|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
18.12.2008 12:36:14   
Stipe air force
Carica se prebuja, greva papat in potem na sprehod po oblacno-vlazno-vetrovnem Bruslju... fuj ! user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 18.12.2008 12:37:09 >

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 976
18.12.2008 12:46:24   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Carica se prebuja, greva papat in potem na sprehod po oblacno-vlazno-vetrovnem Bruslju... fuj ! user posted image

saj ne bo več dolgo pa se boste sprehajali po deževno sneženi Sloveniji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 977
18.12.2008 12:48:55   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

saj ne bo več dolgo pa se boste sprehajali po deževno sneženi Sloveniji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O ne, si pozabila, da sončka pripeljemo s seboj? user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
18.12.2008 12:49:16   
Stipe air force

Tista vlaga je razlicna od te tukaj... boljsa in domaca... user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
18.12.2008 12:50:53   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

O ne, si pozabila, da sončka pripeljemo s seboj? user posted image  user posted image

ok, super... te držim za jezik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
18.12.2008 12:51:12   
Stipe air force

domaće je domaće user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 981
18.12.2008 12:52:15   
Blacky*

domaće je domaće user posted image

svakako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 982
18.12.2008 13:10:17   
dolenjka
Ženske moje, carica je spala 2 uri 40 minut, se je glih zbudila user posted image  user posted image  Me prav zanima kaj ji Stipe daje, da tako spi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 983
18.12.2008 13:15:49   
Blacky*

Ženske moje, carica je spala 2 uri 40 minut, se je glih zbudila user posted image  user posted image  Me prav zanima kaj ji Stipe daje, da tako spi user posted image

Val tudi še spi... od cca 11... ne vem kaj mu je... prvič... mogoče zato ker čakam, da greva v šoping

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 984
18.12.2008 13:17:36   
dolenjka

Val tudi še spi... od cca 11... ne vem kaj mu je... prvič... mogoče zato ker čakam, da greva v šoping

verjetno

Jaz grem pa na sendvaka zdaj, ker mi je spet dolgčas user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 985
18.12.2008 13:39:11   
blaža
Evo se javim samo na hitro. šefla pa ne pozabi na moje kugle, če prideš v soboto!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 986
18.12.2008 13:39:47   
Janey
kukuc
jaka spi, kosilo se kuha...za njega rižota za naju lazanja, jaz imam pa pozn zajtrkuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 987
18.12.2008 13:41:01   
blaža
Blaž že spi drugo rundo. kosilo sem skuhala, ko se zbudi ga čaka dušena mešana zelenjava in kos telečjega meska.user posted image

Mi bomo pa piščančja prsa z zelenjavo, možu še krompir. No zgleda, da bo tudi Blaž velik mesojedec. Možu in Matiji je kralj živali pujsek in tudi Blaž zelo rad je meso. jaz pa če je al ni, mi je vseeno.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 988
18.12.2008 13:41:36   
blaža
U Janey, jaz bi tudi jedla lazanjo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 989
18.12.2008 13:42:16   
Februarka08
Eh, Larisa je spala samo dobro urcouser posted image mal sem namajla, velik pa neuser posted image je gotov vedla da je živ dolgčas to delat in mi bo raje delala družbouser posted image zdej grem kosilo pripravit, potem bomo pa videli kaj bomo delali popoldne... česna mam dostuser posted image smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image user posted image

Stipe, prid mal pomagat majit (če ti tako diši) pa dobiš kakšno klobaso za truduser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 990
18.12.2008 13:44:22   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Eh, Larisa je spala samo dobro urcouser posted image mal sem namajla, velik pa neuser posted image je gotov vedla da je živ dolgčas to delat in mi bo raje delala družbouser posted image zdej grem kosilo pripravit, potem bomo pa videli kaj bomo delali popoldne... česna mam dostuser posted image smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image user posted image

Stipe, prid mal pomagat majit (če ti tako diši) pa dobiš kakšno klobaso za truduser posted image

Maš srečo, da je ene 1300 km daleč, drugač bi se že na zvonc nalimu. Trenutno hrani carico, pol gresta pa končno ven user posted image  Pol pa kosilo kuhat in spet spat - baje user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 991
18.12.2008 13:46:02   
larisa
Me nekaj uric ni, pa ste spet svega i svašta strani naprej user posted image user posted image user posted image

V celi slo. do 4.1.09 nimajo ene namestitve frej user posted image  Pol nej pa kdo reče, da je recesija, pa revščina user posted image Folk ma še zmeri dost, no sej je prov tko.

Ne vem katera je spraševala za vozek, nima veze....Mclaren Quest smo naročili božičku user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 992
18.12.2008 13:48:09   
dolenjka
O Larsa dan user posted image

A quest ti je bolj potegnil, kot XT user posted image  Mene pa bolj XT vleče.... user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 993
18.12.2008 13:50:05   
nizy
dolenjka - pa si ti ziher , da jo stipe na isti način hrani kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mesečnica - naša Azra ima včasih tudi take fore  da  na koncu tako joka , da se potolaži samo takrat ko jo v naročje vzamem,...pa sem tudi včasih flegmatik ,sam pri takem joku , jo moram k sebi vzeti ,....si pa dobr napisala, da ti ne bo nič manjkalao , če boš mogla z njo kdaj zaspati user posted image ,..saj so to  le naši otroci ,ki so navajeni na  svoje mamice user posted image

februarka - upam , da bo Larisa lahko spala , neglede na dogajanje zunaj ,... pa ti se že kaj boljš počutišuser posted image

Azra zdaj spi ,pol jih moram napravt , da bomo do 15.30 že v ZD ,....uuffff ta bo pa težka bomo ziher kaj zmaudili, preden se spokamo od doma user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 994
18.12.2008 13:51:52   
nizy
elma - kje si user posted image a spet štrajkaš user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 995
18.12.2008 13:53:55   
Blacky*
Val še vedno spi... user posted image

Sem ga ravno preverila... to je PRVIČ v 10,5 mesecih... mene bo infarkt...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 996
18.12.2008 13:54:05   
blaža
nizi, kako ste pa vi?

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 997
18.12.2008 13:54:32   
blaža
kolko pa spi Blacky?

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 998
18.12.2008 13:55:13   
blaža
blaž spi to ta drugo rundo že od dvanaste in pol, to je uro pa poluser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 999
18.12.2008 13:55:16   
dolenjka

Val še vedno spi... user posted image

Sem ga ravno preverila... to je PRVIČ v 10,5 mesecih... mene bo infarkt...

to sta se z carico zdilala user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?