|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
23.12.2008 22:05:23   
meta21
MTY, točno tako! Brez skrbi, da ti bo povedala, ko bo lačna. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
23.12.2008 22:05:54   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi lahko ena svetuje, kako naj zamenjam nejčki hrano??iz novalaca bi šla na hipp, pa verjetno ne smem ker nehat z n. in začeti z h. ?????razlog je pa to bruhanje,non stop, pa zdi se mi, da se ne naje dovolj.imamo še vedno tega proti krčkom, ker je kao do 12 meseca. in skoz riga, tudi uro po obroku se dere, čeprav že prej podremo kupček in jo nosim in še vedno riga. ne vem, kaj mi svetujete???

lahko kar menjaš,samo probaj tokom dneva,da vidiš reakcijo.Mi smo za zvečer imeli pri M najprej AM,nato Novalac,potem je spet bruhala,ni imela nič,pol spet AM,zdaj spet Novalac AR in AC.
Probaj jo hranit v napol ležečem položaju in ti nato naj kar zaspi,brez kupčka.Pri nas se obneseuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.12.2008 22:07:25 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
23.12.2008 22:07:08   
meta21
bubi, una kremica od J&J (sooting naturals) deluje. Se mu je že ful koža popravla. Hvala!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
23.12.2008 22:07:38   
ključek
danes sem naročila Angelcare. jutri dobim.upam, da se bom potem vsaj kaj naspala.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
23.12.2008 22:08:13   
arabela*
user posted image hvalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
23.12.2008 22:10:21   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Probaj jo hranit v napol ležečem položaju in ti nato naj kar zaspi,brez kupčka.Pri nas se obneseuser posted image

Kaj pa če Mariso zato šravfa, ker gre zrak naprej v črevo namesto s kupčkom ven? Ne vem, ugibam?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
23.12.2008 22:10:42   
ključek
user posted image .....................nočko..................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
23.12.2008 22:10:48   
Lara Croft
Joj, kako uspavate otroke... že dve uri se matramo.. ma kolk mi je to utrujajoče, bolj, kot cel dan... zdej se ji pa še kolca... joče, kolca in še kašlja, ker se ji zaleti... đizus

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
23.12.2008 22:11:34   
meta21

danes sem naročila Angelcare. jutri dobim.upam, da se bom potem vsaj kaj naspala.user posted image

Boš, boš! Samo res ga pazljivo naštimajta in fajn potlačta jogi dol, da ne bo nepotrebnega letanjauser posted image . Jaz spim ko top!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
23.12.2008 22:14:54   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Kaj pa če Mariso zato šravfa, ker gre zrak naprej v črevo namesto s kupčkom ven? Ne vem, ugibam?

ne,midve se ponoči tako hraniva,pa je takrat ne šraufa in ne poliva.Smešno ampak nam pomagauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
23.12.2008 22:16:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Joj, kako uspavate otroke... že dve uri se matramo.. ma kolk mi je to utrujajoče, bolj, kot cel dan... zdej se ji pa še kolca... joče, kolca in še kašlja, ker se ji zaleti... đizus

Probaj naredit čim bolj podobno situacijo kot takrat, ko jo proti jutru nahraniš in daš nazaj v zibko. Saj takrat pa ni problema, ne? Res, da takrat spi pred hranjenjem-probaj zdaj pa že pred hranjenjem čim bolj mirno in temno okolje vzpostavit, jo tam nahranit in položit v zibko nespečo. Rajši še malo sedi zraven nje, jo božaj, daj dudo, če jo hoče... Meni Lovro čez dan ful težko zaspi doma-ga nosim ali pa vsaj ležim zraven njega-zvečer pa vedno enako naredim in pali. Sem glih prej razmišljala, kako stresno mora bit, če ne veš kaj te zvečer spet čaka z otrokom.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
23.12.2008 22:16:57   
arabela*

jaz sem že vajena,od začetka bi skoraj po.......user posted image
Rekord je bil prejšnji teden....6 uruser posted image
Jaz si jo tu zravn rač dam,da zaspi,pol jo nesem v posteljo,pol pa se itak stokrat prebudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1762
23.12.2008 22:20:39   
arabela*
Ampak ni to poenta,lahko delaš kaj hočeš,pa user posted image nebo spal.Enostavno,ker so si različni.Pri nas je kaos,medtem ko pa je Aneja vedno spala,ko smo jo položli in do jutra,pa smo na enak način prakticirali,le da je ona v kinderpetu spala,ne pri namauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
23.12.2008 22:38:58   
meta21
Punce, jaz grem pod tuš pa spat. Upam, da čim prej uspavat svoje micenčke pa da bojo potem doooolgoo spaliuser posted image .

Nočko!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
23.12.2008 22:41:49   
Lara Croft
Lara, a ta obvezna cepljenja sploh lahko prestaviš?

kdo mi brani...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
23.12.2008 22:42:03   
arabela*
naša je spet auf..............user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
23.12.2008 22:42:48   
arabela*

Lara, a ta obvezna cepljenja sploh lahko prestaviš?

kdo mi brani...

ja,kaj se to zmeniš ti tam al kako in zakaj si se tako odločlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1767
23.12.2008 22:50:10   
Lara Croft
ja,kaj se to zmeniš ti tam al kako in zakaj si se tako odločla

Tko sva se odločla na podlagi prebranega čtiva glede cepiv... Nimam se kaj z njimi menit... samo povedala bova, kako in kaj..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
23.12.2008 22:59:08   
Lara Croft

Probaj naredit čim bolj podobno situacijo kot takrat, ko jo proti jutru nahraniš in daš nazaj v zibko. Saj takrat pa ni problema, ne?

Razen zvečer, ni problema... No, zdej mi je ratalo jo odložit v zibko in spi naprej...
Je že ob 21.30 zgledalo, da trdo spi.... se samo sklonem nad zibko pa halo... Malo se tudi bojim, da jo AM ful tišči in napenja... ful ji črviči v želodčku še eno uro po obroku.. Jutri ji bom predzadnji obrok dala vse po flaški, zadnjega pa jo bom podojila...
Ma sem falila, ker sem jo potem, ko se je prebudila, še previla in jo je ati vzel v roke... uf, se je začela dret... danes mu ni ratalo...

Da bi jo budno dala v zibko.... ja, sem probala... je imela oke takoj na široko odprte in se začela pogovarjat... to počnemo vsako jutro... Jo obrnem na hrbet in ona začne na veliko komunicirat... Ko se je naveličala je začela jokat....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
23.12.2008 23:00:00   
arabela*

Tko sva se odločla na podlagi prebranega čtiva glede cepiv...

kaj se ti zdi boljše jih cepit kasnejeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1770
23.12.2008 23:00:41   
Lara Croft
In zdej nej se lotim ustvarjat? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1771
23.12.2008 23:03:42   
Lara Croft

Tko sva se odločla na podlagi prebranega čtiva glede cepiv...

kaj se ti zdi boljše jih cepit kasnejeuser posted image

Ja, se mi zdi boljše.... moj mož navija, da sploh ne bi, ma malo se vseeno bojim, da kej stakne pol, ko bo šla v vrtec...

Ma to je ena tko delikatna tema, da ne bi več o tem...  Na internetu je veliko čtiva za prebrat v angleščini...ne mislim krege po forumih...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
23.12.2008 23:07:03   
Lara Croft
Saraya... kaj imaste pesa? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1773
24.12.2008 8:17:34   
gold fish

O, goldi ful dobra ideja tole z žličko!user posted image

Lovro je do pred kratkim jedel 24 žličk aptamila na dan (720ml), zdaj pa 28-30 žličk (torej 900ml). Dejansko je najbrž malo več, ker sem to računala samo vodo. Je pa imel v sredo 6600g in 64 pa je menda malce suh.user posted image

mislim, da bo naš tud nekaj takega....., imamo posvetovalnico in cepljenje 12 januarja komaj

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
24.12.2008 8:19:38   
gold fish

MTY, nekej piše v navodilih npr. od aptamila ampak se mi zdi malo user posted image . Če se ne motim, bi mogli po njihovem imet otroci zdaj samo 4 obroke po 210ml al nekaj takega. Otroku daš za jest, ko ti pove, da je lačen in ga nehaš hranit, ko je sit. Juser posted image tabele!user posted image

joj, ta statistika.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................naša poje na obrok od 100-150 ml. zjutraj je na 2 uri, popoldne pa tudi na 4. ampak jaz mislm, da če je user posted image  živahen, polulan in pokakan.............da ni glih kej narobe.

saj jaz se tud s tem tolažim, da če je drugače dobre volje, pol ne more bit nič narobe, pa polulan in pokakan je tud...

no danes do sedaj sma pa že na 260ml

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.