Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 9:49:44
|
|
|
|
ella79
|
primorke a še ful piha burja je za it na obalo??
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 9:51:07
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Noč slaba, mislim, da bova nehala s kampiranjem v dnevni ... čeprav turbič ni tko slab za večerno rekreacijo Janez je bil že od 6.00 pokonc, sam sta mi z atijem pustila spat do 8.00 tko da je posledično zdele šel nazaj k palčkom ... no, pa sej fajn, ker pol gremo na kosilo k fotru Mogoče grem pa spet rum kuglce narest, zadnjič jih je takoj zmanjkal Lep dan punce!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 9:56:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Naša noč se je potem super nadaljevala, ob 5.30 sem 1 zizo dala za obliznitin smo spali do 8h oz. jaz do 8.30 Ta je res 1 carica Sam je pa bolj malo pojedla prejle, zgleda da je kak zob na pohodu, ker je spet tu mač vse pogriženo in poslinjeno in roke v ustih, pa je bilo že mal miru, tko da se zgleda nekaj pripravlja NO, pa sej HB, drugač bomo pri 20ih tazadnje zobe dobili Vreme je nikakvo, zato gremo mi danes na gorenjsko na obisk , zvečer pa spet mal v "lajf" k sosedom, carica bo pa kar doma v topli posteljici, saj AC vleče čez ulico Ja Ella prav imaš paše, sam sem ugotovila, da se skoraj nič ni spremenilo v tem času od kar sem doma ždela No, še 1 babji večer pade, pa sem zmagala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 9:59:31
|
|
|
|
jencili
|
dan, počasi bom nehala komentirati noči, ker so ratale prov super. Sanje od 20.30 - 5h, padla joška in spanjee do 8.20 Edini problem je spet v meni, ker sem šla v postlo ob 2h, zaspala ob 3.30, ob 5h budnica in pol kar je blo še spanja. No, ampak se zaenkrat kr dobro držim, pop. bova šla pa itak na luft v dobri družbi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 10:08:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili dan, počasi bom nehala komentirati noči, ker so ratale prov super. Sanje od 20.30 - 5h, padla joška in spanjee do 8.20 Edini problem je spet v meni, ker sem šla v postlo ob 2h, zaspala ob 3.30, ob 5h budnica in pol kar je blo še spanja. No, ampak se zaenkrat kr dobro držim, pop. bova šla pa itak na luft v dobri družbi Bravo Taj Zdaj vidiš kako se jaz počutim, ko carica kar dobro spi, jaz pa bluzim in ne grem spat ko je čas za to in se po možnosti še sama od sebe kaj zbudim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 11:43:31
|
|
|
|
listek1
|
dan, naša noč je pa že druga zapored katastrofa Skor celo noč sva bila pokonc, ker skoz neki joka, v kosu spi 1 uro, pa še to je velik. Mah sej bo. Pa še atija nimava doma. Za nameček nam je pa po moje še peč crknla, ker nimam tople vode. In poslednično nam zaradi tega ne dela tudi talno gretje . Tako, da danes spakirava kufre in greva k našim. Itata zdej te popolnoma razumem ko skor nič ne spiš Mi mamo pa dones družinsko praznovanje, ma moja stara mama 80 let in bomo imeli celo bajto obiskov. Jencili - za super nočko. Jest bi bla tud v dobri družbi danes popoldne Bajsa - kje si a spet rekorde podiraš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 13:50:44
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, mi2 sva prišla domov, Val je pa pri babi in dediju. Mi je bilo kar težko pri srčku, ko sva ga pustila. A bo že... malo morava biti tudi sama... Grem se malo namakat v medeno kopel , se beremo zvečer.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 13:57:58
|
|
|
|
itata
|
dan, evo mali se štela, da bo hodil spat enkrat na dan. men je kul, ker ga je treba sam enkrat uspavat, pa še potegne več kot 2 ure skupaj, ponavadi 2,5 ure sicer sem danes mislila sodbo napisat, ampak mi ni zneslo, ker sem preveč zaspana od ponoč in sem šla za dobro uro spat zraven. zdejle se grem pa naštimat pol pa pičiva ob 15h na kosilo ni nama hudga...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 16:43:42
|
|
|
|
pina-1
|
Dannnnnnnnnnnnnnn. Mi smo prismčali domov. MEli smo se SUPER. Snega je blo veliko, Mia je prava smučarka, ana pa je uživala v vozeku na snegecu. Skratka vsem priporočam obisk ribnice na pohorju, ker je res super kraj za mlade družinice. Bili smo v eni kmetiji, ki se imenuje ROmanitka hof in je fulll lepa. Hrana pa odlična. Otroke je obiska dedek mraz ( ker je božiček zalutao ). Noro lepo doživetje. brala za nazaj nisem, ker je tega preveč. Upam, da ste vse preživele čudovit božični dan. Gre vseeno malo poškilit kaj ste načvekala. Aja, ella, pri nas še vedno piha kot za stavo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 19:29:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Blaža, a lahko bi spila??? Jest sem mislila da ne, pa sem kozarec vode pomoje bom do kosila okrog padla ne, saj sem karakter, bo šlo (pomoje ). Mojadva sta po zajtrku, jaz se grem pa zdej šele oblečt in potem mal igrat z malo. Moj je nekam šibnu, ko pride, gremo hit mal ven... čeprav spet snežinke naletavajo Dolenjka za noč v dvoje Midva še nisva nikamor šla sama ne vem kdaj mu bo kliknilo (men je že ) Misar Ella, si le prišla malo naokoli sem te že pogrešala... Lepo nedeljo! Ja lahko bi spila kafe! Meni je šlo kar dobro. Nisem se res nič pregrešila in do zjutraj je blo -500g, pol pa verjetno še kej, tako, da je verjetno okoli -700g
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 19:30:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dannnnnnnnnnnnnnn. Mi smo prismčali domov. MEli smo se SUPER. Snega je blo veliko, Mia je prava smučarka, ana pa je uživala v vozeku na snegecu. Skratka vsem priporočam obisk ribnice na pohorju, ker je res super kraj za mlade družinice. Bili smo v eni kmetiji, ki se imenuje ROmanitka hof in je fulll lepa. Hrana pa odlična. Otroke je obiska dedek mraz ( ker je božiček zalutao ). Noro lepo doživetje. brala za nazaj nisem, ker je tega preveč. Upam, da ste vse preživele čudovit božični dan. Gre vseeno malo poškilit kaj ste načvekala. Aja, ella, pri nas še vedno piha kot za stavo Čav Pina! me veseli, da ste se imeli zelo lepo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 19:33:40
|
|
|
|
blaža
|
No naš matija je ostal v Kopru, mi smo pa lih zdej odpravli ene obiske. Blaž še nekaj prepeva v posteljici in kmalu bo zaspal. danes smo se imeli zelo lepo. Tudi v Kp piha, ma tle je pa noro. Sem komaj prišla do avta, čeprav je parkiran 3m od hiše. Prav lepo se počutim, ko sem tle na toplem. sem pa zdej hotla spečt potico, pa nisem kupla margarine Se bojo pa vsaj v miru rozine napile ruma Jutri pa v akcijo še za potico. Jo bom še mami spekla, ki ona je ne peče.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 19:35:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 primorke a še ful piha burja je za it na obalo?? Ma če živiš v Senožečkah, ti je burja na obali JUGO!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 19:46:00
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 primorke a še ful piha burja je za it na obalo?? Ma če živiš v Senožečkah, ti je burja na obali JUGO! ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 19:50:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 primorke a še ful piha burja je za it na obalo?? Ma če živiš v Senožečkah, ti je burja na obali JUGO! ta je pa dobra Ko smo živeli na obali, me je non stop zeblo, ko pa zdej pridemo dol, pa rečemo, da zunaj ni tako mrzlo, ki pri nas je za pet do šest stopinj manj. celo toplo nam je.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 19:51:38
|
|
|
|
blaža
|
Evo Blaž je zaspal. Eno je odpjeval in spi. Jaz pa glodam Indijske oreščke. Ful so mi dobri.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 20:07:06
|
|
|
|
blaža
|
Ma kje ste zdej vse?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 20:26:34
|
|
|
|
blaža
|
inja2 dej ti kej povej. Okorajži se no!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 20:26:57
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ma kje ste zdej vse? evo mene, samo se poslavljam ... imava z možkom večer samo zase Val se ima fino in baje prav uživa, zaspal je pa brez težav. Zdaj me samo še zanima kakšno noč bodo imeli, da se lahko odločim če bomo večkrat ponovili
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 20:27:29
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo Blaž je zaspal. Eno je odpjeval in spi. Jaz pa glodam Indijske oreščke. Ful so mi dobri. meni so tudi zakon, jih velikokrat glodam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 20:29:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ma kje ste zdej vse? evo mene, samo se poslavljam ... imava z možkom večer samo zase Val se ima fino in baje prav uživa, zaspal je pa brez težav. Zdaj me samo še zanima kakšno noč bodo imeli, da se lahko odločim če bomo večkrat ponovili uživajta kolkor moreta!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 20:31:59
|
|
|
|
Maj78
|
Eto mi smo s Pokljuke, mali užival 100 na uro, pes pa 200 na uro, se mu je čist strgal na snegu. Zdej grem pa mal pospravt po stanovanju pa mal film pogledat na popu.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 20:34:21
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ma kje ste zdej vse? evo mene, samo se poslavljam ... imava z možkom večer samo zase Val se ima fino in baje prav uživa, zaspal je pa brez težav. Zdaj me samo še zanima kakšno noč bodo imeli, da se lahko odločim če bomo večkrat ponovili uživajta kolkor moreta! hvala bova
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 21:48:42
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Nisem nič brala, sem se šele stuširala, smo mel do zdele obiske, pa smo se mal preveč zaklepetali zdej pa letim spat, ker morm jutr že mal čez 6 vstat da grem v laboratorij dat kri... potem gremo pa dopoldne v LJ - Leklerka, Supernova, Rutar, Hofer tako da, če ma kera čas, se dobimo na kavici vas preberem zjutraj, če bo kaj odgovora, sedaj pa lepo nočko!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 22:21:38
|
|
|
|
bamby
|
februarka, mi gremo tudi jutri dopoldan v LJ in bomo imeli iste poti kot vi (Leclerk, SN, Merkur... popoldan pa Atlantis rula ). Nekaj sva se že z dolenjko menili, da se dobimo na kavici, verjetno okrog 13h. Do takrat bomo pa vse obredli. Se dobimo skupaj?? Kot ponavadi SN zgoraj? Mi lahko katera pomaga, kako shranite tele videe, ki ste si ga napravile? Meni hočejo le nekaj keša pobrat, pa ga jim ne dam . Pomoč prosim!!!! Mi smo imeli popoldan obiske in je bilo prav luštno. Jutri se pa damo na OFF!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?