Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 7:02:11
|
|
|
|
buči
|
Jutro, lepo da ste ok, mi smo še vedno kar fajn prehlajeni. Jaz kašljam, ampak je že malo bolje. Danes me je napadlo šele ob 5.30, pred tem je nabijal Tilen, potem je pa še Aljaž začel. Grozno, kako grdo kašljamo! Ampak potem ko smo pokonci, je bolje. Samo se pa ne upam nič ven, ker je tak mraz in tako piha. No, včeraj sva šla z Aljažem za 15 minut ven, potem pa malo v cerkev, pa naju je totalno prezeblo! Mlekarnar je še kar, želodec celo malo bolje, zdaj je pa reveč neprespan. Še dobro, da imava oba dopust, da se ta teden pozdravimo in upam, da tudi kaj naspimo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 7:03:29
|
|
|
|
buči
|
Včeraj sem razmišljala, da se bo zdaj večini zaključila porodniška ... Kdaj odhajate delat?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 7:44:40
|
|
|
|
pina-1
|
JUtro. Noč je za nami in je bla duper. Spali so do 6, ko je ana dobila ciciko in jo je vlekla do 7:15. To mi je delala že na dopustu, ampak tam smo bli vsi skupi v sobi in je pasalo, da je dala mir. Samo sedaj pa žuli tole ciciko kar eno uro. Sploh ne vem, kje se vse to mleko skriva, ker so se mi mlekarne vidno zmanjšale. JE rekla mia včeri, da so se mi joške posušile Pri nas je HB nehalo pihat in se nakazuje lepo vreme. Bomo nadaljevali s pranjem xunj, ker se jih je v enem tednu nabralo . Jaz bi tudi kavico pila z vami. Me prov zanima, kda jo bomo spet vse skupi v družbi spile. A prihaja kera na izlet na obalo? gremo tuki na kafe? Buči, vi še kar bolani. Pa ste bli še predno smi mi šli na lepše? Našo ano je gorski zrak spucal u nulo in je blo takoj boljše z noskom. Aja, glede porodniške, si spraševala. Meni poteče 28.1, pol mam pa še 21 dni dopusta. Grem delat marca. Uff kako bo tole hitro šlo. grem kavo spit
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 7:46:33
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Spali smo zelo, zelo slabo. kot, da se mu sploh ne bi spalo. je bil precej buden in je v mes eno uro prepeval No zdej sva pa že vstala, jaz pijem , pol pa še nimam planov kaj bova počela. mogoče se lotim potice, če bo šel kej spat. bom vidla. malo cvikam,ki če bo njegovih 40 min, bom lih orehe zmlela
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 7:48:00
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 JUtro. Noč je za nami in je bla duper. Spali so do 6, ko je ana dobila ciciko in jo je vlekla do 7:15. To mi je delala že na dopustu, ampak tam smo bli vsi skupi v sobi in je pasalo, da je dala mir. Samo sedaj pa žuli tole ciciko kar eno uro. Sploh ne vem, kje se vse to mleko skriva, ker so se mi mlekarne vidno zmanjšale. JE rekla mia včeri, da so se mi joške posušile Pri nas je HB nehalo pihat in se nakazuje lepo vreme. Bomo nadaljevali s pranjem xunj, ker se jih je v enem tednu nabralo . Jaz bi tudi kavico pila z vami. Me prov zanima, kda jo bomo spet vse skupi v družbi spile. A prihaja kera na izlet na obalo? gremo tuki na kafe? Buči, vi še kar bolani. Pa ste bli še predno smi mi šli na lepše? Našo ano je gorski zrak spucal u nulo in je blo takoj boljše z noskom. Aja, glede porodniške, si spraševala. Meni poteče 28.1, pol mam pa še 21 dni dopusta. Grem delat marca. Uff kako bo tole hitro šlo. grem kavo spit , moje tudi še niso prišle do konca k sebi, pa že dolgo ne dojim. Upam, da bojo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 7:51:16
|
|
|
|
blaža
|
Pina, mi imamo našega Matička v Kp, midva z Blažem sva pa doma. Smo ga peljali dol, da mu ne bo dolg čas, meni se pa ne gre brez . Sej poleti sem bla ene dvakrat za par dni, pa je prišel še on za vikend, ma zdej se mi pa ne gre. Mi je lepo, ko sva skupaj. Tako, da... ne bo nič z kavico na obali. kaj pa pri meni?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 7:53:57
|
|
|
|
pina-1
|
blaža, zdej te praznike bom doma, ker je tudi moje sonce doma, ampak po praznikih, tam okoli 9, pa prideva z ančko na kako breskvico
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 7:56:18
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, zdej te praznike bom doma, ker je tudi moje sonce doma, ampak po praznikih, tam okoli 9, pa prideva z ančko na kako breskvico u, z veseljem pridita!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 7:56:56
|
|
|
|
misar
|
kalimera noč je bila občutno boljša. saj do 23h se je zbudila 4x, sam pol se je pa sam še 2x, tko, da spalni del je dala kar mir. upam, da so to zobki, da ni spet kako ludo obdobje če se še spomnite, je 14 dni nazaj ene par dni mela sam enkrat na noč budnico za joško, no zdele mamo pa takle no ja sam, da je prinčipesa dobre volje čez dan, pa je kar kul. zdaj ji vse oprostim, ker grem pa res kmal delat, pa je ne bom več toliko cartala . ja jaz naj bi začela delat 11 januarja, sam bom še ostanek starega dopusta pokoristila, tako, da štartam v začetku februarja. Z uvajanjem v varstvo pa začnemo nekje na polovici januarja, se pravi, že čez zelo slabe 3 tedne, ker moram še kak izpit spackat. joj me je že groza, da jo bom morala pustit nekje ma bomo že preživeli a ne? joj ma ne bom zamorila že navsezgodaj zjutraj
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:02:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, zdej te praznike bom doma, ker je tudi moje sonce doma, ampak po praznikih, tam okoli 9, pa prideva z ančko na kako breskvico u, z veseljem pridita! pol smo zmenjeni. magari se napokamo v moj veliki avto in jo maznemo do postojen a v šoping? seveda po kavici in pecivu
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:08:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, zdej te praznike bom doma, ker je tudi moje sonce doma, ampak po praznikih, tam okoli 9, pa prideva z ančko na kako breskvico u, z veseljem pridita! pol smo zmenjeni. magari se napokamo v moj veliki avto in jo maznemo do postojen a v šoping? seveda po kavici in pecivu ja babji šopping, Blaž bo pa ndazorni!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:08:40
|
|
|
|
blaža
|
zdej grem mlet orehe, Blaž bo pa v stolčku in mi bo pomagal.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:10:57
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljene! Pina jaz sem bila v torek v Portorožu in je bilo ful lepo vreme mislim, da enih 12st. Nisem bila že enih par let pri vas na obali in se je vse zelo spremenilo. Sploh Koper, se sploh ne bi znašla, polno nekih krožnih prometov in nakupovalnih centrov. Imate pa zelo lepo okrašeno sedaj za Novo leto, res je bilo lepo. Ati in Lana sta se kopala v Bernardinu, midva z Lukcem pa sva uživala na sončku. A, vi pa ste smučali na Ribniškem Pohorju, pa je bilo toliko snega? Blaža jaz se tudi moram pohvaliti, sem včeraj prvič breskivice pekla in so uspele ful dobro. Buči jaz začnem že 4.1. z dopustom , ampak se grem danes pogovoriti na center za socialno delo, sem dala vlogo za podaljšanje in sem dobila zavrnjeno, ker so poslali od nekega drugega fantka Tila zdravstvene izvide, namesto od Lukca, so nekaj zamešali.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:12:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Noč odlična, jaz sem zjutraj že letela kri dat, sem prišla domov, je Larisa še vedno spala zdaj me pa že kavica čaka in frišn kruhek sem šla že v pekarno spotoma. Glede kave... smo se menili, da bomo šli dopoldne v LJ, zdaj gremo pa popoldne bom znorela moj gre potem avto na tehničnega pelat, tamala bo šla spat in bog ve kdaj bomo šli od doma ah, sem slabe volje spet vas ne bom vidla Nič, lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:26:34
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Pozdravljene! Pina jaz sem bila v torek v Portorožu in je bilo ful lepo vreme mislim, da enih 12st. Nisem bila že enih par let pri vas na obali in se je vse zelo spremenilo. Sploh Koper, se sploh ne bi znašla, polno nekih krožnih prometov in nakupovalnih centrov. Imate pa zelo lepo okrašeno sedaj za Novo leto, res je bilo lepo. Ati in Lana sta se kopala v Bernardinu, midva z Lukcem pa sva uživala na sončku. A, vi pa ste smučali na Ribniškem Pohorju, pa je bilo toliko snega? Blaža jaz se tudi moram pohvaliti, sem včeraj prvič breskivice pekla in so uspele ful dobro. Buči jaz začnem že 4.1. z dopustom , ampak se grem danes pogovoriti na center za socialno delo, sem dala vlogo za podaljšanje in sem dobila zavrnjeno, ker so poslali od nekega drugega fantka Tila zdravstvene izvide, namesto od Lukca, so nekaj zamešali. mala pikica, snega je blo xigurno 1 meter. Ogromno in je blo full lepo za smučat. bom dala v teh dneh kako slikico gor.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:27:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Pozdravljene! Pina jaz sem bila v torek v Portorožu in je bilo ful lepo vreme mislim, da enih 12st. Nisem bila že enih par let pri vas na obali in se je vse zelo spremenilo. Sploh Koper, se sploh ne bi znašla, polno nekih krožnih prometov in nakupovalnih centrov. Imate pa zelo lepo okrašeno sedaj za Novo leto, res je bilo lepo. Ati in Lana sta se kopala v Bernardinu, midva z Lukcem pa sva uživala na sončku. A, vi pa ste smučali na Ribniškem Pohorju, pa je bilo toliko snega? Blaža jaz se tudi moram pohvaliti, sem včeraj prvič breskivice pekla in so uspele ful dobro. Buči jaz začnem že 4.1. z dopustom , ampak se grem danes pogovoriti na center za socialno delo, sem dala vlogo za podaljšanje in sem dobila zavrnjeno, ker so poslali od nekega drugega fantka Tila zdravstvene izvide, namesto od Lukca, so nekaj zamešali. za breskvice! Samo malo volje je treba, pa gre!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:30:30
|
|
|
|
blaža
|
Evo zdej samo še počakam, da Blaž zaspi, pa v akcijo s potico. orehe sva že zmlela, tako, da... Blaž je tako zmatran. Seveda, ko je pa klepetal ponoči. .
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:30:45
|
|
|
|
ella79
|
jutro februarka jaz grem dopoldan v KR v šoping a bi katera hitro kavo jaz tudi 4.1. začnem z dopustom si ne predstavljam, da bi mogla točno čez en teden biti že v službi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:31:31
|
|
|
|
pina-1
|
jaz sem jo hotla včeri pečt potico, pa se mi ni dalo. mogoče jo te praznike še spečem. blaža po kakem receptu ti delaš?
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 29.12.2008 8:32:07 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:39:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz sem jo hotla včeri pečt potico, pa se mi ni dalo. mogoče jo te praznike še spečem. blaža po kakem receptu ti delaš? iz ene revije Dober tek, posebna izdaja " Domače slaščice" Tle je ful dobrih receptov. V tej so tudi indijančki in šamrole, pa Španske vetrce, ki delam po receptu za indijančke, ki sem ga enkrat napisala. Za 4 e, se jo splača imet. To potico je delala enkrat ena kolegica od tašče in ji je takoj prvič ratala, pa sem probala še jaz in res rata dobro. je fila ful dobra, je ful orehov.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:41:40
|
|
|
|
blaža
|
In ta potica sploh ni taka umetnost. No da ti rata taka, da ne odstopa skorjica, da je testo dobro,..., rabiš vseeno malo prakse z kvašenim testom, pa večkrat jo moraš spečt, ma jaz itak skozi pečem in sem si že nabrala nekaj izkušenj, pa sem se jo predlani lotla in je bla nam zelo dobra, pa kar lepa za videt.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:43:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža In ta potica sploh ni taka umetnost. No da ti rata taka, da ne odstopa skorjica, da je testo dobro,..., rabiš vseeno malo prakse z kvašenim testom, pa večkrat jo moraš spečt, ma jaz itak skozi pečem in sem si že nabrala nekaj izkušenj, pa sem se jo predlani lotla in je bla nam zelo dobra, pa kar lepa za videt. je pa tudi res, da sem dosti na kul. slo in tam gledam recepte, pa mnenja in izkušnje. Tudi tako se lahko kej navadiš. Raje iz napak drugih( pri peki)
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 8:43:45
|
|
|
|
itata
|
jutro, noč bolš da ne komentiram in raj pišem dedku mrazu, da je moja edina novoletna želja, da jakob začne spat. božiček me ni uslišal jaz nimam avtosedeža danes, tko da ne morem okol z malim in avtom. beda. nisem predvidla, da bi ga rabla, pa glih čas bi imela it na kavo... če se kej pametnega spomnim sporočim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 9:03:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Ella, jaz tud ne morm na kavo dopoldan, ker tud nimam avta drugače bi šla komot, samo ga gre moj registrirat...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 9:07:54
|
|
|
|
Februarka08
|
A je kera računalniški genij Tamala mi je neki pritisnla na tipkovnici k sm bla na FB in mam zdej čudne male črke Drugod je vse ok, tam je pa vse tako na malo…. Kaj naj pritisnem Hvala!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?