Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 9:11:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, mi smo z Bamby zmenjeni okoli 13h v SN na starem mestu Ravno za nazaj berem pa sem videla da prihajate, bomo spili kavico
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 9:20:18
|
|
|
|
mary_lou
|
Februarka....orodna vrstica...pogled...povečanje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 9:20:49
|
|
|
|
dolenjka
|
NO dobro jutro, sem vas komaj zdaj za nazaj prebrala, ker smo blili malo bizi Vidim, da se je februarki med templan spremenil Mi gremo okoli 13h verjeto šele od doma, samo dalj kot do ene 16h pa ne bomo tam (če slučajno do takrat uletite), ker se bo potem ziher tak kaos naredil, da ne hvala Mi2 sva ga včeraj spet pivckala pri sosedih, carica ja pančkala do 4h, pojedla zizo in potem ji je baje Stipe ob 6.30 dal flaško ob 8h sem se pa zbudila in ona tudi. Stipeta sva gor pustili in upam, da se prikolovrati dol preden gre Tara spat NO, do 11h se mora, ker sem ga za takrat za masažo naročila k je neki jamral, da on pa nikol več ne gre Tako, zdaj vse veste, zdaj pa kavo popijem in dete nahranim.....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 9:21:32
|
|
|
|
mary_lou
|
al pa ctrl+
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 9:23:58
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou al pa ctrl+ ma ti si genij hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 9:26:26
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka NO dobro jutro, sem vas komaj zdaj za nazaj prebrala, ker smo blili malo bizi Vidim, da se je februarki med templan spremenil Mi gremo okoli 13h verjeto šele od doma, samo dalj kot do ene 16h pa ne bomo tam (če slučajno do takrat uletite), ker se bo potem ziher tak kaos naredil, da ne hvala Mi2 sva ga včeraj spet pivckala pri sosedih, carica ja pančkala do 4h, pojedla zizo in potem ji je baje Stipe ob 6.30 dal flaško ob 8h sem se pa zbudila in ona tudi. Stipeta sva gor pustili in upam, da se prikolovrati dol preden gre Tara spat NO, do 11h se mora, ker sem ga za takrat za masažo naročila k je neki jamral, da on pa nikol več ne gre Tako, zdaj vse veste, zdaj pa kavo popijem in dete nahranim..... upam da se srečamo za kakšen kofetek bomo probal čim prej uletet pa da se še gospoda mal spoznata
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 9:36:26
|
|
|
|
Februarka08
|
Mi mamo pa danes 10 mesecev
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 10:12:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mi mamo pa danes 10 mesecev
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 10:13:21
|
|
|
|
blaža
|
Evo potička je narejena, še malo vzhaja, pa gre v pečico. Blaž pa sploh ni spal. Itak, ko se jaz kej lotim,.... , jah kaj čmo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 10:14:50
|
|
|
|
Februarka08
|
sem najdla eno fletno slikco
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 10:15:19
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo potička je narejena, še malo vzhaja, pa gre v pečico. Blaž pa sploh ni spal. Itak, ko se jaz kej lotim,.... , jah kaj čmo. Pridna
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 10:18:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo potička je narejena, še malo vzhaja, pa gre v pečico. Blaž pa sploh ni spal. Itak, ko se jaz kej lotim,.... , jah kaj čmo. Pridna Hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 10:26:23
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, mi2 sva uživala, zdaj greva pa mal v šoping pa na kavo. Val pa tudi uživa. Toliko zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 10:26:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka NO dobro jutro, sem vas komaj zdaj za nazaj prebrala, ker smo blili malo bizi Vidim, da se je februarki med templan spremenil Mi gremo okoli 13h verjeto šele od doma, samo dalj kot do ene 16h pa ne bomo tam (če slučajno do takrat uletite), ker se bo potem ziher tak kaos naredil, da ne hvala Mi2 sva ga včeraj spet pivckala pri sosedih, carica ja pančkala do 4h, pojedla zizo in potem ji je baje Stipe ob 6.30 dal flaško ob 8h sem se pa zbudila in ona tudi. Stipeta sva gor pustili in upam, da se prikolovrati dol preden gre Tara spat NO, do 11h se mora, ker sem ga za takrat za masažo naročila k je neki jamral, da on pa nikol več ne gre Tako, zdaj vse veste, zdaj pa kavo popijem in dete nahranim..... upam da se srečamo za kakšen kofetek bomo probal čim prej uletet pa da se še gospoda mal spoznata na ZS sem ti napisala moj GSM pa pokliči ko pridete na rudnik in seveda najprej v SN zavijte
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 10:26:45
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo potička je narejena, še malo vzhaja, pa gre v pečico. Blaž pa sploh ni spal. Itak, ko se jaz kej lotim,.... , jah kaj čmo. Pridna Hvala ti si pa res pridna
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 10:38:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo potička je narejena, še malo vzhaja, pa gre v pečico. Blaž pa sploh ni spal. Itak, ko se jaz kej lotim,.... , jah kaj čmo. Pridna Hvala ti si pa res pridna Ja kar pridite, bo dovolj za vse! No bom pa dala v skrinjio še kak kos, če danes ne utegnete.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 11:11:35
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa spi sem jo dala 1 uro prej spat, da vaju ja ujamem na kavi Zdej pa eno ? za vse tiste, ki imate že izkušnje z uvajanjem KM: ta teden imam namen začet mal... in ji bom najprej nardila kakšen gres ali polento na KM - kolk morm to redčit ali je prav, da začnem tako uvajat bo pa to domače KM hvala za odgovore
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 11:20:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Larisa spi sem jo dala 1 uro prej spat, da vaju ja ujamem na kavi Zdej pa eno ? za vse tiste, ki imate že izkušnje z uvajanjem KM: ta teden imam namen začet mal... in ji bom najprej nardila kakšen gres ali polento na KM - kolk morm to redčit ali je prav, da začnem tako uvajat bo pa to domače KM hvala za odgovore lahko ji nardiš z polento ali pa gres. Ni ga treba redčit, edino če je domače KM. Mi smo Blažu mešali z Novalacom, ko smo mu dajali v flaško. Polovico Km in polovico Novalaca, da smo vidli če bo kakšna reakcija in da se je privadil okusa. To govorim samo za mleko, če ga mešeš z polento al pa v kaj drugega, pol smo dali samo KM.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 11:25:12
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Larisa spi sem jo dala 1 uro prej spat, da vaju ja ujamem na kavi Zdej pa eno ? za vse tiste, ki imate že izkušnje z uvajanjem KM: ta teden imam namen začet mal... in ji bom najprej nardila kakšen gres ali polento na KM - kolk morm to redčit ali je prav, da začnem tako uvajat bo pa to domače KM hvala za odgovore lahko ji nardiš z polento ali pa gres. Ni ga treba redčit, edino če je domače KM. Mi smo Blažu mešali z Novalacom, ko smo mu dajali v flaško. Polovico Km in polovico Novalaca, da smo vidli če bo kakšna reakcija in da se je privadil okusa. To govorim samo za mleko, če ga mešeš z polento al pa v kaj drugega, pol smo dali samo KM. se pravi, če ji nardim gres, ga razredčim z vodo (npr. 1 deci mleka, deci vode), če ji dam pa v flašo, dam pol AM, pol pa KM
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 11:35:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Larisa spi sem jo dala 1 uro prej spat, da vaju ja ujamem na kavi Zdej pa eno ? za vse tiste, ki imate že izkušnje z uvajanjem KM: ta teden imam namen začet mal... in ji bom najprej nardila kakšen gres ali polento na KM - kolk morm to redčit ali je prav, da začnem tako uvajat bo pa to domače KM hvala za odgovore lahko ji nardiš z polento ali pa gres. Ni ga treba redčit, edino če je domače KM. Mi smo Blažu mešali z Novalacom, ko smo mu dajali v flaško. Polovico Km in polovico Novalaca, da smo vidli če bo kakšna reakcija in da se je privadil okusa. To govorim samo za mleko, če ga mešeš z polento al pa v kaj drugega, pol smo dali samo KM. se pravi, če ji nardim gres, ga razredčim z vodo (npr. 1 deci mleka, deci vode), če ji dam pa v flašo, dam pol AM, pol pa KM ma kaj maš domače kravje mleko? če je domače je zelo zelo močno in mastno. ko ga skuhaš se naredi debela smetana, ki sem jo jaz posnela. Pol sem dolila le malo prekuhane vode. ma res malo in pol zakuhaš gres. Če pa ni domače kravje mleko, po moje da ni treba redčit, ki ni tako močno. če bo imela kakšno reakcijo, boš pa takoj verjetno vidla.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 11:36:50
|
|
|
|
blaža
|
ja ma ne 1 deci mleka in 1 deci vode. Mi mu na primer damo 220 ml mleka in 50 ml vode. mogoče 80 ml mleka in 20 ml vode. Če je domače KM.
< Sporočilo je popravil blaža -- 29.12.2008 11:37:50 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 11:37:34
|
|
|
|
blaža
|
No tako so vsaj meni povedali v posvetovalnici, ko sem povedala da dajem KM. me je takoj vprašala, če ga malo redčim.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 11:51:28
|
|
|
|
Februarka08
|
Aha, no hvala za odgovore Ja, domače bo KM - od naših kravic saj jaz sem tud mislila tisto smetano na vrhu stran pobrat... super, hvala za informacije
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 11:51:35
|
|
|
|
blaža
|
Evo zdej pa je pečena potička, pa Blaž je ravno zdej zaspal. Končno. Bom pa še popoldne ko moj pride spekla še dve, za mojo mamo. zunaj je tak lep sonček, ampak je mrzlo kot . Niste mi še povedale kje boste za silvestra?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 11:53:24
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo zdej pa je pečena potička, pa Blaž je ravno zdej zaspal. Končno. Bom pa še popoldne ko moj pride spekla še dve, za mojo mamo. zunaj je tak lep sonček, ampak je mrzlo kot . Niste mi še povedale kje boste za silvestra? mi gremo........................... ............................. iz kuhinje v dnevno sobo ali obratno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?