|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
21.12.2008 20:50:09   
katja_p
Joj, js tud ne bi o previjanju! Ko jo postaviš na previjalno, je še vse OK, ko jo pa začneš slačit, se pa tud začne dret. Pa kr ne neha - user posted image si da kr čepke v ušesa user posted image  Pa pol oblačenje ... Drgač je pa skoz mirna pa tiha.

Nam pa ni treba široko povijat, ker imamo kolke 1A user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
21.12.2008 22:04:35   
_kathy_
aha ...tetra pleničke imam, to pomeni, da si naj za vsak slučaj kupim še povijalne pleničke. Ane?

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
21.12.2008 22:18:20   
brkn83
pozdravljene.

Vidim, da je govora o povijalnih pleničkah - a jih boste vse kupile. Js sem mislila, da jih ne bi prej kupila. Če bi jih pa potrebovala, bi pa potem mojega poslala, da jih kupi.

No danes sem imela super dan. Moj je bil doma in sva skupaj malo pospravljala. Namreč včeraj sva bila v Ikei in Toysu, ter nakupila vse potrebno za našo user posted image . Zvečer ob osmih pa sem šla še na tajsko masažo v Terme Zreče - bilo je super, se prav fajn zdej počutim.

Jutri pa nesem papirje na CSD, pa v laboratorij grem, ker imam v torek pregled.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
21.12.2008 22:20:13   
_kathy_
No, jst sm pa danes napisala voščilnice, jutri zjutraj jih samo v nabiralnik vržem in je to to. Drugače pa naš otrok me noro boksa, mam občutek, kot da me direkt v jajčnike, brca tak da mam trebuh kot iz več hribčkov sestavljen ...ati se včasih ponoči zbudi in malo bušija boža. In kaj mu naš škrat naredi? Boksne ga kolikor se da, tako, da še mene zbudi.user posted image user posted image user posted image Mam občutek, da bo naš otrok veliiiiko buden, da bo tak en živčekuser posted image user posted image .
Zdaj pa grem mal albume pogledat ...našega atija, ko je bil dojenček ...da bom potem lahko primerjala, če mu je kot dojenček podoben. Drugače pa, danes imamo 36 tednov. Jst si samo pravim:"Samo en teden še počakaj, potem se pa sam odloči. Hehe."

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
21.12.2008 22:27:50   
brkn83
joj kathy si me zdele spomnila, da moram nesti voščilnice na pošto. Js sem jih danes naredila, ene par pa jih bom jutri končala, ker mi je neki zmanjkalo, pa bom šla še kupit ko grem ravno v mesto.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
21.12.2008 22:50:33   
mbd0411
Mi tudi imamo široko povijanje.Joj,toooliko je pranja zaradi tega,ker je zraven pampers še povijalna in 2 tetra plenički.Ko ga previjam je pa ves srečen in se nabrca,ker drugače se ne more tako.Se mu kar oddahne.Nikoli ne joka ko ga previjam niti ko se preoblačiva.Samo zvedavo me gleda in krili z rokami.
Ne vem tako se zdi zadovoljen,da ne morem verjet.Se pa dere ko je lačen.Takrat pa ni usmiljenja.user posted image
Aja pa kape nima rad.user posted image

Povijalno je kar dober imet v porodnišnici,ker tam jih nimajo in ko pregledajo drugi dan kolke in če je široko povijanje potem dajo kar eno plenico tetra v trikot pa še dve in je takooo široko vse skupaj,če pa imaš svojo previjalno je pa kar bolje.Meni so jo potem prinesli od doma in je bilo lažje previjanje.

A okoli novega leta pa nima nobena pdp?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
22.12.2008 8:16:32   
betty80
Dobro jutro,

ste ble res pridne, sem mogla kr nekaj za nazaj prebrat. No jst sem včeraj spakirala za dojenčka, za sebe pa niti ne vem kaj točno naj s sabo vzamem. Moj me je priganjal zdej že neki časa, da naj si pripravim, kar rabim......no tako da sem včeraj počasi začela. Še jutri delam, potem pa porodniška. Se kr en mal čudno počutim. Jst zaenkrat še kar dobro spim, tudi ponoči grem maximalno 2x na WC.

Bom pa zdej, ko bom na porodniški bolj malo na netu, ker ga doma nimava, po novem letu bom pa spet malo več, ker me bo moj v CE zjutraj vozil (tam pa mam internet)..........za vsak slučaj, če se karkoli zgodi, da imam bližje porodnišnico.

No toliko zaenkrat.

Lp

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
22.12.2008 8:40:29   
urška13
punce dober dan, user posted image
sploh ne morem verjeti, da je minil teden dni, kar sem vam nazadnje pisala ali vas brala. ponavadi vmes vsaj malo preberem. ne vem, kam mi leti čas. v službu gužva, doma tudi, kupovanje daril in podobno. ko pa sem doma, pa počivam, saj mi otečene noge povzročajo utrujenost, poleg tega so se mi sedaj pojavili še mravljinci v rokah, predvsem ponoči. precej zoprno. ima še katera podobne probleme?
želim vam lepe prepraznične dni, če bo čas, se vam z veseljem še javim

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
22.12.2008 9:14:01   
_kathy_
Dobro jutro!
No, jst sm to noč super spala ...samo zdajle zjutraj so me sosedje zbudili, ker neprenehoma nekaj vrtajo, tolčejo ...user posted image user posted image in pol sem morala vstat. Pojedla sem zajtrk, zdj pa grem lepo po planu. Danes imam v planu generalno očistit kuhinjo, pomit po tleh po celotnem stanovanju, skuhat kosilo, it v trgovino po povijalne, kupit še sestavine za kekse ipd.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
22.12.2008 11:25:37   
Bethany
Jutro, punce - nosečke in mamice!

Previjanje: ja tole široko povijanje tudi meni predvsem pa Elini gre na živce. Sicer je ful mirna in se rada previja, najbolj uživa, jo ko slečem, saj lahko komot prestavlja in premika nožice sem in tja, je pravi mali akrobat. Ko pa pride na vrsto široko povijanje, pa v jok in stok. In se jo umiri šele, ko je čist oblečena in v naročju, še najbolje na zizi. user posted image Tak da, blagor tistim, ki jim ni treba. Že odštevam tedne, ko ne bo več treba, če bo posreči že kaj prej.

Brkn83, ti si pa kr tajsko masažo privoščiš! Super, nisem vedla da lahko med nosečnostjo tudi...

Kathy, joj si ti pridna, me spominjaš na mene zadnje tedne nosečnosti, kar naprej sem nekaj delala, čistila, nabavljala. Res, pravi gnezditveni sindrom user posted image Kar nadelaj se, pol bo nekaj časa zatišje. Jaz sem zadnjič prav z veseljem posesala in pomila, hehe. Je tak pasala sprememba od običajnega dela z Elino.

Čestitke: letos bom pa "zabosanla" glede pisanja. Če mi uspe elektronsko čestitko skupaj spravit in poslat, bo kar veliko.user posted image Pa take lepe doma narejene sem vidla v eni reviji, ful dobre ideje, če bi bila fraj, bi se jih ziher lotila delat. Pa drugo leto, ko bom mela eno malo pomagačko zraven. user posted image

Urška13: tudi mene so matrali mravljinci v rokah ponoči. Kar odrevenele so mi in sem jih mogla ornk razmigati, ko sem se zbudila. Pa še zdaj se ta nadloga pojavlja.

tako, napisala sem se... zdaj pa raje hitro končam, da se Elinca ne premisli in začne jokat, ko je nimam v naročju. Je bila zdele 10 min pridna na kauču sama za sebe. Kar ne morem verjet, ponavadi zdrži par minutk pa v jok, dokler ni spet v naročju. Jo pa revico tak cuka... user posted image , pa ji nimam s čim pomagat.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
22.12.2008 13:29:44   
sonček85
upam ,da je Elino nehalo cukat in da je kaj bolje

Mogoče pa že misli njen skriti oboževalec nanjouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
22.12.2008 13:36:10   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

upam ,da je Elino nehalo cukat in da je kaj bolje

Mogoče pa že misli njen skriti oboževalec nanjouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image je nehalo, ja... skriti občudovalec, hahaha! Kr naj ostane skrit še 20 let!! user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
22.12.2008 15:35:36   
lunica12
Ojla punce....kje se skrivate?

No evo js sem se glih najedla,zdj me pa caka prvi pralni stroj za obesit(perem za bebiko cotike)...Sem se le spravlauser posted image

Kaj pa ve kej pocnete?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
22.12.2008 15:54:21   
katja_p
Čestitke: letos bom pa "zabosanla" glede pisanja. Če mi uspe elektronsko čestitko skupaj spravit in poslat, bo kar veliko.user posted image Pa take lepe doma narejene sem vidla v eni reviji, ful dobre ideje, če bi bila fraj, bi se jih ziher lotila delat. Pa drugo leto, ko bom mela eno malo pomagačko zraven. user posted image

Js sm se pa znašla user posted image  Sm čestitke že novebmra nardila in jih zdaj sam napisala pa poslala user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
22.12.2008 17:06:36   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Js sm se pa znašla user posted image  Sm čestitke že novebmra nardila in jih zdaj sam napisala pa poslala user posted image

Pridna! Si bolj zorganizirana kot jaz. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
22.12.2008 17:28:33   
lunica12
Bethany in katja_p kdaj sta pa vedve zacele pripravljati (prati in likati)cotike ter posteljnino za bejbije?Ker mene samo skrbi da operem zdj vso ono posteljnino pa da bi se mi vse zaprasilo do njenega prihoda

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
22.12.2008 17:45:47   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Bethany in katja_p kdaj sta pa vedve zacele pripravljati (prati in likati)cotike ter posteljnino za bejbije?Ker mene samo skrbi da operem zdj vso ono posteljnino pa da bi se mi vse zaprasilo do njenega prihoda

Jaz kak mesec prej, potem pa vse zložila v omaro in predalnik. Edino obrobo za posteljico sem tik pred zdajci, da se ne bi preveč naprašila, ko sem jo mela kar v posteljici. Ti imaš rok januarja? Kar počasi začni, da te kaj ne preseneti. user posted image V omari bojo cotke počakale sveže.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
22.12.2008 17:51:21   
lunica12
Ja sej cotke glih danes perem pa obesam,jutri jih bom pa zlikala.Drugace mam pa jaz tudi vso posteljnino in obrobo v postelci zato pa razmislam da ce jo zdej operem da se mi bo do poroda naprasila,no odvisno zdaj kdaj bo mala vn prikukalauser posted image Pa to od jajcke in vozicka prav tako ne vem ali ze naj kar operem...Ja drugace mam pa rok januarja 22,sam so rekli da je mozno da bo prej.user posted image

Joj drugace me pa tako jezi ko mam tako povecan izcedek,beli tok...Vcasih se kr vlije iz meneuser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
22.12.2008 18:40:42   
NoBady
iii kk je fajn to k že pripravljate cotke pa te stvari... jst sm tko neučakana, bi rada mela že vse pripravljeno pa zloženo pa vse, samo je še malo prehitro user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
22.12.2008 19:15:50   
lunica12
NoBady eh sej bos vidla da bo hitro minil ta cas ko bos mogla zacet tudi ti pripravljat vse te stvari....Meni je zlo hitro do sem minalo,zdaj ko sem pa vsa v pricakovanjih pa se sam o tem razmisljam mi pa cas ne gre nikamoruser posted image Sem tako jezna,ko pa bi rada mela ze to svojo strucko v rokah...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
22.12.2008 20:34:30   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

...
Joj drugace me pa tako jezi ko mam tako povecan izcedek,beli tok...Vcasih se kr vlije iz meneuser posted image

Jaaa, to sem js tud mela ful!! Brez dnevnih vložkov sem lahk trikrat na dan menjala spodnjice... res nadležno. No, zdej sem pa tud skoz v vložkih, ampak izgleda da se počasi tale poporodna čišča umirja in ponehuje. juhuuu. user posted image Kar se pa menstruacije tiče, pa naj še par mesecev počaka z vrnitvijo, hehehe, je še nič ne pogrešam.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
22.12.2008 20:54:12   
brkn83
pozdravljene.

kako ste kaj? Js kr uredu, mal delovno in mal nakupovalno. Jutri imam pregled in komaj čakam.

Bethany - lahko tudi med nosečnostjo greš na tajsko masažo, vendar za nosečnice. Se malo razlikuje od prave tajske masaže. Ampak je pa res dobra.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
22.12.2008 22:20:17   
_kathy_
Glede belega toka ...jst ga mam pa ful mal, mislim, ni nekaj več kot pa prej.
Am ja jst sm bla tud v sredo v Zdravilišču Laško na masaži ...noro!!!Me je tak križ bolel, potem, sm bla pa kot prerojena, kot da nisem v zadnjem mesecu. No in do danes je blo ok, danes pa me že spet use boli. Celo nosečnost nism mela niti ene težavice, skor nism vedla, da sem noseča, razn tega, da vedno, ko sem se v ogledalo pogledala, vedno bolj sm bla okrogla.user posted image user posted image user posted image No zdaj kakšna dva tedna me pa ful križ boli, če se peljem že do Šentjurja me v hrbtu špika, včasih imam občutek, kot da mi dol vse tišči ...
Aja, zanima me, koliko ste mamice, ki že imaste bebije, prej nakupile tetra plenic?? Pa dobijo se tudi takšne pisane plenice ane?Kje pa?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
22.12.2008 22:22:25   
lunica12
Pisane tetra plenice imas v mullerju....Sama jih pa mam za enkrat 10 sam jih nameravam se deset kupit....Kaj ve mislite?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
22.12.2008 22:50:25   
Bethany
tetra pleničke: jaz jih imam 20, deset belih in deset pisanih. Tapisane sem enkrat v Hoferju kupla, so ful šikane, imamo pa jih za kupčke podirat pa za pogrnat. Bele pa za široko previjanje. Men se zdi 20 čist dost. Sploh, če ne bi široko povijala, bi jih blo še to preveč.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?