Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:06:21
|
|
|
|
blaža
|
metilu, ti si sladkosnedka kot jaz!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:07:32
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ko smo že pri reklamacijah. ne boste verjeli tej štorji. Matiji smo kupili v direndaju lučko, ki jo pritisneš dol in sveti, na baterije. In dvakrat smo jo že menjali, ki je svetla samo prvi večer in pol ni delala. In danes je dobil ta tretjo zamenjano in je svetla eno uro in ne dela več. že ko sem drugič menjala, so me čudno gledali, kaj naj pa zdej ta tretjič?! najraje bi se spenla, ma nima smisla, bojo mislili, da ne vem kaj počnemo z njimi. to me pa spominja na un vic, ko fantek želve kupuje..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:08:04
|
|
|
|
MetiLu
|
Ma sem res, vsak dan si kaj dobrega (beri:sladkega) privoščim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:08:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
Nocko, grem sanjat base, burek, pohanga pterodaktila...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:08:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* par ČB fotk naše bejbe: kako je luštna ČB foto so res nekaj posebnega
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:09:00
|
|
|
|
blaža
|
nočko tut jaz grem 3. pa zares!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:10:29
|
|
|
|
MetiLu
|
Punce grem spat, sem kar mal skurjena dons Blaža, ne vem od kje teb tolk energije za peko? Jaz sem sam en peciv popoldan spacala, pa sem čist fertik Nočko, pa lepo spite
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:11:15
|
|
|
|
lillchy123
|
stipe, jst sm pa sama doma ( pa mi nobene nespodobne misli ne hodjo po glavi-tko da šefla kr mirno), pa bi neki pila, pa se ne morem odločt, ktero flaško odpret.kaka ideja?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:11:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
grem na kavč Raab-a gledat nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:14:19
|
|
|
|
lillchy123
|
aja še to, stipe, naša gostilna je znana po pohanem pšancu- tazga ne delajo nikjer flaško že mam- pikolit- namest tortice zdej pa res nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:26:38
|
|
|
|
Suzi*
|
a zdej ste pa vsi šli, ko sem jaz tamalo uspavala nazaj? meti, smola s srajco. se pa ful spomnem, še iz nosečnosti, pa ne vem kakšna prilika je bla, da sta za tvojga srajco kupila, pa če se prov spomnim, si jo pred prvo uporabo pobarvala in sta šla novo kupit?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 23:27:30
|
|
|
|
Suzi*
|
pol pa tud jaz šibam pod tuš pa v spavanac. dolgo in mirno nočko!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 7:42:05
|
|
|
|
blaža
|
jutro! testo za breskvice že počiva, jaz si grem zdej pa kavico skuhat. Spali smo tako, tako. malo se je zbujal ,ma boljše kot včeraj, ki smo mu dali Calpol in je kar malo pomagal, vsaj prvo rundo do dveh. Si tipkamo kasneje.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 8:40:45
|
|
|
|
buči
|
Včeraj me je z neta vrglo, tako da se opravičujem, ker sem kar mrknila. Meti, nisem mislila tako grdo glede tvojih rumovih oz. jegrovih kroglic. Sorči. Ne zamerit, ampak se ne splača delat, če ni ok, to sem mislila. Ko bom imela čas, te povabim na kaj dobrega, v šoli non stop nekaj degustiramo, samo še do receptov moram pridet! Dolenjka oz. Stipe: v ponedeljek bom sigurno brez avta, tako da ne vem, če mi uspe pridet na Rudnik. BTC pa najbrž ni varianta? Tam grem lahko koraj peš do šole ... Babmy, ste preživeli noč ok? Brez nadležnežev?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 9:07:43
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Boč super, samo budnica ob 2h, ob 6h zjutraj tati dal flaško in spali do 7.30, se skrljali do 8.30, zdaj pa carico dobi fruštek oz. malico, jaz grem pa za medvedje tace zamesit Buči, BTC je res slaba opcija, ampak samo zaradi datuma, ker so v BTCju take gužve, da je za znoret, sej veš, vojna se bliža..... Kdaj začneš delat? mncx zfjk mu n tole je pa Tarino maslo....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 9:30:46
|
|
|
|
itata
|
jutro, spanje adijo pamet - skoz se je premetaval ta moj otrok. me je zbujal na eno uro pa sploh ni nič hotu od mene pol k se je končno umiril (ob 4h) je pa moj domov prišel in sva mal poklepetala - najprej dobesedno in se začela neki pripravljat, da bova še mal bolj na "blizu" poklepetala sva pa jakoba zbudila , je bil pol eno uro seveda pokonc - je šel ob 20h spat in je bil ob 5h že kar naspan. tko da je pol sam še od 6h do 7h potegnil. moj se mi je pa kar mal smilu ves zagret eno uro čakal, da se je mulček spet ugasnil sam kdor čaka dočaka... sej je spil 3 red bulle preden je domov prišel. pil pa res ni v litiji, tko da priden kar se tega tiče
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 9:57:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, testo za piškotke počiva v hladilniku, Tara končuje s pojedino in gre počasi v mižule, oči k mesarju....pol pa sam piškotke v pečiso zmečem in ko se carica zbudi, via na hrib, ker je tako lepo sončno in brez oblačka, da bi bil greh ždeti med 4 stenami
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 10:21:21
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Noč super, večer še bolj samo bejba je prehlajena zunaj je tak lep sonček, piha pa kot pri norcih tako da ni šans da jo ven peljem pa namen smo mel it danes zvečer lučke gledat v KR, pa ne bo nič iz tega ehhhhhhh... no ja, vsaj skupaj bomo, že to je praznik Sem bila že pri maši, sem vstala navsezgodaj moja dva cukra sta še sladko spala, ko sem pa domov prišla, me je pa že kavica čakala in palačinke Zdaj se pa gov. juha kuha, ostalo mam pa še čas... Lepo nedeljo vam želim!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 10:21:41
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, tebe za danes malo zaj******* črke ... V ponedeljek začnem ob 12.55, moram bit v šoli kakih 10 minut prej. Samo da grem iz Rudnika na bus, pa do mesta, pa tam na 20, pa še 20/30 minut vožnje. Lahko štartam ravno ob 11ih, od doma pa že ob 9ih. Imam pa do 5ih, tako da bom potem cel dan od doma, ker domov pridem ravno do pol sedmih ... Ne vem, kaj naj ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 10:23:26
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ne, da Februarka ze 3 dni omenja base ???? tole nisem mogla preskočit Stipe, vabljen na eno konkretno domačo baso
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 10:23:43
|
|
|
|
buči
|
Jaz bom tudi najbrž piškote pekla, sem včeraj gledala Damjana, so mi bili tisti navadni všeč ... BOŽIČNI PIŠKOTI Z JEDILNIM ŠKROBOM 400 g moke 200 g jedilnega škroba 1 zavitek pecilnega praška 200 g sladkorja 2 dl kisle smetane 300 g masla različni posipi Samo škroba nimam doma.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 10:49:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz bom tudi najbrž piškote pekla, sem včeraj gledala Damjana, so mi bili tisti navadni všeč ... BOŽIČNI PIŠKOTI Z JEDILNIM ŠKROBOM 400 g moke 200 g jedilnega škroba 1 zavitek pecilnega praška 200 g sladkorja 2 dl kisle smetane 300 g masla različni posipi Samo škroba nimam doma. jaz tudi, sam Stipeta pokličem, da malo več masla kupi A to kar vse skupaj v isti skledi zmešam al kako? Kaj pa daš za posip
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 10:51:10
|
|
|
|
dolenjka
|
Ej Buči, od SN na dolenjko je zdaj cesta odprta in si tik tak na dolenjki, a to kej spremeni, ker ne vem kateri bus se kaj po dolenjski cesti pelje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 10:51:39
|
|
|
|
dolenjka
|
A ne vozi en bus iz rudnika v BTC? Grem gledat na stran od LPPja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 10:54:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, rešitev Pri SN greš na 27tko in pri tunelu prestopiš na 20tko in to je to. Ziher ne boš rabila več kot pol ure Lej: http://www.jh-lj.si/upload/lpp/MPP/shema.swf Če bi jaz imela avto, bi te peljala, tko pa imava zdaj samo 1 avto v SLO in me bo Stipe pripeljal in pol enkrat usmilil in pobral Tako, zdaj lahko prideš, ker sem rešila problem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?