Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:55:46
|
|
|
|
blaža
|
putina za piškotke!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:55:50
|
|
|
|
pina-1
|
dan. mi mo tudi ovoičkali, odšopingirali in odklepetali z etiennom in amayo. ana je tudi odspala eno rundo. Zdej žuli palćčke, jaz pa kuham kosilo in pospravljam po stanovanju. Moram še en stroj oprat in posušit do sobote, ker gremo končno na dopust blaža ti si spraševala po slikicah piškotov. sem pa pri okraševanju kradla tvoje ideje. Mi je mia pomagala tiramilsu zvezdice blažini piškozi z maslom prijatli
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:57:19
|
|
|
|
blaža
|
bravoooo Pina! Jaz bi zdej probala tiste Tiramisu zvezdice! A so dobre?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:57:30
|
|
|
|
Janey
|
blaža kar priji, je za vse dovolj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:58:13
|
|
|
|
Janey
|
uuu pina to pa ste napekli ste si naredle zaloge za celo drugo leto
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:58:27
|
|
|
|
blaža
|
A na lazanjo? al je mesna al zelenjavna obe imam rada.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:58:56
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Eh, Larisa je spala samo dobro urco mal sem namajla, velik pa ne je gotov vedla da je živ dolgčas to delat in mi bo raje delala družbo zdej grem kosilo pripravit, potem bomo pa videli kaj bomo delali popoldne... česna mam dost smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Stipe, prid mal pomagat majit (če ti tako diši) pa dobiš kakšno klobaso za trud Maš srečo, da je ene 1300 km daleč, drugač bi se že na zvonc nalimu. Trenutno hrani carico, pol gresta pa končno ven Pol pa kosilo kuhat in spet spat - baje veš da bi ga bili veseli takega zagnanega človeka smo zmer le kdaj se primajajte na gorenjski konec, vam dam z veseljem kakšno domačo dobroto za probat
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:59:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža A na lazanjo? al je mesna al zelenjavna obe imam rada. MMMM, jaz bi tudi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:59:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža bravoooo Pina! Jaz bi zdej probala tiste Tiramisu zvezdice! A so dobre? fulllll. jih ora v škatlo spravit, ker če ne ne bojo dočakale božiča
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:59:32
|
|
|
|
blaža
|
Ma kakšno celo leto, a ne Pina, da se to hitro zmaže. jaz bom morala ponovit vaje za vetrce, ki je bil danes tle moj tata in jih skoraj ni več, do Božička je pa še daaaaaleč!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:59:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey uuu pina to pa ste napekli ste si naredle zaloge za celo drugo leto to÷e do božiča ne bo zdržalo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:00:27
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ma kakšno celo leto, a ne Pina, da se to hitro zmaže. jaz bom morala ponovit vaje za vetrce, ki je bil danes tle moj tata in jih skoraj ni več, do Božička je pa še daaaaaleč! blaža, ti pošljem beljake
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:00:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Eh, Larisa je spala samo dobro urco mal sem namajla, velik pa ne je gotov vedla da je živ dolgčas to delat in mi bo raje delala družbo zdej grem kosilo pripravit, potem bomo pa videli kaj bomo delali popoldne... česna mam dost smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Stipe, prid mal pomagat majit (če ti tako diši) pa dobiš kakšno klobaso za trud Maš srečo, da je ene 1300 km daleč, drugač bi se že na zvonc nalimu. Trenutno hrani carico, pol gresta pa končno ven Pol pa kosilo kuhat in spet spat - baje veš da bi ga bili veseli takega zagnanega človeka smo zmer le kdaj se primajajte na gorenjski konec, vam dam z veseljem kakšno domačo dobroto za probat Bo treba spomladi 1 družinski piknik februarčkov organizirat
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:00:42
|
|
|
|
blaža
|
pina, napiši nam recept, prosim za Tiramisu zvezdice. če ne bom spekla zdej, ki imam že preveč v mislih, bom pa 9. za roj, dan.
< Sporočilo je popravil blaža -- 18.12.2008 14:01:31 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:01:25
|
|
|
|
blaža
|
Ja beljake! ma naredi raje vetrce, pa pridem po vetrce.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:02:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Mmmmmmmmmmmmmmmmm, Pina Nizy, hvala za vprašanje glede počutja danes sem bolje, sva se pogovorila včer zvečer, če se ne bi, bi bla še zmer na tleh, kar pa tud za mojo bejbo ne bi blo kul Prej sva se igrale, pa je sama od sebe prišla k meni, se dvignila, odprla usta in dala lupčka pa če to ni veselje, potem tud nič ni...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:02:18
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža A na lazanjo? al je mesna al zelenjavna obe imam rada. mesna, moj me ubije če nardim brez mesa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:02:39
|
|
|
|
blaža
|
ok, zdej se moram skenslat, ki bi Matija igral malo igrice od Ben 10.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:02:42
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Janey uuu pina to pa ste napekli ste si naredle zaloge za celo drugo leto to÷e do božiča ne bo zdržalo a maš take piranje doma kot jaz
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:03:23
|
|
|
|
blaža
|
Janey, zgleda, da so ta pravi dedci mesni. Ni kaj,
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:03:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: blaža A na lazanjo? al je mesna al zelenjavna obe imam rada. mesna, moj me ubije če nardim brez mesa MMMMMMMMMMMMMMMMMM, sem slinasta ko carica zdele
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:04:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ok, zdej se moram skenslat, ki bi Matija igral malo igrice od Ben 10. razloži mu, da računalnik pokvari učke
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:04:35
|
|
|
|
blaža
|
Februarka, naš Blaž tudi da tako ljubčka, ma meni bolj redko, jih da več tatkotu. Pa na daljavo ga tudi da, cmokne z ustki. Se je pa navadil slučajno, je nekaj cmokal in sem vprašala, če daje lupčke, pa zdej to skoz počne.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:05:09
|
|
|
|
blaža
|
dolenjka pol bi bla jaz že čorava!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 14:05:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Eh, Larisa je spala samo dobro urco mal sem namajla, velik pa ne je gotov vedla da je živ dolgčas to delat in mi bo raje delala družbo zdej grem kosilo pripravit, potem bomo pa videli kaj bomo delali popoldne... česna mam dost smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Stipe, prid mal pomagat majit (če ti tako diši) pa dobiš kakšno klobaso za trud Maš srečo, da je ene 1300 km daleč, drugač bi se že na zvonc nalimu. Trenutno hrani carico, pol gresta pa končno ven Pol pa kosilo kuhat in spet spat - baje veš da bi ga bili veseli takega zagnanega človeka smo zmer le kdaj se primajajte na gorenjski konec, vam dam z veseljem kakšno domačo dobroto za probat Bo treba spomladi 1 družinski piknik februarčkov organizirat ja lahko pri nas na obali ob morju. jaz in blaža pečeva sladko in kruh, ne blaža? pa refija in sladkega muškata tudi nabavimo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?