Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 20:37:25
|
|
|
|
blaža
|
o, škoda, zgleda, da ni nobene. Mi imamo jutri ta družinski dan, ne danes. No pol se bova še malo z mojim postiskala, pa nastavla darila in šla spat. Jutri zjutraj, ko odvijemo darila, pa gremo v Kp in Izolo k našim. Najprej v Kp, kjer se bomo pri mojih vidli še z mojo sestro in njeno družino, pol v Izolo k tašči na kosilo, po kosilu, pa k moževi noni, in njenemu fantu na obisk. Jutri me pa ne bo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 20:56:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa prej zaspana za umret, jo dava spat, se pa že 1 uro dere eh, to pa je božični večer ne vem kaj naj ji še naredim itak je dan čist na glavo k ni šla ob njeni uri spat in je zoprna upam da čimprej zaspi... sva tud midva zmatrana, sem mislila k polnočnici, pa grem raje jutri zjutraj ker potem morm dat tamali še inhalacije... pa še neki čudno me na desni strani trebuha boli, sem že tablet vzela, upam da čimprej prime eh, cela bajta je neki bolna... Še enkrat lep božični večer
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 21:45:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo moje piškotke: Naša smrečica, postavljena danes popoldan: Tara, ki je uživala ob postavljanju: Naše kosilo z večerjo: Tako, po dolgem času tudi nekaj slikic z naše strani Aja, za sladico pa sva ravnokar zmazala vanilijev sladoled Carte d'or, prelit z vročim mangom in jagodami
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:01:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Evo moje piškotke: Naša smrečica, postavljena danes popoldan: Tara, ki je uživala ob postavljanju: Naše kosilo z večerjo: Tako, po dolgem času tudi nekaj slikic z naše strani Aja, za sladico pa sva ravnokar zmazala vanilijev sladoled Carte d'or, prelit z vročim mangom in jagodami tisti piškoti, na prvi slikici, ko jstriček z črno kapo in cofom ful zapali. Ma Tara je pa tako lušna!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:02:40
|
|
|
|
blaža
|
zdej sem si še večerjo povečala in zgleda slastno. Lepo si postavla na mizo. jaz rada jem tudi z učkami.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:03:05
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža zdej sem si še večerjo povečala in zgleda slastno. Lepo si postavla na mizo. jaz rada jem tudi z učkami. Al si ti Stipe kuhal?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:04:22
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem mogla dat gor slikce, da vidiš, kak stručko si ti in kaka brezveznjakinja sem jaz, čeprav sem danes tiste "otroške" piškote spekla kar iz 1 kg ,moke Pridi še kaj v LJ do 4.1. da ti Tara še v živo mal pomižikne
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:05:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža zdej sem si še večerjo povečala in zgleda slastno. Lepo si postavla na mizo. jaz rada jem tudi z učkami. Al si ti Stipe kuhal?! Stipe je solato natrebil, pa česenček dal gor, kar je tudi veliko Je bil pa drugače zelooo priden danes, ga moram javno pohvaliti, zdaj pa že ozimnico za 2025 dela Aha, glih pavzo si je vzel
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:07:18
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem mogla dat gor slikce, da vidiš, kak stručko si ti in kaka brezveznjakinja sem jaz, čeprav sem danes tiste "otroške" piškote spekla kar iz 1 kg ,moke Pridi še kaj v LJ do 4.1. da ti Tara še v živo mal pomižikne Ne res so dobri tvoji piškoti. stričkoti ful zapalijo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:07:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža zdej sem si še večerjo povečala in zgleda slastno. Lepo si postavla na mizo. jaz rada jem tudi z učkami. Al si ti Stipe kuhal?! Stipe je solato natrebil, pa česenček dal gor, kar je tudi veliko Je bil pa drugače zelooo priden danes, ga moram javno pohvaliti, zdaj pa že ozimnico za 2025 dela Aha, glih pavzo si je vzel Stipe za česnček, da šefli ne bojo smrdele roke!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:09:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem mogla dat gor slikce, da vidiš, kak stručko si ti in kaka brezveznjakinja sem jaz, čeprav sem danes tiste "otroške" piškote spekla kar iz 1 kg ,moke Pridi še kaj v LJ do 4.1. da ti Tara še v živo mal pomižikne Ja Tara pa je prava tatova ljubica. Ful mu je podobna. Luškana je , pa takoj vidiš, da je pupa. Ej stara iz 1 kg moke! Pa to je pa kar dosti peke. Pridna si bla!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:10:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža zdej sem si še večerjo povečala in zgleda slastno. Lepo si postavla na mizo. jaz rada jem tudi z učkami. Al si ti Stipe kuhal?! Stipe je solato natrebil, pa česenček dal gor, kar je tudi veliko Je bil pa drugače zelooo priden danes, ga moram javno pohvaliti, zdaj pa že ozimnico za 2025 dela Aha, glih pavzo si je vzel Ozimnico? Kaj kumarce vlaga?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:11:39
|
|
|
|
blaža
|
Matija je komaj zaspal, je bil tako vznemirjen, ki bo jutri prišel Dedek Mraz, da ni mogel zaspat. no preden grem spat, mu nastavim darila, pa Blažku tudi. Komaj čakam, da se zjutraj zbudimo. Joj kako bosta srečna. Komaj čakam, to bo veselje v hiši!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:14:53
|
|
|
|
blaža
|
No zdej se pa poslavljam, vidim, da ni nobene. Lahko noč! Dragi februarčki in februarčice, vi pa pridno spite, ki jutri pride Božiček! Pa ne zjutraj ob šesti vstat, malo kasneje. Ob osmih bo v redu.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:16:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem mogla dat gor slikce, da vidiš, kak stručko si ti in kaka brezveznjakinja sem jaz, čeprav sem danes tiste "otroške" piškote spekla kar iz 1 kg ,moke Pridi še kaj v LJ do 4.1. da ti Tara še v živo mal pomižikne Ne res so dobri tvoji piškoti. stričkoti ful zapalijo. to idejo sem od Elle dobila, ki je škorenjčke pekla vsaki sem mal "ukradla" pa še mal kmečkega pridiha in to je to
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:16:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža zdej sem si še večerjo povečala in zgleda slastno. Lepo si postavla na mizo. jaz rada jem tudi z učkami. Al si ti Stipe kuhal?! Stipe je solato natrebil, pa česenček dal gor, kar je tudi veliko Je bil pa drugače zelooo priden danes, ga moram javno pohvaliti, zdaj pa že ozimnico za 2025 dela Aha, glih pavzo si je vzel Ozimnico? Kaj kumarce vlaga?! Ne ne, se vidi, da si kasno prišla med nas, drva žaga
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:16:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem mogla dat gor slikce, da vidiš, kak stručko si ti in kaka brezveznjakinja sem jaz, čeprav sem danes tiste "otroške" piškote spekla kar iz 1 kg ,moke Pridi še kaj v LJ do 4.1. da ti Tara še v živo mal pomižikne Ne res so dobri tvoji piškoti. stričkoti ful zapalijo. to idejo sem od Elle dobila, ki je škorenjčke pekla vsaki sem mal "ukradla" pa še mal kmečkega pridiha in to je to , sej jaz tudi kradem drugim idje, kaj pa misliš, da se vse sama spomnem?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:17:43
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža zdej sem si še večerjo povečala in zgleda slastno. Lepo si postavla na mizo. jaz rada jem tudi z učkami. Al si ti Stipe kuhal?! Stipe je solato natrebil, pa česenček dal gor, kar je tudi veliko Je bil pa drugače zelooo priden danes, ga moram javno pohvaliti, zdaj pa že ozimnico za 2025 dela Aha, glih pavzo si je vzel Ozimnico? Kaj kumarce vlaga?! Ne ne, se vidi, da si kasno prišla med nas, drva žaga Pol je pa res priden. , te ne bo zeblo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:18:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem mogla dat gor slikce, da vidiš, kak stručko si ti in kaka brezveznjakinja sem jaz, čeprav sem danes tiste "otroške" piškote spekla kar iz 1 kg ,moke Pridi še kaj v LJ do 4.1. da ti Tara še v živo mal pomižikne Ja Tara pa je prava tatova ljubica. Ful mu je podobna. Luškana je , pa takoj vidiš, da je pupa. Ej stara iz 1 kg moke! Pa to je pa kar dosti peke. Pridna si bla! Ne vpraš me, kolk me noge bolijo, ker se do 17h sploh vsedla nisem, razen vlegla za tisto urico na masaži
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:18:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem mogla dat gor slikce, da vidiš, kak stručko si ti in kaka brezveznjakinja sem jaz, čeprav sem danes tiste "otroške" piškote spekla kar iz 1 kg ,moke Pridi še kaj v LJ do 4.1. da ti Tara še v živo mal pomižikne Ja Tara pa je prava tatova ljubica. Ful mu je podobna. Luškana je , pa takoj vidiš, da je pupa. Ej stara iz 1 kg moke! Pa to je pa kar dosti peke. Pridna si bla! Ne vpraš me, kolk me noge bolijo, ker se do 17h sploh vsedla nisem, razen vlegla za tisto urico na masaži Ti verjamem, vem kolko je piškotov iz ene kile.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:19:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža zdej sem si še večerjo povečala in zgleda slastno. Lepo si postavla na mizo. jaz rada jem tudi z učkami. Al si ti Stipe kuhal?! Stipe je solato natrebil, pa česenček dal gor, kar je tudi veliko Je bil pa drugače zelooo priden danes, ga moram javno pohvaliti, zdaj pa že ozimnico za 2025 dela Aha, glih pavzo si je vzel Ozimnico? Kaj kumarce vlaga?! Ne ne, se vidi, da si kasno prišla med nas, drva žaga Pol je pa res priden. , te ne bo zeblo. A ne? Pa sej veš, da je kurjava draga
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:19:30
|
|
|
|
blaža
|
Pa Božičku jih še malo nastavi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:20:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem mogla dat gor slikce, da vidiš, kak stručko si ti in kaka brezveznjakinja sem jaz, čeprav sem danes tiste "otroške" piškote spekla kar iz 1 kg ,moke Pridi še kaj v LJ do 4.1. da ti Tara še v živo mal pomižikne Ja Tara pa je prava tatova ljubica. Ful mu je podobna. Luškana je , pa takoj vidiš, da je pupa. Ej stara iz 1 kg moke! Pa to je pa kar dosti peke. Pridna si bla! Ne vpraš me, kolk me noge bolijo, ker se do 17h sploh vsedla nisem, razen vlegla za tisto urico na masaži Ti verjamem, vem kolko je piškotov iz ene kile. Aja, pa 1 pleh je šel v kanto, ker sem šla pred masažo pod tuš in pozabila na pečico Sej Stipe pa ni nič vohal
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:21:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem mogla dat gor slikce, da vidiš, kak stručko si ti in kaka brezveznjakinja sem jaz, čeprav sem danes tiste "otroške" piškote spekla kar iz 1 kg ,moke Pridi še kaj v LJ do 4.1. da ti Tara še v živo mal pomižikne Ja Tara pa je prava tatova ljubica. Ful mu je podobna. Luškana je , pa takoj vidiš, da je pupa. Ej stara iz 1 kg moke! Pa to je pa kar dosti peke. Pridna si bla! Ne vpraš me, kolk me noge bolijo, ker se do 17h sploh vsedla nisem, razen vlegla za tisto urico na masaži Ti verjamem, vem kolko je piškotov iz ene kile. Aja, pa 1 pleh je šel v kanto, ker sem šla pred masažo pod tuš in pozabila na pečico Sej Stipe pa ni nič vohal , Stipe bi zavohal samo, če bi se žgale klobase!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:21:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pa Božičku jih še malo nastavi. Temu stričku bi pa jaz kaj drugega nastavila, pa imam glih tetko na obisku Sem pa prejle darila znosila pod smerčico in tisto, ki ga je božiček za nju prinesel kar dala Stipetu, da ga je odprl Nisem zdržala Je bil fuol vesel, kupila sem nama Pictionary - družabno igro, zdej pa samo še soigralce iščeva
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?