bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KM kaj redčiš? jaz sem tud razmišljala, da bi ji ga kar začela dajat, sploh ker je zadnjič, ko mene ni blo, babi dala čokolino s KM za jest , ker druzga ni hotla, pa je blo vse ok. ???? kolk vas že daje KM??? Od 9M dalje se KM nič ne redči več. Prej se ga redči zaradi beljakovin in ne zaradi maščob. Zato karpolnomastnega. Jaz ga ji občasno že dajem. Še vedno ima več Aptamila, ampak tudi kdaj sam KM že pade. itata, novoletne veščilnice s slikami otrok-božičkov narediš sama. Poslikaš otroka, razviješ slike in prilepiš na trši papir. mesečnica, po moje Luna tako reagira z jokom zaradi tega, ker verjetno nikoli ni sama zaspala . Vedno si bila ob njej in zdaj res verjetno ne moreš pričakovat, da bo pa OK. Ne vem, moje mnenje. Saj naša tudi kdaj joka. Kdaj ji zadostuje, da dobi samo dudo, kdaj jo je treba pa tudi pocrkljati in umiriti, samo to je res redko. Je pa tako, da smo našo od vsega začetka navajali, da je zaspala sama. Zato zdaj kakšnih večjih problemov nimamo. Za Luno boš pa sama najbolje vedela, kaj je najboljše zanjo. IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mene pa zanima, tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj podarite vzgojiteljicam v vrtcu za novo leto? To tudi mene zanima, ker je naš prvo leto v vrtcu. dolenjka, stipe, vajin dvogovor bi pa človek kar poslušal=bral . Sta ful dobra in sem se fajn nasmejala IZVIRNO SPOROČILO: blaža Dolenjka jez niti ne vem kje je to Stična. Kot nisem vedla kje so Senožeče, a ne?! Jah, bo treba začet malo po svetu hodit, draga moja in se tujih jezikov naučit. Idrijščine prav gotovo še ne znaš . Jaz sem ravno danes dobila odločbo iz občine za vrtec. Za Tima padevo v razred nižje plačilo, za Anajo tistega, kot smo že prvotno razvrščeni, ampak da ga imamo zanjo brezplačnega pa nikjer besedice . Moram se zdaj o tem še malo pozanimat, če ni kje kakšen kaheljc, ker vlogo sem oddala tapravo . Naša je spala danes skoraj do 10h. nekaj malega se je ob 7h zbudila in zaspala nazaj . Ma sem spala tudi jaz, na kavču ko sem se vrnila iz vrtca. Ob 10h sta pa z vstala. Je že včeraj zaključil s šihtom za letos. Je recesija, pa ni dost dela . V ponedljek se pa morda tudi mi narišemo v LJ kompletno vsi štirje. Ne obljubim pa za ziherm, ker moj o tem še nič ne ve . Enkrat itak moramo še v LJ, pa če ponedljek izberemo, bi bilo čist OK. Seveda bomo le za kratek šas, ker bomo mogli še dost obletet. Samo toliko, da se vidimo. Abonmirali ne bomo . No, naša je tudi pridna punca. Zdaj spi že od 12.30 dalje . Se mora naspat, da bo šla lahko popoldne na Dedka Mraza .
|