Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Punce eno vprašanje oz. prosim za kakšno mnenje. Ena moja dobra prijateljica je v torek rodila. Ni mi nič sporočila . V sredo izvem od njene mamice, da je rodila punčko s CR. Ok, si mislim, mi ni mogla sporočit.... V sredo ji potem pošljem telegram, pošljem še sms, vendar nič odgovora. Do danes sem ji potem napisala še 2 sms-ja, ker me pač zanima, kako sta. Pa nič. A pričakujem preveč? Ne vem, kaj naj si mislim. Predno je rodila sva si pa skoraj vsak dan pisali maile, sms, se klicali,... Zdaj pa je preteklo že 5 dni in če ne bi slučajno vidla njene mame, sploh ne bi vedla, da je rodila.... Prosim za kakšno mnenje. Sem čudna? Ravno včeraj sva imela z mojim debato oz. jaz sem mu govorila kaj opažam pri nekaterih mojih znankah . In sicer, malo grobo bom napisala, ampak očitno ko rodijo mislijo, da niti za sekundo ne smejo pustiti dojenčka samega,... Ah kaj samega, na miru, še ko spi morajo tičat ob njemu! Ok, vse lepo pa prav, ampak v mejah normale, ne moreš se kar odtrgat od vseh ko rodiš in se dobesedno nalepit na otroka! Itak, da je otrok na prvem mestu, ampak takrat ko spi, pa se menda lahko posvetiš tudi drugim stvarem,... ali pa sem jaz tako zelo čudna, ne vem . Aja1, vse je mogoče, ko greš rodit ti itak vsi pamet solijo, možno, da sploh ni imela mobitela zraven, in ti ni morala javiti/odpisati,... ker ji je lahko kdo rekel, da naj se odklopi in si odpočije . Sej ne, da jaz še šivana nisem bila pa sem to veselo novico morala javiti in sem veselo klicala naokoli. Ampak pustimo to, različni smo si. Nisi pa nič čudna, vsaj z mojega vidika ne, moj naslednji in zadnji sms tej kolegici bi bil: pa hvala za hvaležnost! Škoda, da si ji šla poslat telegram, en sms bi bil prek kot dovolj,... Ponavadi nisem ne vem kak zamerljiva, ampak take stvari pa - no comment!