|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
23.12.2008 9:29:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Mam polno majhnih. Jaz mam lahko samo polikane al pa čop, ker drugač sem tofsiuser posted image . Pol mi pa kakšna mama pri frizerju reče, joj kako maš ti fajn močne lase! user posted image   

jaz istouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.12.2008 10:22:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Aja, katere barve drugače uporabljate za barvanje las?

poli briliance in poli liveuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
23.12.2008 10:27:52   
arabela*

gold fish, jaz mam tud ful goste lase pa še ful volumen. Meni ponavadi 2 delata pramene pa še traj 45 minut, da narditauser posted image . Sem prov vesela, da mi spet izpadajo, ker mi celo nosečnost niso in so se že obnovil. Mam polno majhnih. Jaz mam lahko samo polikane al pa čop, ker drugač sem tofsiuser posted image . Pol mi pa kakšna mama pri frizerju reče, joj kako maš ti fajn močne lase! user posted image   

meni jih je frizer vedno redčil,pa imam itak redkeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.12.2008 10:29:48   
ključek
Danes pa praznujejo.............

user posted image  Marko
user posted image  Matic
user posted image  Aljaž.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.12.2008 10:30:58   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Aja, pa spet me neki zanima. Glede kopanja - a je treba še pazit, da otročkom ne gre voda v uho? Meni je patronažna zabičala, da se to ne sme zgodit, ker bo dobila vnetje. Sam to verjetno ni treba pazit v nedogled? Sej eni vozijo otročke že pri treh mesecih na te kao plavalne tečaje?

kolk sem jaz seznanjena,ni nič hudega,če voda pride v ušesauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.12.2008 10:31:06 >

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
23.12.2008 10:32:25   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image  Marko
user posted image  Matic

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
23.12.2008 10:34:05   
arabela*
aja,dobro jutrouser posted image
Spet je neprespana noč za nami.user posted image je uspelo za kako uro zaspat,ostalo pa je nonstop mrdala,ja stokala,pa spet za pol ure zadrema ......
in to celo ljubo nočuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
23.12.2008 10:36:22   
Lara Croft
Dobro jutro!! user posted image user posted image

Zvečer je sicer kriza za zaspat... ma zjutraj pa kr spi in spi naša deklica.... se je zbudila ob šestih in pol je spala od sedmih do desetih.... in ni bil noben problem jo v zibko dat.... user posted image user posted image mama in tata pa sta tudi drnjohala....

Čestitke našim fantom... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
23.12.2008 10:43:50   
arabela*
nevem,kaj naj naredim.Ali bi moralauser posted image user posted image peljat k zdravniku,da ju pregledauser posted image
Sicer še nekaj kašlata,pa z noska jima teče.Vročine nimata.user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
23.12.2008 10:49:28   
ključek
croftova, še niste šle???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1685
23.12.2008 11:19:06   
ključek

Midva sva pa končno postavla jaslice.

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............ful lepe.................

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.12.2008 11:49:06   
Lara Croft

croftova, še niste šle???user posted image

Še umila se nisem...

Sem se z nekermanom kregala... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.12.2008 12:03:19   
Lara Croft
V voščilnico sem priložila še pismo, v katerem sem povedala, kar mi je ležalo na duši. In tisti dan, ko sem to oddala, sem dobila fuuull mleka,

Bravo Marsy... tku se dela.... user posted image user posted image

a je treba še pazit, da otročkom ne gre voda v uho?

Lari gre voda v uho.... ona tko uživa, da glavo vedno ful nazaj nagne, da je čim bolj v vodi... sej nam je tudi to rekla, ma mislim, da je to veljalo bolj za začetek....

Pa cepljenje - zdej vas je že precej prestalo to zoprnijo...

Mi naj bi imeli 6.1. ma bomo odložili do prvega leta vsa cepljenja...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.12.2008 12:44:49   
gold fish
dober dan...čeprav zame glih ni nouser posted image ...    .ma vsega imam že pun kufer.....pa glih zdaj na veseli december....

.....najboljše, da dobim en žakl duracelk  za božička, ker drugače ne vem kak bo šlo tak naprej...

... naše dete se je spet odločilo za stari ritem...se zbuja spet okrog 3, pol spet okrog 6.. pa ful binca v postelji, tak dolgo, da se odkrije, pol se pa hoče nekak obrnit, pa ne gre....user posted image

....je kot en ptiček...še vedno mi pri 130ml pušča 40-50ml....    danes sem si točno list nastavila, da si pišem kdaj je in koliko mi poje.... do zdaj sma na 300ml, drugače je pa dobrovoljček, ...edino ne vem al bodo zobki al je pač to samo raziskovanje.....

Lara - te čist razumemuser posted image user posted image user posted image , sploh zdaj ko sem nonstop sama z obema user posted image

Marsy - user posted image user posted image user posted image   za mleko, pa za pismo........  A že telovadiš?

Midva imava sedaj še 6 škatel AM - to je za cca 6 tednov..., potem pa počasi začnema s okušanjem novih stvari ... bo tam nekje malo manj kot 6 mesecev star......     Če bi bil dojen bi pa sigurno kasneje.....samo to AM mleko pa res ni dobrouser posted image

Aja, če katera hoče Paparico v e-obliki....sem jo dobila od ene rr-ke, naj mi pošlje na zs  email in ji pošljem....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
23.12.2008 12:45:36   
gold fish

user posted image  Marko
user posted image  Matic

user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
23.12.2008 12:57:41   
leda
.....najboljše, da dobim en žakl duracelk za božička, ker drugače ne vem kak bo šlo tak naprej...

uh ja. poznam to. mi smo bli v nedeljo vsaj mal na soncu, ker tole vreme v ljubljani ne daje glih energije.

danes pa nov podvig: obe bom dala sama spat. taprva rabi umite zobe, oblečeno pižamo in prebrano pravljico. in potem še občasno malo prigovarjanja. ta druga je zvečer sitna ko šuš in rabi mir, joško in občasno popravljanje dude.

pa da vidmo.

Neposredna povezava do sporočila: 1691
23.12.2008 13:08:00   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mi naj bi imeli 6.1. ma bomo odložili do prvega leta vsa cepljenja...

zakaj pa???

Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.12.2008 13:09:39   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: leda

.....najboljše, da dobim en žakl duracelk za božička, ker drugače ne vem kak bo šlo tak naprej...

uh ja. poznam to. mi smo bli v nedeljo vsaj mal na soncu, ker tole vreme v ljubljani ne daje glih energije.

danes pa nov podvig: obe bom dala sama spat. taprva rabi umite zobe, oblečeno pižamo in prebrano pravljico. in potem še občasno malo prigovarjanja. ta druga je zvečer sitna ko šuš in rabi mir, joško in občasno popravljanje dude.

pa da vidmo.

mi pa imamo sonček, samo mami ni mobilna.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa želim, da ti današnji večerni podvig super uspe. user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.12.2008 13:10:54   
ključek

Aja, če katera hoče Paparico v e-obliki....sem jo dobila od ene rr-ke, naj mi pošlje na zs  email in ji pošljem....

oprosti, rabim razlago............user posted image user posted image user posted image user posted image ............a res jaz nič ne vem al kaj????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.12.2008 13:30:21   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sem se z nekermanom kregala... user posted image

kaj pa je blo???

Neposredna povezava do sporočila: 1695
23.12.2008 14:03:52   
*zoe*

user posted image  Marko
user posted image  Matic

Hello,

ne morem verjet, da imamo že 4 mesece - kam gre ta čas?

Drugače smo še vedno vsi naspidirani, mali podnevi nič ne spi - no HB vsaj ponoči da mir.

Končno bomo dočakali testiranje za alergije 26.januarja. Pa še, pa še, pa še,..... se nam dogaja. Smo ful leteči tko da šibam naprej ob priliki se pa spet mal pofočkam.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
23.12.2008 14:42:41   
gold fish

oprosti, rabim razlago............user posted image user posted image user posted image user posted image ............a res jaz nič ne vem al kaj????user posted image

idi gledat na mailuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
23.12.2008 14:55:01   
ključek

idi gledat na mailuser posted image

ajoj.................user posted image user posted image user posted image user posted image .................sem blesava.........hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1698
23.12.2008 14:55:30   
arabela*
user posted image jaz bi jo imela,paparicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1699
23.12.2008 15:13:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image jaz bi jo imela,paparicouser posted image

ja napiši mi tvoj mail na zsuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.