Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:53:26
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža stipe, a je tebi tudi kralj živali prašiček, kot mojmu može? Ej moji fantje so čisto nori na meso. No Blaž je samo telečje al piščančje, ta starejši pa znori od veselja, če so namizi klobase al pečenice. jst mam tud enga tazga doma pa od sldic ma najrajš meso (pa aviacija ne spada v to kategorijo, ker sta piščanec in puran crknjeni živali) mmmmmm pohan piscanc... Luftfafe !!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:53:43
|
|
|
|
blaža
|
suzi lepe slikice. Mi je všeč, ki so črnobele.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:54:26
|
|
|
|
Suzi*
|
uuu, jst imam tud enga tazga doma ki obožuje "pujske". tamal pa tud zmerom bolj.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:54:31
|
|
|
|
blaža
|
Luftfafe?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:54:48
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Me je minila volja za it spat, ki se Blaž že zdej ful zbuja. sem mu dala calpol, ki ga ful matrajo zobi. upam, da kmalu pridejo ven blaža, Men je Lukca do zdej 2x ful matralo, pa ko nobena krema ni pomagala, sem mu kar svečko dala. sam je bil res bogi, je kar v spanju kriču od bolečin pa škoda, ker ti dons nisi mela sončka ss sabo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:55:06
|
|
|
|
blaža
|
ja moški so za pujse!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:55:53
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Luftfafe?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:56:01
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža stipe, a je tebi tudi kralj živali prašiček, kot mojmu može? Ej moji fantje so čisto nori na meso. No Blaž je samo telečje al piščančje, ta starejši pa znori od veselja, če so namizi klobase al pečenice. jst mam tud enga tazga doma pa od sldic ma najrajš meso (pa aviacija ne spada v to kategorijo, ker sta piščanec in puran crknjeni živali) mmmmmm pohan piscanc... Luftfafe !!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:57:05
|
|
|
|
blaža
|
lillchi, jaz mu še nikoli nisem dala svečke, ki ni imel vročine od zobk, pa mu občasno, dam calpol, ker se zbuja, ma mi vsaj ne joka ponoči, čeprav vem, da ga ful matra. Včasih sva z mojim živčna ponoči, ko 100x vstaneš, ma pol se spomnem, da kako je revček in nimaš kaj. Bo tudi to mimo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:57:10
|
|
|
|
lillchy123
|
jst se bom poscala od smeha
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:57:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža stipe, a je tebi tudi kralj živali prašiček, kot mojmu može? Ej moji fantje so čisto nori na meso. No Blaž je samo telečje al piščančje, ta starejši pa znori od veselja, če so namizi klobase al pečenice. jst mam tud enga tazga doma pa od sldic ma najrajš meso (pa aviacija ne spada v to kategorijo, ker sta piščanec in puran crknjeni živali) mmmmmm pohan piscanc... Luftfafe !!!! Pa se dobr vincek iz Goriskih brd... mmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:57:58
|
|
|
|
blaža
|
moj jim pa reče Avijacija.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:58:33
|
|
|
|
lillchy123
|
je pršu še pes pogledat kva se grem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 22:58:38
|
|
|
|
blaža
|
A s klobasamo al z Luftfafami?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:00:14
|
|
|
|
blaža
|
Ok, dost je blo mesa! grem spat. Lahko nočko 2.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:00:16
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kaj pa dobr sirov burek pr Siptarjih ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:01:28
|
|
|
|
blaža
|
tam, jih pa ne kupim, ki mi je tata naredu komplex, da so umazani, pa nimam nič proti njim, ma tam, ko se je moj tata rodil, so bli res malomarni in on je delikat, da je joj. jaz pa po tatkotu.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:01:28
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Janez je zaspal ob 22.00 Jaz sem bla pa pridna in sem popoldan še oprala, posušila in pospravila 2 stroja cot. Jutri je treba pa še par stvari speglat ... Midva pa doma sploh ne jeva svinjine, niti je noben ne mara ... moj včasih kakšnega odojka prigrizne, če je na kakšni žurki, drugač je pa ni na jedilniku Pri nas aviacija rula Blaža, noro lepo pecivo delaš tile vetrci me spet matrajo pa iz česa so lubenice? marcipan? Jest sem pa jezna ko sem si dones kupila eno belo srajco in sem jo butara dala v sušilca, zdej mi je pa premejhna čez rame (me veže) jao jao, pa zmeri tok merkam, kaj v sušilca ruknem
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 20.12.2008 23:03:00 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:02:22
|
|
|
|
blaža
|
Lubenice sem nardila kar iz marcipana. Moj ga obožuje. Stipe, jaz delam sama burek, to imam v genih!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:02:42
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža lillchi, jaz mu še nikoli nisem dala svečke, ki ni imel vročine od zobk, pa mu občasno, dam calpol, ker se zbuja, ma mi vsaj ne joka ponoči, čeprav vem, da ga ful matra. Včasih sva z mojim živčna ponoči, ko 100x vstaneš, ma pol se spomnem, da kako je revček in nimaš kaj. Bo tudi to mimo. blaža, sej jst sem mu tud sam 2x, sam je bil res bogi. tud ko sem ga v naročje vzela ga je kar zvijalo. tko kokr takrat, k ma vneta ušesa. takrat mu pa res dam svečko in ga dokler ne prime srkljam. in pol ko prime, revež čist izmučen zaspi in spi do jutra. dons ga je tud čist zmatralo igranje... je ob 6h zaspal, sem ga zbudila-komi ob pol osmih, ga skopala, je še večerjo pojedu in v minutki zaspal.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:03:34
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža tam, jih pa ne kupim, ki mi je tata naredu komplex, da so umazani, pa nimam nič proti njim, ma tam, ko se je moj tata rodil, so bli res malomarni in on je delikat, da je joj. jaz pa po tatkotu. po kaki zurki... v Lj je najboljsi jutranji sirov burek na Miklosicevi... .. zakon
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:04:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža lillchi, jaz mu še nikoli nisem dala svečke, ki ni imel vročine od zobk, pa mu občasno, dam calpol, ker se zbuja, ma mi vsaj ne joka ponoči, čeprav vem, da ga ful matra. Včasih sva z mojim živčna ponoči, ko 100x vstaneš, ma pol se spomnem, da kako je revček in nimaš kaj. Bo tudi to mimo. blaža, sej jst sem mu tud sam 2x, sam je bil res bogi. tud ko sem ga v naročje vzela ga je kar zvijalo. tko kokr takrat, k ma vneta ušesa. takrat mu pa res dam svečko in ga dokler ne prime srkljam. in pol ko prime, revež čist izmučen zaspi in spi do jutra. dons ga je tud čist zmatralo igranje... je ob 6h zaspal, sem ga zbudila-komi ob pol osmih, ga skopala, je še večerjo pojedu in v minutki zaspal. bravo za Lukija
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:04:58
|
|
|
|
blaža
|
Ko smo že pri reklamacijah. ne boste verjeli tej štorji. Matiji smo kupili v direndaju lučko, ki jo pritisneš dol in sveti, na baterije. In dvakrat smo jo že menjali, ki je svetla samo prvi večer in pol ni delala. In danes je dobil ta tretjo zamenjano in je svetla eno uro in ne dela več. že ko sem drugič menjala, so me čudno gledali, kaj naj pa zdej ta tretjič?! najraje bi se spenla, ma nima smisla, bojo mislili, da ne vem kaj počnemo z njimi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:05:02
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža tam, jih pa ne kupim, ki mi je tata naredu komplex, da so umazani, pa nimam nič proti njim, ma tam, ko se je moj tata rodil, so bli res malomarni in on je delikat, da je joj. jaz pa po tatkotu. po kaki zurki... v Lj je najboljsi jutranji sirov burek na Miklosicevi... .. zakon
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:05:10
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Lubenice sem nardila kar iz marcipana. Moj ga obožuje. Uf, jest ga tud, sva mela na poročni torti za okras na vrhu 2 laboda iz marcipana in sta bila edino kar sem jaz od torte pojedla
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?