|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
19.12.2008 18:10:34   
Dali*
Sicer sem pa zadnje dni kar precej terenska, ker se pri nas v stanovanju na veliko dogaja. Torej, ploščice v kopalnici so že položene, moremo jih še zafugirati in je fertik, kar se tal tiče...Parket bo sfiniširan jutri, ko pribijeta še letvice...Sicer pa bo še kar nekaj časa akcija, tko da se bom bolj malo javljala.

Lahko bi se pa res malo dobile po novem letu, da ve izmenjate izkušnje, ostale pa si vse beležimo v naše možgančke.user posted image

Želim vam čudovit večer z velikooo cartanja...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
19.12.2008 18:59:20   
lunica12
Zivijo punce...

Kako smo kaj?Js sem glih prispela domov sem danes spet po celju lutalauser posted image

Lolita23 se strinjam z tabo kako je vse smesno da so vcasih lahko zenske prezivele brez nekih preiskav nas pa zdaj vsak mesec tako nekaj cakauser posted image Ceprav meni je tk bolse,zato ko lahko vidim svojo pikico pa sem bolj na tekocem kaj se z menoj dogaja nasplosno...

No Dali za seznam je podatek da imam naslednji pregled 5.1,cm busija 102cm,zraven sem pa dobila 11 kg...user posted image

No kathy lahko isto recem da moja noc ni bila nic kaj prida....Me tako kolki bolijo da ko se obrnem iz enga boka na drug se mi zdi da s mi bo glih zdaj razpolovilo vseuser posted image Pa ob stirih zjutraj je bila taka galama pred blokom da groza...
Drugace se mi je pa zdaj zacel pojavlat redno izcedek,no oziroma beli tok in mi gre tako na zivce...

Punce kdaj se lahko prvic bela dojencka ven...glede na to da bom januarja rodila?

No kolker prebiram vidim da so v celjski porodnisnici kar vredu babice...upam da bom js tudi na kaksno tako naletela..

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
19.12.2008 19:06:02   
lunica12
Aja ve ko ste ze mamice...katero kozmetiko kej uporabljate za svoje soncke pa kateri termometer?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
19.12.2008 20:11:49   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.12., CE user posted image +9 kg, 101 cm

21.01
betty80 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1. , CE user posted image +11,5 kg, 91 cm

22.01
lunica12 (21)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., CE user posted image  +11 kg, 102 cm 

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 5.1., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE, user posted image +8,5 kg, 99cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)   14.1, CE user posted image +10 kg

NoBady (18)                   (št. 1user posted image  , št. user posted image  0)  13.1. ,CE user posted image  +10kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE, user posted image +10kg, 103 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +9 kg, 94 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., CE, user posted image +11 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +5,5 kg  

23.03.
majabh (29)                  (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +4,5 kg, 89 cm

27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.12., CE,  user posted image   +6 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   23.1, CE,  user posted image   4 kg

26.06   
ulsi25
(26)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE,  user posted image

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) 29.12., CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 8 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 10 presenečenj

Skupaj nas je 24 nosečk!

user posted image  

user posted image

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA
12.12.2008   martka            ANA
14.12.2008   mami_1979    MATEVŽ

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
19.12.2008 22:37:24   
_kathy_
Danes sem se cel dan potepala ...od 10h zjutraj, pa do sedaj. Mi je tašča rekla, da imam preveč energije.user posted image user posted image user posted image Pa sej, to je dobro, ane?user posted image No, zdaj grem se pa počasi stisnat k možu, ko mi je postlco že verjetno fajn ogrel. Upam, da bom danes spala.
Lepe sanje vsem!!!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
20.12.2008 9:42:00   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Aja ve ko ste ze mamice...katero kozmetiko kej uporabljate za svoje soncke pa kateri termometer?

kozmetika: hladilno mazilo iz lekarne za ritko, mandeljevo olje, fiziološko raztopino za nosek in alkohol za popek čistit, Penaten kremni gel za kopanje in dve kremici Beauty baby iz Mullerja - ena za obraz, pa je še ne uporabljam, ena za ritko v primeru kakih vnetij ali mozoljčkov. To je to.

Termometer: posebej za dojenčka ga nimam, če bo treba, bomo nabavili oz. uporabili kar družinskega.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
20.12.2008 9:46:56   
Bethany
Dobro jutro vsem! Zunaj je vse belo od slane, pa celo nekaj se sonček hoče kazat, juhu!

Mi smo imeli pa danes ponoči žurko. Elina je kot top zaspala že okoli desetih zvečer, meni v naročju, seveda. Pa sma jo ob enajstih prestavila v posteljico in je spala do treh ponoči. Pol sma se hranile, pa je bila tako budna kot sredi dneva, nikakor mi je ni uspelo nazaj uspavati. Na zizi drema, ko pa jo odstavim pa takoj spregleda kot sokol. user posted image Pol se je še pokakala, da je ful smrdelo in jo je moj še previjal ob štirih ponoči, pa nekje do petih pol šestih uspaval v naročju z dudo. Zdaj pa oba skupaj dremata. user posted image Ne vem, če se jima ne bom še za kake pol urce pridružila. user posted image

Čao, bejbe. Lep predpraznični vikend. Mi postavljamo smrekico danes ali jutri. Pa zavijamo darila. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
20.12.2008 10:23:08   
_kathy_
Jst sm se pa danes že ob 8h ustala, pa sm mal forum prečekirala ...še nič novega, no pa sem šla nazaj pod kouter. Tak da sem do zdaj ajala, moj še kr spi ...jst pa grem pod tuš. Kaj bomo pa danes počeli? hmmm ...moji pridejo na obisk, pa pogledat kako je sobica pripravljena ...zvečer se bom pa vrjetno spravila kaj pečit ...prazniki so pred vrati.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
20.12.2008 11:09:42   
Dali*
Dobro jutro punce! (vsaj zame je)

Naš malček je imel na sporedu Pokaži kaj znaš in sem do 2. ure šla 7 x lulat. Po mojem bo prvak v izvajanju akrobacij. Ko se bo rodil, bo že mel take mišice, da bo kar joj. user posted image  
Tko, da sem malce potegnila v dopoldan. Zajtrk sem že pojedla. Sedaj pijem čajček, potem pa neki skuhat. Medtem, ko se bo kuhalo, bom pa šla na en hiter sprehod, ker tale čudovit sonček kar vabi.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
20.12.2008 11:16:57   
Dali*
Glede kozmetike imam jaz tudi tak seznam kot Bethany + trdo milo. Ne mislim neki komplicirat s kozmetiko, čimmanj in čimbolj naravno.

Bethany - plenice uporabljaš pa kar Pamperske za začetek. Ali si že poskusila Müllerjeve? Najbrž ne še... Pa Hoferjeve tudi pohvalijo.

Uf, spanec je pa pri malčkih točno tako, kot je Bethany opisala. Mene že naš malček pripravlja na neprespane noči, kot sem napisala v prejšnjem postu. Jah, tok me brca v mehur, da je kar zanimivo. Včasih se mi poleg trebuha zatrese še rit, da mam občutek, da bo vska čas kje kaj ven pogledalo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
20.12.2008 13:43:51   
Bethany
Dali, hehe, se spomnem takšnih akrobacij po trebuhu, ja. user posted image Kar uživaj v njih, dokler so. Potem pridejo drugačne, bolj "budne". user posted image

Pleničke: najprej smo sprobali Pamperske iz Avstrije in iz DM (nisem opazla razlike, je pa dobila take bele mozoljčke po ritki, ne vem če glih od teh pleničk, ampak zdaj jih ni več, ko nimamo več pampersk). Potem smo imeli iz Mullerja njihove, so tudi ok, zdaj sem pa odprla zavoj Huggies, pa še nimam info. kakšne so. Aja, pa tiste eko iz Mullerja so tudi ok, Moltex al kok se jim reče. Najverjetneje bomo ostali pri Mullerjevih, pa iz Hoferja bom ob priliki sporbala, ko mi je vsa ostala roba od tam ok, bojo verjetno pleničke tudi.

Dali, kdaj bo pa selitev v prenovljeno stanovanje?

Kathy, joj, men se tud tak lušta pečt božične dobrote, pa mi nekam energije zmanjkuje za to. Kake mafine še spacam skup, ko je vse skup v max 30 min fertig, bi pa tak rada kake kekse pekla, imam dva fajna recepta, enga preizkušenega, pa enga za sprobat. No, bomo vidli, kulk energije mi bo naša Elina pustila. user posted image

Zdajle pančka, pa grem js tud mal zalegnat. Me je obisk trgovine, še zadnji nakupi daril, tak utrudil... user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
20.12.2008 14:34:27   
mbd0411
No pa dajte kak recept za sprobat.
Imam tudi jaz neki dobrih,ki so vedno na sporedu za fešte.user posted image
Tudi jaz s kozmetiko ne pretiravam.Ima naš mali tako fajno kožo,da nič ne mažem ličk,le po kopanju z oljem ali pa še to ne.Pa za ritko iz lekarne.
Sej kupla sem samo brezveze toliko.V vednost tistim,ki ste še user posted image in skačete po trgovinah in zapravljate.
Termometer imam ušesni in digitalni.Upam,da ga kmalu ne bom rabila.Plenice pa pampers.Bom pa šla v Mulerja,ker so menda fajne.Robčki pa kakor pride- Lumpi,Sparky,Pampers.....

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
20.12.2008 17:08:53   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Martka...če sem prav razumela si rekla sama, naj ti ne predrejo mehurja, ne? Super ekspresen porod si imela. To je najbrž posledica predvsem tvoje živahnosti in aktivnosti v nosečnosti, pa seveda v izvajanju rednih vaj s tvojim dragim. user posted image  

prav si razumela!
ja porod je lahko da posledica divjega plesa z lukom v četrtek popoldne ali pa domače naloge zvečer... hihi..

tako da punce- bodite aktivne- na vseh področjih! user posted image
zdaj pa me čaka polna plenica, ki kliče na pomoč, reši me te male ritke!!!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
20.12.2008 19:42:33   
_kathy_
No, mi smo zadnji čas tudi zelo aktivni glede domače naloge, da še izkoristimo zadnje priložnosti, pa tudi z namenom, da malo pospešimo ...ampak sem opazila, da me zadnje 3 dni boli umes v trebuhu, pa potem mam tudi takšen občutek, kot da mi otrok dol tišči ...user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
20.12.2008 20:17:15   
Bethany
Aaaa, kak sem vam fauš za "domače naloge"! user posted image user posted image Mi smo pa še na odmoru od domačih nalog... user posted image tak, da kar uživajte, ziher pomaga ... user posted image user posted image Če ne druga, se mal zaloge naredi, ker po porodu bo nekaj časa suše. user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
20.12.2008 20:20:32   
Bethany
Ej, punce, ki imate kako luštno slikco naštimano pod imenom (Kathy, Mbd ...), kak jo spraviš gor? Da bi jo mela pod koledarčkom od Lilypie.com. Prosim za info. user posted image Men, ko dam pod profilom - naloži slikco avatar, mi je potem ne pokaže. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
20.12.2008 20:30:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Ej, punce, ki imate kako luštno slikco naštimano pod imenom (Kathy, Mbd ...), kak jo spraviš gor? Da bi jo mela pod koledarčkom od Lilypie.com. Prosim za info. user posted image Men, ko dam pod profilom - naloži slikco avatar, mi je potem ne pokaže. user posted image
čisto spodaj moraš še 1x potrditi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
20.12.2008 21:30:13   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Dali, kdaj bo pa selitev v prenovljeno stanovanje?

Jah, sedaj je pa na vrsti finomontaža...bojler, radiatorji, vtičnice, stikala...potem pa še moj dragi naredi pohištvo in je to to...upam, da bova nekje februarja že noter, vsaj za prvo silo. Do NL se bo bolj malo dogajalo...sedaj nobeden ne bo nič delal, razen naju dveh, ko bova risala vse projekte in izrisovala pohištvo, da bomo vse u nulo odrezal...heh...

Nabavljeno je že vse. od pipe do sušilca...samo je še v mirovanju... Tak, da bo kar veselo prebirat vsa navodila za uporabo teh norih fany aparatov...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
20.12.2008 21:44:03   
mbd0411
Bethany,jaz ne znam slikce naložit kot avatar.Tu mi pomaga zupancdam-aprilčice,na drugačen način jo pa znam-shrani.si

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
20.12.2008 21:52:26   
_kathy_
Mene pa zanima, kako narediti ta koledarček od Liliypie al kk se že reče, Bethany??

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
20.12.2008 21:52:57   
katja_p
Hojla!

Tjaša trenutno podira kupčke z Iztokom in js vas mal prebiram.

Kozmetika: js mam za ritko BebiVal, pleničke imam trenutno Pampers, ko jih bom porabila, bom sprobala Muellerjeve. Ritko brišem s Toti krpicami za enkratno uporabo in vodo, telo ji namažem z mandljevim oljem iz lekarne. Kaj drugega trenutno ne uporabljam.

Otroški dodatek: sva z user posted image  včeraj kar preko neta izpolnila in oddala obrazec. Špica, kar sede od doma user posted image  To se mojmu zlo dopade user posted image

Spanje: js jo čez dan kr budim, ker drgač bi ta biba spala po 4 ure al pa še kaj zraven, ponoč pa seveda pokonc!!! včeri smo tud mi meli žur. Spala je od 22.30 do 4, pol sma ble pa bolj budne kot kaj drugega do 6. user posted image  Ampak ji je pol ratalo zaspat do 11 user posted image

Sprehod: dans nam je pa ratalo se mal po sosednjih ulicah sprehodit, sam za 10 minut. Nisma upala več. Bomo jutri spet šli mal na okol. Je pa skoz spala ko top user posted image

Okrevanje: neki me zanima. Js mam notranje šive in se trenutno umivam le z vato in vodo, ker drgač niti ne upam. A lahk za splovilo uporabljaš kako kremo al pa olje? Ker po umivanju in zarad te čišče in vložkov imam bolj suho in srbi.

Martka: men je tud ful všeč ime Gaja user posted image

Srečanje: sem ZA, da se dobimo po NL!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
20.12.2008 21:54:07   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Mene pa zanima, kako narediti ta koledarček od Liliypie al kk se že reče, Bethany??

http://lilypie.com/first_birthday.php

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
20.12.2008 22:02:17   
Dali*
Ooo, Katja, torej ste že bili na prvem sprehodu. Sigurno ste ga obeležili s slikicami in je bil pravo doživetje, pa čeprav za 10 minut.

Za spolovilo po mojem je najboljš, da si umivaš s kako kamilico in mislim, da ne bi bilo nič narobe, če uporabiš malo mandljevega olja, oz. tistega ki ga imaš za Tjašo.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
20.12.2008 22:05:55   
Dali*
Kak fajn, da vas mam punce...takole razmišljam, ko bom sama zelo kmalu na tem, da bom urejala najprej zadeve glede porodniške, potem pa še za malega in bom dobila sveže info iz prve roke.

Mene zaenkrat zanima samo, ali je možno, glede na to, da s P nastopim 23.2. upoštevat nekako tako, da bi mi v obračun prišla plača za december 2007 - december 2008. Da bi mela eno bolniško "plačo" manj. Hmmm...

Kako je z očetovskim dopustom... Ima ga od rojstva dalje 14 dni...kaj pa potem....???

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
20.12.2008 22:19:08   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Kako je z očetovskim dopustom... Ima ga od rojstva dalje 14 dni...kaj pa potem....???

Pol si pa sama user posted image  Razn če si vzame še kak dan dopusta. Pol pa mislim da lahk še koristi 75 dni (user posted image  nism čist ziher) do otrokovga 3. leta. Sam niso isto plačani.

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/ocetovskiDopust.asp

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?