Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 9:29:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Mam polno majhnih. Jaz mam lahko samo polikane al pa čop, ker drugač sem tofsi . Pol mi pa kakšna mama pri frizerju reče, joj kako maš ti fajn močne lase! jaz isto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 10:22:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Aja, katere barve drugače uporabljate za barvanje las? poli briliance in poli live
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 10:27:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 gold fish, jaz mam tud ful goste lase pa še ful volumen. Meni ponavadi 2 delata pramene pa še traj 45 minut, da nardita . Sem prov vesela, da mi spet izpadajo, ker mi celo nosečnost niso in so se že obnovil. Mam polno majhnih. Jaz mam lahko samo polikane al pa čop, ker drugač sem tofsi . Pol mi pa kakšna mama pri frizerju reče, joj kako maš ti fajn močne lase! meni jih je frizer vedno redčil,pa imam itak redke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 10:29:48
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa praznujejo............. Marko Matic Aljaž.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 10:30:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Aja, pa spet me neki zanima. Glede kopanja - a je treba še pazit, da otročkom ne gre voda v uho? Meni je patronažna zabičala, da se to ne sme zgodit, ker bo dobila vnetje. Sam to verjetno ni treba pazit v nedogled? Sej eni vozijo otročke že pri treh mesecih na te kao plavalne tečaje? kolk sem jaz seznanjena,ni nič hudega,če voda pride v ušesa
< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.12.2008 10:31:06 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 10:32:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznujejo............. Marko Matic Aljaž. čestitke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 10:34:05
|
|
|
|
arabela*
|
aja,dobro jutro Spet je neprespana noč za nami. je uspelo za kako uro zaspat,ostalo pa je nonstop mrdala,ja stokala,pa spet za pol ure zadrema ...... in to celo ljubo noč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 10:36:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobro jutro!! Zvečer je sicer kriza za zaspat... ma zjutraj pa kr spi in spi naša deklica.... se je zbudila ob šestih in pol je spala od sedmih do desetih.... in ni bil noben problem jo v zibko dat.... mama in tata pa sta tudi drnjohala.... Čestitke našim fantom...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 10:43:50
|
|
|
|
arabela*
|
nevem,kaj naj naredim.Ali bi morala peljat k zdravniku,da ju pregleda Sicer še nekaj kašlata,pa z noska jima teče.Vročine nimata.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 10:49:28
|
|
|
|
ključek
|
croftova, še niste šle???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 11:19:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Midva sva pa končno postavla jaslice. ...............ful lepe.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 11:49:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you croftova, še niste šle??? Še umila se nisem... Sem se z nekermanom kregala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 12:03:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
V voščilnico sem priložila še pismo, v katerem sem povedala, kar mi je ležalo na duši. In tisti dan, ko sem to oddala, sem dobila fuuull mleka, Bravo Marsy... tku se dela.... a je treba še pazit, da otročkom ne gre voda v uho? Lari gre voda v uho.... ona tko uživa, da glavo vedno ful nazaj nagne, da je čim bolj v vodi... sej nam je tudi to rekla, ma mislim, da je to veljalo bolj za začetek.... Pa cepljenje - zdej vas je že precej prestalo to zoprnijo... Mi naj bi imeli 6.1. ma bomo odložili do prvega leta vsa cepljenja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 12:44:49
|
|
|
|
gold fish
|
dober dan...čeprav zame glih ni no ... .ma vsega imam že pun kufer.....pa glih zdaj na veseli december.... .....najboljše, da dobim en žakl duracelk za božička, ker drugače ne vem kak bo šlo tak naprej... ... naše dete se je spet odločilo za stari ritem...se zbuja spet okrog 3, pol spet okrog 6.. pa ful binca v postelji, tak dolgo, da se odkrije, pol se pa hoče nekak obrnit, pa ne gre.... ....je kot en ptiček...še vedno mi pri 130ml pušča 40-50ml.... danes sem si točno list nastavila, da si pišem kdaj je in koliko mi poje.... do zdaj sma na 300ml, drugače je pa dobrovoljček, ...edino ne vem al bodo zobki al je pač to samo raziskovanje..... Lara - te čist razumem , sploh zdaj ko sem nonstop sama z obema Marsy - za mleko, pa za pismo........ A že telovadiš? Midva imava sedaj še 6 škatel AM - to je za cca 6 tednov..., potem pa počasi začnema s okušanjem novih stvari ... bo tam nekje malo manj kot 6 mesecev star...... Če bi bil dojen bi pa sigurno kasneje.....samo to AM mleko pa res ni dobro Aja, če katera hoče Paparico v e-obliki....sem jo dobila od ene rr-ke, naj mi pošlje na zs email in ji pošljem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 12:45:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznujejo............. Marko Matic Aljaž.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 12:57:41
|
|
|
|
leda
|
.....najboljše, da dobim en žakl duracelk za božička, ker drugače ne vem kak bo šlo tak naprej... uh ja. poznam to. mi smo bli v nedeljo vsaj mal na soncu, ker tole vreme v ljubljani ne daje glih energije. danes pa nov podvig: obe bom dala sama spat. taprva rabi umite zobe, oblečeno pižamo in prebrano pravljico. in potem še občasno malo prigovarjanja. ta druga je zvečer sitna ko šuš in rabi mir, joško in občasno popravljanje dude. pa da vidmo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 13:08:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi naj bi imeli 6.1. ma bomo odložili do prvega leta vsa cepljenja... zakaj pa???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 13:09:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda .....najboljše, da dobim en žakl duracelk za božička, ker drugače ne vem kak bo šlo tak naprej... uh ja. poznam to. mi smo bli v nedeljo vsaj mal na soncu, ker tole vreme v ljubljani ne daje glih energije. danes pa nov podvig: obe bom dala sama spat. taprva rabi umite zobe, oblečeno pižamo in prebrano pravljico. in potem še občasno malo prigovarjanja. ta druga je zvečer sitna ko šuš in rabi mir, joško in občasno popravljanje dude. pa da vidmo. mi pa imamo sonček, samo mami ni mobilna............. pa želim, da ti današnji večerni podvig super uspe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 13:10:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Aja, če katera hoče Paparico v e-obliki....sem jo dobila od ene rr-ke, naj mi pošlje na zs email in ji pošljem.... oprosti, rabim razlago............ ............a res jaz nič ne vem al kaj????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 13:30:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem se z nekermanom kregala... kaj pa je blo???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 14:03:52
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznujejo............. Marko Matic Aljaž. Hello, ne morem verjet, da imamo že 4 mesece - kam gre ta čas? Drugače smo še vedno vsi naspidirani, mali podnevi nič ne spi - no HB vsaj ponoči da mir. Končno bomo dočakali testiranje za alergije 26.januarja. Pa še, pa še, pa še,..... se nam dogaja. Smo ful leteči tko da šibam naprej ob priliki se pa spet mal pofočkam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 14:42:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Aja, če katera hoče Paparico v e-obliki....sem jo dobila od ene rr-ke, naj mi pošlje na zs email in ji pošljem.... oprosti, rabim razlago............ ............a res jaz nič ne vem al kaj???? idi gledat na mail
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 14:55:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Aja, če katera hoče Paparico v e-obliki....sem jo dobila od ene rr-ke, naj mi pošlje na zs email in ji pošljem.... oprosti, rabim razlago............ ............a res jaz nič ne vem al kaj???? idi gledat na mail ajoj................. .................sem blesava.........hvala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 14:55:30
|
|
|
|
arabela*
|
jaz bi jo imela,paparico
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 15:13:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi jo imela,paparico ja napiši mi tvoj mail na zs
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.