|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
25.12.2008 14:41:48   
buči
Ah, naš ati je ful bogi, še slabše kot zjutraj ... user posted image user posted image  Bomo mogli sami k tašči in tastu .... Aljaž je presrečen, je danes pojedel toliko, kot ni prej od petka dalje vse dni skupaj.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.12.2008 15:41:47   
Februarka08
Sneg gre, glej zunaj sneg gre...............user posted image user posted image je že belouser posted image fantastičen Božičuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.12.2008 15:53:50   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Evo moje piškotke:

user posted image

Naša smrečica, postavljena danes popoldan:

user posted image

Tara, ki je uživala ob postavljanju:

user posted image

Naše kosilo z večerjo:

user posted image

Tako, po dolgem času tudi nekaj slikic z naše strani user posted image

Aja, za sladico pa sva ravnokar zmazala vanilijev sladoled Carte d'or, prelit z vročim mangom in jagodami user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo... za piškote, večerjo, smreco

Tara si pa zasluži svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.12.2008 15:55:50   
Blacky*

Dan user posted image

Ker je pestro, vam pošiljam le naše voščilo:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Hvala, vam tudi  vesel Božič... za NY se pa še beremo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.12.2008 16:25:19   
Blacky*
Mi še vedno uživamo, čakam da se Val zbudi, da gredo na sprehod. Jaz pa malo kavč peglat.

Tukaj malo naletavajo snežinke... upam, da bo kaj zapadlo čez noč, da se gremo jutri sankat.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
25.12.2008 19:04:27   
MetiLu
Čer!

Atek je končno doma user posted image  

Midva sva bila pa popoldan na sprehodu, naju je pravi snežni metež ujel, še dobr da sem mela dežno prevleko sabo ... Sva šla do šiptarja po mal sadja in zelenjave. Janez je šel popoldan spat še eno rundico, pol je pa prišel moj oči z družino na obisk in je Janez dobil 2 novi knjigici in ene ful šponske kavbojke za božička user posted image  zdej grem pa neki za večerjo narest, najbrž bo pica, pol pa tamalga skopat, pa spat, midva si bova pa kuhančka nardila, da bo kampiranje pred TV še bolj "udobno" user posted image

Janey, moj mi po novem letu obljublja izlet na vaš konc, pa se lahko za kakšno kavico zmenimo user posted image

Grem zdej, se neki kregata user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
25.12.2008 20:41:33   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

bamby, sem spekla tvoj kruh, res je packarija, mi je dober, ampak naslednjič ga bom naredila brez medu. Kaj pa dam namesto njega?

Namesto medu daj sladkor. Kaj ti med ni bil všeč? Ne vem zakaj ti je bila packarija user posted image , ker je tako einfach narest user posted image . Jaz sem imela tik-tak skupaj zmetano user posted image .

Dan user posted image

Ker je pestro, vam pošiljam le naše voščilo:

user posted image

user posted image user posted image user posted image  kako lepa voščilnica!!!! Hvala enako!!!!!!

Pri nas smo Božični večer in sam Božič tudi lepo praznovali. Otroci so bili itak najbolj veseli daril. Anaja je doma dobila pametni telefon, pa se bolj Tim igra z njim kot ona. Ona pa njegov džip vozi po dnevni user posted image .
Je pa tudi nas zajel snegec, pa na vipavskem ful močno piha user posted image .
Zdaj pa grem, ker bi rad Tim spal.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
25.12.2008 20:53:08   
srečka nosečka
Malo pozna, vendar res iz srca:

LEP IN MIREN BOŽIČ VAM IN VAŠIM NAJDRAŽJIM user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
25.12.2008 20:54:39   
srečka nosečka
pa čer, user posted image

naš ati je ravno odšel v nočno user posted image , bejba spi, jaz pa ...., še ne vem kaj bom user posted image

Božični prazniki odlično preživeti user posted image , le manj hrane bi lahko vase zmetala user posted image  user posted image .

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
25.12.2008 20:58:04   
srečka nosečka
Mene pa zanima, kakšne poganjalece ste kupili vašim sončkom?
Jaz jih že nekaj časa gledam, pa mi nobeden prav ne "sede" user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2260
25.12.2008 21:03:35   
blaža
Čer! dan je bil čudovit. zjutraj smo šli v Kp k mojim staršem, pol smo šli malo pohajat po izoli in je bil sonček, da je blo tako toplo, da mi je prav baterije nafilalo.user posted image user posted image user posted image

Pol smo pri tašči pojedli kosilo, šli na obisk k moževi noni, ki je tudi v Izoli in še enkrat na sonček. no pol se je naoblačilo, ma smo uspeli bit še malo na zrakcu.user posted image

No tle tako zdej piha, da je joj, prav sliši se veter. No pa važno, da smo mi na toplem.

matija je dobil ful daril, knjigic,...pa vse kar si je želel in je bil res srečen. user posted image  Blaž je pa dobil pametno knjigico, pa pametnega kužija, takoj se je zaljubil vanj in ga sliiniluser posted image . Pri nas pa še knjigico od kotončkov in pri moji sestri še lončke za enega na drugega od kotončkov.user posted image  Tudi on je bil srečen.user posted image

No tudi midva sva dobil akup daril, pa čeprav se  z starši zmenimo, da nočemo nič in pol nas vedno ful obdarijo. Za koledarje, pa mislim, da so tudi bili zelo veseli.user posted image

dolenjka lepe čestitke ste nardili, pa hvala, da si jo še nam poslala.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2261
25.12.2008 21:38:13   
Februarka08
Čer.

Uf, kolko je že urauser posted image user posted image sem bla jezna prejle kot user posted image sva dobla nenapovedane obiske, ok to me ne moti - prišli so gor ob 20.10user posted image !?!?!? so bli prej pri tašči in bog ne daj da bi jih najprej gor poslala ker ve kdaj hodi Larisa spatuser posted image valda, tamala je glih zaspala, sem jih prosila če bi lahko mal bolj potiho... pa pravi moški da ni šans, da se morjo otroc vsega navadituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valda se je zbudila ne vem kolkrat, mi je reku da naj ne hodim tja, da so potem scrklani... itak sem šla - to je moj otrok! Sploh pa je zdaj boga k je bolanauser posted image no in ko so šli (so bli še 3-je otroci in so mogl vse Larisine igrače probat in pritiskat da je vse piskalo in norelouser posted image ) se je Larisa spet zbudila in so rekli, no če je pa budna, jo gremo pa pogledatuser posted image se jih je ustrašla da sem jo komaj pomirilauser posted image user posted image sploh jih nočem več v bajti! Saj mi ni problema prestavit pač uro spanja za npr. pol ure, da se pa takole zbuja zarad šundra ko gre spat, mi pa ni glih.... saj ve veste, a neuser posted image
Ah, sem se mogla skašljat, bom zdej lažje zaspalauser posted image

Greva počasi proti postelji, se grem mal stisnt k mojemu Božičkuuser posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
25.12.2008 21:42:51   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Uf, kolko je že urauser posted image user posted image sem bla jezna prejle kot user posted image sva dobla nenapovedane obiske, ok to me ne moti - prišli so gor ob 20.10user posted image !?!?!? so bli prej pri tašči in bog ne daj da bi jih najprej gor poslala ker ve kdaj hodi Larisa spatuser posted image valda, tamala je glih zaspala, sem jih prosila če bi lahko mal bolj potiho... pa pravi moški da ni šans, da se morjo otroc vsega navadituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valda se je zbudila ne vem kolkrat, mi je reku da naj ne hodim tja, da so potem scrklani... itak sem šla - to je moj otrok! Sploh pa je zdaj boga k je bolanauser posted image no in ko so šli (so bli še 3-je otroci in so mogl vse Larisine igrače probat in pritiskat da je vse piskalo in norelouser posted image ) se je Larisa spet zbudila in so rekli, no če je pa budna, jo gremo pa pogledatuser posted image se jih je ustrašla da sem jo komaj pomirilauser posted image user posted image sploh jih nočem več v bajti! Saj mi ni problema prestavit pač uro spanja za npr. pol ure, da se pa takole zbuja zarad šundra ko gre spat, mi pa ni glih.... saj ve veste, a neuser posted image

Greva počasi proti postelji, se grem mal stisnt k mojemu Božičkuuser posted image

Nočkouser posted image

user posted image

Ma kakšen folk ti hodi v hišo?! mene bi razkačlo. jaz tudi težim gostom, da naj bojo tišji, če so preglasni, sej vejo, da mamo dojenčka. Če ne bi štekali, bi zaropotala in zatulla. če ga ma že kdo  za zbudit, bi bla pol jaz , ki tulim.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
25.12.2008 21:44:40   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Čer.

Nočkouser posted image

user posted image

Ma kakšen folk ti hodi v hišo?!
mene bi razkačlo. jaz tudi težim gostom, da naj bojo tišji, če so preglasni, sej vejo, da mamo dojenčka. Če ne bi štekali, bi zaropotala in zatulla. če ga ma že kdo  za zbudit, bi bla pol jaz , ki tulim.user posted image

budaleuser posted image user posted image
eh, bo že bolj...
grem zdaj, lepo nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
25.12.2008 21:46:07   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Čer.

Nočkouser posted image

user posted image

Ma kakšen folk ti hodi v hišo?!
mene bi razkačlo. jaz tudi težim gostom, da naj bojo tišji, če so preglasni, sej vejo, da mamo dojenčka. Če ne bi štekali, bi zaropotala in zatulla. če ga ma že kdo  za zbudit, bi bla pol jaz , ki tulim.user posted image

budaleuser posted image user posted image
eh, bo že bolj...
grem zdaj, lepo nočko!

Nočko, lepo spite, jutri je pa še en lep dan!user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2265
25.12.2008 21:49:57   
srečka nosečka
februarka - user posted image za obisk. Takšnemu obisku bi se jaz kar hitro zahvalila, da so prišli in da ne rabijo več hodit.
Eni so res trčeni in želijo vsiljevat svojo pamet. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2266
25.12.2008 21:53:30   
blaža
Jaz se grem še malo pocartat k mojemuuser posted image .

No pa čeprav vem, da bo Blaž zgodaj vstal, se veselim jutra, ko se vsei štirje bašemo po postelji. danes je Blaž dal najprej ljubčka tatkotu, pa meni in še Matiji. user posted image Pravi sonček je.user posted image  No ljubčka da tako, da stegne jezik in se zalepi nate.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2267
25.12.2008 21:54:00   
blaža
Nočko!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
25.12.2008 21:56:18   
srečka nosečka
nočko blaža user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
25.12.2008 21:57:34   
srečka nosečka
sem hotela še napisat:

res je najlepše, ko se pridejo malecki cartat v veliko posteljo user posted image

Pa lepo se je naučil delit poljubčke user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2270
25.12.2008 22:20:09   
srečka nosečka
Danes pa je res zatišje user posted image , se vidi, da je eden izmed najlepših časov v letu. user posted image

Nočko še od mene user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2271
26.12.2008 8:32:56   
misar
dobro jutro

za nami kar solidna noč...no lahko bi blo boljše user posted image . ampak nam zobki ful, ful nagajajouser posted image

naša princes tud da lupčka, no to samo takrat, ko se njej zdi, ne vedno, ko ji rečeš user posted image user posted image

februarka...nimam besed za tvoj obisk. jaz ne bi bla tolerantna. ok, recimo predvčerajšnjim sva z mojim gostila predbožično večerjo, za ožjo družino. vedela sem, da bo hrupno in sem se na to pripravila. 12 ljudi, od tega 3 otroci pač dela veliko hrupa. kljub vsemu so bili zelo uvidevni in so poskušali čim manj ropotatuser posted image tamala se zaradi njih sicer ni zbujala, ker je bila ful utrujena, je niti rakete zunaj niso motile user posted image
ampak, če bi men obisk rekel, da ne bo tišji, ker se mora MOj otrok na vse privadit, bi mu zelo obzirno pokazala vrata. definitivno. mene ni nič sram, če vem, kaj je za mojega otroka dobro. sploh, če je bolanuser posted image in sigurno ne bi dovolila, da mi grejo še otroka prestrašit,...uf kar leteli bi skoz zaprta vrata. user posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem zdaj na zajtrk, pa mal se stisnit k mojima sončkoma na kavč user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2272
26.12.2008 8:45:24   
Janey
jutro

kak je lepo zunaj...juhuhuh gremo na snegeca se sankat.

lubi me je za dobro jutro že nakuril, ker se nam mudi ker ima očim njegov RD in ob 1 kosilo. moramo še po darilo in na sneg. na pohorje rabimo eno uro...in on se vsede na računalnik jaz pa ko butl pakiram malega, ga oblačim, mu delam zajtrk, iščem cote za vse tri, pospravlam....aaaaaaaaaa on pa še kar sedi. sem znorela, mu pustila malega v plenici in šla jaz na komp. zdaj se naj pa znajdeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da ste lepo preživeli božič.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
26.12.2008 9:00:13   
Februarka08
Jutro.

Noč super, se je zbudila ob 7.30, ponoči je bil lepo mir, malo je kašljala, ampak ni nič jokalauser posted image hrope pa še vednouser posted image zjutraj sva se že mal pocartala z mojim (sva se celo pred princeso zbudilauser posted image user posted image ) potem smo se pa vsi 3-je cartali v posteljiuser posted image res je, kot ste rekle - to je neki najlepšega...
Ja, glede obiska pa..... se čisto strinjam z vami... tisto na koncu ko so jo šli gledat je bla kaplja čez rob in sploh nisem mogla rečt ne! Ker so kar zgrmeli v sobicouser posted image user posted image user posted image saj zdaj vem za naslednjičuser posted image

Zunaj je res pravljica - sonček sije, vse je belo.... mi pa ne smemo it venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znorela bomuser posted image moj je šel kidat, potem bomo mogl bit pa spet notuser posted image upam da bo tamala čimprej dobra, ker obljubljajo lepe dneve, se bomo šli pa potem malo na sonček nafilat... pogrešam zrakuser posted image pa Larisa gotovo tudi...

Lepo preživite tale čudovit dan, kar pa sploh ne dvomim da ga ne bi.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
26.12.2008 9:57:08   
jencili

Dan.

Za nami naporen dan (že zdejuser posted image ), Larisa je šla šele spatuser posted image da vam razložim situacijo... zjutraj je začela neki hropsti (še bolj kot včeraj), jo poslušam, je že piskalauser posted image nič, vzamem telefon, kličem v zdr. dom kot budala, se nihče ne javiuser posted image user posted image in ker smo mogl v trgovino, sem rekla grem za vsak slučaj vprašat če jo bodo pregledali... je rekla da itak, ker piska in nam dala uro 13.15, ker je bilo vse nabito polno... pol smo šli počas v trgovino in k atu, ker če bi šli nazaj domov, bi lahko samo obrnili... revčka tamala itak zaspanauser posted image no, pol smo čakal da smo na vrsto prišli, jo posluša, pravi da bo mogla met inhalacije... pol sva šle na eno dozo inhalacij... da bi slišale, kako je jokalauser posted image user posted image user posted image men se je srce paralo, ampak baje vsi jokajouser posted image sem mislila da bom še jaz začelauser posted image končno je blo konc, smo mogl čakat 20 min v čakalnici, da jo je spet poslušala in je blo baje ful boljšuser posted image tako da smo dobil Ventolin in masko in zdaj mormo vpihavat na 4 ure, čez 2 dni na 6 ur, potem na 8 itd........ čez 1 teden bi mogl bit bolje in ne rabmo nazaj hodt, drugače pa. Revčka, men se ful smiliuser posted image dobr da sm trmasta in smo šli k zdravniku... punce, ne odlašat, pelte svoje otroke raje 1x prevečkrat kot 1x premalokratuser posted image lahko bi se ji pacalo tole na pljučkih čez praznike in bog ve kaj bi blo potem... eh, važno da je za nami, da mamo zdravila doma in da se pocajtamo. Saj ni nič takega, samo vseeno trpiš ko gledaš otrokauser posted image Dobro da ma saturacijo v redu... pa še to sva lovile z dr. na prstku kot mal zmešane... sva vse avtomobile oblajale k so mim vozili pa kuža sem mogla oponašat, pa muco, pa kravceuser posted image pa še ni bla pri miruuser posted image

Zdej sem se razpisala na dolgo in široko. Kosila nimam kuhanega, midva ne bova nič jedla, itak bo potem večerja, upam da se bo taščica izkazalauser posted image user posted image tamali bom pa magar polento nardila al kaj jest vemuser posted image pridna je bla pa ful, glede na to, da je bla tolk zmatranauser posted image res je cukeruser posted image

Zdej bi šla pa najraj še jest spat... morva it jaslice postavit, da bo sploh kaj vzdušja v bajti...
Lep predbožični dan in božični večer vam želim!

user posted image user posted image user posted image
zdele sem šele to prebrala. Vidiš, jst sm nardila enako. Peljala sem ga tja, raje po nepotrebnem, kot da bi doma čakala in blo kej narobe.
user posted image  za Lariso

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?