Bethany
|
Jutro, punce - nosečke in mamice! Previjanje: ja tole široko povijanje tudi meni predvsem pa Elini gre na živce. Sicer je ful mirna in se rada previja, najbolj uživa, jo ko slečem, saj lahko komot prestavlja in premika nožice sem in tja, je pravi mali akrobat. Ko pa pride na vrsto široko povijanje, pa v jok in stok. In se jo umiri šele, ko je čist oblečena in v naročju, še najbolje na zizi. Tak da, blagor tistim, ki jim ni treba. Že odštevam tedne, ko ne bo več treba, če bo posreči že kaj prej. Brkn83, ti si pa kr tajsko masažo privoščiš! Super, nisem vedla da lahko med nosečnostjo tudi... Kathy, joj si ti pridna, me spominjaš na mene zadnje tedne nosečnosti, kar naprej sem nekaj delala, čistila, nabavljala. Res, pravi gnezditveni sindrom Kar nadelaj se, pol bo nekaj časa zatišje. Jaz sem zadnjič prav z veseljem posesala in pomila, hehe. Je tak pasala sprememba od običajnega dela z Elino. Čestitke: letos bom pa "zabosanla" glede pisanja. Če mi uspe elektronsko čestitko skupaj spravit in poslat, bo kar veliko. Pa take lepe doma narejene sem vidla v eni reviji, ful dobre ideje, če bi bila fraj, bi se jih ziher lotila delat. Pa drugo leto, ko bom mela eno malo pomagačko zraven. Urška13: tudi mene so matrali mravljinci v rokah ponoči. Kar odrevenele so mi in sem jih mogla ornk razmigati, ko sem se zbudila. Pa še zdaj se ta nadloga pojavlja. tako, napisala sem se... zdaj pa raje hitro končam, da se Elinca ne premisli in začne jokat, ko je nimam v naročju. Je bila zdele 10 min pridna na kauču sama za sebe. Kar ne morem verjet, ponavadi zdrži par minutk pa v jok, dokler ni spet v naročju. Jo pa revico tak cuka... , pa ji nimam s čim pomagat.
|