blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ste pa Tari kupli? Tara je dobila 3 knjigice, 2 medo Jaka in še eno manjšo, pa pametno knjigico, ker pametnega kužija ima res ful rada in predvidevava, da ji bo to tudi vauuu. Želela sva ju kupiti poganjalca, pa sva ugotovila da ga na letalo ne bomo mogli nesti Tako da ji bova poganjalca kupilav Bruslju, ko se vrnemo. Imava že ogledanega Kera je to pametna knjigica? Kaj una , ki je plastična, pa poje pesmice, pa številke,... To dobi jutri Blaž od moje mame. Kužija pa od tašče. No mi smo tudi kupli poganjalca, pa knjigico od kotončkov, ma bomo dali poganjalca za 1. roj, dan, ki bi se še zvračal, pomoje. Ja, točno ta, kužija je dobila pa ob rojstvu od moje poročne priče in je že od 6 meseca čist nora nanj, tako da je bil tudi z nami na letalu Poganjalec ki sva ga midva ugledala ima ob strani plastično "ograjico", tako da se ne more skipat Pa oranžno zelen je, če bo naslednjič slučajno fantek, čeprav dvomim, ker je moj specializiran za delat luknje v luknji moj pa ne zna delat pup. mogoče pa zdej zna, sta se z našim neki velik pogovarjala zadnjič v SN Probajta Ne bi hvala Imam dva sončka pa enga , ki me bo počakal, to je pa vse kar je. Moje nosečnosti so katastrofa. nisem vedela Sam vseen lahko probata kako zlate so punčke Ni panike, ma mi še vedno zgleda ni šlo skozi. je blo pa komaj v 9 tednu, ma takrat imajo že vse. je pa blo med Matjo in Blažem. 2006 november. Itak verjamem v reinkarnacijo in se bova še vidla Sej verjetno veš, da ima vsaka stvar svoj namen in da se je to zgodilo zato, da ne bi bilo še kakega hujšega trpljenja kasneje Ja tako je. narava poskrbi in naloži vsakomur kolkor lahko prenese.