|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
28.12.2008 9:49:44   
ella79
primorke a še ful piha burja user posted image je za it na obalo??

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
28.12.2008 9:51:07   
MetiLu
Dan!
Noč slaba, mislim, da bova nehala s kampiranjem v dnevni ... čeprav turbič ni tko slab za večerno rekreacijo user posted image  user posted image user posted image user posted image
Janez je bil že od 6.00 pokonc, sam sta mi z atijem pustila spat do 8.00 user posted image  tko da je posledično zdele šel nazaj k palčkom ... no, pa sej fajn, ker pol gremo na kosilo k fotru user posted image

Mogoče grem pa spet rum kuglce narest, zadnjič jih je takoj zmanjkal user posted image  

Lep dan punce! user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 2452
28.12.2008 9:56:38   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč se je potem super nadaljevala, ob 5.30 sem 1 zizo dala za obliznitin smo spali do 8h oz. jaz do 8.30 user posted image  user posted image  user posted image  Ta je res 1 carica user posted image  Sam je pa bolj malo pojedla prejle, zgleda da je kak zob na pohodu, ker je spet tu mač vse pogriženo in poslinjeno in roke v ustih, pa je bilo že mal miru, tko da se zgleda nekaj pripravlja user posted image  NO, pa sej HB, drugač bomo pri 20ih tazadnje zobe dobili user posted image  user posted image  user posted image

Vreme je nikakvo, zato gremo mi danes na gorenjsko na obisk user posted image , zvečer pa spet mal v "lajf" k sosedom, carica bo pa kar doma v topli posteljici, saj AC vleče čez ulico user posted image

Ja Ella prav imaš paše, sam sem ugotovila, da se skoraj nič ni spremenilo v tem času od kar sem doma ždela user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  No, še 1 babji večer pade, pa sem zmagala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
28.12.2008 9:59:31   
jencili
dan,

počasi bom nehala komentirati noči, ker so ratale prov super. Sanje od 20.30 - 5h, padla joška in spanjee do 8.20user posted image
Edini problem je spet v meni, ker sem šla v postlo ob 2h, zaspala ob 3.30, ob 5h budnica in pol kar je blo še spanja. No, ampak se zaenkrat kr dobro držim, pop. bova šla pa itak na luft v dobri družbiuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
28.12.2008 10:08:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

dan,

počasi bom nehala komentirati noči, ker so ratale prov super. Sanje od 20.30 - 5h, padla joška in spanjee do 8.20user posted image
Edini problem je spet v meni, ker sem šla v postlo ob 2h, zaspala ob 3.30, ob 5h budnica in pol kar je blo še spanja. No, ampak se zaenkrat kr dobro držim, pop. bova šla pa itak na luft v dobri družbiuser posted image

Bravo Taj user posted image  Zdaj vidiš kako se jaz počutim, ko carica kar dobro spi, jaz pa bluzim in ne grem spat ko je čas za to in se po možnosti še sama od sebe kaj zbudim user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
28.12.2008 11:43:31   
listek1
dan,

naša noč je pa že druga zapored katastrofa user posted image  Skor celo noč sva bila pokonc, ker skoz neki joka, v kosu spi 1 uro, pa še to je velik. Mah sej bo. Pa še atija nimava doma. Za nameček nam je pa po moje še peč crknla, ker nimam tople vode. In poslednično nam zaradi tega ne dela tudi talno gretje user posted image user posted image . Tako, da danes spakirava kufre in greva k našim.

Itata zdej te popolnoma razumem ko skor nič ne spiš user posted image

Mi mamo pa dones družinsko praznovanje, ma moja stara mama 80 let in bomo imeli celo bajto obiskov.
Jencili - user posted image user posted image  za super nočko. Jest bi bla tud v  dobri družbi danes popoldne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Bajsa - kje si user posted image  a spet rekorde podiraš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
28.12.2008 13:50:44   
Blacky*
dan,

mi2 sva prišla domov, Val je pa pri babi in dediju. Mi je bilo kar težko pri srčku, ko sva ga pustila. A bo že... malo morava biti tudi sama...

Grem se malo namakat v medeno kopel user posted image user posted image user posted image , se beremo zvečer.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
28.12.2008 13:57:58   
itata
dan, evo mali se štela, da bo hodil spat enkrat na dan. men je kul, ker ga je treba sam enkrat uspavat, pa še potegne več kot 2 ure skupaj, ponavadi 2,5 ureuser posted image  sicer sem danes mislila sodbo napisat, ampak mi ni zneslo, ker sem preveč zaspana od ponoč in sem šla za dobro uro spat zraven. zdejle se grem pa naštimat pol pa pičiva ob 15h na kosilouser posted image  ni nama hudga...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
28.12.2008 16:43:42   
pina-1
Dannnnnnnnnnnnnnn.

Mi smo prismčali domov. MEli smo se SUPER. Snega je blo veliko, Mia je prava smučarka, ana pa je uživala v vozeku na snegecu. Skratka vsem priporočam obisk ribnice na pohorju, ker je res super kraj za mlade družinice. Bili smo v eni kmetiji, ki se imenuje ROmanitka hof in je fulll lepa. Hrana pa odlična.
Otroke je obiska dedek mraz ( ker je božiček zalutaouser posted image ). Noro lepo doživetje.

brala za nazaj nisem, ker je  tega preveč. Upam, da ste vse preživele čudovit božični dan.

Gre vseeno malo poškilit kaj ste načvekala.

Aja, ella, pri nas še vedno piha kot za stavouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
28.12.2008 19:29:39   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Blaža, a lahko bi user posted image spila??? Jest sem mislila da ne, pa sem kozarec vodeuser posted image user posted image pomoje bom do kosila okrog padlauser posted image ne, saj sem karakter, bo šlo (pomojeuser posted image ). Mojadva sta po zajtrku, jaz se grem pa zdej šele oblečt in potem mal igrat z malo. Moj je nekam šibnu, ko pride, gremo hit mal ven... čeprav spet snežinke naletavajouser posted image

Dolenjka user posted image za noč v dvojeuser posted image
Midva še nisva nikamor šla samauser posted image user posted image ne vem kdaj mu bo kliknilo (men je žeuser posted image )
Misar user posted image
Ella, si le prišla malo naokoliuser posted image sem te že pogrešala...

Lepo nedeljo!user posted image

Ja lahko bi spila kafe!user posted image

Meni je šlo kar dobro. Nisem se res nič pregrešila in do zjutraj je blo -500g, pol pa verjetno še kej, tako, da je verjetno okoli -700guser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2460
28.12.2008 19:30:40   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Dannnnnnnnnnnnnnn.

Mi smo prismčali domov. MEli smo se SUPER. Snega je blo veliko, Mia je prava smučarka, ana pa je uživala v vozeku na snegecu. Skratka vsem priporočam obisk ribnice na pohorju, ker je res super kraj za mlade družinice. Bili smo v eni kmetiji, ki se imenuje ROmanitka hof in je fulll lepa. Hrana pa odlična.
Otroke je obiska dedek mraz ( ker je božiček zalutaouser posted image ). Noro lepo doživetje.

brala za nazaj nisem, ker je  tega preveč. Upam, da ste vse preživele čudovit božični dan.

Gre vseeno malo poškilit kaj ste načvekala.

Aja, ella, pri nas še vedno piha kot za stavouser posted image

Čav Pina! me veseli, da ste se imeli zelo lepo.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.12.2008 19:33:40   
blaža
No naš matija je ostal v Kopru, mi smo pa lih zdej odpravli ene obiske.user posted image  Blaž še nekaj prepeva v posteljici in kmalu bo zaspal.user posted image

danes smo se imeli zelo lepo. Tudi v Kp piha, ma tle je pa noro. Sem komaj prišla do avta, čeprav je parkiran 3m od hiše.user posted image  Prav lepo se počutim, ko sem tle na toplem.

sem pa zdej hotla spečt potico, pa nisem kupla margarineuser posted image user posted image   Se bojo pa vsaj v  miru rozine napile rumauser posted image

Jutri pa v akcijo še za potico. Jo bom še mami spekla, ki ona je ne peče.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.12.2008 19:35:07   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Ma če živiš v Senožečkah, ti je burja na obali JUGO!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.12.2008 19:46:00   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ta je pa dobra user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
28.12.2008 19:50:40   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

ta je pa dobra user posted image

Ko smo živeli na obali, me je non stop zeblo, ko pa zdej pridemo dol, pa rečemo, da zunaj ni tako mrzlo, ki pri nas je za pet do šest stopinj manj.user posted image  celo toplo nam je.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
28.12.2008 19:51:38   
blaža
Evo Blaž je zaspal. Eno je odpjeval in spi. Jaz pa glodam Indijske oreščke. Ful so mi dobri.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
28.12.2008 20:07:06   
blaža
Ma kje ste zdej vse?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
28.12.2008 20:26:34   
blaža
inja2 dej ti kej povej. Okorajži se no!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
28.12.2008 20:26:57   
Blacky*

evo mene, samo se poslavljam user posted image ... imava z možkom večer samo zase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Val se ima fino in baje prav uživa, zaspal je pa brez težav. Zdaj me samo še zanima kakšno noč bodo imeli, da se lahko odločim če bomo večkrat ponovili

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
28.12.2008 20:27:29   
Blacky*

Evo Blaž je zaspal. Eno je odpjeval in spi. Jaz pa glodam Indijske oreščke. Ful so mi dobri.

meni so tudi zakon, jih velikokrat glodam

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
28.12.2008 20:29:20   
blaža

evo mene, samo se poslavljam user posted image ... imava z možkom večer samo zase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Val se ima fino in baje prav uživa, zaspal je pa brez težav. Zdaj me samo še zanima kakšno noč bodo imeli, da se lahko odločim če bomo večkrat ponovili

uživajta kolkor moreta!user posted image user posted image user posted image user posted image  

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
28.12.2008 20:31:59   
Maj78
Eto mi smo s Pokljuke, mali užival 100 na uro, pes pa 200 na uro, se mu je čist strgal na snegu. Zdej grem pa mal pospravt po stanovanju pa mal film pogledat na popu.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
28.12.2008 20:34:21   
Blacky*

uživajta kolkor moreta!user posted image user posted image user posted image user posted image  

hvala bova user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
28.12.2008 21:48:42   
Februarka08
Čer.

Nisem nič brala, sem se šele stuširala, smo mel do zdele obiske, pa smo se mal preveč zaklepetaliuser posted image zdej pa letim spat, ker morm jutr že mal čez 6 vstat da grem v laboratorij dat kri... potem gremo pa dopoldne v LJ - Leklerka, Supernova, Rutar, Hoferuser posted image user posted image user posted image tako da, če ma kera čas, se dobimo na kaviciuser posted image vas preberem zjutraj, če bo kaj odgovora, sedaj pa lepo nočko!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
28.12.2008 22:21:38   
bamby
februarka, mi gremo tudi jutri dopoldan v LJ in bomo imeli iste poti kot vi (Leclerk, SN, Merkur... popoldan pa Atlantis rula user posted image ). Nekaj sva se že z dolenjko menili, da se dobimo na kavici, verjetno okrog 13h. Do takrat bomo pa vse obredli. Se dobimo skupaj?? Kot ponavadi SN zgoraj?

Mi lahko katera pomaga, kako shranite tele videe, ki ste si ga napravile? Meni hočejo le nekaj keša pobrat, pa ga jim ne dam user posted image . Pomoč prosim!!!!

Mi smo imeli popoldan obiske in je bilo prav luštno. Jutri se pa damo na OFF!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?