Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:23:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem mogla dat gor slikce, da vidiš, kak stručko si ti in kaka brezveznjakinja sem jaz, čeprav sem danes tiste "otroške" piškote spekla kar iz 1 kg ,moke Pridi še kaj v LJ do 4.1. da ti Tara še v živo mal pomižikne Ja Tara pa je prava tatova ljubica. Ful mu je podobna. Luškana je , pa takoj vidiš, da je pupa. Ej stara iz 1 kg moke! Pa to je pa kar dosti peke. Pridna si bla! Ne vpraš me, kolk me noge bolijo, ker se do 17h sploh vsedla nisem, razen vlegla za tisto urico na masaži Ti verjamem, vem kolko je piškotov iz ene kile. Aja, pa 1 pleh je šel v kanto, ker sem šla pred masažo pod tuš in pozabila na pečico Sej Stipe pa ni nič vohal , Stipe bi zavohal samo, če bi se žgale klobase! Ne, ker kaj takega se jim že ne bi moglo zgodit, bi jih imel ziher stalno na uču
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:23:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pa Božičku jih še malo nastavi. Temu stričku bi pa jaz kaj drugega nastavila, pa imam glih tetko na obisku Sem pa prejle darila znosila pod smerčico in tisto, ki ga je božiček za nju prinesel kar dala Stipetu, da ga je odprl Nisem zdržala Je bil fuol vesel, kupila sem nama Pictionary - družabno igro, zdej pa samo še soigralce iščeva Prinesi v petek s sabo v Senožeče, bomo igrali drugače mam pa jaz tudi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:25:05
|
|
|
|
blaža
|
Meni je pa prinesel tisto za gret noge, ko jih daš v žakelček in vklopiš v elektriko, da maš tople tle za k računalniku. jaz pa njemu eno knjigo, o rezbarjenju, ki sta bili samo še dve v Sloveniji in nožke za rezbarjenje.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:26:28
|
|
|
|
blaža
|
Kaj ste pa Tari kupli?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:27:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Meni je pa prinesel tisto za gret noge, ko jih daš v žakelček in vklopiš v elektriko, da maš tople tle za k računalniku. jaz pa njemu eno knjigo, o rezbarjenju, ki sta bili samo še dve v Sloveniji in nožke za rezbarjenje. A za vaju je že danes nosil božiček Ziher ti je vaš mogel ful velikrat noge masirat ker te je tolk zeblo, pa ti je zdaj raje tole zadevico nabavil
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:27:41
|
|
|
|
blaža
|
No zdej pa grem počasi! dolenjka fajn se mejta, pa pozdravi stipeta, pa taro! Pocartajte se, jutri bo lep dan za vse!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:28:56
|
|
|
|
ella79
|
čer dolenjka pridna si bla s peko, jaz sem tudi iz 1 kg moke spekla piškote, pa tortico, pa kosilo-večerjo... pa vmes vozičkala... čist zmatrana, tako da grem sam še v mižule nočko upam, da ste bile letos pridne in da vas počaka pod smrečico gora daril jaz sem bila ful pridna, pa bom čis t zadovoljna, če bo naslednje leto vsaj tako kot letošnje polno crkljanja, ljubezni in nepozabnih trenutkov
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:29:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Meni je pa prinesel tisto za gret noge, ko jih daš v žakelček in vklopiš v elektriko, da maš tople tle za k računalniku. jaz pa njemu eno knjigo, o rezbarjenju, ki sta bili samo še dve v Sloveniji in nožke za rezbarjenje. A za vaju je že danes nosil božiček Ziher ti je vaš mogel ful velikrat noge masirat ker te je tolk zeblo, pa ti je zdaj raje tole zadevico nabavil Sem mislila, da si šla spat. No ni mi jih lih masiral dostikrat( razen, ko sem bla noseča), mi jih je pa grel vsak večer, pod kovtrom, čeprav imam skaldija, pa sem ga kmalu še njega podhladila.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:29:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ste pa Tari kupli? Tara je dobila 3 knjigice, 2 medo Jaka in še eno manjšo, pa pametno knjigico, ker pametnega kužija ima res ful rada in predvidevava, da ji bo to tudi vauuu. Želela sva ju kupiti poganjalca, pa sva ugotovila da ga na letalo ne bomo mogli nesti Tako da ji bova poganjalca kupilav Bruslju, ko se vrnemo. Imava že ogledanega
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:30:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer dolenjka pridna si bla s peko, jaz sem tudi iz 1 kg moke spekla piškote, pa tortico, pa kosilo-večerjo... pa vmes vozičkala... čist zmatrana, tako da grem sam še v mižule nočko upam, da ste bile letos pridne in da vas počaka pod smrečico gora daril jaz sem bila ful pridna, pa bom čis t zadovoljna, če bo naslednje leto vsaj tako kot letošnje polno crkljanja, ljubezni in nepozabnih trenutkov bravo tudi za tvojo peko. ugotavljam, da ste vse ful pridne!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:30:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer dolenjka pridna si bla s peko, jaz sem tudi iz 1 kg moke spekla piškote, pa tortico, pa kosilo-večerjo... pa vmes vozičkala... čist zmatrana, tako da grem sam še v mižule nočko upam, da ste bile letos pridne in da vas počaka pod smrečico gora daril jaz sem bila ful pridna, pa bom čis t zadovoljna, če bo naslednje leto vsaj tako kot letošnje polno crkljanja, ljubezni in nepozabnih trenutkov me veseli, da si si zaželela vsaj tako leto kot letošnje, ker to pomeni še 1 pridno punčko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:31:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer dolenjka pridna si bla s peko, jaz sem tudi iz 1 kg moke spekla piškote, pa tortico, pa kosilo-večerjo... pa vmes vozičkala... čist zmatrana, tako da grem sam še v mižule nočko upam, da ste bile letos pridne in da vas počaka pod smrečico gora daril jaz sem bila ful pridna, pa bom čis t zadovoljna, če bo naslednje leto vsaj tako kot letošnje polno crkljanja, ljubezni in nepozabnih trenutkov bravo tudi za tvojo peko. ugotavljam, da ste vse ful pridne! Ja, pridnosti smo se od tebe nalezle
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:31:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ste pa Tari kupli? Tara je dobila 3 knjigice, 2 medo Jaka in še eno manjšo, pa pametno knjigico, ker pametnega kužija ima res ful rada in predvidevava, da ji bo to tudi vauuu. Želela sva ju kupiti poganjalca, pa sva ugotovila da ga na letalo ne bomo mogli nesti Tako da ji bova poganjalca kupilav Bruslju, ko se vrnemo. Imava že ogledanega Kera je to pametna knjigica? Kaj una , ki je plastična, pa poje pesmice, pa številke,... To dobi jutri Blaž od moje mame. Kužija pa od tašče. No mi smo tudi kupli poganjalca, pa knjigico od kotončkov, ma bomo dali poganjalca za 1. roj, dan, ki bi se še zvračal, pomoje.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:32:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer dolenjka pridna si bla s peko, jaz sem tudi iz 1 kg moke spekla piškote, pa tortico, pa kosilo-večerjo... pa vmes vozičkala... čist zmatrana, tako da grem sam še v mižule nočko upam, da ste bile letos pridne in da vas počaka pod smrečico gora daril jaz sem bila ful pridna, pa bom čis t zadovoljna, če bo naslednje leto vsaj tako kot letošnje polno crkljanja, ljubezni in nepozabnih trenutkov bravo tudi za tvojo peko. ugotavljam, da ste vse ful pridne! Ja, pridnosti smo se od tebe nalezle hvala, to se lepo sliši
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:34:10
|
|
|
|
blaža
|
Ko rečeš lahko noč, pol grem še jaz.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:34:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ste pa Tari kupli? Tara je dobila 3 knjigice, 2 medo Jaka in še eno manjšo, pa pametno knjigico, ker pametnega kužija ima res ful rada in predvidevava, da ji bo to tudi vauuu. Želela sva ju kupiti poganjalca, pa sva ugotovila da ga na letalo ne bomo mogli nesti Tako da ji bova poganjalca kupilav Bruslju, ko se vrnemo. Imava že ogledanega Kera je to pametna knjigica? Kaj una , ki je plastična, pa poje pesmice, pa številke,... To dobi jutri Blaž od moje mame. Kužija pa od tašče. No mi smo tudi kupli poganjalca, pa knjigico od kotončkov, ma bomo dali poganjalca za 1. roj, dan, ki bi se še zvračal, pomoje. Ja, točno ta, kužija je dobila pa ob rojstvu od moje poročne priče in je že od 6 meseca čist nora nanj, tako da je bil tudi z nami na letalu Poganjalec ki sva ga midva ugledala ima ob strani plastično "ograjico", tako da se ne more skipat Pa oranžno zelen je, če bo naslednjič slučajno fantek, čeprav dvomim, ker je moj specializiran za delat luknje v luknji
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:34:46
|
|
|
|
blaža
|
jaz pa sebi želim eno fajn službo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:34:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ko rečeš lahko noč, pol grem še jaz. Pol bova pa še mal klepetale, men je vroče v noge, ti imaš pa itak skaldija
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:35:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ste pa Tari kupli? Tara je dobila 3 knjigice, 2 medo Jaka in še eno manjšo, pa pametno knjigico, ker pametnega kužija ima res ful rada in predvidevava, da ji bo to tudi vauuu. Želela sva ju kupiti poganjalca, pa sva ugotovila da ga na letalo ne bomo mogli nesti Tako da ji bova poganjalca kupilav Bruslju, ko se vrnemo. Imava že ogledanega Kera je to pametna knjigica? Kaj una , ki je plastična, pa poje pesmice, pa številke,... To dobi jutri Blaž od moje mame. Kužija pa od tašče. No mi smo tudi kupli poganjalca, pa knjigico od kotončkov, ma bomo dali poganjalca za 1. roj, dan, ki bi se še zvračal, pomoje. Ja, točno ta, kužija je dobila pa ob rojstvu od moje poročne priče in je že od 6 meseca čist nora nanj, tako da je bil tudi z nami na letalu Poganjalec ki sva ga midva ugledala ima ob strani plastično "ograjico", tako da se ne more skipat Pa oranžno zelen je, če bo naslednjič slučajno fantek, čeprav dvomim, ker je moj specializiran za delat luknje v luknji moj pa ne zna delat pup.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:36:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz pa sebi želim eno fajn službo. Jaz tudi - tebi In bo, boš videla, samo verjemi punca, drugače bomo pa slaščičarno odprle ko se jaz vrnem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:36:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ko rečeš lahko noč, pol grem še jaz. Pol bova pa še mal klepetale, men je vroče v noge, ti imaš pa itak skaldija ja.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:37:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ste pa Tari kupli? Tara je dobila 3 knjigice, 2 medo Jaka in še eno manjšo, pa pametno knjigico, ker pametnega kužija ima res ful rada in predvidevava, da ji bo to tudi vauuu. Želela sva ju kupiti poganjalca, pa sva ugotovila da ga na letalo ne bomo mogli nesti Tako da ji bova poganjalca kupilav Bruslju, ko se vrnemo. Imava že ogledanega Kera je to pametna knjigica? Kaj una , ki je plastična, pa poje pesmice, pa številke,... To dobi jutri Blaž od moje mame. Kužija pa od tašče. No mi smo tudi kupli poganjalca, pa knjigico od kotončkov, ma bomo dali poganjalca za 1. roj, dan, ki bi se še zvračal, pomoje. Ja, točno ta, kužija je dobila pa ob rojstvu od moje poročne priče in je že od 6 meseca čist nora nanj, tako da je bil tudi z nami na letalu Poganjalec ki sva ga midva ugledala ima ob strani plastično "ograjico", tako da se ne more skipat Pa oranžno zelen je, če bo naslednjič slučajno fantek, čeprav dvomim, ker je moj specializiran za delat luknje v luknji moj pa ne zna delat pup. mogoče pa zdej zna, sta se z našim neki velik pogovarjala zadnjič v SN Probajta
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:38:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz pa sebi želim eno fajn službo. Jaz tudi - tebi In bo, boš videla, samo verjemi punca, drugače bomo pa slaščičarno odprle ko se jaz vrnem Magari, jaz bi jo takoj odprla, ambiciozna sem itak, samo sem preveč realna, pa tle v Slo vsi gledajo samo kako te bojo zj*****, tako, da. Pa še Italijani rečejo: merda fa merda, soldi fa soldi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:39:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ste pa Tari kupli? Tara je dobila 3 knjigice, 2 medo Jaka in še eno manjšo, pa pametno knjigico, ker pametnega kužija ima res ful rada in predvidevava, da ji bo to tudi vauuu. Želela sva ju kupiti poganjalca, pa sva ugotovila da ga na letalo ne bomo mogli nesti Tako da ji bova poganjalca kupilav Bruslju, ko se vrnemo. Imava že ogledanega Kera je to pametna knjigica? Kaj una , ki je plastična, pa poje pesmice, pa številke,... To dobi jutri Blaž od moje mame. Kužija pa od tašče. No mi smo tudi kupli poganjalca, pa knjigico od kotončkov, ma bomo dali poganjalca za 1. roj, dan, ki bi se še zvračal, pomoje. Ja, točno ta, kužija je dobila pa ob rojstvu od moje poročne priče in je že od 6 meseca čist nora nanj, tako da je bil tudi z nami na letalu Poganjalec ki sva ga midva ugledala ima ob strani plastično "ograjico", tako da se ne more skipat Pa oranžno zelen je, če bo naslednjič slučajno fantek, čeprav dvomim, ker je moj specializiran za delat luknje v luknji moj pa ne zna delat pup. mogoče pa zdej zna, sta se z našim neki velik pogovarjala zadnjič v SN Probajta Ne bi hvala Imam dva sončka pa enga , ki me bo počakal, to je pa vse kar je. Moje nosečnosti so katastrofa.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 24.12.2008 22:39:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz pa sebi želim eno fajn službo. Jaz tudi - tebi In bo, boš videla, samo verjemi punca, drugače bomo pa slaščičarno odprle ko se jaz vrnem Magari, jaz bi jo takoj odprla, ambiciozna sem itak, samo sem preveč realna, pa tle v Slo vsi gledajo samo kako te bojo zj*****, tako, da. Pa še Italijani rečejo: merda fa merda, soldi fa soldi. eh, kaj pa vem, bova imeli pa za mleko in kruh, pa zdravi bomo vsi, to bo pa tudi veliko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?