo 15 min mir, pa je spet začela. Sem sklenila, da se najprej s pediatrom posvetujem in če da zeleno luč, da jo ponoči 'stradam', bova to delale čez 10 dni, ko bova sami doma, da ne bova očija budili.
Posvetovala bi se pa zato, ker smo imeli mal problemov, da je premalo dobivala na teži do prve posvetovalnice in mi niti na misel ni prišlo, da je ne bi nahranila, če je to želela. Zdej mi mora potrdit, da je ravno prav 'rejena' user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2382
2.1.2009 10:19:02   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Bubika dobi večerjo ob 20.30 in gre potem spat. Ponoči enkrat je, med 1.00 in 3.00, potem pa spi do 7.30. Zjutraj se cartkava v postelji, tak da je zajtrk komaj ob 8.30 user posted image . Pa se lepo izide na 3 ure do večera. Že kar nekaj časa je tak ritem in mi ful ustreza.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
2.1.2009 10:36:04   
Lara Croft
bova to delale čez 10 dni, ko bova sami doma, da ne bova očija budili.

Hehe... jaz tudi nameravam uvajat neke spremembe čez deset dni, ko gre v Indijo...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
2.1.2009 10:51:37   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Drugač pa glede spanja tud jaz tuhtam. Mala zaspi ob 20h in pol je okrog 1h, 4h in 7h.

Naš mali pa ponavadi zaspi okrog 21, potem pa če ima dobro noč se zbudi okrog 3 ali 4, pa potem okrog 6 ali 7, če ima mal slabšo noč se zbuja nekako tako kot tvoja mala, če je pa noč slaba pa se mi zdi, da sam je in takrat je celo noč pri meni. Men se zdi, da je čist fajn, da se ne zbuja prevečkrat, je pa res, če čez dan poje več potem tud več spi ponoči.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
2.1.2009 10:52:10   
lana17
Dobro jutro, babike!

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
2.1.2009 10:54:11   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz bom dobila živčni zlom. prekrasen začetek leta 2009.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Čez nekaj časa se boš teh dogodkov spominjala s smehom in jih boš pripovedovalakot anekdote.

Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
2.1.2009 10:58:11   
lana17
Lara, lohk se kej na naš konc zapelješ in nas počastiš z vajinim obiskom. mislim, da bosta Jon in Lovro vesela družbe larike, midve pa tvojo.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
2.1.2009 11:00:54   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Lara, lohk se kej na naš konc zapelješ in nas počastiš z vajinim obiskom. mislim, da bosta Jon in Lovro vesela družbe larike, midve pa tvojo.

ma ku lepu slišat, da bi me ble vesele.... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
2.1.2009 11:03:17   
lana17

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

ma ku lepu slišat, da bi me ble vesele.... user posted image

ja, itak da bi te ble...zdej sam prita, da te bova veseleuser posted image

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 2390
2.1.2009 11:11:06   
Lara Croft
Naša muca je pa bolana.... že nekaj dni, ki samo v kopalnici ždi - najrajši v banji... nič ne je, zdej menda niti pije ne več... najprej sva mislila,da ni nič hudega, ma danes pa sva poklicala dežurnega veterinarja, ker sva že fajn v skrbeh.... ji je iz gobčka začela tečt neka rdeča sluz... Sem ji zrihtala stranišče - drugače hodi ven... ma nemesto, da bi v pesek hodila lulat, notri leži, lula pa kr po tleh... user posted image

Ma boga..... zadnje cajte jo kr pogosto voziva k zdravniku.... Zdej od kar imamo Laro, ji pa sploh ne posvečamo več toliko pozornosti.... cartamo jo pa sploh več ne...sigurno tudi to pripomore k njenem počutju...  prej sva jo imela stalno po rokah, na kavču je vedno lahko bla.... zdej ima en kup omejitev.... sej se mi smili, ma jst je ne morem več.... nekako mi ne grejo skupaj vse tiste njene dlake in dojenček...

Pa tudi Lex se mi tko smili..... nikakor mu ne morem zagotovit dovolj dobrih pogojev... sem kupla še en grelni kabel, da bo dovolj toplo, ker pa preveč grejejo, izsušijo zrak in ima premalo vlage.... ufaaaa..

Neposredna povezava do sporočila: 2391
2.1.2009 13:38:30   
gold fish

Naša muca je pa bolana....

Neposredna povezava do sporočila: 2392
2.1.2009 14:07:34   
gold fish
user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
2.1.2009 14:09:02   
gold fish
lara - posebej za tebe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2394
2.1.2009 15:26:46   
gold fish
..kaj vse štajkate danes user posted image ...vidim, da ste gor..pišete pa nič....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2395
2.1.2009 15:30:08   
pf
Pozdravljene babike. Prebrala sem vas, grem likat naprej, potem pa vas pridem pozdraviti. Mašinca je mrzlo zunaj, sva bile z babiko na sprehodu. Adijo pamet. V lička me zebe. 

Neposredna povezava do sporočila: 2396
2.1.2009 17:15:59   
arabela*
dober danuser posted image
Pri nas nič novega.Tavečja dva sta šla malo v life,midve z M pa uživama domauser posted image .
Jaz se sicer malo za šolo pripravljam,imam v pon.izpituser posted image
Včeraj sem šla spet ob treh spat,sem tv tako dolgo gledla,zjutraj pa je bila itak M spet že ob devetih aufuser posted image
Zdaj pa grem malo mehiko pogledat,M je zadremalauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
2.1.2009 17:22:32   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy
Eni mi pravjo, da je to čist preveč in da naj jo pustim jokat in bo zaspala, ker joka iz navadeuser posted image  Kaj ve menite o tem?

naša pa nikoli ne joka.samo prebudi se,pa nekaj mrda in menca.Saj po mojem,če bi ji dudo uturla,bi zaspala,ne vem,ampak se mi zdi bolj pametno da nekaj poje,če je že aufuser posted image ,čeprav mi je že mama pametovala,da naj jo začnem odstavljat,ker pri teh mescih kao ni treba toliko ponoči jest.Ma halo,pa valda da ji bom dala,pa če hoče 10kratuser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
2.1.2009 17:23:58   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Mašinca je mrzlo zunaj, sva bile z babiko na sprehodu.

midve pa ne danes,bomo šle verjetno jutri,ko bomo same,ko je user posted image  doma,tak samo lenarimouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
2.1.2009 18:35:37   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

lara - posebej za tebe user posted image

njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!