Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Lillchy123 - full lep božiček je tvoj Luka. Pa glede decov si full dobr napisala. Blaža - za malo boljšo noč. Glede spanja - jaz sem tdi full zaspanka. Na srečo je šla naša po meni, ker zjutraj spi najmanj do 9-ih včasih tudi do 10-ih. Trkam na les, da ostane tako. Pa držim pesti za današnjo predstavo. Misar - za super noč. Upam, da ni samo naključje in da boste od zdaj naprej vedno tako lepo spali. Drugače pa mi zaključujemo z dojenjem izključno zaradi alergij . Listek1 - David, da ne rabi več flaške ponoči. Pa samo, da gre na boljše tvoje stanje. Ti s ele pazi in veliko počivaj. Itata - super, d ati Jakob ponoči potegne flašo . Samo da sedaj boljše spi. Jaz naši tudi Am dam, 1x pa zizo. Glede vošlilnic - jaz sem jih sama naredila in sprintala. Glede varstva sem tudi jaz mnenja, da če je kaj narobe, naj tebe pokliče varuška. Februarka08 - za super noč. Pa upam, da ni nič narobe z nogo. Ti kar pejt k zdravniku, bolje preventiva kakor kurativa. Pa zate, zaradi slabega počutja. Se pa drugače strinjam s komentarjem Elle in Lillchy, če si slabe volje zaradi deca. Ti si res vzemi kakšen dan fraj in možgane na off. Pa full luštne slikice si naložila. Mala je res angelček . Janey - zate pa en . Pa le uživaj danes na fešti. Dolenjka - za super noč in za kavni avtomat. Zdaj se pa le cartajte s kavicam. Jencili - za super noč. Pa upam, da se z dragim čimprej pozdravita. Suzi* - Glede sprehodov - ti kar pokliči pa se bova zmenili za kakšen sprehod. Drugače pa naša tudi ne zaspi sama. Jaz sem se s tem sprijaznila. V vrtcu se pa res trudijo vaše vzgojiteljice . Mlavla - za super noč. Pa zanima me kakšen stiroporček to daješ Neži v jogurt? Pa upam, da bo Neža pridna v varstvu pri tašči. SN - saj naša pri slikanju tudi ni hotela biti pri miru. Zato sem ji pa jaz tiste bunke podturila . tako je potem zdržala par sekund, da sem parkrat pritisnila na sprožilec. Pa zadaj sem kapico spela s tisto sponko za lase (grabljice). Drugače pa naša tudi obožuje kartonke. S to razliko,d a jih še raztrga. Pa tudi avtomobilčke ima rada . Bajsa - full dobra božička . Ella79 - mi bomo tudi za Novo leto doma. Nas letos noče nihče nikamor povabit. Stipe air force - ti pa res obvladaš tole spanje podnevi . Pridna Tara . Amaya - za vsa nova odkritja z Etienom. Bamby - upam, da bodo naslednje noči kaj boljše. Pa pridna Anaja, da te tako lepo doma počaka . Naša bi znorela. Pa tudi ne upam je pustit, ker je čist preveč živahna. MetiLu - za diplomco in super spanje. Buči - . Nizy - kar ne morem verjeti, da si tri ure čakala na zobarja . Katastrofa. Pa za vse tri dečve. Blacky*- lepo, da si že boljše s počutjem in zdravjem . Pina -1 - za piškote. Me smo bile pa danes cel dan pri naših. Je bilo super.Mala pridna 100 na uro. Lepo jedla, spala...v glavnem vse. Sem pa danes poskusila jo zvečer dat samo jo zaspat. Je bila že kar utrujena in sem ji dala jest in ko je pojedla hop v posteljico. Sem jo lepo polegla, dudo v usta in šla ven. V glavnem - ko sem jo polegla se je že obrnila in na noge. In ko sem šla ven je bil ene 5 minut mir, se je nekaj igrala. No potem je začela jokcat. In sem šla takoj k njej in jo spet polegla, dala dudo in šla ven. In valda - ista zgodba. Pa sem si rekla - jo bom pustila eno minutko, da joka in šla nato k njej. In res sem stala pred vrati in gledala na uro. Po eni minuti joka sem šla ponovno k njej, in ji spet dala dudo in jo polegla. Pa se je takoj spet vstala in jok na full. Pa sem šla ven in sem si rekla, d abom počakala dve minuti in ponovila vajo. V glavnem - zdržala sem 1 minuto in pol in nato šla noter. Ko sem jo prijela, da jo bom vzela ven se je kar tresla . Takoj se je naslonila name in še kar ihtela. Potem sva se skupaj vlegle na posteljo, in se je lepo pomirila in zaspala v 10 minutah. Punce meni je bilo potem tako hudo, da sem jo tudi toliko časa pustila samo, da vam ne znam povedati. Jaz sem jokala zraven na postelji in si rekla, da tega ne ponovim nikoli več. Pa če hodim še 5 let ali pa 10 z njo spat. Saj kaj bom pa zaradi tega prikrajšana? Če bo otrok pri 3 letih šel spat ob 19-ih in jaz z njo? Gledanja TV? Prostega časa? Ma briga me za to. Res... Jaz tega res ne morem... Še zdaj mi gredo kar solze na oči, ko se spomnim... Mah...sem mal zatežila... Sorry... Mesečnica iz istega razloga jaz dajem Zalo tko spat kot sem napisala prejšnji dan. Včasih pač noče lepo zaspat, al pa ne zaspi na flaši in pol mi ni panike se mal vsest z njo v gugalni stol, al pa se it na pojstlo vležt, tok da jo k seb stisnem, pa da lepo zaspi. Ne ženi si preveč k srcu, vsaka od nas je kdaj probala že kej tazga. Ve pa vsaka zase kaj lahko in kaj ne more dopustit svojmu sončku. Vse jih imamo najrajš, samo stvar vzgoje in starševstva je pa od vsazga posameznika. jaz sem za tak način, da pač ne pustim otroka, da gre iz joka v spanje. Tud jaz se ne počutim dobro, če v joku zaspim, kako bi se šele moja sreča počutila. Se mi zdi, kokr, da si pol misle, da jo mamica ne mara, če ona joka, mene pa ni zraven.