|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
24.12.2008 8:20:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kako je marisa???

hvala.Bo nekako.Včeraj mi ni celo noč spala,je samo mrdala.Prej sem jo položla spat,petnajst minut in evo jo opet tuuser posted image ,pa malo še kašlja.Onedve bosta počasi ok,meni pa je začelo z nosa tečtuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
24.12.2008 8:31:41   
gold fish
no, pa še dobro jutro......zaspankeuser posted image ..

...jaz sem imela že pestro......  mali je jedel okrog 19 zvečer, pol okrog 21.30 zaspal in spal do 3.30, takrat jedel in spal do 6...takrat imel neke izpade, sem mu dala dudo in je zaspal zraven mene do 7..., pol ob 7 pa taka lakota, da user posted image ...

..jaz pa dobila 4 user posted image  in spet v vsej svoji veličini......sem bila ponoči zaradi njeuser posted image večkrat auf kot zaradi malega ...  zjutraj pa pol nisem vedla v katero smer naj najprej letim ...v kopalnico al kuhinjo malemu po flašo ....

..še sreča, da je bil še ta veliki pikec doma, da ga je malo zamotil, da sem se lahko vsaj stuširala, pa pol v kuhinjo, ker drugače bi blo še po kuhinji vse rdeče..user posted image ......

....sem seveda spet sama, pikec pride iz šole okrog 12, možek pa user posted image .....odvisno kaki bo promet iz CE...upam, da bo do večera doma....

....odkrito povedano se letos sploh ne veselim teh praznikov, ker je vse ful nekam čudno, pa vse gre v narobe smer....user posted image user posted image user posted image ..

...upam,. da po novem letu res boljše bo....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
24.12.2008 8:34:32   
gold fish
o, marsy hellouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1778
24.12.2008 9:10:45   
gold fish
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........kje steuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1779
24.12.2008 9:11:14   
gold fish
....user posted image ...zgleda, da sem edina sama doma....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1780
24.12.2008 9:12:18   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........kje steuser posted image

ja tuki...............user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro......................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1781
24.12.2008 9:12:39   
ključek

ne ne, sva midve tudi............

Neposredna povezava do sporočila: 1782
24.12.2008 9:19:57   
leda
evo še ena.

ponosna in ded. mož namreč decembruje kot že dolgo ne, tko da moram vsake tolk čase zlo pozitivne misli mislit, ker mam že mal dost: pamži non stopuser posted image

ampak včeri je pa ratal. tavelki sem dala dvd na laptop in seveda zvok ni delal. pa je revica gledala risanke na suho. tamala je uspela pojest tik preden se je dvd koncal. prvic zajokat, ko sva s tavelko se jedli vecerjo in drugic, ko sem ze umila, oblekla, prebrala...

in sem ob pol devetih bla na kavcu in si po tihem ploskala. in seveda potem bla od samga navdusenja nad samo seboj tolk našponana, da nisem mogla do polnoci zaspat. tko da sem dons čist ded...ni da ni.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
24.12.2008 9:20:18   
RAČKAPK
Dobro jutro še iz moje strani
komaj včeraj so mi zamenjali modem na računalniku,
ta stari modem je namreč umru,

in včeraj sem dobila spet okno v svet
sem bila že čist depresivna ko nisem imela dostopa na RR in inernet

za nazaj ne vem če mi bo uspelo vse prebrati
tako da čestitke vsem našim fantkom in punčkam, ki ste praznovali v teh nekaj dneh

goldi user posted image  sej bo....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
24.12.2008 9:23:02   
RAČKAPK
leda... moj tut nekam nenormalno decembruje letos

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
24.12.2008 9:26:31   
leda
lara,

glede spanja. delno se strinjam s sarayo, ker naj bi tamali prišli na svet že z vzorcem spanja. ampak po moje se vsakega da z rutino naštelat, če se mal tehnično izrazim. starši se morjo odločit in se potem predvsem držat odločenega in seveda vztrajat dalj kot podmladek...

mi2 sva pri prvi prevzgoji pred slabim mesecem rabla ene 10 dni, da sem jo navadla zaspat v njeni postli. prej je z mano v dnevni. najprej sem jo vlekla gor in dol (ma postlo na kolesih), zdaj pa to ni več potrebno. no, seveda ne pričakujem, da bo tko za vedno; glih prejšnji teden je bilo spet potrebno malo več truda...ampak se ne dam. iz sobe ne greva, mrmram isto pesemco in vztrajam.

dnevno je pa kaos. se ga še nisem lotla v red spravljat, ker tudi težko rutino naštelam. plus ko bo lepše vreme, bova velik pohajali in si je niti ne želim. mi je pa zvečer bistveno, da mava z mojim vsaj nekaj ur sama.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
24.12.2008 9:27:52   
leda
leda... moj tut nekam nenormalno decembruje letos

jah, sej drugač je super in dela čist vse, tko da mu zdele mal čez prste gledam...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
24.12.2008 9:30:09   
Marsy
Poglejte si tole:
http://www.dancingsantacard.com/?santa=2862322

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
24.12.2008 9:30:40   
Marsy
včasih celo dela...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
24.12.2008 9:30:46   
leda
mi2 sva pri prvi prevzgoji pred slabim mesecem rabla ene 10 dni, da sem jo navadla zaspat v njeni postli. prej je z mano v dnevni. najprej sem jo vlekla gor in dol (ma postlo na kolesih), zdaj pa to ni več potrebno. no, seveda ne pričakujem, da bo tko za vedno; glih prejšnji teden je bilo spet potrebno malo več truda...ampak se ne dam. iz sobe ne greva, mrmram isto pesemco in vztrajam.

to pomeni, da sem od 1,5 ure mrmranja in drajsanja postle prišla v desetih dnevih do tega, da prideva v sobo, se dojiva, jo položim v postlo, dam dudo, če ne zaspi na jošku, rečem lahko noč in grem.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
24.12.2008 9:42:33   
ključek
user posted image

lepo praznujte danes............

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
24.12.2008 10:12:07   
pf
Dobro jutro.
Naša spet noče več flaške. user posted image Mleka za vzorec v dojkah, flaše pa ne. Katastrofa. Dva zobka ji zgleda ven bucata, ker je bila včeraj tak tečna proti večeru, da joj.
Marsy lepo. user posted image user posted image user posted image
Bubi jaz sem bila v Maestralu že trikrat. Preden so ga prenovili, pa potem še dvakrat. Ampak za prvega maja, ne poleti. Imajo fajn bazen veliki, savne, sobe so lepe, hrana pa okusna. Pa sprehajalnih stez je tam polno za vozičkanje, čisto blizu je do centra Novigrada cca dobrih pet minut ob morju. A greste?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
24.12.2008 10:12:17   
*bubi*
Dober dan!

Te tabele na mlekih, koliko bi naj otrok pojedel, so ubijalske. Kam naj v ta majhen želodček 2 deci nafilam user posted image .
Mi smo imeli do zdaj Beba HA 1, pa sem prejšnji teden menjala na Beba 1. In je imela krče 3 dni zapored user posted image . Sem šibala po HA in je zdaj OK user posted image . Me res zanima, če je bila menjava kriva, ker v sestavi ni nekih razlik, pa proizvajalec je isti...
Bom še 1x probala, najprej z mešanjem, kot je že bilo napisano. Ker imam zalogo navadne 1 doma user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

bubi, una kremica od J&J (sooting naturals) deluje. Se mu je že ful koža popravla. Hvala!user posted image

me veseli user posted image  Jaz sem tudi ful zadovoljna z njo. Sem tudi za ritko kupila iz te linije, pa ni slaba. ČEprav ga ni čez Bebival user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
24.12.2008 10:14:16   
*bubi*

..jaz pa dobila 4 user posted image  in spet v vsej svoji veličini......

ojoj, jaz pa še vedno 1. čakam user posted image  Mogoče bi morala pa test delat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1794
24.12.2008 10:14:58   
*bubi*

user posted image

lepo praznujte danes............

o ti srček mali user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
24.12.2008 10:29:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Saraya... kaj imaste pesa? user posted image

ja,samo ne več domauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
24.12.2008 10:31:13   
arabela*

mislim, da bo naš tud nekaj takega....., imamo posvetovalnico in cepljenje 12 januarja komaj

mi tudi,ampak piše namenski pregleduser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1797
24.12.2008 10:33:51   
arabela*

nisi edina.
Moj user posted image je na primorskem,babike prehlajene.Čakam babico,da pride,moram v šoping ,pa neke stvari poštimat.Zvečer pa gremo k tašči na večerjouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1798
24.12.2008 10:42:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

..jaz pa dobila 4 user posted image  in spet v vsej svoji veličini......

ojoj, jaz pa še vedno 1. čakam user posted image  Mogoče bi morala pa test delat user posted image user posted image user posted image

user posted image ......spet septembrčekuser posted image ...

aja, ..mam še en test doma....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
24.12.2008 10:43:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mislim, da bo naš tud nekaj takega....., imamo posvetovalnico in cepljenje 12 januarja komaj

mi tudi,ampak piše namenski pregleduser posted image

pol že majo namen nekaj videt al pa delat....cepituser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.