Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:05:23
|
|
|
|
meta21
|
MTY, točno tako! Brez skrbi, da ti bo povedala, ko bo lačna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:05:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi lahko ena svetuje, kako naj zamenjam nejčki hrano??iz novalaca bi šla na hipp, pa verjetno ne smem ker nehat z n. in začeti z h. ?????razlog je pa to bruhanje,non stop, pa zdi se mi, da se ne naje dovolj.imamo še vedno tega proti krčkom, ker je kao do 12 meseca. in skoz riga, tudi uro po obroku se dere, čeprav že prej podremo kupček in jo nosim in še vedno riga. ne vem, kaj mi svetujete??? lahko kar menjaš,samo probaj tokom dneva,da vidiš reakcijo.Mi smo za zvečer imeli pri M najprej AM,nato Novalac,potem je spet bruhala,ni imela nič,pol spet AM,zdaj spet Novalac AR in AC. Probaj jo hranit v napol ležečem položaju in ti nato naj kar zaspi,brez kupčka.Pri nas se obnese
< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.12.2008 22:07:25 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:07:08
|
|
|
|
meta21
|
bubi, una kremica od J&J (sooting naturals) deluje. Se mu je že ful koža popravla. Hvala!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:07:38
|
|
|
|
ključek
|
danes sem naročila Angelcare. jutri dobim.upam, da se bom potem vsaj kaj naspala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:08:13
|
|
|
|
arabela*
|
hvala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:10:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Probaj jo hranit v napol ležečem položaju in ti nato naj kar zaspi,brez kupčka.Pri nas se obnese Kaj pa če Mariso zato šravfa, ker gre zrak naprej v črevo namesto s kupčkom ven? Ne vem, ugibam?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:10:42
|
|
|
|
ključek
|
.....................nočko..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:10:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj, kako uspavate otroke... že dve uri se matramo.. ma kolk mi je to utrujajoče, bolj, kot cel dan... zdej se ji pa še kolca... joče, kolca in še kašlja, ker se ji zaleti... đizus
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:11:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes sem naročila Angelcare. jutri dobim.upam, da se bom potem vsaj kaj naspala. Boš, boš! Samo res ga pazljivo naštimajta in fajn potlačta jogi dol, da ne bo nepotrebnega letanja . Jaz spim ko top!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:14:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Probaj jo hranit v napol ležečem položaju in ti nato naj kar zaspi,brez kupčka.Pri nas se obnese Kaj pa če Mariso zato šravfa, ker gre zrak naprej v črevo namesto s kupčkom ven? Ne vem, ugibam? ne,midve se ponoči tako hraniva,pa je takrat ne šraufa in ne poliva.Smešno ampak nam pomaga
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:16:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, kako uspavate otroke... že dve uri se matramo.. ma kolk mi je to utrujajoče, bolj, kot cel dan... zdej se ji pa še kolca... joče, kolca in še kašlja, ker se ji zaleti... đizus Probaj naredit čim bolj podobno situacijo kot takrat, ko jo proti jutru nahraniš in daš nazaj v zibko. Saj takrat pa ni problema, ne? Res, da takrat spi pred hranjenjem-probaj zdaj pa že pred hranjenjem čim bolj mirno in temno okolje vzpostavit, jo tam nahranit in položit v zibko nespečo. Rajši še malo sedi zraven nje, jo božaj, daj dudo, če jo hoče... Meni Lovro čez dan ful težko zaspi doma-ga nosim ali pa vsaj ležim zraven njega-zvečer pa vedno enako naredim in pali. Sem glih prej razmišljala, kako stresno mora bit, če ne veš kaj te zvečer spet čaka z otrokom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:16:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, kako uspavate otroke... že dve uri se matramo.. ma kolk mi je to utrujajoče, bolj, kot cel dan... zdej se ji pa še kolca... joče, kolca in še kašlja, ker se ji zaleti... đizus jaz sem že vajena,od začetka bi skoraj po....... Rekord je bil prejšnji teden....6 ur Jaz si jo tu zravn rač dam,da zaspi,pol jo nesem v posteljo,pol pa se itak stokrat prebudi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:20:39
|
|
|
|
arabela*
|
Ampak ni to poenta,lahko delaš kaj hočeš,pa nebo spal.Enostavno,ker so si različni.Pri nas je kaos,medtem ko pa je Aneja vedno spala,ko smo jo položli in do jutra,pa smo na enak način prakticirali,le da je ona v kinderpetu spala,ne pri nama
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:38:58
|
|
|
|
meta21
|
Punce, jaz grem pod tuš pa spat. Upam, da čim prej uspavat svoje micenčke pa da bojo potem doooolgoo spali . Nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:41:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, a ta obvezna cepljenja sploh lahko prestaviš? kdo mi brani...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:42:03
|
|
|
|
arabela*
|
naša je spet auf..............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:42:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara, a ta obvezna cepljenja sploh lahko prestaviš? kdo mi brani... ja,kaj se to zmeniš ti tam al kako in zakaj si se tako odločla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:50:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja,kaj se to zmeniš ti tam al kako in zakaj si se tako odločla Tko sva se odločla na podlagi prebranega čtiva glede cepiv... Nimam se kaj z njimi menit... samo povedala bova, kako in kaj..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 22:59:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
Probaj naredit čim bolj podobno situacijo kot takrat, ko jo proti jutru nahraniš in daš nazaj v zibko. Saj takrat pa ni problema, ne? Razen zvečer, ni problema... No, zdej mi je ratalo jo odložit v zibko in spi naprej... Je že ob 21.30 zgledalo, da trdo spi.... se samo sklonem nad zibko pa halo... Malo se tudi bojim, da jo AM ful tišči in napenja... ful ji črviči v želodčku še eno uro po obroku.. Jutri ji bom predzadnji obrok dala vse po flaški, zadnjega pa jo bom podojila... Ma sem falila, ker sem jo potem, ko se je prebudila, še previla in jo je ati vzel v roke... uf, se je začela dret... danes mu ni ratalo... Da bi jo budno dala v zibko.... ja, sem probala... je imela oke takoj na široko odprte in se začela pogovarjat... to počnemo vsako jutro... Jo obrnem na hrbet in ona začne na veliko komunicirat... Ko se je naveličala je začela jokat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 23:00:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tko sva se odločla na podlagi prebranega čtiva glede cepiv... kaj se ti zdi boljše jih cepit kasneje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 23:00:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
In zdej nej se lotim ustvarjat?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 23:03:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tko sva se odločla na podlagi prebranega čtiva glede cepiv... kaj se ti zdi boljše jih cepit kasneje Ja, se mi zdi boljše.... moj mož navija, da sploh ne bi, ma malo se vseeno bojim, da kej stakne pol, ko bo šla v vrtec... Ma to je ena tko delikatna tema, da ne bi več o tem... Na internetu je veliko čtiva za prebrat v angleščini...ne mislim krege po forumih...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 23:07:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
Saraya... kaj imaste pesa?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 8:17:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 O, goldi ful dobra ideja tole z žličko! Lovro je do pred kratkim jedel 24 žličk aptamila na dan (720ml), zdaj pa 28-30 žličk (torej 900ml). Dejansko je najbrž malo več, ker sem to računala samo vodo. Je pa imel v sredo 6600g in 64 pa je menda malce suh. mislim, da bo naš tud nekaj takega....., imamo posvetovalnico in cepljenje 12 januarja komaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 8:19:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 MTY, nekej piše v navodilih npr. od aptamila ampak se mi zdi malo . Če se ne motim, bi mogli po njihovem imet otroci zdaj samo 4 obroke po 210ml al nekaj takega. Otroku daš za jest, ko ti pove, da je lačen in ga nehaš hranit, ko je sit. J tabele! joj, ta statistika............. ..................naša poje na obrok od 100-150 ml. zjutraj je na 2 uri, popoldne pa tudi na 4. ampak jaz mislm, da če je živahen, polulan in pokakan.............da ni glih kej narobe. saj jaz se tud s tem tolažim, da če je drugače dobre volje, pol ne more bit nič narobe, pa polulan in pokakan je tud... no danes do sedaj sma pa že na 260ml
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.