|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
24.12.2008 11:58:37   
katja_p
Ojla!

Da se še js malo javim! Če ne bi imela doma velik dela (hišnih opravil) in če moj user posted image  ne bi večino časa šreždel za računalnikom, bi lahk cel dan bla tle gor. Naša user posted image  samo spi in spi ... 4 ure, tud 5, če je ne zbudiš. Pol se pa previjemo, mal postoka, se naje in nazaj zaspi. Včasih celo uspe ene 10 min imet očke odprte user posted image  Ful je pridna!

Včeri smo šli v Muellerja mal kupit darila za božič in je bil tam totalen džumbus! Raje kot noro!!!! Tamala pa spala ko ubita v vozičku user posted image  Mislim ... doma lahk mamo žur, pa je ne bo ganlo, še bolj bo spala user posted image

KILE: js sm jih pridobila 15, zdaj sm že -12, kar pomeni, da še sam 3 kg (pa za moj boljši občutek še kako zraven). Takoj, ko sm prišla iz bolnice, sm jih zgubla 10, pol pa še tiste prve dni doma 2. To gre kr samo dol. Najbrž mal zarad dojenja, pa nočna vstajanja ... Pa js zdej manj jem, ker spimo do 11, spat grem pa tud okol 22. Pa je premal dneva za jest user posted image

TETRA PLENICE: js jih imam 30 pa jih nimam nč preveč. Eno mam v vozičku, eno na previjalni, eno v lupinici, eno za povštrček, pol še za kupčke podirat ... Pa tisto na previjalni uspe kdaj polulat (to je zlo zabavno - ravno odstaviš umazano pampersko al pa glih daš novo ... in takrat se ulije user posted image )

PAMPERS: js sm zdej sprobala Pampers MADE IN GERMANY iz Muellerja in Pampers MADE IN POLAND iz Spara. IN vam povem, da je pr men razlika. Te poljske men premočjo. Pa ne da bi mogoč sam pri robu nogic, ampak prav ta del blaga pod ritko postane vlažen - še posebej, če se pokaka. Včeri sm pa vzela Muellerjeve (so pol cenej) pa bom poročaka, kako se bojo obnesle. Bistvo je, da morjo zdržat čez noč.

MLEKO: uf, js mam totaln naval mleka, za izvažat. Kr teče mi in premoči blazinice, modrc, včeri sm si dala še krpico pa je blo zjutri mokro ... Katastrofa! Sej, če si na roke izprazniš dojko (po podoju, ko se dete naje), to ni dodaten stimulans zadelanje mleka? Ker pač ni vakum,ne?

OK, zdej jo grem pa res zbudit!  Spi že od 8.00, jedla je pa ob 7.15.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
24.12.2008 15:20:36   
Bethany
Katja, za na previjalno mizico priporočam previjalne podloge, dobiš jih v BC, stanejo nekaj čez 3 eur 10 kom in so super, blazina in tetra plenička je varna pred morebitnim lulanjem in kakanjem med previjanjem, nič ne gre skozi in posledično ni treba tolikokrat menjavati in prati pleničke.

Zanimivo, da ti poljske pamperske premočijo. Men pa niso, pa je vsaka plenička dodobra mokra, če že ne pokakana. Od Mullerja pa so meni ble fajne, jih bom še vzela. Zdaj mam pa Huggies pa so tudi ok.

Blagor ti, da ti toliko spi, lahk vsaj kaj postoriš. user posted image Naša čez dan spi največ kakih 5 ur, seveda v presledkih. Zdaj pa jo itak morem budit na dve tri ure, da jo hranim, ko se mora malenkost bolj zredit, kot se je.

Js se pa danes počutim, kot da me je vlak povozil, glava boli, roke in noge mam ful težke... pa prsi ful težke in boleče, kot pred M (upam, da se ne napoveduje user posted image ), pa ne zaradi mleka, sem si ga stisnala, pa ni blo nič bolje... user posted image Zdaj pa razmišljam kaj bi vzela, za aspirin se mi zdi, da ni dobro pri dojenju, lekadol je pa tak "blažev žegenj" user posted image user posted image Upam, da ne zbolim, sam to bi še rabila...

Ok, gremo hranit našo bebiko. Lep božični večer vsem!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
24.12.2008 15:41:17   
_kathy_
No, midva sma pa danes zjutraj potegnala spanec kar do 10h.user posted image user posted image Še dobr, da moj ni vezan na uro. No, ker se jst nism mogla odločit, kaj bi mi božiček prinesel, sma šla skupaj u shopping. Ampak nisem našla nobenih gležnarjev, ki bi mi bli všeč, mi je božiček dal kar denar. No, potem sma pa še kupovala fasngo za dva meseca naprejuser posted image user posted image ...toooliko tega. Moj si je tolk pijače nabavu, da ga bojo pil, ko bo naš bebi na svetu.user posted image Ampak zdaj sem vsak dan bila tko naspidirana, cel dan sem lahko okoli skakala, pa me ni nič bolelo, nič se nisem utrudla. Dans sem pa čist adijo, noge me tkooo bolijo, mali pa ne vem zakaj že cel dan spi, danes še ni imel nič telovadbe ...?

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
24.12.2008 16:04:09   
lunica12
Ojla punce...

Betty in kako si prezivela svoj zadnji delovni dan vceraj?Si vesela da je zdj mimo in bo mal mira pred sluzbo?user posted image

No midva sma pa sla danes podpisat ocetovstvo,tako da smo se tega resli...
Brkn83 se pa ja nisi veliko zredila,to je pa se kr vredu...lepo voscilo
Dali lepo voscilo...sem se pa kr nabralauser posted image

Joj bethany tebi sem pa kr favs glede kil ko ti grejo tak fajn dol...ko bi meni tud sle bi bilo pa tudi fajn..

Pa kje mamo me potem odvecnih 10kiluser posted image da gre to kr samo dol

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
24.12.2008 17:02:29   
_kathy_
To potem glede kg pomeni, da jih imamo enih 7 kg samo zaradi bebike?? Oz. ona ter plodovnica vse to skupaj nanese toliko??
No, jst pa ravno pečem kokosove poljubčke ...morm naredit malo zaloge keksov za te praznične dni.user posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
24.12.2008 18:39:35   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Ojla punce...
...

Joj bethany tebi sem pa kr favs glede kil ko ti grejo tak fajn dol...ko bi meni tud sle bi bilo pa tudi fajn..

Pa kje mamo me potem odvecnih 10kiluser posted image da gre to kr samo dol

Lunica12, nič bit fauš, user posted image sem še kar daleč od moje prejšnje postave, si še niti ne upam navlečt stare cote, da ne bi preveč zamorjena ratala, hehe.user posted image user posted image Da niti ne govorim o celulitu, ki se mi je razbohotil... user posted image user posted image

Ja, enih 10 kil gre kar dol v tistem času, ko si v P. Če je dojenček vsaj 3 kile, pa plodovnica kakšna kila, pa posteljica tudi, pa seveda vsa dodatna kri in voda, ki se nabere, se kar hitro kile seštevajo. Potem pa nov tempo življenja še naredi svoje... pa seveda dojenje.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
25.12.2008 0:09:48   
lunica12
No evo zenske js pa na bozicni vecer nanetu cepim....user posted image Treba mal...

Oh bethany o celulitu pa rajsi ne bi,ker sem ga sama tudi kar dobila tako da...ne vem,upam da se ga bom potem hitro znebila ker mi ni nic kaj privlacenuser posted image Pa nisem debela drugace sem bolj drobne postave,zato me pa se tok bolj jezi...sam kaj ces tudi to more bit,a ne?

In kathy so uspeli keksi?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
25.12.2008 10:10:47   
mbd0411
Veselo v božični dan.Upam,da bo kaj sončka za sprehod.
Kg dobljeni med noseč. Jaz sem jih dobila 8-9kg.Tiste zadnje 14 dni sem jedla za nazaj ko nisem.user posted image Ko sem rodila že v bolnici ni bilo skoraj nič trebuha.Seveda malo že,a se spomnim,da pri prvem je zgledalo,da sem še kar noseča,ko sem že rodila.Ful je bil velik trebuh,samo sem se zredila 20kg.10 kg je ostalo do danesuser posted image .
Zdaj pa je šlo tistih 8 kg dol takoj.Ti prazniki pa so krivi,da gre kakšen gor.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam,da lepo preživite praznike.
A vam je božiček kaj prinesel????user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
25.12.2008 10:36:07   
Lolita23
Veselo božično jutro!!!!user posted image

Božiček je bil radodaren za mamico in njeno punčko.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko smo pri kg, upam, da bo jo tudi men šli dol zlahka, ker se že cel življenje borim z težo, pa bi res rada šla nazaj na težo pred nosečjostjo, ko se bila prvič zadovoljnja z njo.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
25.12.2008 11:15:23   
_kathy_
lunica12, ja so uspeli keksi, no mislim da, ker jih že kar nekaj ni.user posted image user posted image
Drugače sma pa midva šla včeraj mal v mesto na kuhan vinček pa potem še na vročo čokolado, ob polnoči pa k polnočnicam. Sam sma malo pred koncem morala it, ker sma stala in je mene nenormalno hrbet bolel. Drugače je blo pa super.
Danes grema pa k našim na božično kosilo. Tak da lepo praznujte!!user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
26.12.2008 10:02:05   
mbd0411
Naj se pohvalim,da je naš Nik spal od 22h do 3h potem jedel in spal do 9huser posted image
Sem se sama tudi fajn naspala.
A imate kaj snega??
Mi ga imamo za vzorecuser posted image Da vemo da je še beluser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
26.12.2008 10:46:12   
_kathy_
Jutro!
No, midva sma včeraj zvečer šla še v kino, da izkoristiva čas ko smo še 2v1user posted image . Tako, da sma danes potegnala spanec do pol 10h. No, potem naju je moj ati klical in smo šli na kavo, jest pa grema k tašči.user posted image Tak da sma dans free. No naš otrok se danes še ni zbudil, upam da se bo kmalu, ker bi rada te praznike preživela še z njim u bušiju.user posted image user posted image .
Grem jst zdej mal tv gledat, zvečer pa grema na Nove fosile.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
26.12.2008 13:36:40   
Bethany
Kathy, kje si rekla, da si kupla pisane tetra pleničke? Ne da se mi nazaj iskat. user posted image V Hoferju pa so jih imeli samo takrat, pol jih pa nisem več vidla. Elina mi je začela neki polivat po vsakem obroku in na dan porabim več pleničk, ko poskušamo ujeti pljuske mleka iz ust. user posted image Da ne govorim o tem, ko jo glih preoblečem in hočem dvignit, pa bruhne in se čist polije in spet jovo na novo.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
26.12.2008 14:06:44   
_kathy_
Bethany, v C and A sem kupila. So lepeuser posted image .
Mene zanima, kak zgleda to, ko se ti čep odlušči???

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
26.12.2008 16:17:54   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Bethany, v C and A sem kupila. So lepeuser posted image .
Mene zanima, kak zgleda to, ko se ti čep odlušči???

Čep: tak sluzast rdečerjav izcedek. Jaz sem imela čist rahlega, pojavil pa se je dva dni preden je šlo zares. A se ti že kej dogaja?? user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
26.12.2008 20:30:12   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? No sem vas mal prebrala in videla, da imate govor o kilogramih. Js jih pridno nabiram in upam, da bodo potem po porodu tudi pridno šli dol.

Danes smo bili pa mi kr delovni. Počasi rihtamo sobico, saj sem gledala da sem danes vstopila že v 33 teden in bo kr kmalu treba imeti vse pripravljeno.

Midva sva tudi šla k polnočnicam, za božič pa je mami kuhala kosilo. Sva midva bolj lenarila in počivala.

Upam, da mi bo v teh dneh uspelo speči kakšne kekse, da bodo za čez novo leto. Pred božičem sem spekla edino božični kruh, ter čokoladno rolado. Vendar smo bili kr pridni in jo že pojedli.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
27.12.2008 9:32:44   
_kathy_
Jutro!
Še vse spite?? Midva sma bla včeri na koncertu, svetovno je blo, razen mene je občasno nekaj bolelo v spodnjem deluj trebuha. No, danes sem se kar zgodaj zbudila, spekla sem že makovo pecivo, ker sestra dans oz. zdaj naslednje 3 dni praznuje r.d. (kriza!!!user posted image ) Drugače pa danes sem dopolnila 37 tednov. Jupi!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
27.12.2008 9:35:06   
_kathy_
Am Bethany, jst sm pa šla na wc in ko sem se obrisala, je na papirju bilo ful veliko sluzi, ampak je bla prozorna, nič rdeča.??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
27.12.2008 9:58:02   
brkn83
Dobro jutro.

Tudi js sem že vstala in pojedla zajtrk. Zdej grem pa mal cote polikat.

Danes je pa kr lepo, ko pogledaš čez okno in rahlo sneži. No upam, da bo začelo kaj bolj in bo vsaj kej snega zapadlo. Drugače pa je zunaj ful mrzlo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
27.12.2008 10:40:22   
Lolita23
Živjo!!!

Kmalu se bos pet začelo tudi tu dogajat:Zdaj pa res smo blizu januarskih pdpjev.user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
27.12.2008 10:44:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Kmalu se bos pet začelo tudi tu dogajat:Zdaj pa res smo blizu januarskih pdpjev.user posted image

aha...user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
27.12.2008 12:17:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Am Bethany, jst sm pa šla na wc in ko sem se obrisala, je na papirju bilo ful veliko sluzi, ampak je bla prozorna, nič rdeča.??user posted image user posted image user posted image
mogoče se pa kaj pripravljauser posted image  je pa gor na vrhu tema,ki ti bo interesantnauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
27.12.2008 18:55:37   
martka
hoj!

bethany- naša čebela skoraj vedno poliva. včasih kar vmes. smo morali posteljo dvigniti za 30 stopinj, pa ji moramo rit podlagat, da ne leze dol. pa seveda OBVEZNO kupčke podirat- je rekla dr. kozorog, da mora rignit, kot star dedec!
pa še previjalno moramo imeti dvignjeno. tako da vem, kako je to, ko jo oblečeš in potem vse znova.

jaz sem vzorčaste tetra plenice kupila v dipo in v pikapolonici.

sem pa zdaj kupila DM plenice in so mi ok!

kg, zredila sem se za 9kg, manj jih imam 9,5. celulita ni. je pa mehak trebuh in bo še nekaj časa. aprila začnem trenirat!

naša Gaja pa ne spi toliko kot tvoja Tjaša, Katja! spi sicer veliko, a toliko ne. ponoči pa... od 23h do 23.30 je in potem spi do 3h in potem do 6h-7h in potem do 9h potem pa je budna kar celo uro in včasih še več in popoldne še kakšne pol ure do uro v kosu in občasno jo zvije hud krč... takrat bi kar jaz najraje jokala namesto nje. ker ne joka, ampak kriči.
je pa zelo zvedavo detece. in mnogo se smejčka, šobi ustnice kot bi žvižgala, ... ter mnogo mnogo drugih izrazov trenira... kot zagotovo tudi vaši zakladki... aja, pa "renči", če ji hočem zizo vzet ali ji kaj ne paše...

aja, ali kaj pazite pri hrani zaradi dojenja?

skratka bejbe, bodte fajn...
naj vam dedek mraz prinese naspane noči in simpatične nasmeške....

veliko vsega lepega!

m.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
27.12.2008 19:59:39   
_kathy_
iiii kk lepo brat o vaših sončkih.user posted image user posted image user posted image Mene pa zdaj že 3 dni tako hrbet boli, da bom znorela. Tudi ko ležim me ful boli, prav ne vem kaj naj naredim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
27.12.2008 21:15:26   
Bethany
Oooo, Martka. user posted image sem že razmišljala, kako se kaj imate... ko se že dolgo nisi javila. jaz pa že prav obvladam tipkanje z eno roko, ko z drugo držim Elino med dojenjem user posted image .

Grrrrr, kak sem fauš, da si že na minus pridobljene kilaže. user posted image Kar se pa celulita tiče... hmmm, ne velja, da si brez, o v sodobnem življenju ni moderno. user posted image veš kaj, se zmenima ti mal svojega odstopim. zastonj. pa še ful fajn trpežn je.

polivanje: imamo mi tudi dvignjeno ležišče, že od vsega začetka, sam malo manj kot 30 st., pa trudimo se velik kupčke podirat, pa po jedi jo držim še kake pol ure v pokončnem položaju. pa je malo boljše...

pleničke: sem pa bila danes v c&a in kupila zadnji paketek pisanih tetra pleničk. user posted image

drugače smo prvo polovico praznikov lepo preživeli. božiček je dobro oskrbel novega člana. user posted image malo smo tudi okoli vandrali, da navadima Elino na mobilnost, in se strinja. ko jo tlačim v pajaca za ven, se sicer dere ko jesihar, koker pa jo dama v jajčko, pa utihne kot bi jo izklopil. in zvedavo gleda v svet.user posted image v avtu pa po kakih 10 min zaspi. je pa ponoči pridna s spanjem. zaspi okoli 12ih, pa spi do kakih 4ih, potem se dojima in čez kako urco zaspi nazaj spet za vsaj 3 urce. tak da se da kar ok naspat.

Kathy, jaz mislim da boš ti prej šla v rim, zato te pa zdej po malem vse že matra. kakšna dva tedna ti še dam, potem pa...user posted image

men se je pa čišča nehala... juhuhu! lahk spet gremo v akcijo "domačih nalog", hehe! sam zaščito še moram pogrutat...user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?