Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 16:32:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada , bi se spodobilo, da se tudi nate spomnijo . Tudi mi smo našo novopečeno mamico povabili in je obljubila, da se vsaj za pol ure oglasi . Tina je že pri mojih starših, Anžeta pa dostavimo tja po telovadbi , jaz imam pa seveda danes službeno zabavo , uh komaj čakam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 17:46:19
|
|
|
|
petarda
|
Kvaka sem te itak imela namen poklicat, da se zdaj moramo en dan dobit, ko sem doma ...pa najraje kje na kakem igrišču, da se naši otroci malo znorijo...no ali pa na kakih notranjih igralih....v piceriji Rondo recimo...kjer imajo igrala, me pa lahko v miru kavico spijemo...al pa kaj prigriznemo....samo zdaj spet niso školjke na jedilniku .... Mi je pa rekla moja svakinja, da sta se srečali v ZD ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 17:49:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina je že pri mojih starših, Anžeta pa dostavimo tja po telovadbi , jaz imam pa seveda danes službeno zabavo , uh komaj čakam Nina privošči si!!! In tudi ti kvaka...očitno boste danes več ali manj žurirale ...jaz pa sem na vrsti za petardita dat spat, potem pa upam na prijeten večer v družbi mojega lubija ....čeprav bo težka, ker jaz sem spočita , on pa še zdaj v delavnici ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 23:30:10
|
|
|
|
petarda
|
Me veseli, paštetka! Upam, da boste tudi v novem stanovanju preživeli pooooolnooooo lepih trenutkov!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 23:34:17
|
|
|
|
petarda
|
Bubi danes sem pa dobila ZS .... lepa božička imaš doma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 8:08:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kukuk... evo mene spet priklopljeno. Preselili smo se . veliko veselja Kako pa kaj nečakec?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 8:13:35
|
|
|
|
*bubi*
|
pa dobro jutro naša zabava je bila super sicer sem šla takoj po uradnem delu domov (ob polnoči ), sem pa se fajn načvekala. Celo božičnico so nam pripravili - na dveh nogah, v rdeči obleki in z rdečo kapo na glavi naš ati pa je super otroka poštimal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 8:55:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Tudi mi smo se krasno zabavali ... ...nasmejali, naplesali,... ...bend se je tudi maximalno potrudil in bil, po nekaj zgrešenih "naložbah", res priložnosti primeren .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 9:23:48
|
|
|
|
petarda
|
Me veseli, da sta se imeli fajn ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 9:25:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* naša zabava je bila super sicer sem šla takoj po uradnem delu domov (ob polnoči ), sem pa se fajn načvekala. Celo božičnico so nam pripravili - na dveh nogah, v rdeči obleki in z rdečo kapo na glavi naš ati pa je super otroka poštimal A skoz oblečeno? ....drgač pa je že zaradi tega vredno it, da se ati mal sam znajde
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 9:35:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A skoz oblečeno? ja S spremnimi komentarji: to je letošnja božičnica, dobro si jo oglejte, ker druge letos ne boste videli Itak ni bilo kaj druga za pričakovat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 11:01:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda A skoz oblečeno? ja S spremnimi komentarji: to je letošnja božičnica, dobro si jo oglejte, ker druge letos ne boste videli Itak ni bilo kaj druga za pričakovat Vi ste jo videli vsaj v taki obliki! ...eni je še take nismo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 11:40:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda A skoz oblečeno? ja S spremnimi komentarji: to je letošnja božičnica, dobro si jo oglejte, ker druge letos ne boste videli Itak ni bilo kaj druga za pričakovat Vi ste jo videli vsaj v taki obliki! ...eni je še take nismo pol smo mi očitno eni izmed redkih srečnežev
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 12:40:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ima mogoče katera kako idejo, kakšno prilogo narediti zraven pečenic . Sam ne rečt zelje, ker to imamo že danes (sem dobila domače krvavice in pečenice, pa jih bomo pač takoj pojedli, ker zmrznjene mi niso ravno), pa ne rečt repo, ker je ne maramo (saj midva z ne ). Ideje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 19:42:32
|
|
|
|
petarda
|
Matevž, ajdova kaša, krompir v kosih ali pa pire ...al pa pomfri pa ajvar, čebula...čeprav meni je zakon zelje z ocvirki, pa krompir v kosih...bi lahko jedla nekaj dni zapored
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 19:43:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda A skoz oblečeno? ja S spremnimi komentarji: to je letošnja božičnica, dobro si jo oglejte, ker druge letos ne boste videli Itak ni bilo kaj druga za pričakovat Vi ste jo videli vsaj v taki obliki! ...eni je še take nismo pol smo mi očitno eni izmed redkih srečnežev bi rekla, da res
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 19:58:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
...čeprav meni je zakon zelje z ocvirki, pa krompir v kosih...bi lahko jedla nekaj dni zapored jaz pa ne , zato bo jutri matevž zraven , hvala za idejo Popoldne smo šli ne lutkovno igrico Babica zima in obisk Božička ... ...drobižka seveda navdušena , Tina je šla kar 2x k njemu po bonbončke Jutri dopoldne bomo šli pa (končno spet) smučat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 20:07:35
|
|
|
|
petarda
|
Mi smo pa danes cel dan lenarili ...dopoldne sva bila s petarditom malo na sprehodu, dokler naju ni nazeblo, potem sva skuhala in šla spat...popoldne sva pomila okna (on je šprical s steleksom ), nalimala gor slikice in pobarvala nove...skratka....čist tko ležeren dan .... no, zdaj bo pa kmalu moral v posteljo, jaz pa....ne vem...bi šla piškote pečt ....al pa še nekaj darilc naredit ....ampak čist iskreno...se mi nič ne da ....jah, pridejo tudi taki dnevi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 21:29:41
|
|
|
|
ada2
|
mi smo imeli tudi bolj ležeren dan... jutri pa verjetno dobimo obisk, no, upam, da ga, pride ena kolegica z družino, imajo pa novembrčka, eno leto mlajšega od naših
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.12.2008 23:39:00
|
|
|
|
petarda
|
A tiste obiske iz službe si pa skenslala? ....al je to ta kolegica? Bubi...kaj počnete jutri? ...no...ne bom še nič rekla...vse je odvisno od tega kdaj se bom danes v posteljo spravila ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.12.2008 9:10:37
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Nobene...OK, Nina že verjetno smuča kaj pa ostale? evo kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.12.2008 11:46:21
|
|
|
|
ada2
|
A tiste obiske iz službe si pa skenslala? so se sami skenslali, ker so šli na zaključek v bistvu je pa to bivša sodelavka, ki bi tudi prišla zraven onih sodelavk, ampak, ker so pač one odpovedale pride ona z družino ej, petarda, a tebi tudi tak dol tišči? jaz imam občutek, kot da imam mihca že nekje med nogami , pa ponoči, ko sem vstala za wc, mi je kar pokalo v medenici, pa že 2 dni me boli križ ko , zdaj pa res ne morem stati več kot 10 minut v kosu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.12.2008 14:23:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina že verjetno smuča kaj pa ostale? takrat smo se ravno oblačili in od doma odpravljali. Smo se ustavili na smučišču v Gozd Martuljku - krasno je bilo , nobene gužve (edino spodaj za sanjkanje je bila gužva), sva z Anžetom 3 ure non stop gor in dol šibala, potem pa jaz nisem mogla več , vozovnica pa malo cenejša kot v Kr.Gori . Sončka ima smučišče bolj malo, le kako uro, vendar pri teh temperaturah ga niti ne pogrešaš .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.12.2008 17:48:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kaj zdaj... ...ste vse na terenu ali kaj Mi smo zdaj prišli s popoldanskega sprehoda, drobižka sem kar takoj v banju namočila, saj od utrujenosti že kar na glavo letita , jaz pa se bašem z njami potico , ki jo je spekla v.d. tašča
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.