|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
19.12.2008 16:32:19   
NinaŠ
Ada user posted image , bi se spodobilo, da se tudi nate spomnijo user posted image . Tudi mi smo našo novopečeno mamico povabili in je obljubila, da se vsaj za pol ure oglasi user posted image .

Tina je že pri mojih starših, Anžeta pa dostavimo tja po telovadbi user posted image , jaz imam pa seveda danes službeno zabavo user posted image user posted image user posted image user posted image , uh komaj čakam user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 826
19.12.2008 17:46:19   
petarda
Kvaka sem te itak imela namen poklicat, da se zdaj moramo en dan dobit, ko sem doma user posted image ...pa najraje kje na kakem igrišču, da se naši otroci malo znorijo...no ali pa na kakih notranjih igralih....v piceriji Rondo recimo...kjer imajo igrala, me pa lahko v miru kavico spijemo...al pa kaj prigriznemo....samo zdaj spet niso školjke na jedilniku user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Mi je pa rekla moja svakinja, da sta se srečali v ZD user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 827
19.12.2008 17:49:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tina je že pri mojih starših, Anžeta pa dostavimo tja po telovadbi user posted image , jaz imam pa seveda danes službeno zabavo user posted image user posted image user posted image user posted image , uh komaj čakam user posted image

Nina privošči si!!! In tudi ti kvaka...očitno boste danes več ali manj žurirale user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz pa sem na vrsti za petardita dat spat, potem pa upam na prijeten večer v družbi mojega lubija user posted image ....čeprav bo težka, ker jaz sem spočita user posted image , on pa še zdaj v delavniciuser posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 828
19.12.2008 20:07:35   
Paštetka
kukuk...

evo mene spet priklopljeno.

Preselili smo se user posted image .

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 829
19.12.2008 23:30:10   
petarda
Me veseli, paštetka! user posted image user posted image user posted image  Upam, da boste tudi v novem stanovanju preživeli pooooolnooooo lepih trenutkov! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 830
19.12.2008 23:34:17   
petarda
Bubi danes sem pa dobila ZS user posted image user posted image user posted image .... lepa božička imaš doma user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 831
20.12.2008 8:08:11   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

kukuk...

evo mene spet priklopljeno.

Preselili smo se user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  veliko veselja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj nečakec? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 832
20.12.2008 8:13:35   
*bubi*
pa dobro jutro user posted image

naša zabava je bila superuser posted image  sicer sem šla takoj po uradnem delu domov (ob polnoči user posted image ), sem pa se fajn načvekala. Celo božičnico so nam pripravili - na dveh nogah, v rdeči obleki in z rdečo kapo na glavi user posted image user posted image user posted image

naš ati pa je super otroka poštimal user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 833
20.12.2008 8:55:04   
NinaŠ
Dobro jutro!

Tudi mi smo se krasno zabavali user posted image ... ...nasmejali, naplesali,... ...bend se je tudi maximalno potrudil in bil, po nekaj zgrešenih "naložbah", res priložnosti primeren user posted image user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 834
20.12.2008 9:23:48   
petarda
Me veseli, da sta se imeli fajn user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 835
20.12.2008 9:25:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

naša zabava je bila superuser posted image  sicer sem šla takoj po uradnem delu domov (ob polnoči user posted image ), sem pa se fajn načvekala. Celo božičnico so nam pripravili - na dveh nogah, v rdeči obleki in z rdečo kapo na glavi user posted image user posted image user posted image

naš ati pa je super otroka poštimal user posted image

A skoz oblečeno? user posted image user posted image user posted image user posted image ....drgač pa je že zaradi tega vredno it, da se ati mal sam znajde user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 836
20.12.2008 9:35:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

A skoz oblečeno? user posted image user posted image user posted image user posted image

ja user posted image  S spremnimi komentarji: to je letošnja božičnica, dobro si jo oglejte, ker druge letos ne boste videli user posted image

Itak ni bilo kaj druga za pričakovat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 837
20.12.2008 11:01:10   
petarda

A skoz oblečeno? user posted image user posted image user posted image user posted image

ja user posted image  S spremnimi komentarji: to je letošnja božičnica, dobro si jo oglejte, ker druge letos ne boste videli user posted image

Vi ste jo videli vsaj v taki obliki! user posted image user posted image user posted image ...eni je še take nismo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
20.12.2008 11:40:10   
NinaŠ

Vi ste jo videli vsaj v taki obliki! user posted image user posted image user posted image ...eni je še take nismo user posted image

user posted image pol smo mi očitno eni izmed redkih srečnežev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 839
20.12.2008 12:40:08   
NinaŠ
Ima mogoče katera kako idejo, kakšno prilogo narediti zraven pečenic user posted image . Sam ne rečt zelje, ker to imamo že danes user posted image (sem dobila domače krvavice in pečenice, pa jih bomo pač takoj pojedli, ker zmrznjene mi niso ravno), pa ne rečt repo, ker je ne maramo (saj midva z user posted image ne user posted image ). Ideje user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 840
20.12.2008 19:42:32   
petarda
Matevž, ajdova kaša, krompir v kosih ali pa pire user posted image ...al pa pomfri pa ajvar, čebula...čeprav meni je zakon zelje z ocvirki, pa krompir v kosih...bi lahko jedla nekaj dni zapored user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 841
20.12.2008 19:43:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image pol smo mi očitno eni izmed redkih srečnežev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bi rekla, da res user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 842
20.12.2008 19:58:19   
NinaŠ
...čeprav meni je zakon zelje z ocvirki, pa krompir v kosih...bi lahko jedla nekaj dni zapored user posted image

jaz pa ne user posted image , zato bo jutri matevž zraven user posted image , hvala za idejo user posted image

Popoldne smo šli ne lutkovno igrico Babica zima in obisk Božička user posted image ... ...drobižka seveda navdušena user posted image , Tina je šla kar 2x k njemu po bonbončke user posted image user posted image user posted image

Jutri dopoldne bomo šli pa (končno spet) smučat user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 843
20.12.2008 20:07:35   
petarda
Mi smo pa danes cel dan lenarili user posted image ...dopoldne sva bila s petarditom malo na sprehodu, dokler naju ni nazeblo, potem sva skuhala in šla spat...popoldne sva pomila okna (on je šprical s steleksom user posted image ), nalimala gor slikice in pobarvala nove...skratka....čist tko ležeren dan user posted image .... no, zdaj bo pa kmalu moral v posteljo, jaz pa....ne vem...bi šla piškote pečt user posted image ....al pa še nekaj darilc naredit user posted image ....ampak čist iskreno...se mi nič ne da user posted image ....jah, pridejo tudi taki dnevi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 844
20.12.2008 21:29:41   
ada2
mi smo imeli tudi bolj ležeren dan...

jutri pa verjetno dobimo obisk, no, upam, da ga, pride ena kolegica z družino, imajo pa novembrčka, eno leto mlajšega od našihuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 845
20.12.2008 23:39:00   
petarda
A tiste obiske iz službe si pa skenslala? user posted image user posted image user posted image user posted image ....al je to ta kolegica? user posted image

Bubi...kaj počnete jutri? user posted image ...no...ne bom še nič rekla...vse je odvisno od tega kdaj se bom danes v posteljo spravila user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 846
21.12.2008 9:10:37   
petarda
Dobro jutro user posted image

Nobene...OK, Nina že verjetno smuča kaj pa ostale?user posted image

evo kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 847
21.12.2008 11:46:21   
ada2
A tiste obiske iz službe si pa skenslala?

so se sami skenslali, ker so šli na zaključekuser posted image user posted image user posted image   v bistvu je pa to bivša sodelavka, ki bi tudi prišla zraven onih sodelavk, ampak, ker so pač one odpovedale pride ona z družinouser posted image

ej, petarda, a tebi tudi tak dol tišči? jaz imam občutek, kot da imam mihca že nekje med nogamiuser posted image , pa ponoči, ko sem vstala za wc, mi je kar pokalo v medenici, pa že 2 dni me boli križ ko user posted image , zdaj pa res ne morem stati več kot 10 minut v kosuuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 848
21.12.2008 14:23:55   
NinaŠ
Nina že verjetno smuča kaj pa ostale?user posted image

user posted image takrat smo se ravno oblačili in od doma odpravljali. Smo se ustavili na smučišču v Gozd Martuljku - krasno je bilo user posted image , nobene gužve user posted image (edino spodaj za sanjkanje je bila gužva), sva z Anžetom 3 ure non stop gor in dol šibala, potem pa jaz nisem mogla več user posted image , vozovnica pa malo cenejša kot v Kr.Gori user posted image . Sončka ima smučišče bolj malo, le kako uro, vendar pri teh temperaturah ga niti ne pogrešaš user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 849
21.12.2008 17:48:33   
NinaŠ
Kaj zdaj... ...ste vse na terenu ali kaj user posted image

Mi smo zdaj prišli s popoldanskega sprehoda, drobižka sem kar takoj v banju namočila, saj od utrujenosti že kar na glavo letita user posted image , jaz pa se bašem z njami potico user posted image , ki jo je spekla v.d. tašča user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.