Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 23:21:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kako nej Laro prej spravim spat.... Hehe, kakšne probleme si same delamo z našimi . Jaz pa ravno tuhtam, kako naj Ano obdržim budno do kakih 21h, ker ona bi kar ob 19h zaspala. Ampak potem ne zdrži celo noč brez papice.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 23:40:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz pa ravno tuhtam, kako naj Ano obdržim budno do kakih 21h, Ja, tudi meni bi blo ob devetih fajn... Ali pa ob osmih.... samo potem verjetno ne bi spala do 7ih in mi spet ne bi blo prav..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 23:43:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz pa ravno tuhtam, kako naj Ano obdržim budno do kakih 21h, Ja, tudi meni bi blo ob devetih fajn... Ali pa ob osmih.... samo potem verjetno ne bi spala do 7ih in mi spet ne bi blo prav.. eh mi se tud s tem ubadamo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 1.1.2009 23:46:22
|
|
|
|
arabela*
|
včeraj sem šla spat ob pol treh,potem je itak trikrat papala -se cartkala ponoči,ob devetih pa je bila že auf. Sem misla,da se mi bo . Sem pa ugotovila,da če več dremucka in spi čez dan,spi lepo tud ponoči...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 8:40:11
|
|
|
|
Marsy
|
Uuuu, kakšna čast, da jst enkrat 'otvorim' dan . Seveda srečno novo leto vsem in čim več družinskih užitkov. Ja, zdej je najina Kaja že eno leto z nama, saj je bila 'narejena' ravno na lansko novoletno noč . Tko da je dvojno veselje ob novem letu. Sva si lani napisala pred novim letom nekaj želja, ki naj bi se izpolnile v letu 2008 in na prvem mestu je bila o naraščaju. Drugač pa glede spanja tud jaz tuhtam. Mala zaspi ob 20h in pol je okrog 1h, 4h in 7h. Eni mi pravjo, da je to čist preveč in da naj jo pustim jokat in bo zaspala, ker joka iz navade Kaj ve menite o tem? Ena je to naredila pri hčerki, ko je bila stara 2 meseca in pol. In ji od takrat spi 12 ur... Drugi pa pravijo, naj ji zvečer dam 'nočno formulo' in bo bolj sita, pa bo spala. Tretji pa pravijo, da to, da se ponoči 2x doji, sploh ni panika za polno dojenega 3-mesečnega dojenčka. Sem hotla pediatra vprašat, ker naj bi imeli 30.12. posvetovalnico, pa so nam jo prestavili na 13.1. Lara, če bi se dobili v Izoli, se bova zmenili, ti ne bo treba vreščat in me iskat naokrog .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 9:12:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, če bi se dobili v Izoli, se bova zmenili, ti ne bo treba vreščat in me iskat naokrog . Uf, che soglievo... Mala zaspi ob 20h in pol je okrog 1h, 4h in 7h. Eni mi pravjo, da je to čist preveč Meni, ki Lara spi 11 ur v kosu, se tudi zdi čist preveč.... Ma lahko jo malo pustiš postokat, sej boš vidla takoj, če se bo umirila ali ne.... itak, da je ne boš pustila, da se dere... Jaz sem pri taprvem tako naredila... ma ne namenoma.... se spomnem, da sem bla tko utrujena in sem si samo ene dve minutki še vzela... on se je pa v tem umiril in nikoli več se ni zbudil ponoči... Jaz sem pa danes zvečer, pred enim letom naredila test.... je blo črtico komaj, komaj videt, ki zvečer je manjša količina formonov pa še pri luči... je pa blo en dan preden bi mogla fešte dobit.... nisem mogla počakat do jutra.... haha
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 9:19:45
|
|
|
|
Marsy
|
Ma sej men je čudno, mala v bistvu joka v spanju, se sploh ne zbudi čist. Sem probala s tem, da ji dam dudo, pa je bilo 15 min mir, pa je spet začela. Sem sklenila, da se najprej s pediatrom posvetujem in če da zeleno luč, da jo ponoči 'stradam', bova to delale čez 10 dni, ko bova sami doma, da ne bova očija budili. Posvetovala bi se pa zato, ker smo imeli mal problemov, da je premalo dobivala na teži do prve posvetovalnice in mi niti na misel ni prišlo, da je ne bi nahranila, če je to želela. Zdej mi mora potrdit, da je ravno prav 'rejena' .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 10:19:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Bubika dobi večerjo ob 20.30 in gre potem spat. Ponoči enkrat je, med 1.00 in 3.00, potem pa spi do 7.30. Zjutraj se cartkava v postelji, tak da je zajtrk komaj ob 8.30 . Pa se lepo izide na 3 ure do večera. Že kar nekaj časa je tak ritem in mi ful ustreza.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 10:36:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
bova to delale čez 10 dni, ko bova sami doma, da ne bova očija budili. Hehe... jaz tudi nameravam uvajat neke spremembe čez deset dni, ko gre v Indijo...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 10:51:37
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Drugač pa glede spanja tud jaz tuhtam. Mala zaspi ob 20h in pol je okrog 1h, 4h in 7h. Naš mali pa ponavadi zaspi okrog 21, potem pa če ima dobro noč se zbudi okrog 3 ali 4, pa potem okrog 6 ali 7, če ima mal slabšo noč se zbuja nekako tako kot tvoja mala, če je pa noč slaba pa se mi zdi, da sam je in takrat je celo noč pri meni. Men se zdi, da je čist fajn, da se ne zbuja prevečkrat, je pa res, če čez dan poje več potem tud več spi ponoči.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 10:52:10
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro, babike!
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 10:54:11
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz bom dobila živčni zlom. prekrasen začetek leta 2009.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 10:58:11
|
|
|
|
lana17
|
Lara, lohk se kej na naš konc zapelješ in nas počastiš z vajinim obiskom. mislim, da bosta Jon in Lovro vesela družbe larike, midve pa tvojo.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 11:00:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Lara, lohk se kej na naš konc zapelješ in nas počastiš z vajinim obiskom. mislim, da bosta Jon in Lovro vesela družbe larike, midve pa tvojo. ma ku lepu slišat, da bi me ble vesele....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 11:03:17
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Lara, lohk se kej na naš konc zapelješ in nas počastiš z vajinim obiskom. mislim, da bosta Jon in Lovro vesela družbe larike, midve pa tvojo. ma ku lepu slišat, da bi me ble vesele.... ja, itak da bi te ble...zdej sam prita, da te bova vesele
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 11:11:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naša muca je pa bolana.... že nekaj dni, ki samo v kopalnici ždi - najrajši v banji... nič ne je, zdej menda niti pije ne več... najprej sva mislila,da ni nič hudega, ma danes pa sva poklicala dežurnega veterinarja, ker sva že fajn v skrbeh.... ji je iz gobčka začela tečt neka rdeča sluz... Sem ji zrihtala stranišče - drugače hodi ven... ma nemesto, da bi v pesek hodila lulat, notri leži, lula pa kr po tleh... Ma boga..... zadnje cajte jo kr pogosto voziva k zdravniku.... Zdej od kar imamo Laro, ji pa sploh ne posvečamo več toliko pozornosti.... cartamo jo pa sploh več ne...sigurno tudi to pripomore k njenem počutju... prej sva jo imela stalno po rokah, na kavču je vedno lahko bla.... zdej ima en kup omejitev.... sej se mi smili, ma jst je ne morem več.... nekako mi ne grejo skupaj vse tiste njene dlake in dojenček... Pa tudi Lex se mi tko smili..... nikakor mu ne morem zagotovit dovolj dobrih pogojev... sem kupla še en grelni kabel, da bo dovolj toplo, ker pa preveč grejejo, izsušijo zrak in ima premalo vlage.... ufaaaa..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 13:38:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naša muca je pa bolana....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 14:07:34
|
|
|
|
gold fish
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 14:09:02
|
|
|
|
gold fish
|
lara - posebej za tebe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 15:26:46
|
|
|
|
gold fish
|
..kaj vse štajkate danes ...vidim, da ste gor..pišete pa nič....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 15:30:08
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene babike. Prebrala sem vas, grem likat naprej, potem pa vas pridem pozdraviti. Mašinca je mrzlo zunaj, sva bile z babiko na sprehodu. Adijo pamet. V lička me zebe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 17:15:59
|
|
|
|
arabela*
|
dober dan Pri nas nič novega.Tavečja dva sta šla malo v life,midve z M pa uživama doma . Jaz se sicer malo za šolo pripravljam,imam v pon.izpit Včeraj sem šla spet ob treh spat,sem tv tako dolgo gledla,zjutraj pa je bila itak M spet že ob devetih auf Zdaj pa grem malo mehiko pogledat,M je zadremala
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 17:22:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Eni mi pravjo, da je to čist preveč in da naj jo pustim jokat in bo zaspala, ker joka iz navade Kaj ve menite o tem? naša pa nikoli ne joka.samo prebudi se,pa nekaj mrda in menca.Saj po mojem,če bi ji dudo uturla,bi zaspala,ne vem,ampak se mi zdi bolj pametno da nekaj poje,če je že auf ,čeprav mi je že mama pametovala,da naj jo začnem odstavljat,ker pri teh mescih kao ni treba toliko ponoči jest.Ma halo,pa valda da ji bom dala,pa če hoče 10krat
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 17:23:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mašinca je mrzlo zunaj, sva bile z babiko na sprehodu. midve pa ne danes,bomo šle verjetno jutri,ko bomo same,ko je doma,tak samo lenarimo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 18:35:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - posebej za tebe njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
madežiMC09S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarjeVanish (
32%)
Ariel professional (
14%)
trdo milo DM (
5%)
nič od naštetega (
27%)
perem samo s praškom (
21%)
Število vseh glasov: 91Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!