|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
27.12.2008 19:53:48   
itata
no k sem prej omenjala, kaj jakob že zna... lahk še dodam, kaj zna vse pokazat - prepozna besedo - miza, stol, vrata, ura, slikica, pa cel kup igrač pač ktera je ktera, pa lučka pa zna pokazat z rokico kako ura tika taka pa kako dela veternica zapihauser posted image  ful je smešen mali res. sam neki ga sračka v vozu spet, ker je not v uni vrečiuser posted image  pa se ne more gibat pa bunda pa to pa skoz neki sitnar... mah bo že. no spat pa še zmer ne zna ponočuser posted image user posted image
smo bili prej popoldne v mestu, midva na kuhancu, mali je pa dedka mraza gledal. fajn je bilo. sam mal mraz....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
27.12.2008 20:38:58   
Blacky*
čer,

mi smo pa danes malo do Celovca skočili in sem mal preveč zapravila.

V H&M sem Valu par majčk kupila, da mamo rezervo za vrtec, pa v Ikei sem na svečkah premoženje pustila.

Smo šli pa na hitro, tako nisem nič javila, če bi katera slučajno kaj rabila. A saj bomo še enkrat mogli po nekaj stvari, ker jih ni bilo user posted image .

V H&M imajo razprodajo, majčke so bile po 3 eur ali pa 5 eur.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
27.12.2008 20:40:14   
Blacky*
aja,

jutri pustimo vala in vse životinjsko carstvo pri babi in dediju, mi2 greva pa domov... uživat... prvič po 11 mesecih sama, samcata... akcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... kavč, tv, alko in razvrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
27.12.2008 20:51:02   
Blacky*
vidim, da vas ni na spregled user posted image user posted image user posted image

Upam, da uživate, jaz grem na smileta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
27.12.2008 20:57:03   
mala_pikica
Pozdravljene!

Srečka sem se zmotila ta poganjalec od medvedka Pooh je v Pikapolonici. In sem videla, da je še zmeraj v akciji za 50€. Izgleda pa takole: http://nakup.pikapolonica.com//smoby-poganjalec-winnie-the-pooh/97303032160973181

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
27.12.2008 21:17:13   
bamby
Čer!

Ste dobre videe naredile user posted image  in me je prav razvedrilo user posted image user posted image user posted image .

Mi smo se pa včeraj potepali. Smo šli v Postojnsko jamo gledat žive jaslice. Je bilo ful lepo, pa noro mraz tam v PO user posted image . Smo se potem šli pogret s kuhanim vinčkom user posted image .
Danes sem pa komaj tiste beljake porabila, ki so mi zadnjič od piškotov ostali in je ratalo super pecivo,. Sem noter nametala nekaj lešnikov, ki sem jih sesekljala, rozine in malo kokosove moke. Je ful dobro.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
27.12.2008 22:20:20   
MetiLu
ojoj, kakšno epizodo smo mel spet z uspavanjem ... ta moj mali vragec iz dneva v dan podaljšuje crkljanje, ne vem, a misli, da bom kar po 2 ure zraven sedela, pa frajerja čakala da bo zaspal user posted image  user posted image  mah...

Zdej pa možeka čakam, je oblubu da mi bo celulit na riti zmasiral user posted image  teško njemu, a? user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
27.12.2008 22:20:42   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Blaža, jest sem že zdej lačnauser posted image user posted image najbolj me muči jutranja kavauser posted image upam da me ne premamiuser posted image zdele ji moj večerjo daje ker on itak ni zdržal in že celo popoldne nekaj meljeuser posted image pomoje ji bo mogu še zajtrk datuser posted image

Sem ji pa prej v nulo spedenala njeno sobico, zdaj je ful več placa notuser posted image grem jih pogledat ker tako cmokatauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni tudi malo kruli po želodcu!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
27.12.2008 22:23:49   
blaža
ELMA, ja ful so mi bli dobri tisti rogljički, lepo zgledajo na tvojih slikicah, moji so bli podobni.user posted image user posted image user posted image

No jaz in moj dragi sva gledala film na Pop tv, Hudičev odvetnik in je bil ful dober film.

Zdej počasi grem spat, ki sem na vodi točno 9 ur in sem  lih za it spat. zjutraj pa kavica in bo šlo z vodo do 13.20user posted image

Jutri zjutraj gremo spet malo v Kp, pa na en obisk, pa Matija bio do torka ostal pri mojih starših, popoldne pa na še en obisk.user posted image  ne bo dolg cajt.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
27.12.2008 22:24:20   
MetiLu
Blacky user posted image  za nakupe, akcijo za majčke v H&M imajo tud v Lj, sem tud jaz naredila zalogo za v varstvo user posted image  zdej rabim še spodnje dele trenerkic in žabice ... bom šla kar v kik pogledat, če jekej pametnega ...

Bamby in Februarka, imata krasne avatarje, sam jaz vaju zdej skoz menjam,ker na hitro pogledam user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
27.12.2008 22:26:17   
blaža
Mi smo tudi nardili pol video in smo se ful nasmejali, so mi pa poslali mail in ne morem odpret, da bi predvajalo video? Kaj je keri tudi tako nardilo?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
27.12.2008 22:38:41   
srečka nosečka
čer, user posted image

samo, da se pohvalim user posted image , pečem namreč tiste oreščke z nutelo user posted image . Njamiiiii

Drugače pa spet po starem, Lana je zvečer zaspala BP, očitno ji je dobro delo, ko je v postelji od kolegic in njenega fanta spala popoldansko rundo. user posted image  Smo bili pri njima, da smo nazdravili njeni user posted image . Sem ful vesela zanjo in podoživljam svojo user posted image . Jooooj, kako je bilo fino imet okrogel trebušček in notri tole štručko. user posted image

grem dat lupine iz pečice user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
27.12.2008 22:53:13   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Zdravo.

Samo na hitro.
SN - mi imamo ta dva:
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/gugalniki/smoby-tricikel-konjiCek-od-10-mesecev/2110083032162110089
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729
Prvi je za od 8 mesecev naprej - najprej kot gugalnik, nato da ti otroka rineš, nato je poganjalček in na koncu še tricikel na pedala. Ima tudi za privezat.
Drugi je za učenje hoje.
Oba sta mi cool. user posted image

hvala ti user posted image

sem se že spraševala kje "hodiš" user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
27.12.2008 22:53:51   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Mi smo tudi nardili pol video in smo se ful nasmejali, so mi pa poslali mail in ne morem odpret, da bi predvajalo video? Kaj je keri tudi tako nardilo?user posted image

evo sem si še enkrat poslala mail in mi odpre!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
27.12.2008 22:54:12   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Pozdravljene!

Srečka sem se zmotila ta poganjalec od medvedka Pooh je v Pikapolonici. In sem videla, da je še zmeraj v akciji za 50€. Izgleda pa takole: http://nakup.pikapolonica.com//smoby-poganjalec-winnie-the-pooh/97303032160973181

hvala ti, tale tudi zgleda ful dobro user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
27.12.2008 22:54:40   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

čer, user posted image

samo, da se pohvalim user posted image , pečem namreč tiste oreščke z nutelo user posted image . Njamiiiii

Drugače pa spet po starem, Lana je zvečer zaspala BP, očitno ji je dobro delo, ko je v postelji od kolegic in njenega fanta spala popoldansko rundo. user posted image  Smo bili pri njima, da smo nazdravili njeni user posted image . Sem ful vesela zanjo in podoživljam svojo user posted image . Jooooj, kako je bilo fino imet okrogel trebušček in notri tole štručko. user posted image

user posted image user posted image user posted image , za orehe, se mi že cedijo sline, jaz pa sem na voooodi!, bom pa jutri popoldne še kaknega.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
27.12.2008 23:14:17   
blaža
Vidi, da vas ni več, pa grem še jaz. Nočko!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
27.12.2008 23:15:01   
srečka nosečka

čer, user posted image

user posted image user posted image user posted image , za orehe, se mi že cedijo sline, jaz pa sem na voooodi!, bom pa jutri popoldne še kaknega.user posted image

si vabljena k meni na orehe user posted image , ker si mi zaupala tako dober recept user posted image

Evo, moja peka je končana in me dragi vabi v posteljo user posted image

nočko user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
27.12.2008 23:23:37   
blaža

čer, user posted image

si vabljena k meni na orehe user posted image , ker si mi zaupala tako dober recept user posted image

Evo, moja peka je končana in me dragi vabi v posteljo user posted image

nočko user posted image

hvala za povabilo , ma imam še nekaj svojihuser posted image . nočko!

Steve Jobs

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
28.12.2008 2:30:42   
dolenjka
Dobro jutro, danes definitivno prva user posted image  user posted image  user posted image

Sva se s Stipetom ravnokar domov privlekla in je bil PC še prižgan, ker je varuška srfala (moja sestra user posted image ) , pa sem se prišla javit user posted image

Bila sva v Kongu na Gibonniju in je bilo noro dobro, Gibo kot Gibo je spet razturaval user posted image  user posted image  user posted image  Ko sva prišla notri sem eno user posted image  videla, ki bo pomojem čez kak mesec user posted image  pestovala in sem se spomnila na Suzi, ki je bila lani tak čas na njegovem koncertu tam z Žano v bušiju in zdaj vidim, da ji je moglo biti noro dobro user posted image  Pol sem pa tej user posted image  pri šanku še svojo vodo odstopila, da nji ni bilo treba celo večnost čakat, ker sem vedela kako ji je user posted image  
Naslednje leto definitivno ponoviva, pa vmes tudi še kdaj user posted image

Tako, zdaj grem pa v mižule, ker Tara ni bila z nama in bo najkasneje ob 8h že ziher čist fit za razturavanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
28.12.2008 8:13:49   
ella79
jutro user posted image
ste me kej pogrešal user posted image user posted image user posted image user posted image
dolenjka user posted image user posted image za super večr. A ne se hitro navadiš, da bi še kdaj... user posted image user posted image user posted image user posted image midva greva tudi danes zvečer mal u lajf, po enem tednu user posted image user posted image user posted image

itata user posted image user posted image user posted image za jakoba, madona že obvlada enih stvari user posted image user posted image se vidi, da je bolj zahteven user posted image in da se posledično še tok več z njim ukvarjate

februarka super da ste šli k zdravniku in da je stanje že bolje user posted image

sej neki sem vas na hitro prebrala... vem da vse neki pečete, mi pa trenutno sam jemo kar smo spekli user posted image user posted image user posted image
drugače je pa prav fajn, k smo vsi skupaj, sneg, sankanje, sonček, veliko zunaj, mal po obiskih pa mal obiski k nam... v glavnem prav luštno user posted image Zoji se pa tudi tok dogaja, da se ji sam smejeva user posted image se mi zdi, da že prav igra in uživa k jo opazuješ in občuduješ user posted image user posted image
lepo nedeljo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
28.12.2008 8:48:20   
itata
jutro,
super za zabavo dolenjka, ella WBuser posted image
midva kar greva tkole in je super, se moraš mal sam pozabavat kdajuser posted image
ponoč ga je mali spet biksal. že tko slabo spi, enkrat na teden je pa katastrofa. sem bla spet 2 ure pokonc pomojem... brezveze. čez dan pa dve ure pa pol potegne v kosu za šalo. ponoč pa ni šanseuser posted image  bo že.
danes gremo pop na kosilo k ćastita star ata in mama od mojga za zlato porokouser posted image  madonca je to dolg zakonuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
28.12.2008 8:50:54   
misar
dobro jutro

evo vsaka noč je slabša...danes še hujše nespanje kot včeraj...ma bomo že en danuser posted image

kaj niso ti prazniki noro super? vsaj meni...mamo atija skoz doma, ker z novim letom gre v novo službo v MB in še koristi dopust. Zdaj pa ne bova več sodelavca, pa nič več srečanj na hodniku in ukradenih poljubčkovuser posted image , skupnega kosilcauser posted image ...jah kaj češ, bodo pa boljši dinarčki, pa upam, da bo bolj srečen v novi službiuser posted image uf kar neki sem zdaj zamorilauser posted image

aja vidim, da vse pridno pečete...jaz sem letos spekla sam medenjake, pa sem jih potalala za božička, vse ostalo so pekli v pekarnah...nisem bila neki pri volji za pečtuser posted image user posted image user posted image sem bolj pri volji za jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo nedeljo želim vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
28.12.2008 8:54:02   
itata
misar: sočustvujem glede nespanjauser posted image user posted image  mi smo tam tam... glede službe je pa po mojem dolgoročno bolš, da nista sodelavca. men je blo na začetku super k sva se vidla tkole pa na kavi pa tak, sam zdej je pa moj lokacijo spremenil (ista firma sicer) pa se mi zdi bolš. čez nekaj let bom pa itak jaz službo zamenjala, ker imam pač druge želje, tko da je po mojem kar prav tako - pozna pa itak vse, tko da lahk še zmer klepetaš o tej službi plus fuuuul novega iz nove službeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
28.12.2008 9:09:17   
Februarka08
Jutro.

Blaža, a lahko bi user posted image spila??? Jest sem mislila da ne, pa sem kozarec vodeuser posted image user posted image pomoje bom do kosila okrog padlauser posted image ne, saj sem karakter, bo šlo (pomojeuser posted image ). Mojadva sta po zajtrku, jaz se grem pa zdej šele oblečt in potem mal igrat z malo. Moj je nekam šibnu, ko pride, gremo hit mal ven... čeprav spet snežinke naletavajouser posted image

Dolenjka user posted image za noč v dvojeuser posted image
Midva še nisva nikamor šla samauser posted image user posted image ne vem kdaj mu bo kliknilo (men je žeuser posted image )
Misar user posted image
Ella, si le prišla malo naokoliuser posted image sem te že pogrešala...

Lepo nedeljo!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?