|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
22.12.2008 22:52:52   
Bethany
Tako, za danes sem se dost načvekala tle gor user posted image user posted image Je tale forum moje trenutno edino razvedrilo poleg seveda Eline. Jutri gremo dopoldan v posvetovalnico, pa se potem kaj oglasim in poročam, kako je bilo.

Lepo spite, nosečke s čim manj obiski wc-jev, mamice pa s čimmanj bujenja. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
22.12.2008 22:56:25   
_kathy_
Ok, hvala, grem jutri u Hoferja pogledat.
No, tudi jst letim u postlo, upam, da bom lahko spala. Nočko vsem!!

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
23.12.2008 8:24:11   
Lolita23
Dobro jutro!!!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
23.12.2008 8:46:00   
betty80
Dobro jutro,

tako samo še danes delam.-......mi je kr en mal čudno, da me zdej več kot eno leto ne bo. Danes še rihtam zadnje stvari v službi, tako da je kr gužva. Sem vesela, ker sem danes dopolnila že 36t user posted image . Še malo, pa se bo lahko začelo dogajat user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
23.12.2008 13:43:17   
_kathy_
Hei!
Kje pa ste danes?? Jst sm spet naspidirana ...user posted image Zjutraj sma šla podpisat očetovstvo ...tko da imamo sedaj use urejenouser posted image . Kupila sem tudi pisane pleničke, dala pa sem za 6 pleničk, 10 € in sem ful vesela. So že v pralnem stroju!user posted image user posted image
Naš ati je pa danes bogiuser posted image , ima ličnico otečeno in zob ga zelo boli, zato danes tudi midva sočustvujema z njim.user posted image
No, naš nagajivček pa je danes delal obrate, se pretegoval vse do 2h zjutraj, tako da sem zelo malo spala. Celo nogico in rokico mi je ven potisnu, sm prav lepo vidla in mi je blo ful smešno. No, potem je ob 2h zaspal, se ob 10h zbudil in tako spet telovadi. Prav čakam, kdaj se bo končno utrudil in zaspal.user posted image

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
23.12.2008 14:27:30   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Hei!
Kje pa ste danes?? Jst sm spet naspidirana ...user posted image Zjutraj sma šla podpisat očetovstvo ...tko da imamo sedaj use urejenouser posted image . Kupila sem tudi pisane pleničke, dala pa sem za 6 pleničk, 10 € in sem ful vesela. So že v pralnem stroju!user posted image user posted image
Naš ati je pa danes bogiuser posted image , ima ličnico otečeno in zob ga zelo boli, zato danes tudi midva sočustvujema z njim.user posted image
No, naš nagajivček pa je danes delal obrate, se pretegoval vse do 2h zjutraj, tako da sem zelo malo spala. Celo nogico in rokico mi je ven potisnu, sm prav lepo vidla in mi je blo ful smešno. No, potem je ob 2h zaspal, se ob 10h zbudil in tako spet telovadi. Prav čakam, kdaj se bo končno utrudil in zaspal.user posted image

Kak poteka to urejanje očetovstva??

Kje si kupila te plenice???

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
23.12.2008 15:51:35   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? Js kr uredu, zdej sem se prav fino najedla, tk da bi šla najraje počivati, ampak ne morem ker me čak pospravljanje. Moj je šel na trening, js pa bom v miru mal pospravila.

Zdej pa še nekaj podatkov iz današnjega pregleda: user posted image  je obrnjena z glavo navzdol, tk da je že pripravljena na prihod. Težki pa smo cca 2400 g, kar veliko. Druga pa je vse uredu.  Tudi moji izvidi iz laboratorija so uredu. Vse skupaj sem se zredila 9 kg, ogromno a ne? Bi najraje kr nehala jesti. Naslednji pregled pa imam 20.1.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
23.12.2008 16:20:02   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Hei!

Kak poteka to urejanje očetovstva??

Kje si kupila te plenice???

Am ja jst sm na CSD u Šentjur, kjer imam stalno prebivališče, prejšnji teden poklicala in povedala, da bi rada s partnerjem uredila očetovstvo in naju je za danes ob 8h naročila. Pregledala in podpisala sva papirje in to je blo to. Aja, rabita pa oba osebni dokument (zaradi enšo, naslovov itd.).
Am plenice sem pa kupila v C and A.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
23.12.2008 16:41:54   
Lolita23
A potem je fajn, da se naročiš, ali lahk kar kje prideš?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
23.12.2008 18:39:56   
Dali*
Ecco mene s svežimi podatki... Naš malček je težak 1100g in se pridno kobaca. Jaz pa tudi imam že 10 kg plusa, pa se nč ne skiram. Sam da je naš mali super. Se boža po obrazu, pa z nogicami si ga prekriva...prava gumica je. Spet sem dobila 4 lepe slikice.

Dokumente za P dobim na naslednjem pregledu 22.1.2009. 12.2. imam pa že prvi CTG.

Za test za Streptokoka sem ji tudi omenila in boma testirale v 35. tednu in to je rekla, da mi bo naredila gratis, ker sem redna paciantka pri njej zadnja 3 leta... Ma, moja G je zlata.... Ha ha...sam ne okol govort...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
23.12.2008 18:42:55   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.12., CE user posted image +9 kg, 101 cm

21.01
betty80 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1. , CE user posted image +11,5 kg, 91 cm

22.01
lunica12 (21)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., CE user posted image  +11 kg, 102 cm 

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 5.1., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )20.1., CE user posted image +10 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE, user posted image +8,5 kg, 99cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)   14.1, CE user posted image +10 kg

NoBady (18)                   (št. 1user posted image  , št. user posted image  0)  13.1. ,CE user posted image  +10kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)?, CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE, user posted image +10kg, 103 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE, user posted image +10 kg, 95 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., CE, user posted image +11 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +5,5 kg  

23.03.
majabh (29)                  (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE user posted image +4,5 kg, 89 cm

27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.12., CE,  user posted image   +6 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   23.1, CE,  user posted image   4 kg

26.06   
ulsi25
(26)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE,  user posted image

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) 29.12., CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 8 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 10 presenečenj

Skupaj nas je 24 nosečk!

user posted image  

user posted image

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA
12.12.2008   martka            GAJA
14.12.2008   mami_1979    MATEVŽ

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
23.12.2008 18:44:57   
Dali*
Moje voščilo...vam...

V prihajajočem letu vam želim vse naj in vse dobro ter…
…nasmejana jutra, uspešne delovne dni, umirjene popoldneve, romantične večere, topel dom, veliko veselih prijateljev in znancev, strpnosti in razumevanja, prijetna presenečenja, neizmerno veselje do vsakodnevnega učenja, pogumno raziskovanje po neznanih svetovih, prijaznega šefa, sveže rogljičke in dišečo jutranjo kavo, pospravljeno stanovanje, že skuhano kosilo, dvonadstropno torto za rojstni dan, polno denarnico bankovcev, neizgubljive ključe, imunost na gripo in prehlad, kosmate copate, plačane račune, toplo pižamo, branje zanimivih knjig, malo bolečin pri zobozdravniku, mehak naslonjač, veselo pohajkovanje v naravi, dobre sosedske odnose, sproščujočo masažo, veliko prostih uric, uresničitev življenjske avanture, držanje za roke, plesnih korakov v dvoje, petje v travi, okusno filano papriko, sveže limone, debele lubenice, sočne pleskavice v lepinji, šampanjec, vesele novice, brezmejno radost in užitek, pojočo travico, prepleskane stene, tople nogavice, uspešno končano delo, koristna pogajanja, prijazen pozdrav znanca, prijetna presenečenja, otroško domišljijo in igrivost, poštenost, toplo obujanje spominov, dobro vino, piknike s prijatelji, nobene poškodbe, cvetje na oknu, prijeten nasmeh, dišeči pršut, nova znanstva, vonj toplega kruha, orehovo potico, prijetne obiske, pogovore v naravi, dobro zdravje, čokoladne piškote, nobenega prometnega prekrška, tesnih objemov, smeha do solz, velikih priložnosti, klepet s prijatelji, mir v službi, dober posel, topel čaj in cimetova piškote v zimskih večerih, vedno prosto parkirno mesto, vroče poletne počitnice, 500 gramsko čokolado, nobenega čakanja v vrstah, nizek davek, dehteče rožice, vedno poln rezervoar goriva, pospravljene omare, očiščene čevlje, poln hladilnik dobrot, tople podplate, glavo polno uresničljivih idej, razgibano rekreacijo, dežnik ob sebi ob deževnih dneh,........
…predvsem pa zvrhano mero ljubezni...

Srečno, veselo, nasmejano… 2009 vam želi
Dali*

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
23.12.2008 18:47:32   
Dali*
Tko...zdej vas pa zapuščam. Mogoče se vam jutri javim...sicer pa lepe praznike...voščilo pa je že zgoraj....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
23.12.2008 19:05:54   
NoBady
betty80-user posted image   za zadmni dan službe... zdej se bo pa luštn začel..wiiuser posted image

dali* - tebi tudi user posted image za pregled... mi je ušeč da se ne sekiraš glede kg, jsz jih mam zdej vrjetn že več ko 10 +, pa mam kr mal slabo vest...sam sej se tolažim s tem da bo šlo pol vse doluser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
23.12.2008 20:07:55   
Bethany
Hoj hoj,

Uuuu, Dali, kake lepe želje si naštela... user posted image user posted image sem brala in brala in brala... hehe. Zelo posrečeno in lepo. user posted image

Mi smo pa imeli danes res pester dan. Dopoldne odhod v posvetovalnico, kar je bil pravi mali podvig, urediti sebe in Elino, vse spakirati, natovoriti v avto in priti točno določeno uro do ZD. Pravi mali podvig. Hehe! So pa bile sestre in zdravnica zelo vredu in prijazne. Ampak, ker smo se malo premalo zredili v tem mesecu, imamo drugi teden še eno kontrolo, da vidimo koliko pribl. pridobi na teži v enem tednu.

Potem pa smo šli še na kratek sprehod skozi mesto do avta, da smo se malo preluftali, doma pa je potem zaspala ko top in spala tri ure, pa še dlje bi, če je ne bi zbudila, ker je iz plenic pošteno zaudarjalo, pa seveda nahranit je bilo treba.

Punce, nič sekirat za kilograme. Ni ga boljšega razloga za pridobivat kile, kot je nosečnost. user posted image Itak gre vse potem dol. No, jaz sem trenutno, po enem mesecu na minus 11 kg, rada bi jih pa še zgubila kakšnih 7, da bom tam kot pred zanositvijo. Po novem letu ukinem odvečne sladkarije iz jedilnika (za praznike naj še bojo user posted image ) in začnem malo telovaditi, da se spet malo mišice utrdijo. Evo, moja prva novoletna zaobljuba. user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
23.12.2008 21:17:26   
_kathy_
Dali*, ful lepo voščilo ...ja želim si, da se čimveč od tega, kar voščilo zaobjema izpolni.
Am Bethany, 11 kg si že izgubila????Kaj si hujšala al kaj?? Ojoj, če bo men šlo tak fajn dol ...user posted image user posted image user posted image user posted image
No, jst sm pa popoldan spekla božični kruh, potem sem šla k Branki se za porod zmenit, da bo ob meni ...potem pa še malo moje domov pogledat, ker sem že ravno bla v Šentjurju. Pri nas pa pečejo na veliko; potico, šamrole, marmorni kolač ...user posted image Jutri bo pa božična večrja, potem grema pa k polnočnici ...u komaj čakam.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
23.12.2008 21:39:05   
Bethany
Kathy, a si se lahk zmenla z babco? Ful fajn! user posted image

Kile? Ma, te so šle kr same dol... Ko sem šla rodit, sem mela tam nekje okoli 77kg, ko sem prisla domov iz P, jih je blo cca 69, zdaj pa sem ze par tednov na 65. Rada bi pa prisla na 57-58, tak kot prej. Ampak zgleda bo teh zadnjih nekaj kil najtezje spravit dol, hehe. Ampak poletje je na sreco še dalec. user posted image Plenty of time...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
23.12.2008 21:53:53   
_kathy_
Aja? Jao, upam, da bo meni šlo tud vsaj mal tolk hitr dol, kot pa tebi.user posted image Jst si že delam plan, kaj vse bi si kupila za oblečit. Zadnjič sem šla s kolegico malo po trgovinah, ker si je ona šla kupovat cote. Jao, kak se mi je luštalo zapravljat, jst to obožujem!!!Sam, kaj naj zdaj?Brezveze. user posted image Bom pa potem si nakupila novo garderobo. Hočem bit urejena mamica!user posted image user posted image
Am ja sem uredila z babico. Ko se začne taglavno, jo samo pokličem.user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.12.2008 22:22:06   
_kathy_
Am pri januarčicah sem brala, kao da ne priporočajo na koncu domačo nalogo ...user posted image user posted image Je to res?user posted image user posted image
Am midva sma pa tko pridna, sploh sedaj, ko našega atija tko zob boli, mu to oblaži bolečino.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
23.12.2008 22:42:57   
brkn83
Bliža se najlepši čas v letu, čas, ko se želja po sreči, zdravju in uspehu, seli iz srca v srce…

Oko naj se očesu nasmeji, roka toplo naj seže v pozdrav….

Beseda naj besedo obogati – ljubezen, sreča, zdravje, veselje….

Naj se vam uresničijo sanje, udejanjijo želje in izpolnijo pričakovanja..

Vesel božič in vse dobro v novem letu 2009...

user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
23.12.2008 23:34:11   
Bethany

Am pri januarčicah sem brala, kao da ne priporočajo na koncu domačo nalogo ...user posted image user posted image Je to res?user posted image user posted image
Am midva sma pa tko pridna, sploh sedaj, ko našega atija tko zob boli, mu to oblaži bolečino.

Kathy, ne, ni res. razen če ne želiš pospešit poroda. Meni je sama G. rekla oz. priporočila, saj sperma mehča mat. vrat. tak da vidva kar veselo na delo. škodilo ne bo. uživata pa oba... user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
24.12.2008 6:55:50   
mbd0411
S TOPLINO BOŽIČ NAJ VAS GREJE,
NAJ VEZ DRUŽINSKO UTRDI!
A NOVO LETO NAJ ZASEJE,
KAR VAŠE SI SRCE ŽELI.

LJUBEZEN,ZDRAVJE IN OBILJE
BOGATO NAJ VAM OBRODI,
A VSE ZAČRTANE NAJ CILJE
V USPEH USODA SPREMENI

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE
IN VSE DOBRO V NOVEM LETU,
DA BI BILO LETO 2009 PRAVO,
DA BI BILO LETO ZDRAVO,
VELIKO RADOSTNIH DNI,
NAJ NOVO LETO PODARI.

user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
24.12.2008 8:22:59   
Lolita23
Ko se prižgejo praznične lučke
sredi bele mrzle zime,
prijateljstvo ogreje nam dlani
in želja vzpne se iz srca v višine.
Vse kar slabo je
z Novim letom naj zbledi,
vse kar dobro je,
naj za vekomaj ostane!
Prava pot je pot srca
ostalo so le ovinki.
Naj vas v Božično noč in Novo leto
popelje pot brez ovinkov
in naj vas v prazničnem miru
sreča nežno objame

Vesele božične praznike

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
24.12.2008 10:17:43   
Bethany
Na pragu novega leta naj vam čas nakloni:

spoznati prave ljudi,

izbrati prave reči,

ubrati prave poti

in v sebi in drugih najti le dobre stvari
.

VESELE PRAZNIKE in SREČNO 2009!!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
24.12.2008 10:33:04   
_kathy_
V hišah prižiga se luč za lučjo,
na cestah glasno kraguljčki pojo.
Spet prišel je k nam ta praznični čas,
ko veselje, nasmeh ozarja obraz.
Veliko sreče in lepih sanj,
naj vam prinese božični dan.
Naj bo z upanjem začrto,
mirno, zdravo in veselo novo leto!

Vesel božič ter srečno 2009!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?