Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 17:15:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Aja, če katera hoče Paparico v e-obliki....sem jo dobila od ene rr-ke, naj mi pošlje na zs email in ji pošljem.... oprosti, rabim razlago............ ............a res jaz nič ne vem al kaj???? idi gledat na mail ajoj................. .................sem blesava.........hvala No zdaj, ko sem petkrat na glas prebrala in ugotovila, da to ni Papa Rico , bi jo pa jaz tudi imela. Dobiš naslov.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 17:20:41
|
|
|
|
meta21
|
Kr neki-zdaj sem nekej za nazaj iskala in sem ugotovila, da je vse neparne strani od 49. naprej začela gold fish, razen 59 in 65, ko sta ji prvi post na strani prevzeli bubi oz. Lara. Mam preveč cajta, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 17:35:38
|
|
|
|
pf
|
Moj božični kruh je . Vse se je začelo vredu, le konec je bil skrajno neposrečen. Dojili sva se in se je zadeva zažgala. Mala pa skozi nekaj tečnari na igralni površini, če ne bo nehala grem sesati. Baje zvok sproščujoče deluje na . No vsaj na našo. Sem že sprobala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 17:38:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kr neki-zdaj sem nekej za nazaj iskala in sem ugotovila, da je vse neparne strani od 49. naprej začela gold fish, razen 59 in 65, ko sta ji prvi post na strani prevzeli bubi oz. Lara. Mam preveč cajta, ne? pa zgleda jaz tud ....sem se malo ...ampak čisto malo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 17:39:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Moj božični kruh je . Vse se je začelo vredu, le konec je bil skrajno neposrečen. Dojili sva se in se je zadeva zažgala. obrezat ne gre? si delala po mojem receptu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 17:49:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem se z nekermanom kregala... kaj pa je blo??? Ma ful zavajajo ljudi... Mam en papir, na katerem piše da v obdobju od tega do tega dobiš 25% popust na izdelke iz glavnega kataloga in iz izbranih katalogov... Iz katerih pa se ne ve... ja se ve tisti moment, ko pošto dobiš... ko te papirje ločiš pa ne veš več... V glavnem mi smo za 160€ robe naročili, popusta pa niso obračunali, ker pač nisem naročila iz glavnega kataloga, ampak iz enega drugega, ki pa ni bil zajet...(mimogrede, kako naj vem, iz katerih katalogov lahko?? ) baje, da je bil to katalog v katerem so bli izdelko s popustom... ampak ni res, ker so ble hlače in še druge zadeve po čist isti ceni, kot v glavnem katalogu, samo tista končnica pri šifri je bla drugačna... Mislim.... Itak, nisem rešla nič, sem pa danes stajico spet pri njih naročila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 17:53:16
|
|
|
|
morango
|
, jaz bi tud Paparico. Ti bom kar svoj mejl poslala na zs. Pa res hvala ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 17:59:42
|
|
|
|
morango
|
Meta, za jaslice. Moje so pa letos take minimalistične, ampak so mi ful všeč. Letos mam še lahko nekaj tacga, bo Lena itak bolj lučke gledala, drugo leto, ko jo bo že bolj zanimalo, bomo pa taprave nardili. Torej, namesto smrečice imam posrebrene veje, ki sem jih danes nabrala, in imajo gor originalne naravne črne bunkice, zdaj srebrne, pa nekaj kristalnih okraskov. Sem jih dobila lani, pa me jih je prav mikalo sprobat. Za na navadno smrekco pač niso. Jaslice so pa v velikem kristalnem kozarcu, napolnjenem z vato, notri pa so miniaturne figurice glavnih akterjev. Ja, se res nisem preveč namatrala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 18:00:12
|
|
|
|
morango
|
Pa srečno današnjim praznovalčkom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 18:05:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango , jaz bi tud Paparico. Ti bom kar svoj mejl poslala na zs. Pa res hvala ... jst tud, čeprav ne vem, kaj je to... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 18:06:58
|
|
|
|
morango
|
Marsy, Lena je bila cepljena 1. prejšnji petek in je prestala brez problema. Na stegencu ni blo nobene reakcije, niti vročine, če bi se pojavila, bi ji morala dat obkladke (pol vode, pol alkohola). Pa bravo za tvoj ukrep Jaz bom morala pa za vikend tašči razložit, naj bo bolj umirjena do Lene. Zadnjič je prišla k nama na obisk in sem ji takoj povedala, naj počaka, da se mala navadi, ker zdaj že ful pozna ljudi in je seveda itak najraje pri meni. Ona pa da ne, ker jo je prišla crtat. Jo je pograbla in seveda je mala začela samo še kričat (niti ne jokat, ampak je ubrala taglasno varianto). Pol pa ni blo druge, kot da je bla pri meni do konca obiska. Saj je drugač čist fajn ženska, sam glih filinga za malčke pa tud nima.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 18:08:28
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: morango , jaz bi tud Paparico. Ti bom kar svoj mejl poslala na zs. Pa res hvala ... jst tud, čeprav ne vem, kaj je to... haha Lara, knjigica z recepti za malčke. Po moje nam bo še kako prav prišla, ko jim bomo začele kuhat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 18:20:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, knjigica z recepti za malčke. Po moje nam bo še kako prav prišla, ko jim bomo začele kuhat. yeeeeeeeeeeeeeee... pol pa res bi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 18:26:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moja Lara se je malo prej lepo podojila, čist zadovoljno tudi rignila in je zgledala čist lepo sita... Nič ni tečnarla al pa jokala da bi še... pa sem ji vseeno še 60ml dodatka prpravla in je vse popila.... Ma vedno, ko poje dodatek potem joče... pa se pritožuje... NGE, NBE NDE.... pa tku, ku da bi jo kej bolelo.... pol, ku rigne pa je OK...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 18:39:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: morango , jaz bi tud Paparico. Ti bom kar svoj mejl poslala na zs. Pa res hvala ... jst tud, čeprav ne vem, kaj je to... haha imata obe ..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 18:45:08
|
|
|
|
gold fish
|
naše dete pa dane žlabudra 100 na uro..... mi je povedal vse za 4 mesece nazaj ... ...ta veliki pikec...je pa danes učiteljici v šoli rekel, da ga jutri ne bo...... imajo kao tehniški dan..in bodo delali voščilnice.... pa druga nič..... in kaj naj zdaj nardim.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 19:18:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you croftova, še niste šle??? no, ste jo mahnile v hribe???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 19:21:34
|
|
|
|
ključek
|
jaz sem imela pa prej prevez................. .............me je bolelo k .......in ko sem videla kakšno luknjo mam v prstu ..............prou luknjo............in mi še kri ful teče, sam nimam več cele noge povite, pač pa samo prste, da lohka vsaj kokr tok hodim................me pa boli k .............močno upam, da se nikoli več ne ponovi, ker je to izredno boleče..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 19:26:02
|
|
|
|
pf
|
Gold fish nisem nič obrezovala, ker me je razjezilo in sem ga stran vrgla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 19:37:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer Me to you, naj hitro zaceli Drugače pa.... gužva, veseli december.... .... pa bubika kliče
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 19:47:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
no, ste jo mahnile v hribe??? Nisva.. Sva šli pa peš do Merkurja... ene dva km... po rekvizite za servietno tehniko..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 20:02:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem se z nekermanom kregala... kaj pa je blo??? Ma ful zavajajo ljudi... Mam en papir, na katerem piše da v obdobju od tega do tega dobiš 25% popust na izdelke iz glavnega kataloga in iz izbranih katalogov... Iz katerih pa se ne ve... ja se ve tisti moment, ko pošto dobiš... ko te papirje ločiš pa ne veš več... V glavnem mi smo za 160€ robe naročili, popusta pa niso obračunali, ker pač nisem naročila iz glavnega kataloga, ampak iz enega drugega, ki pa ni bil zajet...(mimogrede, kako naj vem, iz katerih katalogov lahko?? ) baje, da je bil to katalog v katerem so bli izdelko s popustom... ampak ni res, ker so ble hlače in še druge zadeve po čist isti ceni, kot v glavnem katalogu, samo tista končnica pri šifri je bla drugačna... Mislim.... Itak, nisem rešla nič, sem pa danes stajico spet pri njih naročila... ...............ti si pa dobra..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 20:42:31
|
|
|
|
ključek
|
*bubi*.....................pomoč prosim..............kaj naj si dajem na rano (prst)???melolin gazo lahko, potem pa si še povijem??? kri oz. neka tekočina mi še malo teče, je rana pa odprta in globoka, zato moram povijati. kaj bo najhitreje zacelilo in mi najbolj pomagalo?????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 20:59:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem ti pravkar na ZS napisala, pa se bojim, da ti nisem znala odgovorit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 21:00:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Nič, grem jaz norega dohtarja gledat Je bila katera že v Novigradu v hotelu Maestral?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.