Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 19:53:48
|
|
|
|
itata
|
no k sem prej omenjala, kaj jakob že zna... lahk še dodam, kaj zna vse pokazat - prepozna besedo - miza, stol, vrata, ura, slikica, pa cel kup igrač pač ktera je ktera, pa lučka pa zna pokazat z rokico kako ura tika taka pa kako dela veternica zapiha ful je smešen mali res. sam neki ga sračka v vozu spet, ker je not v uni vreči pa se ne more gibat pa bunda pa to pa skoz neki sitnar... mah bo že. no spat pa še zmer ne zna ponoč smo bili prej popoldne v mestu, midva na kuhancu, mali je pa dedka mraza gledal. fajn je bilo. sam mal mraz....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 20:38:58
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, mi smo pa danes malo do Celovca skočili in sem mal preveč zapravila. V H&M sem Valu par majčk kupila, da mamo rezervo za vrtec, pa v Ikei sem na svečkah premoženje pustila. Smo šli pa na hitro, tako nisem nič javila, če bi katera slučajno kaj rabila. A saj bomo še enkrat mogli po nekaj stvari, ker jih ni bilo . V H&M imajo razprodajo, majčke so bile po 3 eur ali pa 5 eur.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 20:40:14
|
|
|
|
Blacky*
|
aja, jutri pustimo vala in vse životinjsko carstvo pri babi in dediju, mi2 greva pa domov... uživat... prvič po 11 mesecih sama, samcata... akcija ... kavč, tv, alko in razvrat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 20:51:02
|
|
|
|
Blacky*
|
vidim, da vas ni na spregled Upam, da uživate, jaz grem na smileta
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 21:17:13
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Ste dobre videe naredile in me je prav razvedrilo . Mi smo se pa včeraj potepali. Smo šli v Postojnsko jamo gledat žive jaslice. Je bilo ful lepo, pa noro mraz tam v PO . Smo se potem šli pogret s kuhanim vinčkom . Danes sem pa komaj tiste beljake porabila, ki so mi zadnjič od piškotov ostali in je ratalo super pecivo,. Sem noter nametala nekaj lešnikov, ki sem jih sesekljala, rozine in malo kokosove moke. Je ful dobro.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 22:20:20
|
|
|
|
MetiLu
|
ojoj, kakšno epizodo smo mel spet z uspavanjem ... ta moj mali vragec iz dneva v dan podaljšuje crkljanje, ne vem, a misli, da bom kar po 2 ure zraven sedela, pa frajerja čakala da bo zaspal mah... Zdej pa možeka čakam, je oblubu da mi bo celulit na riti zmasiral teško njemu, a?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 22:20:42
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Blaža, jest sem že zdej lačna najbolj me muči jutranja kava upam da me ne premami zdele ji moj večerjo daje ker on itak ni zdržal in že celo popoldne nekaj melje pomoje ji bo mogu še zajtrk dat Sem ji pa prej v nulo spedenala njeno sobico, zdaj je ful več placa not grem jih pogledat ker tako cmokata Meni tudi malo kruli po želodcu!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 22:23:49
|
|
|
|
blaža
|
ELMA, ja ful so mi bli dobri tisti rogljički, lepo zgledajo na tvojih slikicah, moji so bli podobni. No jaz in moj dragi sva gledala film na Pop tv, Hudičev odvetnik in je bil ful dober film. Zdej počasi grem spat, ki sem na vodi točno 9 ur in sem lih za it spat. zjutraj pa kavica in bo šlo z vodo do 13.20 Jutri zjutraj gremo spet malo v Kp, pa na en obisk, pa Matija bio do torka ostal pri mojih starših, popoldne pa na še en obisk. ne bo dolg cajt.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 22:24:20
|
|
|
|
MetiLu
|
Blacky za nakupe, akcijo za majčke v H&M imajo tud v Lj, sem tud jaz naredila zalogo za v varstvo zdej rabim še spodnje dele trenerkic in žabice ... bom šla kar v kik pogledat, če jekej pametnega ... Bamby in Februarka, imata krasne avatarje, sam jaz vaju zdej skoz menjam,ker na hitro pogledam
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 22:26:17
|
|
|
|
blaža
|
Mi smo tudi nardili pol video in smo se ful nasmejali, so mi pa poslali mail in ne morem odpret, da bi predvajalo video? Kaj je keri tudi tako nardilo?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 22:38:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, samo, da se pohvalim , pečem namreč tiste oreščke z nutelo . Njamiiiii Drugače pa spet po starem, Lana je zvečer zaspala BP, očitno ji je dobro delo, ko je v postelji od kolegic in njenega fanta spala popoldansko rundo. Smo bili pri njima, da smo nazdravili njeni . Sem ful vesela zanjo in podoživljam svojo . Jooooj, kako je bilo fino imet okrogel trebušček in notri tole štručko. grem dat lupine iz pečice
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 22:53:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Mi smo tudi nardili pol video in smo se ful nasmejali, so mi pa poslali mail in ne morem odpret, da bi predvajalo video? Kaj je keri tudi tako nardilo? evo sem si še enkrat poslala mail in mi odpre!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 22:54:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Pozdravljene! Srečka sem se zmotila ta poganjalec od medvedka Pooh je v Pikapolonici. In sem videla, da je še zmeraj v akciji za 50€. Izgleda pa takole: http://nakup.pikapolonica.com//smoby-poganjalec-winnie-the-pooh/97303032160973181 hvala ti, tale tudi zgleda ful dobro
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 22:54:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, samo, da se pohvalim , pečem namreč tiste oreščke z nutelo . Njamiiiii Drugače pa spet po starem, Lana je zvečer zaspala BP, očitno ji je dobro delo, ko je v postelji od kolegic in njenega fanta spala popoldansko rundo. Smo bili pri njima, da smo nazdravili njeni . Sem ful vesela zanjo in podoživljam svojo . Jooooj, kako je bilo fino imet okrogel trebušček in notri tole štručko. grem dat lupine iz pečice , za orehe, se mi že cedijo sline, jaz pa sem na voooodi!, bom pa jutri popoldne še kaknega.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 23:14:17
|
|
|
|
blaža
|
Vidi, da vas ni več, pa grem še jaz. Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 23:15:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, samo, da se pohvalim , pečem namreč tiste oreščke z nutelo . Njamiiiii Drugače pa spet po starem, Lana je zvečer zaspala BP, očitno ji je dobro delo, ko je v postelji od kolegic in njenega fanta spala popoldansko rundo. Smo bili pri njima, da smo nazdravili njeni . Sem ful vesela zanjo in podoživljam svojo . Jooooj, kako je bilo fino imet okrogel trebušček in notri tole štručko. grem dat lupine iz pečice , za orehe, se mi že cedijo sline, jaz pa sem na voooodi!, bom pa jutri popoldne še kaknega. si vabljena k meni na orehe , ker si mi zaupala tako dober recept Evo, moja peka je končana in me dragi vabi v posteljo nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 23:23:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, samo, da se pohvalim , pečem namreč tiste oreščke z nutelo . Njamiiiii Drugače pa spet po starem, Lana je zvečer zaspala BP, očitno ji je dobro delo, ko je v postelji od kolegic in njenega fanta spala popoldansko rundo. Smo bili pri njima, da smo nazdravili njeni . Sem ful vesela zanjo in podoživljam svojo . Jooooj, kako je bilo fino imet okrogel trebušček in notri tole štručko. grem dat lupine iz pečice , za orehe, se mi že cedijo sline, jaz pa sem na voooodi!, bom pa jutri popoldne še kaknega. si vabljena k meni na orehe , ker si mi zaupala tako dober recept Evo, moja peka je končana in me dragi vabi v posteljo nočko hvala za povabilo , ma imam še nekaj svojih . nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 2:30:42
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobro jutro, danes definitivno prva Sva se s Stipetom ravnokar domov privlekla in je bil PC še prižgan, ker je varuška srfala (moja sestra ) , pa sem se prišla javit Bila sva v Kongu na Gibonniju in je bilo noro dobro, Gibo kot Gibo je spet razturaval Ko sva prišla notri sem eno videla, ki bo pomojem čez kak mesec pestovala in sem se spomnila na Suzi, ki je bila lani tak čas na njegovem koncertu tam z Žano v bušiju in zdaj vidim, da ji je moglo biti noro dobro Pol sem pa tej pri šanku še svojo vodo odstopila, da nji ni bilo treba celo večnost čakat, ker sem vedela kako ji je Naslednje leto definitivno ponoviva, pa vmes tudi še kdaj Tako, zdaj grem pa v mižule, ker Tara ni bila z nama in bo najkasneje ob 8h že ziher čist fit za razturavanje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 8:13:49
|
|
|
|
ella79
|
jutro ste me kej pogrešal dolenjka za super večr. A ne se hitro navadiš, da bi še kdaj... midva greva tudi danes zvečer mal u lajf, po enem tednu itata za jakoba, madona že obvlada enih stvari se vidi, da je bolj zahteven in da se posledično še tok več z njim ukvarjate februarka super da ste šli k zdravniku in da je stanje že bolje sej neki sem vas na hitro prebrala... vem da vse neki pečete, mi pa trenutno sam jemo kar smo spekli drugače je pa prav fajn, k smo vsi skupaj, sneg, sankanje, sonček, veliko zunaj, mal po obiskih pa mal obiski k nam... v glavnem prav luštno Zoji se pa tudi tok dogaja, da se ji sam smejeva se mi zdi, da že prav igra in uživa k jo opazuješ in občuduješ lepo nedeljo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 8:48:20
|
|
|
|
itata
|
jutro, super za zabavo dolenjka, ella WB midva kar greva tkole in je super, se moraš mal sam pozabavat kdaj ponoč ga je mali spet biksal. že tko slabo spi, enkrat na teden je pa katastrofa. sem bla spet 2 ure pokonc pomojem... brezveze. čez dan pa dve ure pa pol potegne v kosu za šalo. ponoč pa ni šanse bo že. danes gremo pop na kosilo k ćastita star ata in mama od mojga za zlato poroko madonca je to dolg zakon
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 8:50:54
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro evo vsaka noč je slabša...danes še hujše nespanje kot včeraj...ma bomo že en dan kaj niso ti prazniki noro super? vsaj meni...mamo atija skoz doma, ker z novim letom gre v novo službo v MB in še koristi dopust. Zdaj pa ne bova več sodelavca, pa nič več srečanj na hodniku in ukradenih poljubčkov , skupnega kosilca ...jah kaj češ, bodo pa boljši dinarčki, pa upam, da bo bolj srečen v novi službi uf kar neki sem zdaj zamorila aja vidim, da vse pridno pečete...jaz sem letos spekla sam medenjake, pa sem jih potalala za božička, vse ostalo so pekli v pekarnah...nisem bila neki pri volji za pečt sem bolj pri volji za jest lepo nedeljo želim vsem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 8:54:02
|
|
|
|
itata
|
misar: sočustvujem glede nespanja mi smo tam tam... glede službe je pa po mojem dolgoročno bolš, da nista sodelavca. men je blo na začetku super k sva se vidla tkole pa na kavi pa tak, sam zdej je pa moj lokacijo spremenil (ista firma sicer) pa se mi zdi bolš. čez nekaj let bom pa itak jaz službo zamenjala, ker imam pač druge želje, tko da je po mojem kar prav tako - pozna pa itak vse, tko da lahk še zmer klepetaš o tej službi plus fuuuul novega iz nove službe
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 28.12.2008 9:09:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Blaža, a lahko bi spila??? Jest sem mislila da ne, pa sem kozarec vode pomoje bom do kosila okrog padla ne, saj sem karakter, bo šlo (pomoje ). Mojadva sta po zajtrku, jaz se grem pa zdej šele oblečt in potem mal igrat z malo. Moj je nekam šibnu, ko pride, gremo hit mal ven... čeprav spet snežinke naletavajo Dolenjka za noč v dvoje Midva še nisva nikamor šla sama ne vem kdaj mu bo kliknilo (men je že ) Misar Ella, si le prišla malo naokoli sem te že pogrešala... Lepo nedeljo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?