jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dan. Za nami naporen dan (že zdej ), Larisa je šla šele spat da vam razložim situacijo... zjutraj je začela neki hropsti (še bolj kot včeraj), jo poslušam, je že piskala nič, vzamem telefon, kličem v zdr. dom kot budala, se nihče ne javi in ker smo mogl v trgovino, sem rekla grem za vsak slučaj vprašat če jo bodo pregledali... je rekla da itak, ker piska in nam dala uro 13.15, ker je bilo vse nabito polno... pol smo šli počas v trgovino in k atu, ker če bi šli nazaj domov, bi lahko samo obrnili... revčka tamala itak zaspana no, pol smo čakal da smo na vrsto prišli, jo posluša, pravi da bo mogla met inhalacije... pol sva šle na eno dozo inhalacij... da bi slišale, kako je jokala men se je srce paralo, ampak baje vsi jokajo sem mislila da bom še jaz začela končno je blo konc, smo mogl čakat 20 min v čakalnici, da jo je spet poslušala in je blo baje ful boljš tako da smo dobil Ventolin in masko in zdaj mormo vpihavat na 4 ure, čez 2 dni na 6 ur, potem na 8 itd........ čez 1 teden bi mogl bit bolje in ne rabmo nazaj hodt, drugače pa. Revčka, men se ful smili dobr da sm trmasta in smo šli k zdravniku... punce, ne odlašat, pelte svoje otroke raje 1x prevečkrat kot 1x premalokrat lahko bi se ji pacalo tole na pljučkih čez praznike in bog ve kaj bi blo potem... eh, važno da je za nami, da mamo zdravila doma in da se pocajtamo. Saj ni nič takega, samo vseeno trpiš ko gledaš otroka Dobro da ma saturacijo v redu... pa še to sva lovile z dr. na prstku kot mal zmešane... sva vse avtomobile oblajale k so mim vozili pa kuža sem mogla oponašat, pa muco, pa kravce pa še ni bla pri miru Zdej sem se razpisala na dolgo in široko. Kosila nimam kuhanega, midva ne bova nič jedla, itak bo potem večerja, upam da se bo taščica izkazala tamali bom pa magar polento nardila al kaj jest vem pridna je bla pa ful, glede na to, da je bla tolk zmatrana res je cuker Zdej bi šla pa najraj še jest spat... morva it jaslice postavit, da bo sploh kaj vzdušja v bajti... Lep predbožični dan in božični večer vam želim! zdele sem šele to prebrala. Vidiš, jst sm nardila enako. Peljala sem ga tja, raje po nepotrebnem, kot da bi doma čakala in blo kej narobe. za Lariso