|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
18.12.2008 13:55:46   
blaža
putina user posted image user posted image user posted image  za piškotke!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
18.12.2008 13:55:50   
pina-1
dan.

mi mo tudi ovoičkali, odšopingirali in odklepetali z etiennom in amayo. ana je tudi odspala eno rundo. Zdej žuli palćčke, jaz pa kuham kosilo in pospravljam po stanovanju. Moram še en stroj oprat in posušit do sobote, ker gremo končno na dopustuser posted image

blaža ti si spraševala po slikicah piškotov. sem pa pri okraševanju kradla tvoje ideje. Mi je mia pomagalauser posted image

tiramilsu zvezdice
user posted image

blažini piškozi z maslomuser posted image
user posted image
user posted image

user posted image

prijatli

user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
18.12.2008 13:57:19   
blaža
bravoooo Pina!user posted image user posted image user posted image Jaz bi zdej probala tiste Tiramisu zvezdice! A so dobre?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
18.12.2008 13:57:30   
Janey
blaža kar priji, je za vse dovoljuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
18.12.2008 13:58:13   
Janey
uuu pina to pa ste napekliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste si naredle zaloge za celo drugo letouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
18.12.2008 13:58:27   
blaža
A na lazanjo?user posted image user posted image user posted image al je mesna al zelenjavna obe imam rada.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
18.12.2008 13:58:56   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Eh, Larisa je spala samo dobro urcouser posted image mal sem namajla, velik pa neuser posted image je gotov vedla da je živ dolgčas to delat in mi bo raje delala družbouser posted image zdej grem kosilo pripravit, potem bomo pa videli kaj bomo delali popoldne... česna mam dostuser posted image smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image user posted image

Stipe, prid mal pomagat majit (če ti tako diši) pa dobiš kakšno klobaso za truduser posted image

Maš srečo, da je ene 1300 km daleč, drugač bi se že na zvonc nalimu. Trenutno hrani carico, pol gresta pa končno ven user posted image  Pol pa kosilo kuhat in spet spat - baje user posted image

veš da bi ga bili veseliuser posted image takega zagnanega človeka smo zmeruser posted image   le kdaj se primajajte na gorenjski konec, vam dam z veseljem kakšno domačo dobroto za probatuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
18.12.2008 13:59:05   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

A na lazanjo?user posted image user posted image user posted image al je mesna al zelenjavna obe imam rada.user posted image

MMMM, jaz bi tudi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
18.12.2008 13:59:08   
pina-1

bravoooo Pina!user posted image user posted image user posted image Jaz bi zdej probala tiste Tiramisu zvezdice! A so dobre?user posted image

fulllll. jih ora v škatlo spravit, ker če ne ne bojo dočakale božičauser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
18.12.2008 13:59:32   
blaža
Ma kakšno celo leto, a ne Pina, da se to hitro zmaže.user posted image

jaz bom morala ponovit vaje za vetrce, ki je bil danes tle moj tata in jih skoraj ni več, do Božička je pa še daaaaaleč!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
18.12.2008 13:59:51   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

uuu pina to pa ste napekliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste si naredle zaloge za celo drugo letouser posted image user posted image user posted image

to÷e do božiča ne bo zdržalouser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
18.12.2008 14:00:27   
pina-1

Ma kakšno celo leto, a ne Pina, da se to hitro zmaže.user posted image

jaz bom morala ponovit vaje za vetrce, ki je bil danes tle moj tata in jih skoraj ni več, do Božička je pa še daaaaaleč!user posted image

blaža, ti pošljem beljakeuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
18.12.2008 14:00:28   
dolenjka

Eh, Larisa je spala samo dobro urcouser posted image mal sem namajla, velik pa neuser posted image je gotov vedla da je živ dolgčas to delat in mi bo raje delala družbouser posted image zdej grem kosilo pripravit, potem bomo pa videli kaj bomo delali popoldne... česna mam dostuser posted image smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image user posted image

Stipe, prid mal pomagat majit (če ti tako diši) pa dobiš kakšno klobaso za truduser posted image

Maš srečo, da je ene 1300 km daleč, drugač bi se že na zvonc nalimu. Trenutno hrani carico, pol gresta pa končno ven user posted image  Pol pa kosilo kuhat in spet spat - baje user posted image

veš da bi ga bili veseliuser posted image takega zagnanega človeka smo zmeruser posted image   le kdaj se primajajte na gorenjski konec, vam dam z veseljem kakšno domačo dobroto za probatuser posted image user posted image

Bo treba spomladi 1 družinski piknik februarčkov organizirat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
18.12.2008 14:00:42   
blaža
pina, napiši nam recept, prosim za Tiramisu zvezdice. če ne bom spekla zdej, ki imam že preveč v mislih, bom pa 9. za roj, dan.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 18.12.2008 14:01:31 >

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
18.12.2008 14:01:25   
blaža
Ja beljake!user posted image user posted image user posted image user posted image

ma naredi raje vetrce, pa pridem po vetrce.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
18.12.2008 14:02:17   
Februarka08
Mmmmmmmmmmmmmmmmm, Pina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nizy, hvala za vprašanje glede počutjauser posted image danes sem bolje, sva se pogovorila včer zvečer, če se ne bi, bi bla še zmer na tleh, kar pa tud za mojo bejbo ne bi blo kuluser posted image
Prej sva se igrale, pa je sama od sebe prišla k meni, se dvignila, odprla usta in dala lupčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa če to ni veselje, potem tud nič ni...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
18.12.2008 14:02:18   
Janey

mesna, moj me ubije če nardim brez mesauser posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
18.12.2008 14:02:39   
blaža
ok, zdej se moram skenslat, ki bi Matija igral malo igrice od Ben 10.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
18.12.2008 14:02:42   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

to÷e do božiča ne bo zdržalouser posted image

a maš take piranje doma kot jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
18.12.2008 14:03:23   
blaža
Janey, zgleda, da so ta pravi dedci mesni. Ni kaj, user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
18.12.2008 14:03:29   
dolenjka

mesna, moj me ubije če nardim brez mesauser posted image user posted image

MMMMMMMMMMMMMMMMMM, sem slinasta ko carica zdele user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
18.12.2008 14:04:10   
dolenjka

ok, zdej se moram skenslat, ki bi Matija igral malo igrice od Ben 10.user posted image user posted image

razloži mu, da računalnik pokvari učke user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
18.12.2008 14:04:35   
blaža
Februarka, naš Blaž tudi da tako ljubčka, ma meni bolj redko, jih da več tatkotu. Pa na daljavo ga tudi da, cmokne z ustki. Se je pa navadil slučajno, je nekaj cmokal in sem vprašala, če daje lupčke, pa zdej to skoz počne.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
18.12.2008 14:05:09   
blaža
dolenjkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol bi bla jaz že čorava!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
18.12.2008 14:05:28   
pina-1

Bo treba spomladi 1 družinski piknik februarčkov organizirat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja lahko pri nas na obali ob morju. jaz in blaža pečeva sladko in kruh, ne blaža? pa refija in sladkega muškata tudi nabavimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?