|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
23.12.2008 16:07:59   
NinaŠ
Drugače imam pa danes še eno "poslovno" večerjo user posted image user posted image user posted image , pol je pa, mislim da, za letos konec uradnih obveznosti user posted image . Bom morala pa kar pohiteti domov, saj ima user posted image tudi danes en zaključek, pa bi ga rad vsaj malo ujel user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 876
23.12.2008 16:33:34   
petarda
Mi imamo tudi fešto za poslovne partnerje pri našem dediju, tak da bo tudi pester večer user posted image ... pa če katero zanima...tokratni medenjaki so čuuuuudooooooviiiiitiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa cela hiša mi diši...mmmmmm....no, pa ker sem bila glih not, sem spekla še orehove rogljičke user posted image user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 877
23.12.2008 16:34:48   
petarda
Bubi nekje se bova že ujeli med prazniki, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 878
23.12.2008 19:13:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi nekje se bova že ujeli med prazniki, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 879
23.12.2008 21:22:46   
petarda
Lahko noč user posted image

....ej...pazi to....poglejte mojo številko objav user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 23.12.2008 21:23:37 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 880
23.12.2008 21:59:03   
ada2
dobila odločbo s komisije - bolniška do porodniškeuser posted image

in.....

dobila gradbeno dovoljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 881
23.12.2008 22:40:51   
NinaŠ
Ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem fullll vesela zate user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 882
23.12.2008 22:41:59   
NinaŠ
Jaz sem ravno domov prišla.... ...z user posted image sva se dobesedno samo na vratih zamenjala user posted image . Zdaj moram pa še darila zavit user posted image pa se mi nič ne ljubi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 883
23.12.2008 22:42:48   
NinaŠ

a ne moreš še malo svojga dolg'ga jezika stegnit, da bo okroglo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 884
24.12.2008 1:45:35   
ada2
je katera tu?user posted image user posted image user posted image

jaz ne morem spati....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 885
24.12.2008 9:15:11   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo bolniška pomeni, da ne moreš glih ti gradit user posted image

No, pa za subvencije boš lahko naknadno prosila, ker si še pred NL gradbeno dobila user posted image  Al pa raje nov razpis počakaš, ker vas bo več user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 886
24.12.2008 12:11:22   
NinaŠ
Ojla!

Mislim... ...user posted image user posted image user posted image  moj desc je pred 1 uro prišel z zaključka, na katerega je šel včeraj zvečer user posted image . Sem ga zjutraj po celem stanovanju iskala user posted image  in ko sem že vsa penasta user posted image  prijela telefon, da ga pokličem, sem videla, da mi je celo SMS poslal, da pride enkrat dopoldne user posted image  - no pa mu je bilo že 3/4 oproščenga user posted image . Sploh pa to ni nič slabga... ...zdaj imam pa kako celo noč v dobrem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
24.12.2008 13:32:27   
ada2
Samo bolniška pomeni, da ne moreš glih ti gradit

saj gradit bomo začeli šele, ko bo miha z nami, na porodniški pa menda lahko gradimuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 888
24.12.2008 13:34:22   
ada2
drugače pa... adam ima vneto grlo in mora jesti AB- komaj komaj sem mu pol žličke spravila po grluuser posted image user posted image user posted image se vidi, da jih nikoli ni jemal in jih sploh ne mara. pa predno bo steklenička prazna, glede na to, da imamo pol žličke na 8 ur... 

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 889
24.12.2008 14:31:08   
NinaŠ
Adam user posted image user posted image user posted image Kaj ko bi mu AB poskusila z brizgo dat user posted image - hitro mu špricneš v usta, pa naroči mu, naj takoj pogoltne in zraven pripravi kozarec soka/čaja za poplaknit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 890
24.12.2008 17:07:48   
amy26

kdaj bo petarda 5000 objavauser posted image   škoda ker ne dobiš še eneuser posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 891
24.12.2008 17:15:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

kdaj bo petarda 5000 objavauser posted image   škoda ker ne dobiš še eneuser posted image  

zdaj sem postala malo bolj pozorna..... kdaj sem te jaz tebe šišnila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bo takoj poznalo, ko boš doma user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 892
24.12.2008 17:20:57   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

zdaj sem postala malo bolj pozorna..... kdaj sem te jaz tebe šišnila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bo takoj poznalo, ko boš doma user posted image

obe sta ful zgovorni da imata tok objavuser posted image

in kaj boste danes počele in kje boste?
pri nas bo tašča naredila večerjo, pa narezek tako da men ne no treba nič, sam kmalu se bo treba spustiti po stopnicahuser posted image , darila so tudi nakupljena le za zavijanje ni bilo časa, bo treba zvečer ko otroci zaspijo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 893
24.12.2008 18:37:36   
NinaŠ
in kaj boste danes počele in kje boste?

Doma, nič posebnega. Božiček (ali Dedek Mraz - kakorkoli ga bosta otroka poimenovala user posted image ) bo do konca opravil svoje delo in zavil darila user posted image , potem pa se bo odpravil v posteljo, da bomo jutri spočiti - za smučanje ali sankanje user posted image . Božično večerjo oz. pri nas je tradicija zelo zgodnja večerja, bolj kosilo, pri moji stari mami smo že imeli....

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 894
24.12.2008 18:39:26   
NinaŠ
Drugače pa Tina spet ful kašlja user posted image in smrka (voden smrkelj) in upam, da ostane pri prehladu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 895
25.12.2008 0:26:47   
petarda
Vsem mojim novembrkam želim miren in prijeten Božič,
preživet med tistimi, ki jih imate rade.

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 896
25.12.2008 11:14:46   
ada2
Vesel in miren božič vsem!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 897
25.12.2008 14:14:20   
Urša
Vesel božič, veliko miru in ljubezni!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 898
25.12.2008 14:15:08   
Urša
Pri nas pa sneg pada!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 899
25.12.2008 14:49:14   
NinaŠ
Voščilo ob tem prazniku tudi od nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.