|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
23.12.2008 21:04:17   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nič, grem jaz norega dohtarja gledat user posted image

ampak je čedalje bolj usekan............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
23.12.2008 21:05:45   
ključek

user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image     

user posted image

user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g) 
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  *zoe*              - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)

user posted image

user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)

user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža   

user posted image  Lea2007           -R 6.9., user posted image   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)  
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej (54 cm, 3.860 g) 
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image   miko                   -R 10.9., user posted image  Tim (51 cm, 3.390 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.940 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena (54 cm, 3.650g)
user posted image  Lara Croft        -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image   coko              - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g) 
user posted image  Bambi D           -R 21.9., user posted image  Laura 
 user posted image   onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)

user posted image  tinka                - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)

user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   lana luna           -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                               

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
23.12.2008 21:09:26   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ampak je čedalje bolj usekan............user posted image user posted image user posted image

Jaz ga ne morem več gledat... mi je preveč zoprn...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
23.12.2008 21:33:23   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

sej ga zdej že tok cajta nism gledala, da sploh ne vem, kaj je ta en nov folk pr njem.ti dohtarji.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
23.12.2008 21:34:34   
meta21
MTY-upam, da boš kmalu normalno stopila na nogouser posted image

Pf-tvoja prigoda me spominja na vse moje kulinarične poskuse.user posted image  

Lara, ta neeeeeeee, neeeeeeeeee naj bi pomenil, da je lačna, čeprav je Lovro samo na začetku tak jokal. Zdaj se enostavno dere aaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaaa user posted image . Je pa vedno tako-ko v flaši zmanjka se začne dret dokler ne podre kupčka, pol je pa dobro. Sem mu že povečevala obroke zarad tega, pa mi je višek pol vedno serviral na ramo al pa kar na zadnjo stran noguser posted image

Marsy, tudi mi smo prvo cepljenje že dali skoz in sicer BP.

Lara, a ta obvezna cepljenja sploh lahko prestaviš?

Neposredna povezava do sporočila: 1730
23.12.2008 21:36:41   
meta21

sej ga zdej že tok cajta nism gledala, da sploh ne vem, kaj je ta en nov folk pr njem.ti dohtarji.

Jest sem tud sam ene 2x gledala odkar so tej novi ampak mislim, da je fora v tem, da so prejšnji trije dal odpoved oz. enga je on odpustil, zdaj ma pa neke študente. Izmed njih bi mogu zbrat 3 al kolkuser posted image pa se ne more odločit in zdaj v vsakem delu enga ven vržeuser posted image . Da boš na tekočem...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
23.12.2008 21:39:37   
meta21
Lovro se je pa danes prvič obrnil s hrbta na trebuh. Sicer mu je spodnja roka ostala tak čudno spodaj, da sem mu jo mogla pol ven izpod telesa potegnit ampak uspelo mu jeuser posted image . Pa ne samo 1x, pol je še 2x ponovil. Se je pa revček pri prvem poskusu tak matral, da, ko mu je uspelo, je naslonil glavo na pojstlo in olajšano napolnil pleničkouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
23.12.2008 21:41:38   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Lovro se je pa danes prvič obrnil s hrbta na trebuh. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
23.12.2008 21:42:56   
meta21
Joj, vam moram povedat eno cvetko iz radia expres od včeraj. So se pogovarjal o Tuševem potovanju v vesolje:

voditelj: A bi ti šla v vesolje z Mirkom Tušem?
voditeljica: Ja, bi. Zakaj pa ne!
voditelj: A veš kdo bi mogu it z njim v vesolje?
voditeljica:Kdo?
voditelj. Damjan Murko
voditeljica:user posted image
Voditelj: Ja, da bi še v vesolju vidli kako Marsovc zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
23.12.2008 21:45:56   
gold fish

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
23.12.2008 21:45:59   
ključek
mi lahko ena svetuje, kako naj zamenjam nejčki hrano??iz novalaca bi šla na hipp, pa verjetno ne smem ker nehat z n. in začeti z h. ?????razlog je pa to bruhanje,non stop, pa zdi se mi, da se ne naje dovolj.imamo še vedno tega proti krčkom, ker je kao do 12 meseca. in skoz riga, tudi uro po obroku se dere, čeprav že prej podremo kupček in jo nosim in še vedno riga. ne vem, kaj mi svetujete???

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
23.12.2008 21:51:30   
gold fish
.....midva sva do sedaj na 655ml - pri 6 obrokih..... če ne bo zaspal...bo še 1x jedel.....to bo pol cca 770-780ml... a je to dovolj pri teži cca 6-6,5kg....user posted image

..sma danes začela malo z žličko trenirat...mu dam na začetku par žličk mleka po žlički, pa ful veselo poje...včasih mu uspe, včasih pa še jezik obrne tak na okroglo, pa steče ven...v bistvu so rekli, da je fajn, če se počasi navaja, da bo potem lažje...

..ok pri dojenih...je to malo problem...jaz se pa lahko malo tako igramuser posted image ....

....grem gledat kaj dela, ker ful vriska v sobiuser posted image ...vriljak pa je že odšpilal svojeuser posted image  

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
23.12.2008 21:55:35   
gold fish

mi lahko ena svetuje, kako naj zamenjam nejčki hrano??iz novalaca bi šla na hipp, pa verjetno ne smem ker nehat z n. in začeti z h. ?????razlog je pa to bruhanje,non stop, pa zdi se mi, da se ne naje dovolj.imamo še vedno tega proti krčkom, ker je kao do 12 meseca. in skoz riga, tudi uro po obroku se dere, čeprav že prej podremo kupček in jo nosim in še vedno riga. ne vem, kaj mi svetujete???

jaz sem našemu en čas mešala 2 hrani ...mislim, da bubi pri bubiju tud novalac in aptamil......   mogoče probaj tak, da daš najprej malo več novalaca, pa manj hippa, pol obeh enako, pol pa obratno, pol si pa na celem hippu....

Mi boš povedala kaki je ta hipp, ker jaz bom pol tud po moje hipp kupila, ko mi tega zmanjka...sedaj imam še 6 škatel aptamil1......   Za kombiniranje z GH pa bom mogoče kupila hipp....ne vem še ...al bom pa kar na aptamilu ostala....

poročaj vsekakor....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
23.12.2008 21:56:34   
arabela*

jaz pa časa nimamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1739
23.12.2008 21:57:09   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.....midva sva do sedaj na 655ml - pri 6 obrokih..... če ne bo zaspal...bo še 1x jedel.....to bo pol cca 770-780ml... a je to dovolj pri teži cca 6-6,5kg....user posted image  

kje pa najdeš to??tabelo, kok naj bi otrok pojedel???

Neposredna povezava do sporočila: 1740
23.12.2008 21:57:50   
meta21
O, goldi ful dobra ideja tole z žličko!user posted image

Lovro je do pred kratkim jedel 24 žličk aptamila na dan (720ml), zdaj pa 28-30 žličk (torej 900ml). Dejansko je najbrž malo več, ker sem to računala samo vodo. Je pa imel v sredo 6600g in 64 pa je menda malce suh.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1741
23.12.2008 21:58:17   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..sma danes začela malo z žličko trenirat...mu dam na začetku par žličk mleka po žlički, pa ful veselo poje...včasih mu uspe, včasih pa še jezik obrne tak na okroglo, pa steče ven...v bistvu so rekli, da je fajn, če se počasi navaja, da bo potem lažje...

mi smo z žličko probali včeraj, in sicer čaj. pa je kar šlo, ene 4 žličke.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1742
23.12.2008 21:58:40   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa časa nimamuser posted image

kako je marisa???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
23.12.2008 21:59:30   
arabela*

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
23.12.2008 21:59:37   
ključek

Je pa imel v sredo 6600g in 64 pa je menda malce suh.user posted image

naša ma pa 6380 g in 62 cm, pa ni nič rekla, da je presuha.................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
23.12.2008 22:01:04   
meta21
MTY, nekej piše v navodilih npr. od aptamila ampak se mi zdi malo user posted image . Če se ne motim, bi mogli po njihovem imet otroci zdaj samo 4 obroke po 210ml al nekaj takega. Otroku daš za jest, ko ti pove, da je lačen in ga nehaš hranit, ko je sit. Juser posted image tabele!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
23.12.2008 22:02:01   
arabela*

kako je marisa???

hvala.Bo nekako.Včeraj mi ni celo noč spala,je samo mrdala.Prej sem jo položla spat,petnajst minut in evo jo opet tuuser posted image ,pa malo še kašlja.Onedve bosta počasi ok,meni pa je začelo z nosa tečtuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
23.12.2008 22:03:15   
ključek

MTY, nekej piše v navodilih npr. od aptamila ampak se mi zdi malo user posted image . Če se ne motim, bi mogli po njihovem imet otroci zdaj samo 4 obroke po 210ml al nekaj takega. Otroku daš za jest, ko ti pove, da je lačen in ga nehaš hranit, ko je sit. Juser posted image tabele!user posted image

joj, ta statistika.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................naša poje na obrok od 100-150 ml. zjutraj je na 2 uri, popoldne pa tudi na 4. ampak jaz mislm, da če je user posted image  živahen, polulan in pokakan.............da ni glih kej narobe.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
23.12.2008 22:03:45   
meta21

Je pa imel v sredo 6600g in 64 pa je menda malce suh.user posted image

naša ma pa 6380 g in 62 cm, pa ni nič rekla, da je presuha.................user posted image user posted image user posted image

Ma, mi mamo eno sestro pri pediatrinji, ki menda še nobenga otroka ni spustila mim, da mu ne bi rekla, da je presuh al pa predebel. user posted image  Sej ni presuh-precej dolge noge ima in ma pač samo eno gubo na stegenčku. Če je kaj po fotru bo naslednjih 15 let trlica pol bo pa eno Meto srečal pa se bo 30 kil zredil pa bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
23.12.2008 22:04:28   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kako je marisa???

hvala.Bo nekako.Včeraj mi ni celo noč spala,je samo mrdala.Prej sem jo položla spat,petnajst minut in evo jo opet tuuser posted image ,pa malo še kašlja.Onedve bosta počasi ok,meni pa je začelo z nosa tečtuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.