|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
26.12.2008 10:00:00   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan.

Za nami naporen dan (že zdejuser posted image ), Larisa je šla šele spatuser posted image da vam razložim situacijo... zjutraj je začela neki hropsti (še bolj kot včeraj), jo poslušam, je že piskalauser posted image nič, vzamem telefon, kličem v zdr. dom kot budala, se nihče ne javiuser posted image user posted image in ker smo mogl v trgovino, sem rekla grem za vsak slučaj vprašat če jo bodo pregledali... je rekla da itak, ker piska in nam dala uro 13.15, ker je bilo vse nabito polno... pol smo šli počas v trgovino in k atu, ker če bi šli nazaj domov, bi lahko samo obrnili... revčka tamala itak zaspanauser posted image no, pol smo čakal da smo na vrsto prišli, jo posluša, pravi da bo mogla met inhalacije... pol sva šle na eno dozo inhalacij... da bi slišale, kako je jokalauser posted image user posted image user posted image men se je srce paralo, ampak baje vsi jokajouser posted image sem mislila da bom še jaz začelauser posted image končno je blo konc, smo mogl čakat 20 min v čakalnici, da jo je spet poslušala in je blo baje ful boljšuser posted image tako da smo dobil Ventolin in masko in zdaj mormo vpihavat na 4 ure, čez 2 dni na 6 ur, potem na 8 itd........ čez 1 teden bi mogl bit bolje in ne rabmo nazaj hodt, drugače pa. Revčka, men se ful smiliuser posted image dobr da sm trmasta in smo šli k zdravniku... punce, ne odlašat, pelte svoje otroke raje 1x prevečkrat kot 1x premalokratuser posted image lahko bi se ji pacalo tole na pljučkih čez praznike in bog ve kaj bi blo potem... eh, važno da je za nami, da mamo zdravila doma in da se pocajtamo. Saj ni nič takega, samo vseeno trpiš ko gledaš otrokauser posted image Dobro da ma saturacijo v redu... pa še to sva lovile z dr. na prstku kot mal zmešane... sva vse avtomobile oblajale k so mim vozili pa kuža sem mogla oponašat, pa muco, pa kravceuser posted image pa še ni bla pri miruuser posted image

Zdej sem se razpisala na dolgo in široko. Kosila nimam kuhanega, midva ne bova nič jedla, itak bo potem večerja, upam da se bo taščica izkazalauser posted image user posted image tamali bom pa magar polento nardila al kaj jest vemuser posted image pridna je bla pa ful, glede na to, da je bla tolk zmatranauser posted image res je cukeruser posted image

Zdej bi šla pa najraj še jest spat... morva it jaslice postavit, da bo sploh kaj vzdušja v bajti...
Lep predbožični dan in božični večer vam želim!

user posted image user posted image user posted image
zdele sem šele to prebrala. Vidiš, jst sm nardila enako. Peljala sem ga tja, raje po nepotrebnem, kot da bi doma čakala in blo kej narobe.
user posted image  za Lariso

točno tako... in hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
26.12.2008 10:41:44   
MetiLu
Spet kar dobra noč! user posted image  Jaz sem včeraj po kuhancu dol padla, tko da tamalga nisem slišala do 6.00 zjutraj user posted image  Moj je pa spal v spalnici, ker se je Janez do polnoči še nekaj zbujal, potem pa spal do zjutraj user posted image

Zdej smo pa že palačinke pojedli in gremo ven na sprehod user posted image

Februarka, za obiske pa nimam besed user posted image  Mi sicer nimamo pogosto obiskov, pa še ti vejo, da po 20.00 uri zvečer nimajo kaj pri nas delat ... no, edin moj fotr decembra malo pozabi na to user posted image  ampak ni hudega ...

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 26.12.2008 10:42:40 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
26.12.2008 10:57:39   
jencili
dan,

no, da se po parih sneh še jst malo javim.

Evo, Božič je za nami, Božiček nam je prinesel lepa darila, drugače pa nič posebnega.
Mali ga je učer ponoči malo sral oz. se je zbudil in pol ni šans zaspat, dokler ni men kliker naredu, da je otrok mogoče vseen še lačen, čeprov sva se na obeh straneh podojila, kar se prej nikoli nisva (vedno samo na eni). No, pol mu naštimam flašo in je pojedu 200ml mleka. Itak, da je pol samo zaspal ko polhek in dons ponoči je blo isto. Očitno moje mlekarne počasi sahnejo in bova počasi zaključila s proizvodnjo. No, še kak dan bo, pol pa nima smisla pomoje več, ker 5x potegne in je konc.

No, tok od nas...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
26.12.2008 12:19:16   
MetiLu
Mi smo bili pa malo na svežem luftu, zdej pa miško piško spi, mami gre pa za šporget... ati mal spet šiht popoldan, sam za vikend je pa samo najin user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
26.12.2008 12:31:27   
blaža
dan!

jaz kuham kosilo, moji se pa igrajo. Za kosilo bo mesko, krompir, cvetača z sirom in malo pršuta zapečena v pečici, pa špinačka za Blaža.

zunaj ful piha, jaz sem pa spala do devete in pol sem spekla še eno rundo školjkic z Nutello. Smo bli že skoraj brez peciva, pa ne bi imela, dovolj, če se še kdo najavi in sem se na hitro lotla. user posted image

Se javim kasneje, če bo čas, al pa malo zvečer.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
26.12.2008 14:30:26   
Blacky*
dan,

babi,  ati in Val so v pravljični deželi, dedi kuha, jaz sem pa za knjigo user posted image , pa sem mogla mal  pokukat gor.

Vidim, da se imate lepo, uživate in se crklate... kar tako naprej.

Februarka jaz tudi nimam besed za vaš obisk... groza... drugič jih ne not spustit... reč da nimaš časa... vem da je lahko biti pameten, a ko gre za naše male sončke ne smemo oklevat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
26.12.2008 15:10:31   
jencili
drage moje, jst pa vam sicer z rahlo zamudo, vendar vseeno iz srca želim lep preostanek praznikov, v novem letu pa čimveč preživetega časa s svojimi dragimi

http://s4.dancingsantacard.com/default.aspx?santa=4181212

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
26.12.2008 15:26:59   
blaža

drage moje, jst pa vam sicer z rahlo zamudo, vendar vseeno iz srca želim lep preostanek praznikov, v novem letu pa čimveč preživetega časa s svojimi dragimi

http://s4.dancingsantacard.com/default.aspx?santa=4181212

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
26.12.2008 16:12:20   
Janey
nekaj prazničnih slikic in današnje prelepo belo jutro:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
26.12.2008 16:31:22   
Blacky*
janey lepe slikce... posebej ta družinska user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
26.12.2008 16:37:58   
Stipe air force
Janey, ful lepe praznicne slikce... user posted image  user posted image  user posted image .

Mi smo ravnokar s soncnega sprehoda po hribcku... sonce in malo snega... mrzlo k svina... je pa leeeeepoooo !!!!! Carica je uzivala.... ostali pa tud... Na Gradiscu smo pili kuhan vin in caj (jaz caj, Tara sok, ... Sefla pa kuhan vin)... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
26.12.2008 16:49:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Janey, ful lepe praznicne slikce... user posted image  user posted image  user posted image .

Mi smo ravnokar s soncnega sprehoda po hribcku... sonce in malo snega... mrzlo k svina... je pa leeeeepoooo !!!!! Carica je uzivala.... ostali pa tud... Na Gradiscu smo pili kuhan vin in caj (jaz caj, Tara sok, ... Sefla pa kuhan vin)... user posted image  user posted image  user posted image

O ti prasec user posted image  A zato je hotel da vas grem takoj prebrat user posted image  user posted image  ON je pil kuhanca, jaz sem se kar s čajem pogrela user posted image  En mora bit trezen v familiji user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa smo imeli danes spet družinsko kosilo in nas je bilo 6 za mizo, sta prišla še moj oči in babica, pa očijeva hči in smo se spet mastili, jaz sem bila pa spet pohvaljena user posted image  POtem smo pa ob dveh švignili na sončka in martinčkali na hribu user posted image  user posted image  user posted image

Tako, zdaj grem pa posodo iz stroja zložit, pa še kaj narest, da ne bo samo Stipe delal pri bajti user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
26.12.2008 17:02:21   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

O ti prasec user posted image  A zato je hotel da vas grem takoj prebrat user posted image  user posted image  ON je pil kuhanca, jaz sem se kar s čajem pogrela user posted image  En mora bit trezen v familiji user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa smo imeli danes spet družinsko kosilo in nas je bilo 6 za mizo, sta prišla še moj oči in babica, pa očijeva hči in smo se spet mastili, jaz sem bila pa spet pohvaljena user posted image  POtem smo pa ob dveh švignili na sončka in martinčkali na hribu user posted image  user posted image  user posted image

Tako, zdaj grem pa posodo iz stroja zložit, pa še kaj narest, da ne bo samo Stipe delal pri bajti user posted image

Kaksno Seflo mamo... pije caj user posted image  user posted image  user posted image ... ?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
26.12.2008 17:05:35   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

nekaj prazničnih slikic in današnje prelepo belo jutro:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Lpe slikice, še posebaj pa ste lepi vi!

Tle pa ni nič snegeca, samo burja piha za znoret.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
26.12.2008 17:23:37   
srečka nosečka
ojla, user posted image

mi smo pa danes čisto po "lenuhovo". user posted image  Zunaj je mrzlo kot user posted image . Je pa vsaj malo belo user posted image .

janey - ful ste luštni user posted image

blaža - saj ne vem, če si že pripopala recept za tiste čokoladne orehe user posted image . Jaz bi jih jutri poskusila naredit. user posted image  A te lahko še 1x prosim, da mi napišeš ali poveš kje jih naj najdem? user posted image  Pa za to rabim kakšen poseben model za testo? user posted image
Ej, ti si mi pravi navdih za pečenje, moj user posted image  ti je pa zelo hvaležen. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
26.12.2008 17:35:04   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

ojla, user posted image

mi smo pa danes čisto po "lenuhovo". user posted image  Zunaj je mrzlo kot user posted image . Je pa vsaj malo belo user posted image .

blaža - saj ne vem, če si že pripopala recept za tiste čokoladne orehe user posted image . Jaz bi jih jutri poskusila naredit. user posted image  A te lahko še 1x prosim, da mi napišeš ali poveš kje jih naj najdem? user posted image  Pa za to rabim kakšen poseben model za testo? user posted image
Ej, ti si mi pravi navdih za pečenje, moj user posted image  ti je pa zelo hvaležen. user posted image

Moraš met modelčke ali za orehe, ali za školjkice. če jih nimaš si jih jutri kupi, ki so poceni. 24 komadov jih je nekaj čez 2 e.

Orehi- školjkice:

- 40 dag ostre moke tip 400
- 12 dag orehov( mletih)
- 10 dag sladkorja v prahu
- 32 dag masla
- 3 žlice naribane jedilne čokolade

jaz sem pol notri namazala kar z Nutello, ki je bolj obstojno, pa še bolj dobro mi je.

pol to maso zamesiš, pa samo namažeš v modelčke z malo margarine in napolniš do roba, lahko malenkost manj in spečeš , pol še vroče daš ven , ko se ohladijo jih namažeš z Nutello.To je to, je pa kar hitro narjeno in pečeš nekje tri pekače, kot piškote. Ni panike, se nardi kar hitro in je enostavno, pa nič packanja.

-

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2291
26.12.2008 17:35:53   
srečka nosečka
blaža - sem že našla tvoj  recept user posted image . Kje pa lahko kupim tiste modelčke za orehe? Pa še to, a lahko namesto orehov dam mandeljne? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2292
26.12.2008 17:37:13   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ojla, user posted image

Moraš met modelčke ali za orehe, ali za školjkice. če jih nimaš si jih jutri kupi, ki so poceni. 24 komadov jih je nekaj čez 2 e.

Orehi- školjkice:

- 40 dag ostre moke tip 400
- 12 dag orehov( mletih)
- 10 dag sladkorja v prahu
- 32 dag masla
- 3 žlice naribane jedilne čokolade

jaz sem pol notri namazala kar z Nutello, ki je bolj obstojno, pa še bolj dobro mi je.

pol to maso zamesiš, pa samo namažeš v modelčke z malo margarine in napolniš do roba, lahko malenkost manj in spečeš , pol še vroče daš ven , ko se ohladijo jih namažeš z Nutello.To je to, je pa kar hitro narjeno in pečeš nekje tri pekače, kot piškote. Ni panike, se nardi kar hitro in je enostavno, pa nič packanja.

-

ZAKON SI user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
26.12.2008 17:44:49   
blaža
Jaz ne bi dala mandeljne, ki ne bo ratalo isto, tudi tako rahlo po moje ne bo. Npr. če daš v piškote lešnike, lahko ratajo trdi piškoti, moraš met prav za to recept, ki ni vedno enako.

Modelčke imajo v mercatorjevih tehničnih trgovinah, ali Hippermarketih, v glavnem tam kjer prodajajo še posodo,..., pa verjetno v merkurju, pa po takih centrih poglej.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2294
26.12.2008 17:46:45   
blaža
Stara ne špijaj!!!!!!!!!! To je skrajno grdo.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
26.12.2008 17:49:04   
srečka nosečka

Jaz ne bi dala mandeljne, ki ne bo ratalo isto, tudi tako rahlo po moje ne bo. Npr. če daš v piškote lešnike, lahko ratajo trdi piškoti, moraš met prav za to recept, ki ni vedno enako.

Modelčke imajo v mercatorjevih tehničnih trgovinah, ali Hippermarketih, v glavnem tam kjer prodajajo še posodo,..., pa verjetno v merkurju, pa po takih centrih poglej.

evo, bom kar orehe dala, ker ne upam experimentirat user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
26.12.2008 17:49:11   
blaža
Haaalooooo???!!!!!!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
26.12.2008 17:49:46   
blaža

evo, bom kar orehe dala, ker ne upam experimentirat user posted image

Ja raje naredi z orehi, bo sigurno ratalo, ki je točno po receptu!user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2298
26.12.2008 18:02:23   
jencili
Blaža na koga se jeziš?user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
26.12.2008 18:03:46   
blaža

Blaža na koga se jeziš?user posted image

Na svojo mamo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?